22 پست در این موضوع قرار دارد

Parsi_Font_WPP_.png

در بسیاری از تاپیک ها و سایت ها دیده بودم که کاربران وردپرس از زشت بودن فونت پنل مدیریت این سیستم برای زبان پارسی صحبت می کنند.

تصمیم گرفتم که افزونه ای رو درست کنم تا فونت پنل مدیریت وردپرس تغییر بده.

اولین فکری که به سرم زد این بود که به تک تک خط های فایل های سی اس اس وردپرس font-family اضافه کنم که این کار بسیار وقتگیر و غیر معمول بود و ممکن بود در وردپرس مشکل ایجاد کنه. در این طرح امکان افزودن فقط یک فونت بود و این کار حجم افزونه رو بسیار بالا می برد.

تا این که در این پست ariaieboy عزیز این پیشنهاد رو داد:


http://forum.wp-parsi.com/topic/16489-%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%be%d8%b1%d8%b3-381-%d8%a2%d9%85%d8%af-%d8%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%d9%85%d9%86%d8%aa%d8%b8%d8%b1-%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d9%86%d8%a8%d8%a7%d8%b4%db%8c%d8%af/#entry124828

این پیشنهاد شکل افزونه رو به کلی تغییر داد و افزونه به شکل فعلی در اومد.

اسم افزونه هم که در ابتدا قرار بود ((فونت یکان)) باشه به ((پارسی فونت)) تغییر کرد.

افزونه برای قرار گیری در مخزن وردپرس فرستاده شده و تایید شده و بزودی به صورت رسمی منتشر میشه.

امیدوارم از این افزونه خوشتون بیاد.

ویژگی های افزونه:

- دارای پنل تنظیمات

- حجم کم (تقریبا 90 کیلوبایت)

- قابلیت انتخاب سایز فونت

- انتخاب فونت از فونت های موجود در افزونه

- تغییر فونت پنل مدیریت و ویرایشگرها

- کاربر می تواند نام فونت های دلخواه خود را وارد کند.

- پیش نمایش فونت و اندازه فونت انتخابی

استفاده از افزونه:

* برای استفاده از افزونه کافیست فونت و اندازه فونت مورد نظر خود را انتخاب و دکمه ((ذخیره تغییرات)) را بزنید.

* در صورت تغییر نکردن فونت، صفحه را دوباره بارگذاری کنید.

* اگر باز هم فونت تغییر نکرد یک بار افزونه را حذف و دوباره نصب کنید.

* جاهایی از پنل مدیریت ممکنه فونتش تغییر نکنه. در نسخه ی بعد فونت این بخش ها هم تغییر می کنه.

پیش نمایش:

post-3225-0-09315400-1390824285_thumb.pn

post-3225-0-13151900-1390824386_thumb.pn

دریافت

موفق باشید.

18

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز لینک مخزن که خرابه گلم ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته توی مخزن هنوز نیومده فکر کنم :blink:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

لینک دانلود رو یادم رفت بزارم.

اضافه شد.

افزونه تایید شده و بزودی روی مخزن قرار می گیره.

ویرایش شده در توسط Ghaem
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان افزونه اگه کار نکرد اطلاع بدید اگه هم کار کرد اطلاع بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عالی هست و قشنگ اجرا شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدا خیریت بده... خدمت بزرگی به وردپرس پارسی کردی دوست عزیز :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون طور که در تاپیک سوالات مطرح کردم هر فونتی مد نظرتون هست اسمش رو بگید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز از من می شنوی به چند زبان مختلف ترجمش کن و فونت های معروف اون زبان رو قرار بده مطمئن باش توی همه زبان ها این مشکل فونت هست اینجوری افزونه کاراییش بیشتر می شود بعدشم می تونید یک بخشی به افزونه اضافه کنید برای فیدبک که هر کسی حتی اگر در این انجمن نبود بتونه نظرش رو در مورد افزونه بفرسته یا فونت های مورد نیازش رو ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز از من می شنوی به چند زبان مختلف ترجمش کن و فونت های معروف اون زبان رو قرار بده مطمئن باش توی همه زبان ها این مشکل فونت هست اینجوری افزونه کاراییش بیشتر می شود بعدشم می تونید یک بخشی به افزونه اضافه کنید برای فیدبک که هر کسی حتی اگر در این انجمن نبود بتونه نظرش رو در مورد افزونه بفرسته یا فونت های مورد نیازش رو ;)

حتما.

چون کلمات زیادی نداره و ساده هم هستند به زبان های مهم ترجمش می کنم و اگه فونت های مهم اون زبان رو پیدا کردم که توی افزونه می زارم اگه هم پیدا نکردم با کسی از کشور مورد نظر مکاتبه می کنم و فونت های اون زبان رو توی افزونه قرار می دم.

در مورد فیدبک هم یک فرم توی افزونه می زارم که کسانی که افزونه رو نصب و از اون استفاده می کنن همون طور که گفتید نظر و نام فونت مورد نظرشون رو بفرستند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در نسخه بعدی روی تغییر فونت جاهایی که فونتشون عوض نشده کار میشه و در نسخه ی بعدش روی ترجمه به زبان های دیگه و فرم فیدبک

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه در مخزن وردپرس منتشر شد.

http://wordpress.org/plugins/parsi-font/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان افزونه به نسخه 2 بروز شد. بروزرسانی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه فشاری بر سرور نمیاره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نصبش کردم اما فونت ها هیچ تغییری نکرد

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه فشاری بر سرور نمیاره؟

فکر نمیکنم.

قرار بود آقا مرتضی تست کنن.

من نصبش کردم اما فونت ها هیچ تغییری نکرد

؟

فونت رو از صفحه تنظیمات انتخاب کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم.

قرار بود آقا مرتضی تست کنن.

فونت رو از صفحه تنظیمات انتخاب کردید؟

بله فونت رو انتخاب کردم اما هیچ اتفاقی نیافتاد در هیچ کجا

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقای قائم عزیز

این افزونه در مرورگر کروم فونت ها فقط در قسمت ویرایشگر ها شناخته شده و اعمال مشود و در مرورگر موزیلا برعکس فونت های پنل مدیریت فونتش عوض میشه و ویرایشگر ها عوض نمیشه

این افزونه این مشکل رو داره بنده چند جا تست گرفتم

لطفا بررسی بفرمایید

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این افزونه فشاری بر سرور نمیاره؟

post-3225-0-32643600-1392093341_thumb.pn

آقای قائم عزیز

این افزونه در مرورگر کروم فونت ها فقط در قسمت ویرایشگر ها شناخته شده و اعمال مشود و در مرورگر موزیلا برعکس فونت های پنل مدیریت فونتش عوض میشه و ویرایشگر ها عوض نمیشه

این افزونه این مشکل رو داره بنده چند جا تست گرفتم

لطفا بررسی بفرمایید

با تشکر

در این مورد هم یه فکری می کنم.

ویرایش شده در توسط Ghaem
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستون درد نکنه خدا اجرتون بده

اگر وقتتون اجازه بده وبتونید درآینده افزونه ای بنویسید که بشه فونت پستها وظاهر سایت هم به دلخواه تغییر داد (مثلا همین

فونت یکان وتعدادی فونت دیگه) خیلی مورد نیاز هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقای قائم عزیز

این افزونه در مرورگر کروم فونت ها فقط در قسمت ویرایشگر ها شناخته شده و اعمال مشود و در مرورگر موزیلا برعکس فونت های پنل مدیریت فونتش عوض میشه و ویرایشگر ها عوض نمیشه

این افزونه این مشکل رو داره بنده چند جا تست گرفتم

لطفا بررسی بفرمایید

با تشکر

دوستان افزونه رو حذف و دوباره نصب کنید.

ببینید در مرورگر کروم مشکل حل شده یا نه؟

در ویرایشگر مشکل پابرجاست که بزودی حل میشه.

ویرایش شده در توسط Ghaem
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه 4.0 منتشر شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      در زمینه ارسال و دریافت تیکت که دارای قابلیت ارسال ایمیل به مدیریت سایت ( هنگام ثبت تیکت ) افزونه ایی رایگان سراغ دارید؟