8 پست در این موضوع قرار دارد

به تصویر زیر نگاه بینازید

post-412-0-68470600-1343906956_thumb.jpg

چگونه می توان این مشکل را رفع کرد من برای فراخوانی دسته از کد زیر استفاده کرده ام


<?php the_category( ', ' ) ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کنم فایل های قالب را برای ولید گرفتن آپلود کرده اید اگر اینگونه است اشتباهه چون قالب شما بدون هسته ی وردپرس که سایت نیست برای ولید گرفتن از کدهاتون بعد از لود صفحات از اونها سورس کد بگیرید و ذخیره کنید و آپلود نمایید یا آدرس صفحات را به فیلد مربوطه وارد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کنم فایل های قالب را برای ولید گرفتن آپلود کرده اید اگر اینگونه است اشتباهه چون قالب شما بدون هسته ی وردپرس که سایت نیست برای ولید گرفتن از کدهاتون بعد از لود صفحات از اونها سورس کد بگیرید و ذخیره کنید و آپلود نمایید یا آدرس صفحات را به فیلد مربوطه وارد کنید

من قالب رو ویرایش کردم و هم اکنون دارم مشکلاتش رو می گیرم این هم یکی از مشکلاتش است.میشه یکم واضحتر بفرمایید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب به تنهایی هرگز نمی تواند ولید کامل بشود و اگر شد ایراد دارد چوت مثلا ارور بالا به دلیل پیدا نکردن آدرس پیوند دسته هاست در صورتی که این آدرس باید در هسته وردپرس ایجاد شود و اگر به صورت دستی به قالب اضافه کنید تا ولید شود قالب را خراب کرده اید و خاصیت داینامیک بودنش را از بین برده اید برای ساخت سایت ایستاتیک هم که به وردپرس نیازی نیست

معمولا حداقل 5 فایل قالب + نتایج query ها با phpmyadmin و هسته مرکزی وردپرس روی همدیگه می شوند یک صفحه

header.php

sidebar.php

index.php

footer.php

style.css

که بجز style.css هیچکدام به تنهایی نمی توانند ولید باشند این صفحات را برای نداشتن فواصل اضافی و باز نمودن تگ های html وphp و استفاده کافی از jsچک کنید و قالب را نصب کنید بعد از راه اندازی اگر در لوکال فعالش کردید روی صفحه راست کلیک کنید و سورس کد بگیرید سورس کد را در نوتپد ذخیره کنید و برای موتورهای ولید بفرستید و اگر آن لاین است از طریق معرفی آدرس تا query ها که عمده ترین بخش سایت هستند نا دیده گرفته نشوند

بخاطر داشته باشید که بسیاری از کدهای css3 هنوز از نظر w3 بخاطر عدم پشتیبانی ie ولید نیستند ولی وجودشون برای بالا رفتن سرعت لود و سئوی سایت خیلی تاثیرش قوی تر از ولید نبودن css هستش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب به تنهایی هرگز نمی تواند ولید کامل بشود و اگر شد ایراد دارد چوت مثلا ارور بالا به دلیل پیدا نکردن آدرس پیوند دسته هاست در صورتی که این آدرس باید در هسته وردپرس ایجاد شود و اگر به صورت دستی به قالب اضافه کنید تا ولید شود قالب را خراب کرده اید و خاصیت داینامیک بودنش را از بین برده اید برای ساخت سایت ایستاتیک هم که به وردپرس نیازی نیست

معمولا حداقل 5 فایل قالب + نتایج query ها با phpmyadmin و هسته مرکزی وردپرس روی همدیگه می شوند یک صفحه

header.php

sidebar.php

index.php

footer.php

style.css

که بجز style.css هیچکدام به تنهایی نمی توانند ولید باشند این صفحات را برای نداشتن فواصل اضافی و باز نمودن تگ های html وphp و استفاده کافی از jsچک کنید و قالب را نصب کنید بعد از راه اندازی اگر در لوکال فعالش کردید روی صفحه راست کلیک کنید و سورس کد بگیرید سورس کد را در نوتپد ذخیره کنید و برای موتورهای ولید بفرستید و اگر آن لاین است از طریق معرفی آدرس تا query ها که عمده ترین بخش سایت هستند نا دیده گرفته نشوند

بخاطر داشته باشید که بسیاری از کدهای css3 هنوز از نظر w3 بخاطر عدم پشتیبانی ie ولید نیستند ولی وجودشون برای بالا رفتن سرعت لود و سئوی سایت خیلی تاثیرش قوی تر از ولید نبودن css هستش

حال من باید چه کنم تا این مشکل برطرف شود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حال من باید چه کنم تا این مشکل برطرف شود؟

عرض کردم که بعد از نصب قالب بر روی یک هاست یا از آدرسش ولید بگیرید یا از سورس کدش

و الان این ارور ها مشکل نیستند بلکه تاثیر ناقص بودن برگه اند چون این برگه با وردپرس تکمیل می شود و نه به تنهایی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض کردم که بعد از نصب قالب بر روی یک هاست یا از آدرسش ولید بگیرید یا از سورس کدش

و الان این ارور ها مشکل نیستند بلکه تاثیر ناقص بودن برگه اند چون این برگه با وردپرس تکمیل می شود و نه به تنهایی

خوب تاثیر ناقص بودن برگه رو چجوری میشه برطرف کرد؟ با نصب دوباره قالب رفع میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست من برگه ای نااقص نیست در برگه کدی هست که می ره از وردپرس سئوالی می کنه و وردپرس از دیتابیس می پرسه و جواب می ده حالا اگر وردپرس نباشه برگه سئوالی می پرسه که هیچ کسی نیست جواب بده به همین خاطر هم شما نمی تونید از یکی از برگه های php قالب ولید بگیرید

اصلا ولید گرفتن مال برگه html هست نه php شما در وردپرس با یک سری آدرس داینامیک سر و کار دارید که پسوندی ندارند

صفحه اول سایت را باز کنید (بعد از ریختن قالب روی سایت) از منوی فایل نمایشگر save as کنید روی هارد دیسک و با پسوند html بعد فایل ذخیره شده را برای ولید بفرستید یا راست کلیک کنید سورس کد بگیرید و کدهای سورس صفحه ی گشوده شده ی سایت را ولید بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.