8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به دوستان عزیز:

من با هرمکافاتی بود وردپرس رو نصب کردم....الان نمیدونم چطوری وقتی آدرس سایتم رو زدم ،دقیق بره توی سایتم

شما یه نگاه بندازید توی سایتم

فقط نوشته wordpress

و وقتی هم که کلیک می کنم روش میره توی سایتم

http://graphic10.comule.com

:( :( :( :( :( :( :( :(

لطفا کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید وردپرس رو توی روت نصب میکردید نه توی پوشه ، یعنی فایلهای پوشه وردپرس رو میریختین توی public html و بعد نصب می کردید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

ارسال اسپم نکنید

اگر تازه نصب کردید

حذف کنید. محتوای دیتابیس رو هم خالی کنید

پکیج وردپرس رو آپلود و extract کنید

فایلها را به روت منتقل کنید

کانفیگ و نصب

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

ارسال اسپم نکنید

http://forum.wp-pars...انین-کلی-انجمن/

اگر تازه نصب کردید

حذف کنید. محتوای دیتابیس رو هم خالی کنید

پکیج وردپرس رو آپلود و extract کنید

فایلها را به روت منتقل کنید

کانفیگ و نصب

ببخشید منظورتون اینه که وقتی پوشه وردپرس رو دانلود کردم بعدش از طریق نرم افزار نصب کنم؟؟؟

لطفا اگه آموزشی در مورد این مسئله هست ، بهم بگید...ممنون میشم

:mellow::wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوباره نصب کنید به صورت استاندارد

فقط قبلش فایلهارو به روت منتقل کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوباره نصب کنید به صورت استاندارد

فقط قبلش فایلهارو به روت منتقل کنید

شرمنده من تازه کارم.....

منظورتون رو از روت نمیفهمم

لطفا اگر آموزشی در این خصوص هست بگید. :wub: :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روت: پوشه public_html یا www

در اینترنت آموزش نصب وردپرس هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟