sajadpm

اضافه کردن فیلد پیوست مدارک

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

دوستان سایت رو دارم راه اندازی می کنم که دارای پنل کاربری است ، در عضویت فیلد هایی رو به وسیله افزونه Register Plus Redux ایجاد کردم ! تا اینجا مشکلی ندارم ، حالا می خواهم وقتی کاربر به پروفایلش مراجعه کرد بتونه یک فیلد برای ارسال فایل پیوست ( مدارک ) داشته باشه ! که تونستم فیلد آپلود فایل رو به وسیله کد زیر ایجاد کنم حالا مشکلی که دارم وقتی کاربر روی آپلود فایل میره به کاربر پیغام " شما مجاز به بارگذاری پرونده‌ها نیستید. " رو نشان میده . گروه کاربری افراد ثبت نام شده مشترک می باشد . حالا چه طوری می تونم اجازه آپلود این فایل رو به این گروه کاربری بدهم ؟

تشکر و سپاس فراوان از راهنمایی شما


<?php
add_action( 'show_user_profile', 'my_show_extra_profile_fields' );
add_action( 'edit_user_profile', 'my_show_extra_profile_fields' );

function my_show_extra_profile_fields( $user ) { ?>

<h3>ارسال مدرک</h3>

<table class="form-table">

<tr>
<th><label for="image">ارسال مدرک</label></th>

<td>
<img src="<?php echo esc_attr( get_the_author_meta( 'image', $user->ID ) ); ?>" style="height:100px;">
<input type="text" name="image" id="image" value="<?php echo esc_attr( get_the_author_meta( 'image', $user->ID ) ); ?>" class="regular-text" /><input type='button' class="button-primary" value="بارگزاری تصویر" id="uploadimage"/><br />
<span class="description">تصویر مدارک خود را بارگزاری کنید.</span>
</td>
</tr>


</table>
<?php }
function zkr_profile_upload_js() {
?><script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
jQuery(document).find("input[id^='uploadimage']").live('click', function(){
//var num = this.id.split('-')[1];
formfield = jQuery('#image').attr('name');
tb_show('', 'media-upload.php?type=image&TB_iframe=true');

window.send_to_editor = function(html) {
imgurl = jQuery('img',html).attr('src');
jQuery('#image').val(imgurl);
tb_remove();
}

return false;
});
});
</script>
<?php
}
add_action('admin_head','zkr_profile_upload_js');

// the following is the js and css for the upload functionality
function zkr_enque_scripts_init(){
wp_enqueue_script('media-upload');
}
add_action('init', 'zkr_enque_scripts_init'); ?>
<?php add_action( 'personal_options_update', 'my_save_extra_profile_fields' );
add_action( 'edit_user_profile_update', 'my_save_extra_profile_fields' );

function my_save_extra_profile_fields( $user_id ) {
if ( !current_user_can( 'edit_user', $user_id ) )
return false;

update_usermeta( $user_id, 'image', $_POST['image'] );
}

?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ...؛

با استفاده از این پلاگین : لینک میتونید دسترسی آپلود به کاربران مشترک بدید؛ همچنین میتونید انواع مختلف نوع کاربری با دسترسی های مختلف ایجاد و استفاده کنید.

موفق باشید.

:)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از شما دوست گرامی از راهنماییتان ، ولی یک مشکل وود داره اینکه با دادن دسترسی آپلود فایل کاربر می تواند به تمامی فایل های آپلود شده در سایت دسترسی پیدا کند ! راهی وجود نداره که فقط آپلود دسترسی داشته باشه ؟

تشکر و سپاس فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//