H@3!N

مشکل در کد زمینه ی دلخواه

3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من کد زیر را برای ایجاد زمینه ی دلخواه نوشتم و بعد از بسته شدن تگ div در content در فایل single گذاشتم . درست هم کار میکنه ولی یک مشکلی هست :

وقتی که در پستی از زمینه ی دلخواه استفاده نشه در ادامه ی مطلب پست ابزارک های سمت راست بهم میریزن . ولی اگر از زمینه ی دلخواه استفاده بشه مشکلی نیست و همه چیز درسته .

من شرطی گذاشتم که اگر از زمینه ی دلخواه استفاده نشد زمینه در پست نمایش داده نشه و درست کار میکنه ولی در این صورت ابزارکها هم بهم میریزن . فقط در صورتی همه چیز درسته که در پست از زمینه ی دلخواه استفاده بشه .

من نمیدونم چکار کنم و هرجور هم که میدونستم جای کد را تغییر دادم ولی مشکل از جاش نیست . نمیدونم چه شرطی اولش باید بزارم تا درست بشه.

لطفا راهنمایی کنید .

تشکر

 <!---------------------------------------------------------------------->
<?php

if ($atten!="") : ?>
<span id="atthead">توجه کنيد :</span>
<p id="atten" style="text-align: right;"><strong><?php echo $atten; ?></strong></p><?php endif;?>
<?php
if($link1!="" && $size1!="") :?>
<div class="infopost">
<span>مشخصات :</span>
<?php endif;?>
<?php
if ($about1!="") : ?><p id="infolink" style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/info.png" /><strong><?php echo $about1; ?></strong></p><?php endif;
if ($link1!="" && $size1!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/link.png" /></strong><a href="<?php echo $link1; ?>">لينک دانلود با حجم <?php echo $size1?></a><?php endif;
if ($source1!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/source.png" />منبع :<strong><?php echo $source1; ?></strong></p><?php endif;
if ($about2!="") : ?><p id="infolink" style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/info.png" /><strong><?php echo $about2; ?></strong></p><?php endif;
if ($link2!="" && $size2!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/link.png" /></strong><a href="<?php echo $link2; ?>">لينک دانلود با حجم <?php echo $size2?></a><?php endif;
if ($source2!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/source.png" />منبع :<strong><?php echo $source2; ?></strong></p><?php endif;
if ($storeabout!="") : ?><p id="infolink" style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/info.png" /><strong><?php echo $storeabout; ?></strong></p><?php endif;
if ($storelink!="" && $size2!="") : ?><p style="text-align: right;"><strong><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/link.png" /></strong><a href="<?php echo $storelink; ?>">لینک دریافت از استور <?php echo $size2?></a><?php endif;
if ($storesource!="") : ?><p style="text-align: right;"><img alt="" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/icon/source.png" />منبع :<strong><?php echo $storesource; ?></strong></p><?php endif;
?>
</div>
<!---------------------------------------------------------------------->

ویرایش شده در توسط H@3!N
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش را خودم فهمیدم . وقتی <span>مشخصات :</span> داخل کلاس infopost باشه اینطور میشه و اگر خارج اون کلاس باشه درست کار میکنه . فقط مشکل اینجاست که من میخوام داخل اون کلاس باشه . نمیدونم چکارش کنم . هرچقدر margin , padding مربوط به مشخصات را تغییر میدم درست نمیشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.