m.Mosibat

یک مشکل در درج لینک منبع

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان عزیز من با استفاده از زمینه دلخواه لینک منبع مطلبی رو که در سایتم منتشر میکنم توی سایتم نمایش میدم.

مشکلی که دارم اینه که میخوام همراه با لینک اسم سایت منبع هم نمایش داده بشه برای اینکار چیزی که به ذهن خودم میرسه اینه که یه زمینه دلخواه دیگه بزارم و اسم منبع رو توش بزارم که یکم هم کار رو برام سخت میکنه هم چون برای مطالب قبلی همچین کاری نکردم یکم دردسر ساز میشه.

خواستم ببینم کدی هست که بتونه دامنه رو تشخیص بده و بعنوان مثال اگر من بیام آدرس site.com یا sub.site.com یا ... رو زمینه دلخواه قرار بدم بیاد و کلمه site رو تشخصی بده که من بتونم ازش بعنوان اسم منبع استفاده کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از تابع های مربوط به رشته php میشه استفاده کرد.

مثلاً بگیم اگر عبارت های .com یا www. یا ... رو دید، حذفشون کنه!

البته این در حالتیه که شما حالات محدودی داشته باشی. مثلاً تمامی دامنه هایی که لینک میکنی توی یه محدوده مشخص باشه.


str_replace( ".com" , "" , $damane );

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از تابع های مربوط به رشته php میشه استفاده کرد.

مثلاً بگیم اگر عبارت های .com یا www. یا ... رو دید، حذفشون کنه!

البته این در حالتیه که شما حالات محدودی داشته باشی. مثلاً تمامی دامنه هایی که لینک میکنی توی یه محدوده مشخص باشه.


str_replace( ".com" , "" , $damane );

عزیز میتونی یکم بیشتر برام توضیح بدی ؟ فرض رو بر این بزار که حالات محدوده به .com .net .ir در این صورت چطوری میشه کد کلیش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوای داخل دابل کوتیشن اول: پیمایش رشته در رشته موجود

محتوای داخل دابل کوتیشن دوم: تبدیل به این رشته

بخش آخر: متغیر حاوی رشته اصلی (که نیاز به ویرایش داره)

تابع همین 3 مقدار رو میگیره. چندبار تابع رو پشت سرهم بیارین و براش رشته های مختلف رو تعیین کنین.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوای داخل دابل کوتیشن اول: پیمایش رشته در رشته موجود

محتوای داخل دابل کوتیشن دوم: تبدیل به این رشته

بخش آخر: متغیر حاوی رشته اصلی (که نیاز به ویرایش داره)

تابع همین 3 مقدار رو میگیره. چندبار تابع رو پشت سرهم بیارین و براش رشته های مختلف رو تعیین کنین.

الان که طرز کارش رو متوجه شدم فهمیدم این مورد به کارم نمیاد

چون لینک رو مستقیماً به مطلب اصلی میدم قاعدتاً بعد از آدرس اصلی سایت آدرس مطلب هم نیاز به حذف شدن داره که با این تابع نمیشه کاریش کرد.

نیاز به یک تابع دیگه هست که بعد از / رو هم پاک کنه.

کاریش میشه کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$url = 'http://google.com/dhasjkdas/sadsdds/sdda/sdads.html';
$parse = parse_url($url);
print $parse['host']; // prints 'google.com'

http://stackoverflow.com/questions/276516/parsing-domain-from-url-in-php

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری