pupu

درخواست یک کد یا افزونه ساده

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یه کد یا افزونه میخوام که اندازه عکس رو بهش بدی و تمام عکس های سایتت اندازش تغیر کنه یعنی میخوام کاری کنه که تمام عکس های سایت یک اندازه باشند. الان سایت من هر عکسی که میزارم از قالب میزنه بیرون!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

CSS :


img {
max-width:450px;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مربوط به استایل style.css هست

اما باید قبلش کلاس پست قرار گیرد


.post_content img {
max-width:450px;
}

post_content نام کلاس بخش پست هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا دقیق تر توضیح بدید

من تازه دیروز وردپرس نصب کردم!

دقیق بگید تو چه فایلی بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به بخش ویرایش قالب وارد بشید

به انتهای ویریشگری که می بینید؛ کد رو اضافه کنید به این شکل ببینید حل میشه یا خیر.


img {
max-width:450px !important;
}

یا


.post_content img {
max-width:450px;
}

اگر ادرس آنلاین قرار بدید کد دقیق ارائه میشود.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد رو هم اشتباه گذاشتین هم جای بدی قرار دادید :)

در فایل


http://applest.ir/wp-content/themes/poste/style.css

این محتویات رو قرار بدید


/*
Theme Name: Hamyar - همیار
Theme URI: http://www.dbstheme.com/hamyar
Author: تیم دی بی اس تم
Author URI: http://www.dbstheme.com
Version: 1.1
Description: پوسته ایرانی و قدرتمند همیار . زیبا و بهینه !
*/

@import url("style/reset.css");
@import url("style/DBS-Fonts.css");
@import url("style/main.css");
img {
max-width:600px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم درست نشد! :D

کد آخری که دادم مشکلی نداره،

کنترل اف5 رو برای مشاهده تغییرات زدید یا خیر ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اها

ببخشید یادم رفت بزنم

ممنون

درست شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir