U3F

اموزش متمایز کردن دیدگاه مدیر سایت

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت اساتید

بنده پوسته ای طراحی کردم که تو قسمت دیدگاه ها به متمایز کردن دیدگاه مدیر نیاز دارم. تو قسمت استایل دهی مشکلی ندارم فقط PHP ... :دی

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر دوست عزیز این رو دیده بودم اما میخوام از ایدی مثلا یک مدیر رو بشناسه !

امید جان تشکر اول سرچ کردم ندیدم :دی

ویرایش شده در توسط U3F
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم کد ها رو نتیجه ای نداشت

فایل کامنتز


<?php
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('لطفا مستقیما وارد این صفحه نشوید. متشکریم!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<p class="nocomments">این مطلب با کلمه عبور محافظت شده است. برای دیدن دیدگاه ها، کلمه عبور را وارد کنید.</p>
<?php
return;
}
?>
<!-- You can start editing here. -->
<div id="commentsbox">
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h3 id="comments"><?php comments_number('دیدگاهی برای این مطلب ارسال نشده است.', 'یک دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است.', '% دیدگاه برای این مطلب ارسال شده است.' );?></h3>

<ol class="commentlist">
<?php wp_list_comments(); ?>
</ol>
<div class="comment-nav">
<div class="alignleft"><?php next_comments_link() ?></div>
<div class="alignright"><?php previous_comments_link() ?></div>
</div>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ( comments_open() ) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<p class="nocomments">امکان ارسال دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.</p>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ( comments_open() ) : ?>
<div id="comment-form">
<div id="respond">
<h3><?php comment_form_title( 'ارسال دیدگاه', 'ارسال دیدگاه به %s' ); ?></h3>
<div class="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link(); ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !is_user_logged_in() ) : ?>
<p>برای ارسال دیدگاه باید <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?redirect_to=<?php echo urlencode(get_permalink()); ?>">وارد شوید</a>.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( is_user_logged_in() ) : ?>
<p>شما با نام کاربری <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a> وارد شده اید. <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="خارج شدن از این حساب کاربری">خروج »</a></p>
<?php else : ?>
<input type="text" name="author" id="author" value="نام" onblur="if(this.value=='') this.value='نام';" onfocus="if(this.value=='نام') this.value='';" onkeypress="FKeyPress(this);" onkeydown="FKeyDown(this);" size="22" tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
<input type="text" name="email" id="email" value="ایمیل" onblur="if(this.value=='') this.value='ایمیل';" onfocus="if(this.value=='ایمیل') this.value='';" onkeypress="FKeyPress(this);" onkeydown="FKeyDown(this);" size="22" tabindex="2" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
<input type="text" name="url" id="url" value="وب سایت" onblur="if(this.value=='') this.value='وب سایت';" onfocus="if(this.value=='وب سایت') this.value='';" onkeypress="FKeyPress(this);" onkeydown="FKeyDown(this);" size="22" tabindex="3" />

<?php endif; ?>
<textarea name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4"></textarea><br />
<input name="submit" type="submit" id="commentSubmit" tabindex="5" value="ارسال" />
<?php comment_id_fields(); ?>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی بفرمایید این کد رو کجای فایل کامنت بزارم؟


<li class="<?php
/* Only use the adminComment class from style.css if the user_id is 1 (admin) */
if (1 == $comment->user_id)
$oddcomment = "adminComment";
echo $oddcomment;
?>" id="comment-<?php comment_ID() ?>">

این هم محتوی فایل کامنتم هست


<?php
// Do not delete these lines
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<p class="nocomments">This post is password protected. Enter the password to view comments.</p>
<?php
return;
}
?>
<!-- You can start editing here. -->
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h2 class="h2comments"><?php comments_number('بدون دیدگاه', '1 دیدگاه', '% دیدگاه' );?> <a href="#respond" class="addComment">+ فرستادن دیدگاه</a></h2>
<ul class="commentlist">
<?php wp_list_comments('callback=mytheme_comment'); ?>
</ul>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<p class="nocomments">دیدگاه ها بسته شده اند.</p>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
<div id="respond">
<h2 id="commentsForm"><?php comment_form_title( 'فرستادن دیدگاه', 'فرستادن دیدگاه برای %s' ); ?></h2>
<div class="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link(); ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?>
<p>شما باید <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?redirect_to=<?php echo urlencode(get_permalink()); ?>">وارد شوید</a> تا بتوانید دیدگاهی ارسال کنید.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( $user_ID ) : ?>
<p>وارد شده با نام <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a>. <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="Log out of this account">خروج »</a></p>
<?php else : ?>
<p><label for="author">نام <?php if ($req) echo "(لازم)"; ?></label>
<input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="22" tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
</p>
<p><label for="email">ایمیل (منتشر نخواهد شد) <?php if ($req) echo "(لازم)"; ?></label>
<input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" size="22" tabindex="2" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
</p>
<p><label for="url">وبسایت</label>
<input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="22" tabindex="3" />
</p>
<?php endif; ?>
<!--<p><small><strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code><?php echo allowed_tags(); ?></code></small></p>-->
<p><label for="comment">دیدگاه</label>
<textarea name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4"></textarea></p>
<p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="فرستادن دیدگاه" />
<?php comment_id_fields(); ?>
</p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
تست کردم کد ها رو نتیجه ای نداشت

+

ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی بفرمایید این کد رو کجای فایل کامنت بزارم؟

تابع wp_list_comments رو در فایل فانکشنتون پیدا و در داخل حلقه اون تغییرات ایجاد کنید/بخش موردنظر رو وارد کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش آقا مرتضی متوجه نشدم چه جوری باید اون تغییرات رو ایجاد کنم

توی فانکشن گشتم این بخش مربوط به کامنت ها هست


function mytheme_comment($comment, $args, $depth) {
$GLOBALS['comment'] = $comment; ?>
<li <?php comment_class('clearfix'); ?> id="li-comment-<?php comment_ID() ?>">
<?php echo get_avatar($comment,$size='38',$default='http://www.gravatar.com/avatar/61a58ec1c1fba116f8424035089b7c71?s=32&d=&r=G' ); ?>
<div id="comment-<?php comment_ID(); ?>">
<div class="comment-meta commentmetadata clearfix">
<?php printf(__('<strong>%s</strong>'), get_comment_author_link()) ?><?php edit_comment_link(__('(Edit)'),' ','') ?> <span><?php printf(__('%1$s at %2$s'), get_comment_date(), get_comment_time()) ?>
</span>
</div>

<div class="text">
<?php comment_text() ?>
</div>

<?php if ($comment->comment_approved == '0') : ?>
<em><?php _e('دیدگاه شما در دست بررسی است.') ?></em>
<br />
<?php endif; ?>
<div class="reply">
<?php comment_reply_link(array_merge( $args, array('depth' => $depth, 'max_depth' => $args['max_depth']))) ?>
</div>
</div>
<?php }

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا دستتون دردنکنه این انجمن یه جوری بد عادتم کرده که دیگه حتی حاضر نیستم یه کد رو امتحان کنم

دو روز منتظر بودم یکی اینجا کمکم کنه اما حتی حاضر نشده بودم تغییر کد رو امتحان کنم ولی الان امتحان کردم حل شد

دست همگی دردنکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم