sajadpm

اضافه کردن فیلد پیوست مدارک

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

دوستان سایت رو دارم راه اندازی می کنم که دارای پنل کاربری است ، در عضویت فیلد هایی رو به وسیله افزونه Register Plus Redux ایجاد کردم ! تا اینجا مشکلی ندارم ، حالا می خواهم وقتی کاربر به پروفایلش مراجعه کرد بتونه یک فیلد برای ارسال فایل پیوست ( مدارک ) داشته باشه ! که تونستم فیلد آپلود فایل رو به وسیله کد زیر ایجاد کنم حالا مشکلی که دارم وقتی کاربر روی آپلود فایل میره به کاربر پیغام " شما مجاز به بارگذاری پرونده‌ها نیستید. " رو نشان میده . گروه کاربری افراد ثبت نام شده مشترک می باشد . حالا چه طوری می تونم اجازه آپلود این فایل رو به این گروه کاربری بدهم ؟

تشکر و سپاس فراوان از راهنمایی شما


<?php
add_action( 'show_user_profile', 'my_show_extra_profile_fields' );
add_action( 'edit_user_profile', 'my_show_extra_profile_fields' );

function my_show_extra_profile_fields( $user ) { ?>

<h3>ارسال مدرک</h3>

<table class="form-table">

<tr>
<th><label for="image">ارسال مدرک</label></th>

<td>
<img src="<?php echo esc_attr( get_the_author_meta( 'image', $user->ID ) ); ?>" style="height:100px;">
<input type="text" name="image" id="image" value="<?php echo esc_attr( get_the_author_meta( 'image', $user->ID ) ); ?>" class="regular-text" /><input type='button' class="button-primary" value="بارگزاری تصویر" id="uploadimage"/><br />
<span class="description">تصویر مدارک خود را بارگزاری کنید.</span>
</td>
</tr>


</table>
<?php }
function zkr_profile_upload_js() {
?><script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
jQuery(document).find("input[id^='uploadimage']").live('click', function(){
//var num = this.id.split('-')[1];
formfield = jQuery('#image').attr('name');
tb_show('', 'media-upload.php?type=image&TB_iframe=true');

window.send_to_editor = function(html) {
imgurl = jQuery('img',html).attr('src');
jQuery('#image').val(imgurl);
tb_remove();
}

return false;
});
});
</script>
<?php
}
add_action('admin_head','zkr_profile_upload_js');

// the following is the js and css for the upload functionality
function zkr_enque_scripts_init(){
wp_enqueue_script('media-upload');
}
add_action('init', 'zkr_enque_scripts_init'); ?>
<?php add_action( 'personal_options_update', 'my_save_extra_profile_fields' );
add_action( 'edit_user_profile_update', 'my_save_extra_profile_fields' );

function my_save_extra_profile_fields( $user_id ) {
if ( !current_user_can( 'edit_user', $user_id ) )
return false;

update_usermeta( $user_id, 'image', $_POST['image'] );
}

?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ...؛

با استفاده از این پلاگین : لینک میتونید دسترسی آپلود به کاربران مشترک بدید؛ همچنین میتونید انواع مختلف نوع کاربری با دسترسی های مختلف ایجاد و استفاده کنید.

موفق باشید.

:)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از شما دوست گرامی از راهنماییتان ، ولی یک مشکل وود داره اینکه با دادن دسترسی آپلود فایل کاربر می تواند به تمامی فایل های آپلود شده در سایت دسترسی پیدا کند ! راهی وجود نداره که فقط آپلود دسترسی داشته باشه ؟

تشکر و سپاس فراوان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تابع wp_upload_bits فایل را آپلود کنید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_upload_bits

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم