reza-m

خطای 404 بعد از تغییر نام دسته

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ببخشید سایت من پنالتی نشده و اخطاری از طرف گوگل مبنی بر نقص قوانین دریافت نکردم

ولی به دلیل تغییر در عنوان دسته بندی ها بت انبوه خطاهای ۴۰۴ مواجه شدم که باعث افت بازدید سایت من از حدود ۳۰۰۰ آی پی به ۶۰۰ آی پی شد.

از زمان رفع مشکل خطاها حدود ۳ ماهی میگذره ولی هنوز بازدید من برنگشته

چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا از عنوان صحیح برای تاپیک استفاده کنید

+

افزونه های ریدارکت نصب کنید


http://wordpress.org/plugins/redirection/
http://wordpress.org/plugins/404-redirected/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید هر اشتاهی یک تاوانی داره . برای اینکه این تاوان کوتاه تر و در بدترین حالتش نباشه باید پس از رفع مشکل با افزایش تعداد مطالب اختصاصی و استفاده از افزونه های ریدایرکت و . . . سایتتون رو بیشتر در معرض ایندکس شدن صفحات قبلی قرار بدید .

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم دوستان افزونه رو همون موقع نصب کردم.

مطالبم تقریبا میشه گفت اختصاصی هست

الان چاره چیه؟

بک لینک یا....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اضافه کنم ایندکس هام هم ضعیفه

یه مطلب منتشر میکنم خیلی دیر اینکس میشه

افزون مربوطش رو هم نصب کردم

ویرایش شده در توسط reza-m
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از ارسال مطلب لینکتون رو در شبکه های اجتماعی قرار بدید تا زودتر ایندکس بشه .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه یک افزونه ی خوب معرفی کنید در این رابطه ممنون میشم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من بهتون پیشنهاد میدم برای منتشر کردن مطالبتون توی شبکه های اجتماعی از این ۲ سایت استفاده کنید

twitterfeed.com

https://hootsuite.com

اینا از rss استفاده میکنن و مطالبتون رو انتشار میدن توی پیجتون

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم مفید بود.

قسمت smart phone گوگل وبمسترم هنوز ارور میده چیکارکنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم مفید بود.

قسمت smart phone گوگل وبمسترم هنوز ارور میده چیکارکنم؟

چه خطایی؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون خطاهای 404 و...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من الان چند جا سایت های معتبر بک لینک خریدم

نمودار نمایش مطالب ایندکس شده زد بالا ولی الان باز داره نزول میکنه

لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره خطاها را بررسی کنید

خطیا 404 کاملا مشخص هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا قسمت smart phone هنوز ارور 404 میده چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس نمونه را اجرا کنید ببنید خطا 404 دارد یا نه

مشکل شما چندان مشخص نیست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟