• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

8 پست در این موضوع قرار دارد

به تصویر زیر نگاه بینازید

post-412-0-68470600-1343906956_thumb.jpg

چگونه می توان این مشکل را رفع کرد من برای فراخوانی دسته از کد زیر استفاده کرده ام


<?php the_category( ', ' ) ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کنم فایل های قالب را برای ولید گرفتن آپلود کرده اید اگر اینگونه است اشتباهه چون قالب شما بدون هسته ی وردپرس که سایت نیست برای ولید گرفتن از کدهاتون بعد از لود صفحات از اونها سورس کد بگیرید و ذخیره کنید و آپلود نمایید یا آدرس صفحات را به فیلد مربوطه وارد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فکر کنم فایل های قالب را برای ولید گرفتن آپلود کرده اید اگر اینگونه است اشتباهه چون قالب شما بدون هسته ی وردپرس که سایت نیست برای ولید گرفتن از کدهاتون بعد از لود صفحات از اونها سورس کد بگیرید و ذخیره کنید و آپلود نمایید یا آدرس صفحات را به فیلد مربوطه وارد کنید

من قالب رو ویرایش کردم و هم اکنون دارم مشکلاتش رو می گیرم این هم یکی از مشکلاتش است.میشه یکم واضحتر بفرمایید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب به تنهایی هرگز نمی تواند ولید کامل بشود و اگر شد ایراد دارد چوت مثلا ارور بالا به دلیل پیدا نکردن آدرس پیوند دسته هاست در صورتی که این آدرس باید در هسته وردپرس ایجاد شود و اگر به صورت دستی به قالب اضافه کنید تا ولید شود قالب را خراب کرده اید و خاصیت داینامیک بودنش را از بین برده اید برای ساخت سایت ایستاتیک هم که به وردپرس نیازی نیست

معمولا حداقل 5 فایل قالب + نتایج query ها با phpmyadmin و هسته مرکزی وردپرس روی همدیگه می شوند یک صفحه

header.php

sidebar.php

index.php

footer.php

style.css

که بجز style.css هیچکدام به تنهایی نمی توانند ولید باشند این صفحات را برای نداشتن فواصل اضافی و باز نمودن تگ های html وphp و استفاده کافی از jsچک کنید و قالب را نصب کنید بعد از راه اندازی اگر در لوکال فعالش کردید روی صفحه راست کلیک کنید و سورس کد بگیرید سورس کد را در نوتپد ذخیره کنید و برای موتورهای ولید بفرستید و اگر آن لاین است از طریق معرفی آدرس تا query ها که عمده ترین بخش سایت هستند نا دیده گرفته نشوند

بخاطر داشته باشید که بسیاری از کدهای css3 هنوز از نظر w3 بخاطر عدم پشتیبانی ie ولید نیستند ولی وجودشون برای بالا رفتن سرعت لود و سئوی سایت خیلی تاثیرش قوی تر از ولید نبودن css هستش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب به تنهایی هرگز نمی تواند ولید کامل بشود و اگر شد ایراد دارد چوت مثلا ارور بالا به دلیل پیدا نکردن آدرس پیوند دسته هاست در صورتی که این آدرس باید در هسته وردپرس ایجاد شود و اگر به صورت دستی به قالب اضافه کنید تا ولید شود قالب را خراب کرده اید و خاصیت داینامیک بودنش را از بین برده اید برای ساخت سایت ایستاتیک هم که به وردپرس نیازی نیست

معمولا حداقل 5 فایل قالب + نتایج query ها با phpmyadmin و هسته مرکزی وردپرس روی همدیگه می شوند یک صفحه

header.php

sidebar.php

index.php

footer.php

style.css

که بجز style.css هیچکدام به تنهایی نمی توانند ولید باشند این صفحات را برای نداشتن فواصل اضافی و باز نمودن تگ های html وphp و استفاده کافی از jsچک کنید و قالب را نصب کنید بعد از راه اندازی اگر در لوکال فعالش کردید روی صفحه راست کلیک کنید و سورس کد بگیرید سورس کد را در نوتپد ذخیره کنید و برای موتورهای ولید بفرستید و اگر آن لاین است از طریق معرفی آدرس تا query ها که عمده ترین بخش سایت هستند نا دیده گرفته نشوند

بخاطر داشته باشید که بسیاری از کدهای css3 هنوز از نظر w3 بخاطر عدم پشتیبانی ie ولید نیستند ولی وجودشون برای بالا رفتن سرعت لود و سئوی سایت خیلی تاثیرش قوی تر از ولید نبودن css هستش

حال من باید چه کنم تا این مشکل برطرف شود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حال من باید چه کنم تا این مشکل برطرف شود؟

عرض کردم که بعد از نصب قالب بر روی یک هاست یا از آدرسش ولید بگیرید یا از سورس کدش

و الان این ارور ها مشکل نیستند بلکه تاثیر ناقص بودن برگه اند چون این برگه با وردپرس تکمیل می شود و نه به تنهایی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض کردم که بعد از نصب قالب بر روی یک هاست یا از آدرسش ولید بگیرید یا از سورس کدش

و الان این ارور ها مشکل نیستند بلکه تاثیر ناقص بودن برگه اند چون این برگه با وردپرس تکمیل می شود و نه به تنهایی

خوب تاثیر ناقص بودن برگه رو چجوری میشه برطرف کرد؟ با نصب دوباره قالب رفع میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست من برگه ای نااقص نیست در برگه کدی هست که می ره از وردپرس سئوالی می کنه و وردپرس از دیتابیس می پرسه و جواب می ده حالا اگر وردپرس نباشه برگه سئوالی می پرسه که هیچ کسی نیست جواب بده به همین خاطر هم شما نمی تونید از یکی از برگه های php قالب ولید بگیرید

اصلا ولید گرفتن مال برگه html هست نه php شما در وردپرس با یک سری آدرس داینامیک سر و کار دارید که پسوندی ندارند

صفحه اول سایت را باز کنید (بعد از ریختن قالب روی سایت) از منوی فایل نمایشگر save as کنید روی هارد دیسک و با پسوند html بعد فایل ذخیره شده را برای ولید بفرستید یا راست کلیک کنید سورس کد بگیرید و کدهای سورس صفحه ی گشوده شده ی سایت را ولید بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام 
      چطور میتونم برای صفحه اصلی سایت و صفحه فروشگاه و یا برگه های دیگه برای هر کدوم  فهرست منو ( منوی اصلی افقی بالای صفحه ) متفات داشته باشم 
      مثلا منوی افقی بالای صفحه مخصوص محصولات رو فقط تو صفحه فروشگاه دیده بشه و در صفحه دیگه ای از سایت منوی دیگه ای رو تنظیم کنم که نشون داده بشه