Amir.

مصرف زیاد وردپرس و نبود افزونه کش درست حسابی !

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

همه میدونند که مصرف وردپرس به شدت بالا هستش بر عکس تمام خوبی هایی که داره و از اونجایی که هزینه سرور زیاد هستش خواهشا عزیزان وارد به مسئله به این چند سوال پاسخ قانع کننده و شفاف بدن و مارو پاس ندن اینور اونور !

1 - بهترین افزونه کش با تنظیماتش رو خواهشا یکی به ما بده !

2 - راه های کم مصرف تر شدن وردپرس رو یاد ما بدید قشنگ !

3 - افزونه برای سبک کردن کدنویسی و تصاویر قالب هستش ؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

W3 Total Cache معمولا بیشتر پیشنهاد میشه. برای تنظیمات هم:

http://zemalf.com/1443/w3-total-cache/

---

کم مصرف تر شده وردپرس = استفاده کمتر از کوئری + افزونه

---

میتونید از قابلیت gzip استفاده کنید.

14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، خب پیشنهاد میکنم در کنار استفاده از افزونه کش، قابلیت رونوشت و ذخیره خودکار را هم در وردپرس غیرفعال کنید.

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر روی هاست اشتراکی پرقدرتی نیستین ترکیب Hyper Cache و DB Cache Reloaded Fix رو امتحان کنین.

افزونه‌ی W3 Total Cache بهترین و کامل‌ترین تو زمینه‌ی کش هست و در صورتی که هاست مناسبی دارید توصیه میشه.

اگر وب سرور شما Litespeed باشه خودش کار gzip رو بصورت خودکار انجام میده و نیازی به افزونه ندارین.

بطور کلی پردازش سریع صفحات + کاهش درخواست‌ها + حجم کم = سرعت

آدرس سایتتونو بذارین تا تست و همینجا نتیجش به بحث گذاشته بشه.

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سایت جدید خودم هستش ، چند روزه راه انداختم ، سایت اصلیم رو فعلا دوست ندارم کسی تو این انجمن مطلع بشه . !

بهرحال این آدرس هست : http://98troll.ir/

اگر روی هاست اشتراکی پرقدرتی نیستین ترکیب Hyper Cache و DB Cache Reloaded Fix رو امتحان کنین.

DB Cache Reloaded Fix نصب هستش + Hyper Cache !

WordPress Gzip Compression هم نصب کردم !

سلام، خب پیشنهاد میکنم در کنار استفاده از افزونه کش، قابلیت رونوشت و ذخیره خودکار را هم در وردپرس غیرفعال کنید.

واقعا بهش نیاز دارم !!!!!! :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
WordPress Gzip Compression هم نصب کردم !

نیازی به این افزونه نیست. خود Hyper Cache میتونه صفحات رو بصورت فشرده ارسال کنه. اگر gzip بصورت پیش‌فرض فعال نیست این کد رو به htaccess. اضافه و تست کنین:


#Gzip
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript text/javascript
</ifmodule>
#End Gzip

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا بهش نیاز دارم !!!!!! :(

قابلیت رو نوشت، خیلی حجم زیادی در دیتابیس ایجاد میکند! به ازای هر نوشته ای که وردپرس ویرایش میکنید، یک ردیف به جدول wp_posts اضافه میشود.

برای غیرفعال کردنش هم ثوابت زیر را در functions.php قرار بدین:

define('WP_POST_REVISIONS', false );
define('AUTOSAVE_INTERVAL', 1800);

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

منم مشکل همین دوستمون رو دارم و گفتم دیگه تایپیک جدید ایجاد نکنم

من تا حالا 3 بار هاستمو به خاطر سوسپند شدن عوض کردم!! تو این هاست جدیدم بازم چند بار سوسپند شدم وقتی که آمار میره بالای 10000 یا تعداد آنلاینا همزمان بالای 25 تا میشه

اولین سوالی که دارم اینه که من افزونه ی W3 Total Cache رو نصب کردم ولی 2 تا ارور داره

اولیش


It appears Page Cache URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.

دومیش


It appears Minify URL rewriting is not working. If using apache, verify that the server configuration allows .htaccess or if using nginx verify all configuration files are included in the configuration.

اینارو چطوری باید رفع کنم؟!

سوال بعدیمم اینکه این آدرس سایت ماست www.jc313.ir فکر میکنین چه مشکلی داره که مصرفش بالاست؟!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوباره سلام

الان افزونه Hyper Cache رو نصب کردم این ارور رو داره


You must add to the file wp-config.php (at its beginning after the <?php) the line of code: define('WP_CACHE', true);.

اینو چطوری رفع کنم؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوباره سلام

الان افزونه Hyper Cache رو نصب کردم این ارور رو داره

You must add to the file wp-config.php (at its beginning after the <?php) the line of code: define('WP_CACHE', true);.

اینو چطوری رفع کنم؟!

این یک پیغام هشدار است نه خطا.شما می بایست فایل wp-config.php را باز کنید و پس از php?> کد زیر را قرار دهید...#


define('WP_CACHE', true);

ویرایش شده در توسط oMid
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قابلیت رو نوشت، خیلی حجم زیادی در دیتابیس ایجاد میکند! به ازای هر نوشته ای که وردپرس ویرایش میکنید، یک ردیف به جدول wp_posts اضافه میشود.

برای غیرفعال کردنش هم ثوابت زیر را در functions.php قرار بدین:

define('WP_POST_REVISIONS', false );
define('AUTOSAVE_INTERVAL', 1800);

سلام.من این ها رو اضافه کردم نوشته های قابل به هم ریخت و یک ارور در بالای سایت داد؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن خطا رو بزارید اینجا تا بررسی بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. بنظرم توابع php را به html تبدیل کنیم خیلی مفید خواهد بود و پردازش را به شدت کم می کند. حالا در همین زمینه دوستان آموزش جامعی سراغ ندارند؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سری از توابع php را مخصوصا در header قالب سایت خود به سادگی می توانید به html تبدیل کنید. مخص.صا چون header در همه صفحات لود می شود اینکار خیلی کمک می کند.

خیلی هم ساده است. سایت خود را باز کنید و روی آن کلیک راست کتید و view source را بزنید. در پنجره ای دیگر فایل header.php قالب خود را برای ویرایش باز کند. خطوط معادل را از view source در header.php جایگزین کنید. مثلا خطوط مربوط به style sheet ها یا title و ....

همچنین در footer.php هم ممکن است توابعی باشد که بتوانید به html ساده تبدیل نمایید. هرچه درخواست های php به mysql را کمتر کنید بهتر است.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.من این ها رو اضافه کردم نوشته های قابل به هم ریخت و یک ارور در بالای سایت داد؟؟

سلام.من این ها رو اضافه کردم نوشته های قابل به هم ریخت و یک ارور در بالای سایت داد؟؟

فکر کنم باید در داخل کد php می زاشتم؟ نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله!

درستش اینه :


<?php
define('WP_POST_REVISIONS', false );
define('AUTOSAVE_INTERVAL', 1800);
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تایپک و آوردم بالا و کفتم تایپیک اضفی نزنم!!!

--------------------------------------

من افزونه Hyper Cache و GZip Ninja Speed Compression و نصب کردم

+

دستورات زیر و تو Htacces اضافه کردم .... اما هنوز gzip غیرفعاله و عمل نمیکنه:

دستور اول:


<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/xml text/css text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml application/xhtml+xml application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rdf+xml application/rss+xml application/atom+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript application/javascript application/x-javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf application/x-font-otf
AddOutputFilterByType DEFLATE font/truetype font/opentype
</IfModule>

دستور دوم:


## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 2 days"
## EXPIRES CACHING ##

دستور سوم:


# BEGIN GZIP
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript
</ifmodule>
# END GZIP

عکس زیر هم اچ تی اکسس های ایجاد شده تو سروره!!!! ااصن نمیدونم از کجا اومدن!!!

9qohwxtjivyuzw8avz00.jpg

حالا برای فعال شدن Gzip چیکار کنم؟

نیازی به حذف اچ تی اکسس ها و gzip های تو تصویر هست یا خیر؟

ویرایش شده در توسط hosseinbrusli
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir