ssll

فانکشن پربازدیدترین مطالب همراه با کد فراخوانیش

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه اموزش در همین مورد در قسمت آموزش ها بود که فراخوانیش با کوئری هست . چون میگن کوئری به دیتابیس فشار می یاره من میخوام فراخوانیش رو یه جور دیگه انجام بدیم البته باز هم نظر اساتید مهمه . من یه مثال بزنم که فراخوانی یه جور دیگه انجام میشه بزنم تا بهتر منظورمو میرسونم . این فانکشن مطالب محبوب هست


function tie_popular_posts($pop_posts = 5 , $thumb = true){
global $wpdb , $post;
$orig_post = $post;

$popularposts = "SELECT ID,post_title,post_date,post_author,post_content,post_type FROM $wpdb->posts WHERE post_status = 'publish' AND post_type = 'post' ORDER BY comment_count DESC LIMIT 0,".$pop_posts;
$posts = $wpdb->get_results($popularposts);
if($posts){
global $post;
foreach($posts as $post){
setup_postdata($post);?>
<li <?php tie_post_class(); ?>>
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() && $thumb ) : ?>
<div class="post-thumbnail">
<a href="<?php echo get_permalink( $post->ID ) ?>" title="<?php printf( __( 'Permalink to %s', 'tie' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ); ?>" rel="bookmark"><?php tie_thumb(); ?><span class="overlay-icon"></span></a>
</div><!-- post-thumbnail /-->
<?php endif; ?>
<h3><a href="<?php echo get_permalink( $post->ID ) ?>" title="<?php echo the_title(); ?>"><?php echo the_title(); ?></a></h3>
<?php tie_get_score(); ?> <span class="date"><?php the_time('d F Y'); ?> <?php the_time('H:i'); ?> </span>
<pp class="ppost-meta">
<?php if(!function_exists('how_long_ago')){the_time('j F Y'); } else { echo how_long_ago(get_the_time('U')); } ?>
</p>
</li>
<?php
}
}
$post = $orig_post;
}

و این هم کد فراخوانیش


<?php tie_popular_posts( $posts_number ) ?>

میخوام اینجوری مطالب رو برای پربازدیدترین مطالب فراخوانی کنم( البته اگه اینجوری باز به دیتابیس فشار نیاد) . سپاس

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این کد هم کویری هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دیگه چون اطلاعاتم ضعیف هست اینجوری میپرسم . ؟کوئری برای دیتابیس فشار وارد میکنه ؟ 2- چند نوع کوئری داریم و کدومش بهتر هست و از کجا میتونم آموزش های در مورد هر کدوم پیدا کنم 3_ ایا تعداد کوئری های مورد استفاده شده در یک سایت تا چه حدی باشه و اینکه اگه بخوایم در ابزارک ها از کوئری استفاده کنیم مشکل ساز هست یا خیر؟ 4_ سوال اخر از کجا میتونیم تعداد کوئری هایی که در پوسته استفاده شده رو بدست آوریم . سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام برنامه‌های وب که دارای دیتابیس هستند از کویری استفاده میکنند

در کل بستگی به هاست دارد و هیچ محدودیتی نیست

http://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query

http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-show-number-of-queries-and-page-load-time-in-wordpress/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد های اول چه طوری هش دسته رو اضافه کنم ؟ میخوام این کد محبوبترین مطالب یه دسته رو نمایش بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد های اول چه طوری هش دسته رو اضافه کنم ؟ میخوام این کد محبوبترین مطالب یه دسته رو نمایش بده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری