• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
saeed4641

گذاشتن تبلیغ در مکان دلخواه

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

بنده می خوام مثل این سایت گوشه سمت راست و چپ بنر 120*240 بذارم که با حرکت اسکرول ثابت باشه(ببخشید آدرس سایت رو گذاشتم)

ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

style.css


.banner {
position:fixed;
display:block;
width:240px;
height:120px;
top:0;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
z-index:9999;
}
.banner#left {
left:0;
background-image:url('images/banner/left.png');
}
.banner#right {
right:0;
background-image:url('images/banner/right.png');
}

بنرها با نام های left.png و right.png در پوشه banner داخل پوشه images ذخیره شوند و کد زیر در فایل footer.php


<a class="banner" id="left" href="Link">
</a>
<a class="banner" id="right" href="Link">
</a>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

style.css


.banner {
position:fixed;
display:block;
width:240px;
height:120px;
top:0;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
z-index:9999;
}
.banner#left {
left:0;
background-image:url('images/banner/left.png');
}
.banner#right {
right:0;
background-image:url('images/banner/right.png');
}

بنرها با نام های left.png و right.png در پوشه banner داخل پوشه images ذخیره شوند و کد زیر در فایل footer.php


<a class="banner" id="left" href="Link">
</a>
<a class="banner" id="right" href="Link">
</a>

ممنون

لطف کردید

ولی بنده می خوام کد جی کوئری تبلغی بذارم نه عکس

در ضمن اون آدرسی که در پست اول گفتم بنرهاش بعد از لود کامل سایت لود میشن،اینم همین جوریه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورذد لود اگر در جایی که گفته شد کد را بگذارید بله

بنر جی کوئری منظورتون چیه؟

بنر که قاعدتا تصویره حالا میشه به این تصویر با جی کوئری افکت داد می شه نداد

کدهایی که دارید را داخل دو div با کلاس مشترک banner و آی دی left و right بگذارید

(من متاسفانه فرصت لود سایتهای دیگه رو جز موارد ضروری نمی کنم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورذد لود اگر در جایی که گفته شد کد را بگذارید بله

بنر جی کوئری منظورتون چیه؟

بنر که قاعدتا تصویره حالا میشه به این تصویر با جی کوئری افکت داد می شه نداد

کدهایی که دارید را داخل دو div با کلاس مشترک banner و آی دی left و right بگذارید

(من متاسفانه فرصت لود سایتهای دیگه رو جز موارد ضروری نمی کنم

ممنونم

منظور من بنرهایی است که سایتهای تبلیغاتی مثل anetwork ارائه میدن و به صورت کد جاوا اسکریپته

این سایت های عکس رو ارائه نمی دن

اونارو چه جوری میشه قرار داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تفاوتی ندارد

کد اسکریپت را در div قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تفاوتی ندارد

کد اسکریپت را در div قرار دهید

شرمنده بابت مزاحمت

منظورتون از div چیه؟

تو کدوم قسمت کدهای بالا؟

پس اون قسمت background image url چی میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مانند کد دوم پست دوم

اون یک بکگراند هست

میتوانید استفاده کنید یا نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

یعنی کد جاوا اسکریپت رو به جای Link ویا banner بذارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید

نشد

همه جا تستش کردم

اگه ممکنه یه راه دیگه معرفی کنید

ممنون میشم

من خیلی بهش نیاز دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این به کد اون سایت بستگی داره

از سایت سرویس‌دهنده بپرسید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باشه

ممنون

فک نمی کردم اینقد مشکل باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

style.css


.banner {
position:fixed;
display:block;
width:240px;
height:120px;
top:0;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
z-index:9999;
}
.banner#left {
left:0;
background-image:url('images/banner/left.png');
}
.banner#right {
right:0;
background-image:url('images/banner/right.png');
}

بنرها با نام های left.png و right.png در پوشه banner داخل پوشه images ذخیره شوند و کد زیر در فایل footer.php


<a class="banner" id="left" href="Link">
</a>
<a class="banner" id="right" href="Link">
</a>

سلام ایمان جان؛صبح بخیر.ببخشید من کد پایین رو کجای

footer.php بزارم؟ من وقتی میزارم خوب نمیاد؛میچسبه بالای صفحه و منو رو میریزه بهم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری