• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Farzad

پشت سر هم کردن پست ها

8 پست در این موضوع قرار دارد

من میخوام پست ها به جای اینکه زیر هم به نمایش در بیاد ؛ پشت سر هم بیاد . یعنی باکس های پست ؛ به هم بچسبند و مربع مربع بشه . اینم ادرس فعلی :

http://www.alvadossadegh.tk/

چکارش کنم ؟ تو استایل باید تغییرات بدم یا بدون اون هم میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر درست متوجه شده باشم؛ میخواهید شبیه istgah.com دربیاد

من یه جایی خوندم که کلاً باید یک قالب اختصاصی باشه که بشه چنین هدفی عملی بشه

حالا باز هم منتظر باشید تا اساتید راهنمایی کنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یک توضیح کلی میدم که از طریق اون راحت میتونید ادامه کار رو بدید :

حلقه وردپرس رو ایجاد میکنید قبل از حلقه یک div ایجاد میکنید مثلاً به نام post و بعد از پایان حلقه div رو میبندید بعد میرید تو css به کلاس post استایل width کلی که قراره مربع ها یا پست ها کنار هم تو اون سایز قرار بگیرن رو میزارید مثلاً 760px حالا نوبت میرسه به اون مربع ها داخل حلقه یک Div ایجاد میکنید به نام content بعد کدهای اون مربع ها رو داخل این div مینونسید بعد میرید تو css به کلاس content استایل میدید :


width:33%;
float:right;

این یک روش کلی هست که با کم و زیاد کردن 33% اوکی میشه

ویرایش شده در توسط progpars
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون برام باز نشد لایه پست هاتون رو به این شکل استایل بدید

با فرض اینکه اولین لایهداخل حلقه در کلاس post ایجاد شده


.post {
float:right;
width:240px;
height:320px;
position:relative;
display:inline-block;
overflow:hidden;

}
.mymorelink {
position:absolute;
bottom:0px;
left:0px;
padding:3px 7px;
background:#fff;
border:1px #bbb solid;
}

و به انتهای همان لایه در حلقه نیز اضافه کنید


<a href="<?php the_permalink(); ?>/#more" class="mymorelink">ادامه مطلب</a>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم از دوستان عزیز ! تو انجمن اصلی وردپرس هم این پست رو دادم ولی جواب درست ندادن ! الان حل شد مشکلم ... خیلی ممنونم مخصوصا آقای فخار که قبلاً لطف شون شامل حال ما در 313 هاستینگ شده بود :wub:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطف می کنید بفرمایید کدهای فوق را دقیقاً در کدام قسمت از کدهای فایل index قالب باید قرار داد؟

مثلاً در کجای این کدهای ذیل که از فایل loop از قالب twentyten میباشد باید قرار گیرد؟

<?php /* How to display posts of the Aside format. The asides category is the old way. */ ?>

<?php elseif ( ( function_exists( 'get_post_format' ) && 'aside' == get_post_format( $post->ID ) ) || in_category( _x( 'asides', 'asides category slug', 'twentyten' ) ) ) : ?>

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

<?php if ( is_archive() || is_search() ) : // Display excerpts for archives and search. ?>

<div class="entry-summary">

<?php the_excerpt(); ?>

</div><!-- .entry-summary -->

<?php else : ?>

<div class="entry-content">

<?php the_content( __( 'Continue reading <span class="meta-nav">→</span>', 'twentyten' ) ); ?>

</div><!-- .entry-content -->

<?php endif; ?>

<div class="entry-utility">

<?php twentyten_posted_on(); ?>

<span class="meta-sep"> </span>

<span class="comments-link"> </span>

</div><!-- .entry-utility -->

</div><!-- #post-## -->

<?php /* How to display all other posts. */ ?>

<?php else : ?>

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>

<h2 class="entry-title"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php printf( esc_attr__( 'Permalink to %s', 'twentyten' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ); ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h2>

<div class="entry-meta">

</div><!-- .entry-meta -->

<?php if ( is_archive() || is_search() ) : // Only display excerpts for archives and search. ?>

<div class="entry-summary">

<?php the_excerpt(); ?>

</div><!-- .entry-summary -->

<?php else : ?>

<div class="entry-content">

<?php the_content( __( 'Continue reading <span class="meta-nav">→</span>', 'twentyten' ) ); ?>

<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<div class="page-link">' . __( 'Pages:', 'twentyten' ), 'after' => '</div>' ) ); ?>

</div><!-- .entry-content -->

<?php endif; ?>

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم مخصوصا آقای فخار که قبلاً لطف شون شامل حال ما در 313 هاستینگ شده بود

سلام

شما لطف دارید و من شرمنده ام که نشناختم امیدوارم هرگز مشکلی نباتشه ولی تا حد توان من همیشه روم حساب کنید

مثلاً در کجای این کدهای ذیل که از فایل loop از قالب twentyten میباشد باید قرار گیرد؟

دوست عزیز سلام در این کد کلاس اولین لایه در حلقه php خورده برای اینکه در قالب های مختلف به شکل مختلف لود می شه و این کد در واقع کد لوپ ماست و نه index در حالی که چنین استایلی را برای index.php می خواهیم در این موارد می تونیم سند مرتبتش رو باز کنیم و این کد رو پیدا می کنیم


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

بعد از این کد یک لایه ی جدید می سازیم و کلاسی براش تعریف می کنیم مثل


<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="Class">

این لایه را درست قبل از


<?php endwhile; ?>

می بندیم مثل


</div>
<?php endwhile; ?>

در ضمن برای منظم تر شدن کادر ها و نمای بهتر همونطور که دوست گرامی progpars فرمودند

قبل از حلقه یک div ایجاد میکنید مثلاً به نام post و بعد از پایان حلقه div رو میبندید بعد میرید تو css به کلاس post استایل width کلی که قراره مربع ها یا پست ها کنار هم تو اون سایز قرار بگیرن رو میزارید مثلاً 760px

عمل می کنیم

و باقی هم که در ارسال قبلی قید شده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایمان عزیز ممنونم

البته الان لازمه برم مسافرت

سر فرصت

تمرین کنم ببینم میتونم درستش کنم یا نه؟

خبر میدم انشاء الله

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری