16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

من قبلا یه سایت داشتم که نزدیک 500-600 تا پست توش زده بودم به خاطر یه سری مشکلات جمعش کردم.الان بعد از مدتی دوباره میخوام راه اندازی کنم.ولی مشکلی که هست اینه:من دیتابیس رو ایمپورت کردم ولی سایت دیگه بالا نمیاد !

www.azar-hack.ir

مشکل چیه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرسش

www.azar-hack.ir درسته؟

الان توی صفحه ی ایندکس شما


<iframe name="I1" src="http://icana.ir" width="1" height="1"></iframe>

لود می شه که این کد رو در ابعاد یک در یک چرا دارید

شما مطالبتون پر از فایل های مشکوکه یا تلاش می کنید دیگران را هک کنید یا هکتون کردند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

راستش من بعد از این که اینجا پست دادم خودم این مسلئه رو دیدم. من وقتی از داخل هاست فایل ایندکس رو باز میکنم چیزی جز این کد نمیبینم :


<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-header.php');
?>

ولی وقتی سایت رو باز میکنم و به سورس صفحه نگا میکنم کدی که شما گذاشتین رو میبینم !!!!!!!!!

من وردپرس رو از سایت codex دانلود کردم سایت معتبریه دوبار هم پاک کردم و از اول نصب کردم.ولی نشد.....

من احتمال میدم از دیتابیس باشه ! یه سوال دیگه دارم داخل دیتابیسم توی جدول پست ها یه ستون هست به نام gid که دامین رو ثبت میکنه چون دامین قلی من یه چیز دیگه بوده و دمین فعلی من یه چیز دیگه. باعث مشکل نمیشه که ؟ ربطی به این موضوع نداره‌؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه ای که شما می بینید صفحه ی ایندکس قالب شماست نه ایندکس روت سایت

به آدرس


wp-content/themes/نام قالبتون /

برید اگر فایلی با نام index.html داشتید (چه در روت چه در قالب) پاکش کنید و الا کدهای فایل indrx.php در پوشه ی قالب رو چک کنید

و اینکه این کدها (که یکی هم نیست) ممکنه در دیتابیستون ساکن باشند

برای امتحان اگر از تست های قبلی نتیجه ای نگرفتید از طریق کنترل پنل سایت یک دیتابیس جدید بسازید و مشخصاتش را وارد wp-config.php کنید اگر مشکل ادامه داشت به قالبتون نفوذ شده و اگر نه دیتابیستون آلودست

من احتمال میدم از دیتابیس باشه ! یه سوال دیگه دارم داخل دیتابیسم توی جدول پست ها یه ستون هست به نام gid که دامین رو ثبت میکنه چون دامین قلی من یه چیز دیگه بوده و دمین فعلی من یه چیز دیگه. باعث مشکل نمیشه که ؟ ربطی به این موضوع نداره‌؟

نه الان در خوندن آدرس مشکل نداره من چند صفحه از سایتتون رو چک کردم کدهابه نظرم هدفمند می آن مخصوصا که فعالیت سایتتون هم در زمینه ی هکه و احتمالا فایل های زیادی رابرای فراخوانی هکرها و نفوذشون دارید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.

من اول هر چی قالب داشتم پاک کردم. بعد تست کردم دیدم همونجوریه !!!!

بعد امدم یه دیتابیس ساختم اطلاعاتش رو به کانفیگ دادم بعد که سایت رو باز کردم گفت باید نصب کنی ! نصب کردم دوباره همونطوری شد !

حالا سوال اینجاست که اگه مشکل از قالب بود من هموشو پاک کردم چرا درست نشد ؟

اگه مشکل از دیتابس بود من یه دیتابیس جدید(خالی) ساختم بعد وردپرس رو نصب کردم خودش یه سری تیبل درست کرد بازم درست نشدددددددددددددددد.

الان چیکار کنم ؟

صفحات دیگه رو هم ببینید همشون اینطورین

http://azar-hack.ir/wp-content/

ویرایش شده در توسط M0TRIX
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

دوستان مشکل حل شد !

فقط الان یه مشکل دیگه ای هست ! فونت رو نمیخونه ! الان مشکل فونت از دیتابیسه یا باید پلاگین فارسی نصب کنم ؟ البته کنترل پنل فارسیه قالب هم فارسیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر مشکل از دیتابیس هست.

collation دیتابیس رو چک کنید ببینید رو چه گزینه ای هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

وقتی stucture رو میزنم جلوی هر تیبل collation اش رو نوشته latin1_general ولی وقتی روی opereaions کلیک میکنم collation رو نوشته utf8_unicode_ci

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کالکشن در بهم ریختن فونت ها تون تاثیر نداره اگر جداول در حالت لاتین ذخیره سازی را انجام بدن کل فونت ها به صورت علامت سئوال خواهند بود فونت های شما توی صفحه با انکدینگ درست فراخوانی نمی شوند فایل header.php را برای


<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type') ?>; charset=<?php bloginfo('charset') ?>" />

چک کنید و کد را به


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

تبدیل کنید البته این مسئله با مشکل اصلیتون مرتبط نیست مسئله شما به نظر من هنوز پابرجاست درسته که کدهایی که قبلا ساخته شده بود الان پاک شدند ولی کدی که سازنده بود بعیده پاک شده باشه مگر اینکه از یک پوشه برگه ی index.html را پیدا کرده باشید که در این صورت کل مشکل مربوط به اون برگه بوده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

انجام دادم ولی نشد.

فایل index.htm رو هم گشتم نیست. وقتی قالب رو پاک کردم مشکل لود نشدن صفحه اصلی حل شد.الان فقط مشکل فونته ! که درست نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک پست تازه ایجاد کنید با یک متن ازمایشی اگر مشکل نداشت پست های قبلی از دست رفته اند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست جدید رو علامت سوال میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک دیبتابیس جدید بسازید و وردپرس را مجدد نصب کنید نام کاربری خود را از ادمین تغییر دهید به نامی که قبلا استفاده نکرده باشید و همینطور ایمیلتون رو از طریق

Operations کالکشن را روی utf8_persian_ci قرار بدید و بعد دو باره از نسخه اصلی بک آپ دیتابیس را آپلود کنید

اگر فونت ها باز هم مشکل داشت مشکل بر می گردد به هاست قبلی و اینکه کلمات در انکدینگ اشتباه ذخیره شدند و برای بازیابی چنین اطلاعاتی باید با یکی از موسسات ریکاوری اطلاعات تماس بگیرید (اگر براتون ارزشمند هستند) البته 90% احتمال می دم مشکلتون با این طریق حل بشه

نکته اگر در ریختن دیتابیس ارور داد باید مسیری دیگه رو برید که شرحش از عملش سخت تره اگر نتونستید بفزرمایید من انجامش می دم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از انجام عملیات بالا این رو هم تست کنید.

ببینید توی بخش مدیریت، قسمت همه نوشته ها، اونجا فونت درست هست یا بهم ریخته.

اگر بهم ریخته بود عملیاتی که امیان عزیز گفتن رو انجام بدید.

اگر درست بود ، از نوشته ها برون بری بکنید و بعد در یک وردپرس جدید درون ریزی کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

حل نشد که نشد !!!!!!!!!!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من دیتابیستون رو با دقت دیدم متاسفانه این نسخه نسخه ی معیوبیه و حتی بعیده جدولهاش کامل باشند

شما اگر نسخه اولیه را که از دیتابیس قبلی گرفته اید پیدا کنید ممکن است بشود کاری کرد و الا کار خیلی دشواری می شود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید