• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Amir.

مصرف زیاد وردپرس و نبود افزونه کش درست حسابی !

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

همه میدونند که مصرف وردپرس به شدت بالا هستش بر عکس تمام خوبی هایی که داره و از اونجایی که هزینه سرور زیاد هستش خواهشا عزیزان وارد به مسئله به این چند سوال پاسخ قانع کننده و شفاف بدن و مارو پاس ندن اینور اونور !

1 - بهترین افزونه کش با تنظیماتش رو خواهشا یکی به ما بده !

2 - راه های کم مصرف تر شدن وردپرس رو یاد ما بدید قشنگ !

3 - افزونه برای سبک کردن کدنویسی و تصاویر قالب هستش ؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

W3 Total Cache معمولا بیشتر پیشنهاد میشه. برای تنظیمات هم:

http://zemalf.com/1443/w3-total-cache/

---

کم مصرف تر شده وردپرس = استفاده کمتر از کوئری + افزونه

---

میتونید از قابلیت gzip استفاده کنید.

14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، خب پیشنهاد میکنم در کنار استفاده از افزونه کش، قابلیت رونوشت و ذخیره خودکار را هم در وردپرس غیرفعال کنید.

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر روی هاست اشتراکی پرقدرتی نیستین ترکیب Hyper Cache و DB Cache Reloaded Fix رو امتحان کنین.

افزونه‌ی W3 Total Cache بهترین و کامل‌ترین تو زمینه‌ی کش هست و در صورتی که هاست مناسبی دارید توصیه میشه.

اگر وب سرور شما Litespeed باشه خودش کار gzip رو بصورت خودکار انجام میده و نیازی به افزونه ندارین.

بطور کلی پردازش سریع صفحات + کاهش درخواست‌ها + حجم کم = سرعت

آدرس سایتتونو بذارین تا تست و همینجا نتیجش به بحث گذاشته بشه.

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سایت جدید خودم هستش ، چند روزه راه انداختم ، سایت اصلیم رو فعلا دوست ندارم کسی تو این انجمن مطلع بشه . !

بهرحال این آدرس هست : http://98troll.ir/

اگر روی هاست اشتراکی پرقدرتی نیستین ترکیب Hyper Cache و DB Cache Reloaded Fix رو امتحان کنین.

DB Cache Reloaded Fix نصب هستش + Hyper Cache !

WordPress Gzip Compression هم نصب کردم !

سلام، خب پیشنهاد میکنم در کنار استفاده از افزونه کش، قابلیت رونوشت و ذخیره خودکار را هم در وردپرس غیرفعال کنید.

واقعا بهش نیاز دارم !!!!!! :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
WordPress Gzip Compression هم نصب کردم !

نیازی به این افزونه نیست. خود Hyper Cache میتونه صفحات رو بصورت فشرده ارسال کنه. اگر gzip بصورت پیش‌فرض فعال نیست این کد رو به htaccess. اضافه و تست کنین:


#Gzip
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript text/javascript
</ifmodule>
#End Gzip

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا بهش نیاز دارم !!!!!! :(

قابلیت رو نوشت، خیلی حجم زیادی در دیتابیس ایجاد میکند! به ازای هر نوشته ای که وردپرس ویرایش میکنید، یک ردیف به جدول wp_posts اضافه میشود.

برای غیرفعال کردنش هم ثوابت زیر را در functions.php قرار بدین:

define('WP_POST_REVISIONS', false );
define('AUTOSAVE_INTERVAL', 1800);

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

منم مشکل همین دوستمون رو دارم و گفتم دیگه تایپیک جدید ایجاد نکنم

من تا حالا 3 بار هاستمو به خاطر سوسپند شدن عوض کردم!! تو این هاست جدیدم بازم چند بار سوسپند شدم وقتی که آمار میره بالای 10000 یا تعداد آنلاینا همزمان بالای 25 تا میشه

اولین سوالی که دارم اینه که من افزونه ی W3 Total Cache رو نصب کردم ولی 2 تا ارور داره

اولیش


It appears Page Cache URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.

دومیش


It appears Minify URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.

اینارو چطوری باید رفع کنم؟!

سوال بعدیمم اینکه این آدرس سایت ماست www.jc313.ir فکر میکنین چه مشکلی داره که مصرفش بالاست؟!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوباره سلام

الان افزونه Hyper Cache رو نصب کردم این ارور رو داره


You must add to the file wp-config.php (at its beginning after the <?php) the line of code: define('WP_CACHE', true);.

اینو چطوری رفع کنم؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوباره سلام

الان افزونه Hyper Cache رو نصب کردم این ارور رو داره

You must add to the file wp-config.php (at its beginning after the <?php) the line of code: define('WP_CACHE', true);.

اینو چطوری رفع کنم؟!

این یک پیغام هشدار است نه خطا.شما می بایست فایل wp-config.php را باز کنید و پس از php?> کد زیر را قرار دهید...#


define('WP_CACHE', true);

ویرایش شده در توسط oMid
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قابلیت رو نوشت، خیلی حجم زیادی در دیتابیس ایجاد میکند! به ازای هر نوشته ای که وردپرس ویرایش میکنید، یک ردیف به جدول wp_posts اضافه میشود.

برای غیرفعال کردنش هم ثوابت زیر را در functions.php قرار بدین:

define('WP_POST_REVISIONS', false );
define('AUTOSAVE_INTERVAL', 1800);

سلام.من این ها رو اضافه کردم نوشته های قابل به هم ریخت و یک ارور در بالای سایت داد؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن خطا رو بزارید اینجا تا بررسی بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. بنظرم توابع php را به html تبدیل کنیم خیلی مفید خواهد بود و پردازش را به شدت کم می کند. حالا در همین زمینه دوستان آموزش جامعی سراغ ندارند؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سری از توابع php را مخصوصا در header قالب سایت خود به سادگی می توانید به html تبدیل کنید. مخص.صا چون header در همه صفحات لود می شود اینکار خیلی کمک می کند.

خیلی هم ساده است. سایت خود را باز کنید و روی آن کلیک راست کتید و view source را بزنید. در پنجره ای دیگر فایل header.php قالب خود را برای ویرایش باز کند. خطوط معادل را از view source در header.php جایگزین کنید. مثلا خطوط مربوط به style sheet ها یا title و ....

همچنین در footer.php هم ممکن است توابعی باشد که بتوانید به html ساده تبدیل نمایید. هرچه درخواست های php به mysql را کمتر کنید بهتر است.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.من این ها رو اضافه کردم نوشته های قابل به هم ریخت و یک ارور در بالای سایت داد؟؟

سلام.من این ها رو اضافه کردم نوشته های قابل به هم ریخت و یک ارور در بالای سایت داد؟؟

فکر کنم باید در داخل کد php می زاشتم؟ نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله!

درستش اینه :


<?php
define('WP_POST_REVISIONS', false );
define('AUTOSAVE_INTERVAL', 1800);
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تایپک و آوردم بالا و کفتم تایپیک اضفی نزنم!!!

--------------------------------------

من افزونه Hyper Cache و GZip Ninja Speed Compression و نصب کردم

+

دستورات زیر و تو Htacces اضافه کردم .... اما هنوز gzip غیرفعاله و عمل نمیکنه:

دستور اول:


<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/xml text/css text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml application/xhtml+xml application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rdf+xml application/rss+xml application/atom+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript application/javascript application/x-javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf application/x-font-otf
AddOutputFilterByType DEFLATE font/truetype font/opentype
</IfModule>

دستور دوم:


## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 2 days"
## EXPIRES CACHING ##

دستور سوم:


# BEGIN GZIP
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript
</ifmodule>
# END GZIP

عکس زیر هم اچ تی اکسس های ایجاد شده تو سروره!!!! ااصن نمیدونم از کجا اومدن!!!

9qohwxtjivyuzw8avz00.jpg

حالا برای فعال شدن Gzip چیکار کنم؟

نیازی به حذف اچ تی اکسس ها و gzip های تو تصویر هست یا خیر؟

ویرایش شده در توسط hosseinbrusli
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس