reza-mont

مشكل در نصب افزونه ها و بروز رساني وردپرس

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من همين امروز عضو شدم :D

اميدوارم بنده از كمك شما بهره مند بشم و شما هم در كار خودتون موفق

يه توضيح مقدماتي بدم و بعد اصل موضوع

سايت رو به هاستي از شركت آي وب هاست منتقل كردم

قبلا رو سرور پارس بود

تقريبا قبل از انتقال اين مشكلات بود كه به فكر انتقال افتادم

ارور معروف 500 خيلي مشاهده ميشه

تو همين سايت هم جستجو كردم فايل اچ تي تي اكسس و پاك كردن و نصب مجدد و ... ولي بي نتيجه

وردپرسي كه داشتم 3.7 بود كه به 3.8 آپديت نشد به قسمت آپديت كه وارد ميشد همونجا ميموند

با آموزشهاي همينجا دستي آپديت كردم كه خوب هيچ چيزه بهتري مشهود نيست

افزونه WPPersian هم كه كار دوستان تو همين سايته هم نصب نميشه حتي از كپي تو هاست و ترفندهاي ديگه هم استفاده شد كه جواب نداد

لطفا كمك فرماييد.

:wub:

Warning: require_once(/home/slee/public_html/wp-content/plugins/wp-persian//inc/farsinum-core.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/slee/public_html/wpcontent/plugins/wp-persian/index.php on line 762

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/slee/public_html/wp-content/plugins/wp-persian//inc/farsinum-core.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/slee/public_html/wpcontent/plugins/wp-persian/index.php on line 762

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوش آمدید دوست عزیز

نکته اول اینکه پلاگین پارسی ساز گروه اسمش WP-Parsidate هست.

نکته دوم اینکه wpcontent باید wp-content باشه. چک کنین تو هاست اسم پوشه درست باشه.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوش آمدید دوست عزیز

نکته اول اینکه پلاگین پارسی ساز گروه اسمش WP-Parsidate هست.

نکته دوم اینکه wpcontent باید wp-content باشه. چک کنین تو هاست اسم پوشه درست باشه.

درود

ممنون از شما

نام پوشه درسته

ولي جدا از بحث اون افزونه كلا مشكلات بالا وجود داره

افزونه هم نصب نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه wp-persian با افزونه جلالی باهم نمیتونن فعال باشن جلالی رو غیر فعال کنید و بعد افزونه رونصب کنید و یا از افزونه WP-Parsidate استفاده کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
افزونه wp-persian با افزونه جلالی باهم نمیتونن فعال باشن جلالی رو غیر فعال کنید و بعد افزونه رونصب کنید و یا از افزونه WP-Parsidate استفاده کنید .

ميدونم اينو

ولي بازم فعال نميشه

كلا مشكل دارم با سايت

خيلي روش كار كردم نميتونم بيخيالش بشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطا که مشخص هست

فایل وجود ندارد در پوشه افزونه

افزونه parsidate را هم تست کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..

    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط ashena
      با سلام
       
      دوستان افزونه ای میخوام با این مشخصات :
      *دریافت خبر بصورت کامل ( تیتر،لید، متن کامل)
      *ذخیره به عنوان خبر در صف انتشار (بعد از بررسی توسط ادمین منتشر شود)
      *وارد کردن لینک منبع بصورت دستی
      *دسته بندی اتوماتیک مطالب با توجه به لینک منبع(مثلا اگر لینک سرویس سیاسی یه پایگاه خبری رو بهش بدیم مطالب دریافتیش رو در دسته سیاسی قرار بده)
       
      هزینه و زمان تحویل رو بفرمایید.
       
      با تشکر