• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
saeed4641

گذاشتن تبلیغ در مکان دلخواه

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

بنده می خوام مثل این سایت گوشه سمت راست و چپ بنر 120*240 بذارم که با حرکت اسکرول ثابت باشه(ببخشید آدرس سایت رو گذاشتم)

ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

style.css


.banner {
position:fixed;
display:block;
width:240px;
height:120px;
top:0;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
z-index:9999;
}
.banner#left {
left:0;
background-image:url('images/banner/left.png');
}
.banner#right {
right:0;
background-image:url('images/banner/right.png');
}

بنرها با نام های left.png و right.png در پوشه banner داخل پوشه images ذخیره شوند و کد زیر در فایل footer.php


<a class="banner" id="left" href="Link">
</a>
<a class="banner" id="right" href="Link">
</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

style.css


.banner {
position:fixed;
display:block;
width:240px;
height:120px;
top:0;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
z-index:9999;
}
.banner#left {
left:0;
background-image:url('images/banner/left.png');
}
.banner#right {
right:0;
background-image:url('images/banner/right.png');
}

بنرها با نام های left.png و right.png در پوشه banner داخل پوشه images ذخیره شوند و کد زیر در فایل footer.php


<a class="banner" id="left" href="Link">
</a>
<a class="banner" id="right" href="Link">
</a>

ممنون

لطف کردید

ولی بنده می خوام کد جی کوئری تبلغی بذارم نه عکس

در ضمن اون آدرسی که در پست اول گفتم بنرهاش بعد از لود کامل سایت لود میشن،اینم همین جوریه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در مورذد لود اگر در جایی که گفته شد کد را بگذارید بله

بنر جی کوئری منظورتون چیه؟

بنر که قاعدتا تصویره حالا میشه به این تصویر با جی کوئری افکت داد می شه نداد

کدهایی که دارید را داخل دو div با کلاس مشترک banner و آی دی left و right بگذارید

(من متاسفانه فرصت لود سایتهای دیگه رو جز موارد ضروری نمی کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در مورذد لود اگر در جایی که گفته شد کد را بگذارید بله

بنر جی کوئری منظورتون چیه؟

بنر که قاعدتا تصویره حالا میشه به این تصویر با جی کوئری افکت داد می شه نداد

کدهایی که دارید را داخل دو div با کلاس مشترک banner و آی دی left و right بگذارید

(من متاسفانه فرصت لود سایتهای دیگه رو جز موارد ضروری نمی کنم

ممنونم

منظور من بنرهایی است که سایتهای تبلیغاتی مثل anetwork ارائه میدن و به صورت کد جاوا اسکریپته

این سایت های عکس رو ارائه نمی دن

اونارو چه جوری میشه قرار داد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تفاوتی ندارد

کد اسکریپت را در div قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تفاوتی ندارد

کد اسکریپت را در div قرار دهید

شرمنده بابت مزاحمت

منظورتون از div چیه؟

تو کدوم قسمت کدهای بالا؟

پس اون قسمت background image url چی میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مانند کد دوم پست دوم

اون یک بکگراند هست

میتوانید استفاده کنید یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون

یعنی کد جاوا اسکریپت رو به جای Link ویا banner بذارم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید

نشد

همه جا تستش کردم

اگه ممکنه یه راه دیگه معرفی کنید

ممنون میشم

من خیلی بهش نیاز دارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این به کد اون سایت بستگی داره

از سایت سرویس‌دهنده بپرسید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باشه

ممنون

فک نمی کردم اینقد مشکل باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

style.css


.banner {
position:fixed;
display:block;
width:240px;
height:120px;
top:0;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
z-index:9999;
}
.banner#left {
left:0;
background-image:url('images/banner/left.png');
}
.banner#right {
right:0;
background-image:url('images/banner/right.png');
}

بنرها با نام های left.png و right.png در پوشه banner داخل پوشه images ذخیره شوند و کد زیر در فایل footer.php


<a class="banner" id="left" href="Link">
</a>
<a class="banner" id="right" href="Link">
</a>

سلام ایمان جان؛صبح بخیر.ببخشید من کد پایین رو کجای

footer.php بزارم؟ من وقتی میزارم خوب نمیاد؛میچسبه بالای صفحه و منو رو میریزه بهم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری