solmaz

لاگین شدن قبل از فرستادن کامنت

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من از یه قالبی استفاده میکنم که میخام کاربر در همون صفحه که میخاد کامنت بزاره اول نام،ایمیل ،وبلاگ رو پر کنه و کامنت بزاره.

مشکل من اینه که در این قالب این فرم در فایل comments.php هست اما در صفحه دیده نمیشه

این آدرس سایتمه:

http://www.herbex.ir/portfolio-view/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D9%88-2/

اما من میخوام به مثل این سایت بشه

http://www.parmoon.co/faq/%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%88/

این هم فایل comments.php سایت من:


<?php
/**
* @package WordPress
* @subpackage theme1756
*/
// Do not delete these lines
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<?php echo '<p class="nocomments">' . __('This post is password protected. Enter the password to view comments.', 'theme1756') . '</p>'; ?>
<?php
return;
}
?>
<!-- You can start editing here. -->
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h2 class="space" id="comments"><?php printf( _n( '1 Comment', '%1$s Comments', get_comments_number(), 'theme1756' ),
number_format_i18n( get_comments_number() ), '<span class="normal">"'.get_the_title().'"</span>' );?></h2>
<ol class="commentlist">
<?php wp_list_comments('type=comment&callback=mytheme_comment'); ?>
</ol>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ( comments_open() ) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php echo '<p class="nocomments">' . __('No Comments Yet.', 'theme1756') . '</p>'; ?>
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<!-- <?php echo '<p class="nocomments">' . __('Comments are closed.', 'theme1756') . '</p>'; ?>-->
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ( comments_open() ) : ?>
<div class="clear"></div>
<div id="respond">
<h2><?php comment_form_title( _e('leave a comment','theme1756')); ?></h2>
<div class="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link(); ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !is_user_logged_in() ) : ?>
<p><?php _e('You must be', 'theme1756'); ?> <a href="<?php echo wp_login_url( get_permalink() ); ?>"><?php _e('logged in', 'theme1756'); ?></a> <?php _e('to post a comment.', 'theme1756'); ?></p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( is_user_logged_in() ) : ?>
<p><?php _e('Logged in as', 'theme1756'); ?> <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a>. <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="<?php _e('Log out of this account', 'theme1756'); ?>"><?php _e('Log out »', 'theme1756'); ?></a></p>
<?php else : ?>
<p class="field"><label for="author"><?php _e('Name', 'theme1756'); ?> <small><?php if ($req) _e('*', 'theme1756'); ?></small></label><input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo esc_attr($comment_author); ?>" size="22" tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> /></p>
<p class="field"><label for="email"><?php _e('E-mail', 'theme1756'); ?> <small><?php if ($req) _e('*', 'theme1756'); ?></small></label><input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo esc_attr($comment_author_email); ?>" size="22" tabindex="2" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> /></p>
<p class="field"><label for="url"><?php _e('Website', 'theme1756'); ?> </label><input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo esc_attr($comment_author_url); ?>" size="22" tabindex="3" /></p>
<?php endif; ?>
<!--<p><small><strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code><?php echo allowed_tags(); ?></code></small></p>-->
<p><label for="comment"><?php _e('Comment', 'theme1756'); ?><small><?php if ($req) _e('*', 'theme1756'); ?></small></label><textarea name="comment" id="comment" cols="58" rows="10" tabindex="4"></textarea></p>
<p class="ta-right"><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="<?php _e('Submit Comment', 'theme1756'); ?>" />
<?php comment_id_fields(); ?>
</p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>

میشه بگین چیکار کنم؟ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات «گفت و گوها» رو در مدیریت بررسی کردید؟

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید روی چه تنظیماتی باشه؟

درود ...؛

وارد بخش تنظیمات گفتگوها بشید؛ سپس دقت کنید که تیک گزینه (کاربران باید نام‌نویسی کرده باشند و وارد شده باشند تا بتوانند دیدگاهشان را بنویسند) فعال نباشه!

در حال حاضر تنظیمات شما به اینصورت هست که کاربر باید اول لوگین کنه سپس کامنت بزاره. با اینکار مشکل حل میشه.

موفق باشید.

:)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500