RedPlus

تاپيك سوالات و نظرات آموزش بوت استرپ 3

100 پست در این موضوع قرار دارد

من وقتی col که میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته!

اصلا انگار col نداره

چرا؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من وقتی col که میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته!

اصلا انگار col نداره

چرا؟؟؟؟؟؟

سلام

شما col رو باید تو دیو کلاس های container و row قرار بدید تا خونده بشن

ویرایش شده در توسط rozesia7
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستای عزیز سلام

سوالای بوتستریپیتون رو بپرسید ماهم ی چیزایی بلدیم..

ایشالله تو آموزش ها هم به جناب redplus بتونیم کمک کنیم

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این بوت استرپ دقیقا چیه و کاربردش چیه ؟ میشه یک نمونه معرفی کنید ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بوتسترپ یک فریم ورک واسه طراحی وب که میشه خیلی راحت و بدونه هیچ دردسری با کد های آماده ای که داره باهاش یک قالب زیبا ساخت

کار رو واسه طراح های وب خیلی راحت کرده..

مخصوصا طراحی راحت و بدونه دردسر برای واکنش گرایی قالب

نمونه قالب ساخته شده با بوتسترپ که خودم کار کردم : www.tarhesite.ir

اینم سایته اصلیش : www.getbootstrap.com

ویرایش شده در توسط rozesia7
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بوتسترپ یک فریم ورک واسه طراحی وب که میشه خیلی راحت و بدونه هیچ دردسری با کد های آماده ای که داره باهاش یک قالب زیبا ساخت

کار رو واسه طراح های وب خیلی راحت کرده..

مخصوصا طراحی راحت و بدونه دردسر برای واکنش گرایی قالب

نمونه قالب ساخته شده با بوتسترپ که خودم کار کردم : www.tarhesite.ir

اینم سایته اصلیش : www.getbootstrap.com

سلام

سایتتون خیلی قشنگه

برای اینکه بوت استرپ رو یاد بگیرم باید چه چیز هایی رو باید بلد باشم ؟

راستی این بوت استرپ ربطی به وردپرس داره ؟میشه یه قالب وردپرس که بوت استرپ باشه ساخت ؟

ویرایش شده در توسط site
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

ممنونم لطف دارید..این سایته من نیست پیش نمایش قالبیه که طراحی کردم با بوتسترپ

بعله این قالبی که من الان ساختم وردپرس هستش دیگه.. باید کدهاشو customize کنید برای وردپرس

بهترین مرجع برای یادگیریه بوتسترپ

www.getbootstrap.com هستش ..کمی زبانتون خوب باشه فقط

بوتسترپ اگه تو سایتش برید تو قسمت components متوجه ی سری کد های آماده از جمله منوها - هدر - تب بندی ها و ... میشی

که توضیح داده چجوری به کار ببریم فقط باید بدونید html و css شما نسبتا خوب باشه تا متوجه کار بشید

ویرایش شده در توسط rozesia7
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ببخشيد چند وقتي به دليل مشكلاتي نبودم ... و مرسي از دوستاني كه به جاي ما پاسخگو بودن ! ي چند مشكل كوچيك ديگه هم هست اينا رفع بشه درخدمتتون هستم با آموزش هاي ديگه .... !‌

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از آموزش مفید

اگه ممکنه نحوه اتصال قالب به بوت استرپ رو هم توضیح بدین

منظورم اینه که چطور بوت استرپ رو باید به قالب معرفی کرد که فراخوانی بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از آموزش مفید

اگه ممکنه نحوه اتصال قالب به بوت استرپ رو هم توضیح بدین

منظورم اینه که چطور بوت استرپ رو باید به قالب معرفی کرد که فراخوانی بشه

یه فایل js نیازه. bootstrap.js یا bootstrap.min.js

و یه فایل css. که bootstrap.css یا bootstrap.min.css می تونید استفاده کنید.

Jquery هم که باید بالاتر از همه اینا لود بشه.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خدمت اساتید

یک سوال داشتم . الان من میخواهم که یک قالب با بوت استرپ طراحی کنم . باید کد های آن را دانلود کنم ؟

چه کار باید انجام بدهم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خدمت اساتید

یک سوال داشتم . الان من میخواهم که یک قالب با بوت استرپ طراحی کنم . باید کد های آن را دانلود کنم ؟

چه کار باید انجام بدهم ؟

از سایت اصلی فایل زیپ بوت استرپ رو دانلود کنید :

http://getbootstrap....arted/#download

این فایل حاوی 3 فولدر هست ، برای شروع کدنویسی و طراحی باید فایل ها رو به صفحه HTML تون پیوست کنید .

نمونه :


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Bootstrap</title>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<!-- Bootstrap -->
<link href="css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" media="screen">
</head>
<body>

<script src="js/jquery-1.9.0.min.js"></script>
<script src="js/bootstrap.min.js"></script>
</body>
</html>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از سایت اصلی فایل زیپ بوت استرپ رو دانلود کنید :

http://getbootstrap....arted/#download

این فایل حاوی 3 فولدر هست ، برای شروع کدنویسی و طراحی باید فایل ها رو به صفحه HTML تون پیوست کنید .

نمونه :


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Bootstrap</title>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<!-- Bootstrap -->
<link href="css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" media="screen">
</head>
<body>

<script src="js/jquery-1.9.0.min.js"></script>
<script src="js/bootstrap.min.js"></script>
</body>
</html>

سلام

خیلی ممنون . بعدش باید چیکار کنم ؟ خب وقتی که یک قالب رو با html طراحی بکنم دیگه چه لزومی داره که از بوت استرپ استفاده کنم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خیلی ممنون . بعدش باید چیکار کنم ؟ خب وقتی که یک قالب رو با html طراحی بکنم دیگه چه لزومی داره که از بوت استرپ استفاده کنم ؟

بوت استرپ یک فریم ورک هست. یعنی خیلی از کد ها از پیش تعیین شدن و نیازی به CSS نویسی برای HTML نیست.

این فریم ورک، کمک می کنه براحتی قالب تون رو واکنش گرا کنید و خیلی از کد ها رو دیگه ننویسید.

اصلاً نیازی هم نیست قالب تون مشابه قالب های نمونه بوت استرپ باشه، می تونید استایل نویسی خودتون رو داشته باشید و برای واکنش گرا و سایر کد ها از بوت استرپ استفاده کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان Bootstrap v3.2.0 نسخه rtl رو از کجا باید دانلود کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان Bootstrap v3.2.0 نسخه rtl رو از کجا باید دانلود کنم؟



http://muayyad-alsadi.github.io/bootstrap-rtl/
https://github.com/morteza/bootstrap-rtl

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ُلام.ممنون از آموزش عالی تون.یه سوال داشتم.الان وقتی ما به col ها مقدار 4 یا 12 میدیم دیگه نیازی نیست براشون اندازه عرض مشخص کنیم؟!اصلا لازمه تو این نوع طراحی عرض مشخص بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ُلام.ممنون از آموزش عالی تون.یه سوال داشتم.الان وقتی ما به col ها مقدار 4 یا 12 میدیم دیگه نیازی نیست براشون اندازه عرض مشخص کنیم؟!اصلا لازمه تو این نوع طراحی عرض مشخص بشه؟

سلام.

خیر ، نیازی به عرض ثابت ندارید چون تمامی مقدارها درصدی هست و شما فقط باید با col کار کنید .

ویرایش شده در توسط dodgy
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div class="container">
<!--meun1-->
<div class="menu row clearfix">
<!--search-->
<div class="col-md-3 col-lg-3 col-xs-3 col-sm-3 column">
<div class="search">
<form method="get" action="http://www.google.com/search" target="google_window">
<input type="text" name="q" size="14" maxlength="255" placeholder="جستجو در سايت..." />
<input type="submit" name="sa" value="برو" />
<input type="hidden" name="sitesearch" value="web4dl.ir" />
<input type="hidden" name="client" /><input type="hidden" name="ie" value="utf-8" />
<input type="hidden" name="hl" value="fa" />
</form>
</div>
</div>
<!-- page menu -->
<div class="list-menu col-md-9 column">
<ul>
<li><a href="http://web4dl.ir">صفحه نخست</a></li>
<li><a href="http://web4dl.ir">تبلیغات</a></li>
<li><a href="http://web4dl.ir">تماس با ما</a></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<!--header-->
<div class="header row clearfix">
<!--ads-->
<div class="ads col-md-5 column">
<a href=""><img src="images/111.gif" width="468px" height="60px" alt="" /></a>
</div>
<div id="img" class="col-md-7 column">
<img src="images/header.png" width="650px" height="140px" alt="مرجع قالب و اسکریپت">
</div>
</div>
<div class="row clearfix">
<div class="col-md-12 column">
</div>
</div>
<div class="row clearfix">
<div class="col-md-3 column">
</div>
<div class="col-md-6 column">
</div>
<div class="col-md-3 column">
</div>
</div>
<div class="row clearfix">
<div class="col-md-12 column">
</div>
</div>
</div>

یه سوال داشتم میخواستم بدونم نیازی به ارتفاع هم هست؟!آیا اگه من از col-xs و col-sm استفاده کنم دیگه نیازی به media نیست؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://www.layoutit.com/build?r=54327045

من از این سایت برای ساخت اسکلت قالب استفاده میکنم ولی احساس میکتنم کامل نیست و قالب رسپانسیو نیست!! :|

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما نمیتونید مستقیم به col ها اندازه و استایل بدید چون خودشون تو دیفالت بوتسترپ اندازه مشخص دارند

شما میتونید تو col ها یک دایو بسازید و به اون ارتفاع بدید ، عرضش که مشخص شده هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال داشتم

من میخوام یه قالب سه ستونه بسازم

به نظرتون چیکار کنم؟!

دوتا col-lg-3 و یه col-lg-6 بسازم که خب اینطوری بهم میچسبن چطوری بینشون یکم فاصله بدم؟!!با مارجین اگه بدم میرن زیر هم

اگه باز بخوام داخل دایوشن یه col دیگه بزارم بازم هرکاری کنم وسط نمیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این سایت رو ببینید هرچقدر صفحه زوم میشه به همون اندازه صفحه بزرگ میشه بدون تغییر

مگه اون سایت هم از بوت استرپ استفاده نمیکنه؟!

www.20script.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال داشتم

من میخوام یه قالب سه ستونه بسازم

به نظرتون چیکار کنم؟!

دوتا col-lg-3 و یه col-lg-6 بسازم که خب اینطوری بهم میچسبن چطوری بینشون یکم فاصله بدم؟!!با مارجین اگه بدم میرن زیر هم

اگه باز بخوام داخل دایوشن یه col دیگه بزارم بازم هرکاری کنم وسط نمیاد

شما به همین صورت کد بزنید و دایو قرار بدید

به صورت دیفالت col ها از هم مارجین دارند 10-15 پیکسل ;) حالا تو این نسخه نمیدونم اگه نداشتن به دایو مادر تو col ها مارجین بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی بنر میزارم بهش عرض ثابت میدم باز از کادر میزنه بیرون :|

چقدر سخته کار باهاش :/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری