8 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر شما؛

من وردپرسمو از ریشه ی هاستم به یه زیر دامنه انتقال دادم، حالا دو تا سوال دارم:

آدرس قدیم وردپرس:site.ir

آدرس جدید وردپرس: site.ir/new

1.توی گوگل وبمستر آیا لازمه کاری رو انجام بدم؟و چطوری؟

2.من توی هاستم دوتا وردپرس و یه انجمن با سیستم دیگه و چند تا صفحه ی html دارم

الآن ریشه ی سایت فقط یه فایل ایندکسه که به ساب دومین ها لینک داده

کدومشو باید به گوگل معرفی کنم؟

میشه همشو معرفی کنم یا فقط دامنه ی اصلی باید باشه یا...؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. بله باید نشانی را تغییر بدید البته باز هم مدتی طول می کشه تا ایندکس هاتون اصلاح بشه

2. همه رو

شما می تونید تک تک صفحاتتون را هم جدا جدا معرفی کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صبح تا حالا، واسه همه زیر دامنه هام توسط این سایت: www.xml-sitemaps.com فایل sitemap.xml درست کردم و توی وبمستر با گزینه add new site ، زیردامنه هامو اضافه کردم بعدشم اون فایلها رو آپلود و به وبمستر سایت مپ رو معرفی کردم.

حالا سوالاتم:

1.توی وبمستر بعد از انتخاب گزینه change of address باید چیکار کنم که آدرس بلاگم از ریشه به پوشه ی بلاگ منتقل بشه؟

یعنی اینکار:

آدرس قدیم وردپرس:site.ir

آدرس جدید وردپرس: site.ir/new

((( لازمه بگم که این ادرسو site.ir/new با اضافه کردن سایت به وبمستر معرفی کردم، میشه این آدرسو ofpersia.ir پاک کنم و دوباره بهش معرفی کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ )))

2. توی گوگل وبمستر چه کارهایی رو باید انجام داد؟(مثلا یک ثبت سایت دو انجام عملیات سایت مپ سه فایل رباتهاو...)

امکانات وبمستر زیاده، فقط میخوام کارهای ضروری رو انجام بدم(وضعیت سایتم افتضاح شده)

3. توی سایت اصلی ofpersia.ir ارورهای متفاوتی وجود داره! لطف کنید بگید چطوری اونارو برطرف کنم؟

دایره ی سمت راستی که روی تاریخه رو واسه این کشیدم که بگم امروز سایت مپو گذاشتم و اون ارورها واسه سه روز گذشته هستش

یعنی دیگه از این ارورها واسم نمیاد و کارمو درست انجام دادم؟

a8d95b1fb95b2ed91.jpg

ممنون میشم هر قسمتی که میتونید رو دونه دونه و کامل توضیح بدید... مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یکی نیست کمکمون کنه!

خسته شدم از بس وبمسترو مشکلاتشو سایت مپو ربات سرچ کردم!

همین الآنشم روی موزیلا دویست تا تب بازه

استاد عزیز بابت جواب ممنونم/.

ویرایش شده در توسط ofpersia
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز زمان انتظار 24 ساعت است

فایل robots.txt را بسازید و در روت سایت قرار دهید

شما می تو.انید هم نشانی جدید را جداگانه معرفی کنید و هم نشانی قدیم را ادیت کنید در هر دو حالت هم تا مدتی ارورهای وب مستر را خواهید داشت و این اجتناب ناپذیر است قبلا بین 15 روز تا سه ماه این ارور ها تکرار می شد الان ظاهرا زودتر از قبل ایندکس می شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس استاد

ولی قربونت برم من:) چرا سه تا سوالمو جواب نمیدید! سه تا جواب لازم داشتم!

در مورد فایل robots لطف کنید این آدرسو یه نگاه بندازید، سوالمو جداگانه پرسیدم

اون بالا دوباره سوالاتمو میپرسم:

1.توی وبمستر بعد از انتخاب گزینه change of address باید چیکار کنم که آدرس بلاگم از ریشه به پوشه ی بلاگ منتقل بشه؟

یه تا گزینه میاد:

Change of Address

Tell Google when you move your site to a new domain. Guidelines for moving your site.

First:

  1. Set up your content on your new domain.
  2. Redirect content from your old site using 301 redirects.
  3. Add and verify your new site to Webmaster Tools.

>>>چطوری ساب دامین جدیدو بهش معرفی کنم؟؟؟

لازم بذکر هستش که آدرس اصلی سایت تغییر نکرده هااا

وردپرسم از ریشه به یه پوشه ی دیگه ای منتقل کردم.

آدرس قدیم وردپرس:site.ir

آدرس جدید وردپرس: site.ir/new

؟؟؟

سوال دوممو توی یه تاپیک جدید میفرستمش

سومی رو جواب گرفتم: باید منتظر بمونم/.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گزینه اول مال اینه که سایت جدیدی احداث کرده اید و سایتن قدیم کلا منقضی شده ایندکس های قبلی حذف و مطالب جدید ایندکس می شوند

گزینه دوم مربوط به تغییر نشانی یک سایته (حالا ساب دامین یا دامین جدید)

گزینه سوم مال اضافه نمودن یک سایت دیگر کنار دامین قبلی خودتون ببینید با کدام همخوانی دارید

ساب دامین - ساب دایرکتوری یا دامین جدید خیلی در این مورد خاص فذرقی ندارند در هر حال نشانی قبلی مطالب شما که ایندکس فعلی هستند تغییر می کنند(گزینه دوم)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این میگن یه جواب کامل :wub:

بسیار عالی استاد بزرگ:) و سپاسگزارم/.

کاشکی اینجا یه دکمه داشت که تاپیکو یا ببندم یا اینکه بگم جواب گرفته شده هسته بیدا بید:دی

مسئولین رسیدگی کنند.

در ضمن اگه از مدیران محترم اینو میخونن بدونن که اگه یه تاپیک رو با ایمیل دنبال کنیم، ایمیلی که بعد از پاسخ جدید به موضوع واسه ما میاد لینک درستی توش نیست! و لینک به صفحه ی اصلی انجمنه

معمولاً لینک به همون مطلب میشاد;)

اینا هم پیشنهادات و انتقادات من بودن:دی

موفق و پیروز باشید/.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟