• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
H@3!N

مشکل در کد زمینه ی دلخواه

3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من کد زیر را برای ایجاد زمینه ی دلخواه نوشتم و بعد از بسته شدن تگ div در content در فایل single گذاشتم . درست هم کار میکنه ولی یک مشکلی هست :

وقتی که در پستی از زمینه ی دلخواه استفاده نشه در ادامه ی مطلب پست ابزارک های سمت راست بهم میریزن . ولی اگر از زمینه ی دلخواه استفاده بشه مشکلی نیست و همه چیز درسته .

من شرطی گذاشتم که اگر از زمینه ی دلخواه استفاده نشد زمینه در پست نمایش داده نشه و درست کار میکنه ولی در این صورت ابزارکها هم بهم میریزن . فقط در صورتی همه چیز درسته که در پست از زمینه ی دلخواه استفاده بشه .

من نمیدونم چکار کنم و هرجور هم که میدونستم جای کد را تغییر دادم ولی مشکل از جاش نیست . نمیدونم چه شرطی اولش باید بزارم تا درست بشه.

لطفا راهنمایی کنید .

تشکر

 <!---------------------------------------------------------------------->
<?php

if ($atten!="") : ?>
<span id="atthead">توجه کنيد :</span>
<p id="atten" style="text-align: right;"><strong><?php echo $atten; ?></strong></p><?php endif;?>
<?php
if($link1!="" && $size1!="") :?>
<div class="infopost">
<span>مشخصات :</span>
<?php endif;?>
<?php
if ($about1!="") : ?><p id="infolink" style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/info.png" /><strong><?php echo $about1; ?></strong></p><?php endif;
if ($link1!="" && $size1!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/link.png" /></strong><a href="<?php echo $link1; ?>">لينک دانلود با حجم <?php echo $size1?></a><?php endif;
if ($source1!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/source.png" />منبع :<strong><?php echo $source1; ?></strong></p><?php endif;
if ($about2!="") : ?><p id="infolink" style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/info.png" /><strong><?php echo $about2; ?></strong></p><?php endif;
if ($link2!="" && $size2!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/link.png" /></strong><a href="<?php echo $link2; ?>">لينک دانلود با حجم <?php echo $size2?></a><?php endif;
if ($source2!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/source.png" />منبع :<strong><?php echo $source2; ?></strong></p><?php endif;
if ($storeabout!="") : ?><p id="infolink" style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/info.png" /><strong><?php echo $storeabout; ?></strong></p><?php endif;
if ($storelink!="" && $size2!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/link.png" /></strong><a href="<?php echo $storelink; ?>">لینک دریافت از استور <?php echo $size2?></a><?php endif;
if ($storesource!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/source.png" />منبع :<strong><?php echo $storesource; ?></strong></p><?php endif;
?>
</div>
<!---------------------------------------------------------------------->

ویرایش شده در توسط H@3!N
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش را خودم فهمیدم . وقتی <span>مشخصات :</span> داخل کلاس infopost باشه اینطور میشه و اگر خارج اون کلاس باشه درست کار میکنه . فقط مشکل اینجاست که من میخوام داخل اون کلاس باشه . نمیدونم چکارش کنم . هرچقدر margin , padding مربوط به مشخصات را تغییر میدم درست نمیشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.