ARIARAD

قرار دادن پلیر خود وردپرس در قالب جدید؟

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت اساتید

یه سوالی داشتم که هر چی سایت های ایرانی و خارجی رو جستجو کردم نتونستم جوابمو پیدا کنم

خوب میدونیم که وردپرس در نسخه های جدیدش از ویدئو و کلا فایل های مدیا پشتیبانی میکنه

میخواستم ببینمحالا چجوری میشه همون پلیر پیش فرضش مثلا همون پلیری که در قالب twentythirteen هست رو تو یه قالب اختصاصی استفاده کنیم به عبارت دیگه چجوری پلیر خود وردپرس رو با استایل خودمون کانفیگ کنیم؟

برای مثال الان من وقتی از شرت کد مدیا استفاده میکنم چون کانفیگ نیست پلیر پیش فرض مرور گر نمایش داده میشه میخوام پلیر خود وردپرس باشه که هم از html5 پشتیبانی میکنه هم از فلش

ممنون میشم راهنماییم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه کم بیشتر توضیح میدم شاید منظورمو بد رسوندم :(

الان مثلا اگه شرت کد زیر رو

[video width=320" height="240" mp4="video.mp4]

تو استایل پیش فرض خود وردپرس قرار بدم پلیر رو نمایش میده که قالبش اختصاصیه یعنی مال خود وردپرسه که هم html5 هم فلش نمایش داده میشه

ولی اگه من همون شورت کد رو تو یه استایل اختصاصی قرار بدم پلیر ورد پرس نمایش داده نمیشه و پلیر پیش فرض مرورگر نمایش داده میشه

حالا می خوام بدونم چجوری می تونم پلیر پیش فرض وردپرس رو تو سایتم نشون بدم چه چیزی باید اضافه بشه به پوسته؟

خیلی گشتم ولی جواب سوالمو نگرفتم

ممنون میشم دوستان یه کمکم کنن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون قالب html5 هست و پبلیر هم مربوط به html5 است قالبتون رو باید ارتقا بدید و با تگ video ویدئو هاتون رو احضار کنید

برای ساخت شورتکد هم از ژنراتور استفاده کنید

http://generatewp.com/shortcodes/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس گذارم که جواب دادید خیلی لطف کردین وقتتونو در اختیار من قرار دادید

میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟

من چه از تگ video استفاده ی کنم چه از شورت کد جوفتش پلایر پیش فرض مرور گرو میاره

منظورتون از ارتقا قالب چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی که من در استفاده از شورتکد دیدم

فقط در صفحاتی بود که به صورت ایجکس لود میشود

شما چگونه استفاده میکنید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس گذارم که جواب دادید خیلی لطف کردین وقتتونو در اختیار من قرار دادید

میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟

من چه از تگ video استفاده ی کنم چه از شورت کد جوفتش پلایر پیش فرض مرور گرو میاره

منظورتون از ارتقا قالب چیه؟

منظور از ارتقا قالب یعنی تبدیل قالب به HTML 5 هستش که در این نسخه قابلیت پخش آنلاین ویدیو رو داره

تبدیل قالب هم به html 5 کار زیاد سختی نیست فقط باید داک تایپ و تگ ها به نسخه html 5 تغییر کنن ...

بعد میتونید از این طریق ویدیو هاتون رو قرار بدید


<video width="320" height="240" controls="controls">
<source src="movie.mp4" type="video/mp4">
<source src="movie.ogg" type="video/ogg">
<source src="movie.webm" type="video/webm">
Your browser does not support the video tag.
</video>

اینجا آموزش HTML5 رو به صورت روان و جامع توضیح داده - کلیک کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی که من در استفاده از شورتکد دیدم

فقط در صفحاتی بود که به صورت ایجکس لود میشود

شما چگونه استفاده میکنید؟

من ایجکس استفاده نمی کنم

دوستان مشکل من نمایش ندادن پلیر نیست

من الان تو html4 هم تگ ویدئو رو بزنم برام پلیر رو نمایش میده

ولی می خوام پلیر خود وردپرس رو نشون بده

همون جوری که دوستمون تگ ویدئو رو گذاشت برای این که همه مرور گرا پشتیبانیش کنن باید سه تا فورمت mp4 ojv webm رو بذارم ولی پلیر خود ورد پرس هم از فلش پشتیبانی می کنه هم از html5 یعنی اگه فقط لینک mp4 هم بهش بدی مرور گرایی که html5 با پسوند mp4 ساپوت می کنن مثل کروم پلیر html5 نمایش میده و اگه ساپورت نکنن فلش

می خوام بدونم این کارو کدوم یکی از فایلا انجام میده احتمالا باید فایلای جاوا اسکریپت و php این کارو انجام بدن

ولی نمی دونم فایلاش کجاست mediaelement هست ولی تو خود قالب های پیش فرض هیچ کدی رو ندیدم که به فایلی لینک داده شده باشن که به ویدئو مربوط باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به همین سادگی نیست

خروجی برای هر ویدیو جدا تنظیم میشه

با پوسته دیگر تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری