• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
دیونه تنها

پستی که در سایت منتشر شده اما نمایش داده نمی شود!!!!

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من گیج شدم . من از برنامه rss خوان استفاده می کنم مدتی هست که می بینم وقتی با ادمین وارد می شوم پست هایم سر موقع منتشر شده اند و حتی سایتم هر 2 دقیقه یک بار به روز است اما وقتی یه بیننده و بدون دسترسی خاص وارد سایتم می شوم می بینم که از یک هفته پیش تا الان سایتم به روز نشده

لطفا کمکم کنین سایتم خبری هست و مدام دارم بازدید کننده از دست می دم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

احتمالا مشکل از کش مرورگر یا کش هاستتون باشه و این باعث میشه تغییرات سایتتون رو نبینید.. با مرورگر و سیستم های دیگری امتحان کنید ببنید باز این مشکل وجود داره یا نه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون که توجه نشان دادی راستش شرکت سرویس دهنده برام سوپر کش نصب کرده که این مشکل کش لعنی را حل کنه که خب گویا حل کرده با مرور گرهای دیگه و همینطور از نقاط دیگه تهران و ایران هم گزارش اومده که باز مشکل به قوت خودش باقیه

در حال حاضر برای حل این مشکل مجبورم بطور دستی از افزونه WP Clear RSS Cache استفاده کنم که گاهی به دلیل نبودنم صفحه همچنان 2 تا سه روز قبل باقی می ماند هرچی هم دنبال افزونه ای که اتوماتیک مثلا بگوییم هر یک ساعت یک بار این کار را انجام دهد گشتم چیزی پیدا نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون که توجه نشان دادی راستش شرکت سرویس دهنده برام سوپر کش نصب کرده که این مشکل کش لعنی را حل کنه که خب گویا حل کرده با مرور گرهای دیگه و همینطور از نقاط دیگه تهران و ایران هم گزارش اومده که باز مشکل به قوت خودش باقیه

در حال حاضر برای حل این مشکل مجبورم بطور دستی از افزونه WP Clear RSS Cache استفاده کنم که گاهی به دلیل نبودنم صفحه همچنان 2 تا سه روز قبل باقی می ماند هرچی هم دنبال افزونه ای که اتوماتیک مثلا بگوییم هر یک ساعت یک بار این کار را انجام دهد گشتم چیزی پیدا نکردم

افزونه wp super chach که برای شما نصب شده قابلیت این رو داره که زمان براش تعیین کنید.

به قسمت تنظیمات این افزونه رفته و از تب advance این تنظیمات را انجام دهید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

افزونه wp super chach که برای شما نصب شده قابلیت این رو داره که زمان براش تعیین کنید.

به قسمت تنظیمات این افزونه رفته و از تب advance این تنظیمات را انجام دهید.

ممنون از راهنمایی شما

من به همین ادرسی که دادی رفتم و تنظیمات روی ساعتی یک بار بود اما تیک clook خورده بود تیک را به 3600 ثانیه تغییر دادم به نظرت درست می شه ؟

تنظیماتش اینجوریه:

Expiry Time & Garbage Collection

زمان UTC: 2014-02-02 7:12:01زمان محلی 2014-02-02 10:42:01 است

Next scheduled garbage collection will be at 2014-02-02 8:12:01 UTC

Cache Timeout seconds How long should cached pages remain fresh? Set to 0 to disable garbage collection. A good starting point is 3600 seconds.

Scheduler Timer: 36000 seconds

Check for stale cached files every interval seconds.

Clock: HH:MM

ویرایش شده در توسط دیونه تنها
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Cache Timeout رو 3600 تنظیم کنید.

تیک

clook را مجدد فعال کنید و بر روی روزی دو بار تنظیم کنید و در پایان روی دکمه change expiration کلیک کنید. بعد از بالای صفحه مدیریتی وردپرس روی دکمه Delete cache کلیک کنید. و سایتتون رو بررسی کنید ببنید مشکلش حل شده یا نه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شاید لازم باشه که بگم سایتم خبری هست و تقریبا هر 3 دقیقه بین یک تا 7 خبر هم زمان روی سایت قرار می گیرد. فکر می کنی روزی 2 بار کافیش باشه ؟

کاری که گفته بودید را کردم فعلا درست شد اما نگرانم که فردا مثل امروز خراب بشه

اون پایین تر هاش دیدم بخشی داره که گویا بهش می گیم صفحه ایندکس و یک صفحه دیگر را تغییر بده در حالی که سایت من به جز صفحه اول دارای یک صفحه آرشیو برای هر دسته است.

Add here strings (not a filename) that forces a page not to be cached. For example, if your URLs include year and you dont want to cache last year posts, it’s enough to specify the year, i.e. ’/2004/’. WP-Cache will search if that string is part of the URI and if so, it will not cache that page.

wp-.*\.php

index\.php

آدرس سایت من این هست : www.farasokhan.ir

بطور مثال شما از صفحه اول همون بالای سایت کنار اسلایدر بخش آخرین اخبار را اگر دقت کنید و خبر آخر را باز کنید و ببینید مربوط به کدام سرویس یا دسته است و اگر به داخل سرویس بروید می بینید که این خبر هنوز داخل آن سرویس نیامده است.

با وجود تغییراتی که گفته بودید باز هم این داستان ادامه داره

لطفا من را راهنمایی کنید

ویرایش شده در توسط دیونه تنها
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بستگی به خودتون و مقدار فشاری که به منابع وارد میشه داره. میتونید ساعتی یکبار تنظیم کنید.

برای مثالی که عرض کردید دقیق متوجه نشدم.

مثلا من خبر زیر رو که امروز نوشتید باز کردم:


وزارت خارجه متولی کمیته بازگشت ایرانیان/ ۹۵ درصد ایرانیان مقیم خارج برای رفت و آمد مشکلی ندارند

و این خبر در دسته " دولت و حوزه " دسته بندی شده. دسته "دولت و حوزه" رو باز کردم و این خبر باز هم مشاهده شد. عکس صفحه رو ضمیمه کردم مشاهده کنید.

post-1664-0-82378700-1391331719_thumb.jp

ویرایش شده در توسط senator ali
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله گفتم که درست شده اما دیروز هم همین زمان ها درست شده بود ولی از ساعت 19 به بعد دیگه کش کار نکرد و تا امروز ظهر این داستان ادامه داشت.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از نظر بنده سایت شما الان درست کار میکنه. باقیش از کش مرورگرتونه. سایت رو بدون کش و کوکی مرورگر باز کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از نظر بنده سایت شما الان درست کار میکنه. باقیش از کش مرورگرتونه. سایت رو بدون کش و کوکی مرورگر باز کنید

سناتور علی عزیز

همجنان مشکلم باقی مانده و صفحات کتگوری یا دسته بندی هام بدون تعییر از چند روز پیش باقی مونده

امروز یه فکری به ذهنم زد

در افزونه سوپر کش جایی نداره که بگیم مثلا صفحه اول سایت و همینطور تمامی صفحات دسته بندی را کش نکند و بجاش فقط پست ها را کش کند ؟

ممنون می شوم اگر راهنماییم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من دسته "هنری" شما رو چک کردم و تمامی اخبار 16 بهمن یعنی دیروز رو نشون میداد. عکسش رو ضمیمه کردم نگاه کنید.

بی خودی به خاطر مشکلی که مربوط به سیستم شخصی خودتون میشه سایتتون رو خراب نکنید.

ببنید یه راه ساده برای بالا آوردن سایت بدون کش مرورگر استفاده از علامت سوال در آخر آدرس سایت هستش. شما هر قسمت از سایتتون رو خواستید باز کنید آخرش یه علامت سوال بزارید ببنید درست لوود میشه یا نه. مانند نمونه زیر :


http://www.farasokhan.ir/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C/category/%D9%87%D9%86%D8%B1%DB%8C/?

post-1664-0-62180100-1391667548_thumb.jp

راستی تعدادی از مطالبتون 2 یا 3 باز منتشر شدن. اضافی ها رو سریع پاک کنید.

ویرایش شده در توسط senator ali
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سناتور علی عزیز سایتم درست کار نمی کرد چون شما تنها چند سرویس را که درست بود دیده بودید در صورتی که سرویس سیاسی و ورزشی من به کل اخبارش برای 4 روز پیش بود تا اینکه در بخش ادونس افزونه سوپر کش دیدم که بخشی داره با این هنوان زیر که وقتی تیکش زدم درست شد:

Clear all cache files when a post or page is published or updated.

با اینکه 48 ساعت از زمان راه اندازیش می گذره تقریبا هیچ ایرادی از طرف سرور به من اعلام نشده... از اینکه پیگیری کردی ممنونم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }