• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ssll

فانکشن پربازدیدترین مطالب همراه با کد فراخوانیش

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه اموزش در همین مورد در قسمت آموزش ها بود که فراخوانیش با کوئری هست . چون میگن کوئری به دیتابیس فشار می یاره من میخوام فراخوانیش رو یه جور دیگه انجام بدیم البته باز هم نظر اساتید مهمه . من یه مثال بزنم که فراخوانی یه جور دیگه انجام میشه بزنم تا بهتر منظورمو میرسونم . این فانکشن مطالب محبوب هست


function tie_popular_posts($pop_posts = 5 , $thumb = true){
global $wpdb , $post;
$orig_post = $post;

$popularposts = "SELECT ID,post_title,post_date,post_author,post_content,post_type FROM $wpdb->posts WHERE post_status = 'publish' AND post_type = 'post' ORDER BY comment_count DESC LIMIT 0,".$pop_posts;
$posts = $wpdb->get_results($popularposts);
if($posts){
global $post;
foreach($posts as $post){
setup_postdata($post);?>
<li <?php tie_post_class(); ?>>
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() && $thumb ) : ?>
<div class="post-thumbnail">
<a href="<?php echo get_permalink( $post->ID ) ?>" title="<?php printf( __( 'Permalink to %s', 'tie' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ); ?>" rel="bookmark"><?php tie_thumb(); ?><span class="overlay-icon"></span></a>
</div><!-- post-thumbnail /-->
<?php endif; ?>
<h3><a href="<?php echo get_permalink( $post->ID ) ?>" title="<?php echo the_title(); ?>"><?php echo the_title(); ?></a></h3>
<?php tie_get_score(); ?> <span class="date"><?php the_time('d F Y'); ?> <?php the_time('H:i'); ?> </span>
<pp class="ppost-meta">
<?php if(!function_exists('how_long_ago')){the_time('j F Y'); } else { echo how_long_ago(get_the_time('U')); } ?>
</p>
</li>
<?php
}
}
$post = $orig_post;
}

و این هم کد فراخوانیش


<?php tie_popular_posts( $posts_number ) ?>

میخوام اینجوری مطالب رو برای پربازدیدترین مطالب فراخوانی کنم( البته اگه اینجوری باز به دیتابیس فشار نیاد) . سپاس

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این کد هم کویری هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دیگه چون اطلاعاتم ضعیف هست اینجوری میپرسم . ؟کوئری برای دیتابیس فشار وارد میکنه ؟ 2- چند نوع کوئری داریم و کدومش بهتر هست و از کجا میتونم آموزش های در مورد هر کدوم پیدا کنم 3_ ایا تعداد کوئری های مورد استفاده شده در یک سایت تا چه حدی باشه و اینکه اگه بخوایم در ابزارک ها از کوئری استفاده کنیم مشکل ساز هست یا خیر؟ 4_ سوال اخر از کجا میتونیم تعداد کوئری هایی که در پوسته استفاده شده رو بدست آوریم . سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام برنامه‌های وب که دارای دیتابیس هستند از کویری استفاده میکنند

در کل بستگی به هاست دارد و هیچ محدودیتی نیست

http://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query

http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-show-number-of-queries-and-page-load-time-in-wordpress/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد های اول چه طوری هش دسته رو اضافه کنم ؟ میخوام این کد محبوبترین مطالب یه دسته رو نمایش بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد های اول چه طوری هش دسته رو اضافه کنم ؟ میخوام این کد محبوبترین مطالب یه دسته رو نمایش بده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری