8 پست در این موضوع قرار دارد

به تصویر زیر نگاه بینازید

post-412-0-68470600-1343906956_thumb.jpg

چگونه می توان این مشکل را رفع کرد من برای فراخوانی دسته از کد زیر استفاده کرده ام


<?php the_category( ', ' ) ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کنم فایل های قالب را برای ولید گرفتن آپلود کرده اید اگر اینگونه است اشتباهه چون قالب شما بدون هسته ی وردپرس که سایت نیست برای ولید گرفتن از کدهاتون بعد از لود صفحات از اونها سورس کد بگیرید و ذخیره کنید و آپلود نمایید یا آدرس صفحات را به فیلد مربوطه وارد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کنم فایل های قالب را برای ولید گرفتن آپلود کرده اید اگر اینگونه است اشتباهه چون قالب شما بدون هسته ی وردپرس که سایت نیست برای ولید گرفتن از کدهاتون بعد از لود صفحات از اونها سورس کد بگیرید و ذخیره کنید و آپلود نمایید یا آدرس صفحات را به فیلد مربوطه وارد کنید

من قالب رو ویرایش کردم و هم اکنون دارم مشکلاتش رو می گیرم این هم یکی از مشکلاتش است.میشه یکم واضحتر بفرمایید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب به تنهایی هرگز نمی تواند ولید کامل بشود و اگر شد ایراد دارد چوت مثلا ارور بالا به دلیل پیدا نکردن آدرس پیوند دسته هاست در صورتی که این آدرس باید در هسته وردپرس ایجاد شود و اگر به صورت دستی به قالب اضافه کنید تا ولید شود قالب را خراب کرده اید و خاصیت داینامیک بودنش را از بین برده اید برای ساخت سایت ایستاتیک هم که به وردپرس نیازی نیست

معمولا حداقل 5 فایل قالب + نتایج query ها با phpmyadmin و هسته مرکزی وردپرس روی همدیگه می شوند یک صفحه

header.php

sidebar.php

index.php

footer.php

style.css

که بجز style.css هیچکدام به تنهایی نمی توانند ولید باشند این صفحات را برای نداشتن فواصل اضافی و باز نمودن تگ های html وphp و استفاده کافی از jsچک کنید و قالب را نصب کنید بعد از راه اندازی اگر در لوکال فعالش کردید روی صفحه راست کلیک کنید و سورس کد بگیرید سورس کد را در نوتپد ذخیره کنید و برای موتورهای ولید بفرستید و اگر آن لاین است از طریق معرفی آدرس تا query ها که عمده ترین بخش سایت هستند نا دیده گرفته نشوند

بخاطر داشته باشید که بسیاری از کدهای css3 هنوز از نظر w3 بخاطر عدم پشتیبانی ie ولید نیستند ولی وجودشون برای بالا رفتن سرعت لود و سئوی سایت خیلی تاثیرش قوی تر از ولید نبودن css هستش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب به تنهایی هرگز نمی تواند ولید کامل بشود و اگر شد ایراد دارد چوت مثلا ارور بالا به دلیل پیدا نکردن آدرس پیوند دسته هاست در صورتی که این آدرس باید در هسته وردپرس ایجاد شود و اگر به صورت دستی به قالب اضافه کنید تا ولید شود قالب را خراب کرده اید و خاصیت داینامیک بودنش را از بین برده اید برای ساخت سایت ایستاتیک هم که به وردپرس نیازی نیست

معمولا حداقل 5 فایل قالب + نتایج query ها با phpmyadmin و هسته مرکزی وردپرس روی همدیگه می شوند یک صفحه

header.php

sidebar.php

index.php

footer.php

style.css

که بجز style.css هیچکدام به تنهایی نمی توانند ولید باشند این صفحات را برای نداشتن فواصل اضافی و باز نمودن تگ های html وphp و استفاده کافی از jsچک کنید و قالب را نصب کنید بعد از راه اندازی اگر در لوکال فعالش کردید روی صفحه راست کلیک کنید و سورس کد بگیرید سورس کد را در نوتپد ذخیره کنید و برای موتورهای ولید بفرستید و اگر آن لاین است از طریق معرفی آدرس تا query ها که عمده ترین بخش سایت هستند نا دیده گرفته نشوند

بخاطر داشته باشید که بسیاری از کدهای css3 هنوز از نظر w3 بخاطر عدم پشتیبانی ie ولید نیستند ولی وجودشون برای بالا رفتن سرعت لود و سئوی سایت خیلی تاثیرش قوی تر از ولید نبودن css هستش

حال من باید چه کنم تا این مشکل برطرف شود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حال من باید چه کنم تا این مشکل برطرف شود؟

عرض کردم که بعد از نصب قالب بر روی یک هاست یا از آدرسش ولید بگیرید یا از سورس کدش

و الان این ارور ها مشکل نیستند بلکه تاثیر ناقص بودن برگه اند چون این برگه با وردپرس تکمیل می شود و نه به تنهایی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض کردم که بعد از نصب قالب بر روی یک هاست یا از آدرسش ولید بگیرید یا از سورس کدش

و الان این ارور ها مشکل نیستند بلکه تاثیر ناقص بودن برگه اند چون این برگه با وردپرس تکمیل می شود و نه به تنهایی

خوب تاثیر ناقص بودن برگه رو چجوری میشه برطرف کرد؟ با نصب دوباره قالب رفع میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست من برگه ای نااقص نیست در برگه کدی هست که می ره از وردپرس سئوالی می کنه و وردپرس از دیتابیس می پرسه و جواب می ده حالا اگر وردپرس نباشه برگه سئوالی می پرسه که هیچ کسی نیست جواب بده به همین خاطر هم شما نمی تونید از یکی از برگه های php قالب ولید بگیرید

اصلا ولید گرفتن مال برگه html هست نه php شما در وردپرس با یک سری آدرس داینامیک سر و کار دارید که پسوندی ندارند

صفحه اول سایت را باز کنید (بعد از ریختن قالب روی سایت) از منوی فایل نمایشگر save as کنید روی هارد دیسک و با پسوند html بعد فایل ذخیره شده را برای ولید بفرستید یا راست کلیک کنید سورس کد بگیرید و کدهای سورس صفحه ی گشوده شده ی سایت را ولید بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naderi
      سلام دوستان
      من سایتمو توی گوگل برای سازگاریش با موبایل تست میکنم اما اسکرین شاتی که بهم نشون میده ناقصه و سایت رو کامل نشون نمیده !
      البته کنارش میزنه که موبایل فرندلی هست سایتت
      مشکل رو کسی میدونه از کجاست و به چه شکل میشه حلش کرد؟
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..