• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
saeed4641

گذاشتن تبلیغ در مکان دلخواه

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

بنده می خوام مثل این سایت گوشه سمت راست و چپ بنر 120*240 بذارم که با حرکت اسکرول ثابت باشه(ببخشید آدرس سایت رو گذاشتم)

ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

style.css


.banner {
position:fixed;
display:block;
width:240px;
height:120px;
top:0;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
z-index:9999;
}
.banner#left {
left:0;
background-image:url('images/banner/left.png');
}
.banner#right {
right:0;
background-image:url('images/banner/right.png');
}

بنرها با نام های left.png و right.png در پوشه banner داخل پوشه images ذخیره شوند و کد زیر در فایل footer.php


<a class="banner" id="left" href="Link">
</a>
<a class="banner" id="right" href="Link">
</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

style.css


.banner {
position:fixed;
display:block;
width:240px;
height:120px;
top:0;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
z-index:9999;
}
.banner#left {
left:0;
background-image:url('images/banner/left.png');
}
.banner#right {
right:0;
background-image:url('images/banner/right.png');
}

بنرها با نام های left.png و right.png در پوشه banner داخل پوشه images ذخیره شوند و کد زیر در فایل footer.php


<a class="banner" id="left" href="Link">
</a>
<a class="banner" id="right" href="Link">
</a>

ممنون

لطف کردید

ولی بنده می خوام کد جی کوئری تبلغی بذارم نه عکس

در ضمن اون آدرسی که در پست اول گفتم بنرهاش بعد از لود کامل سایت لود میشن،اینم همین جوریه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در مورذد لود اگر در جایی که گفته شد کد را بگذارید بله

بنر جی کوئری منظورتون چیه؟

بنر که قاعدتا تصویره حالا میشه به این تصویر با جی کوئری افکت داد می شه نداد

کدهایی که دارید را داخل دو div با کلاس مشترک banner و آی دی left و right بگذارید

(من متاسفانه فرصت لود سایتهای دیگه رو جز موارد ضروری نمی کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در مورذد لود اگر در جایی که گفته شد کد را بگذارید بله

بنر جی کوئری منظورتون چیه؟

بنر که قاعدتا تصویره حالا میشه به این تصویر با جی کوئری افکت داد می شه نداد

کدهایی که دارید را داخل دو div با کلاس مشترک banner و آی دی left و right بگذارید

(من متاسفانه فرصت لود سایتهای دیگه رو جز موارد ضروری نمی کنم

ممنونم

منظور من بنرهایی است که سایتهای تبلیغاتی مثل anetwork ارائه میدن و به صورت کد جاوا اسکریپته

این سایت های عکس رو ارائه نمی دن

اونارو چه جوری میشه قرار داد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تفاوتی ندارد

کد اسکریپت را در div قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تفاوتی ندارد

کد اسکریپت را در div قرار دهید

شرمنده بابت مزاحمت

منظورتون از div چیه؟

تو کدوم قسمت کدهای بالا؟

پس اون قسمت background image url چی میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مانند کد دوم پست دوم

اون یک بکگراند هست

میتوانید استفاده کنید یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون

یعنی کد جاوا اسکریپت رو به جای Link ویا banner بذارم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تست کنید

نشد

همه جا تستش کردم

اگه ممکنه یه راه دیگه معرفی کنید

ممنون میشم

من خیلی بهش نیاز دارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این به کد اون سایت بستگی داره

از سایت سرویس‌دهنده بپرسید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باشه

ممنون

فک نمی کردم اینقد مشکل باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

style.css


.banner {
position:fixed;
display:block;
width:240px;
height:120px;
top:0;
background-position:center top;
background-repeat:no-repeat;
z-index:9999;
}
.banner#left {
left:0;
background-image:url('images/banner/left.png');
}
.banner#right {
right:0;
background-image:url('images/banner/right.png');
}

بنرها با نام های left.png و right.png در پوشه banner داخل پوشه images ذخیره شوند و کد زیر در فایل footer.php


<a class="banner" id="left" href="Link">
</a>
<a class="banner" id="right" href="Link">
</a>

سلام ایمان جان؛صبح بخیر.ببخشید من کد پایین رو کجای

footer.php بزارم؟ من وقتی میزارم خوب نمیاد؛میچسبه بالای صفحه و منو رو میریزه بهم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری