16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من هر افزونه ای برای آواتار کاربر نصب کردم، یه مشکلی داشت و تصویر رو نشون نمیداد. به جرات میگم این بهترین و بدون دردسر ترین افزونه در این زمینه است.

توی تنظیمات پروفایل کاربران در ووردپرس انگلیسی، سمت راست تصویر خالیه و متون سمت چپ هستند. این افزونه به صورت یه فریم جدید میاد و توی کنترل پنل ظاهر میشه. توی تنظیمات پروفایل کاربران در ووردپرس فارسی، چون سمت راست متون و گزینه ها هستند، فریم این افزونه میاد و روی گزینه ها رو میگیره! کسی میدونه چطوری میشه اونو قرینه کنم تا بره سمت چپ تصویر قرار بگیره؟

post-478-0-56635700-1344007166_thumb.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم افزونه رو نگفتید.

در خود افزونه باید یک فایل استایل وجود داشته باشه، باید از طریق اون تغییر بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم افزونه رو نگفتید.

در خود افزونه باید یک فایل استایل وجود داشته باشه، باید از طریق اون تغییر بدید.

گفتم که!

User Avatar

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد های زیر را جایگزین کد های فایل user - avatar.css کنید :


/*
Plugin Name: User Avatar
Plugin URI: http://wordpress.org/extend/plugins/user-avatar/
Description: Allows users to associate photos with their accounts by accessing their "Your Profile" page that default as Gravatar or WordPress Default image (from Discussion Page).
Version: 1.2.1
Author: Enej Bajgoric / Gagan Sandhu / CTLT DEV

GNU General Public License, Free Software Foundation <http://creativecommons.org/licenses/GPL/2.0/>
This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License as published by
the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
(at your option) any later version.
This program is distributed in the hope that it will be useful,
but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the
GNU General Public License for more details.
You should have received a copy of the GNU General Public License
along with this program; if not, write to the Free Software
Foundation, Inc., 59 Temple Place, Suite 330, Boston, MA 02111-1307 USA
*/
#user-avatar-step1{
float:right;
margin-top: 15px;
margin-right:-200px;
}
#testWrap{
position: relative;
width:400px;
float:right;
}
#user-avatar-preview{
float:right;
width:200px;
}
#step1-image{
float:right;
margin: 15px 0px 0px 15px;
}
.folded #user-avatar-display{
right:750px;
}
#user-avatar-display{
position: absolute;
top:100px;
right: 10%;
right:900px;
text-align: center;
padding: 0 10px 10px;
width: 170px;
background: #EEE;
-moz-border-radius: 6px; /* FF1+ */
-webkit-border-radius: 6px; /* Saf3-4, iOS 1+, Android 1.5+ */
border-radius: 6px; /* Opera 10.5, IE9, Saf5, Chrome, FF4 */
}
@media all and (max-width: 1104px) {
#user-avatar-display {
right: auto;
right:0;

}
}
@media all and (max-width: 930px) {
.folded #user-avatar-display {
right: auto;
right:0;

}
}
#user-avatar-display h3{
margin-bottom: 0;
margin-top: 5px;
text-shadow: 0 1px 0 #FFFFFF;
text-align: right;
font-size: 12px;
}
#user-avatar-display-image{
border:3px solid #E3E3E3;
background: #FFF;
padding: 8px;
width: 150px;
margin-top:2px;
border:1px solid #E3E3E3;
-moz-border-radius: 6px; /* FF1+ */
-webkit-border-radius: 6px; /* Saf3-4, iOS 1+, Android 1.5+ */
border-radius: 6px; /* Opera 10.5, IE9, Saf5, Chrome, FF4 */
}
#user-avatar-link{
user-avatar-remove
}
#user-avatar-remove{
font-size: 11px;
}
#uploadForm{
margin-right:230px;
}
#iframe-crop-form{
margin-right:15px;
}
#user-avatar-step3{
margin-right:15px;
}
#user-avatar-step3-close{
float:right;
margin-top: 15px;
clear:both;
}
/* --- END OF FILE --- */

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ولی اینجوری شد!

به نظر شما بهتر نیست به جای رایت کردن واژه های لفت، مختصاتشونو تغییر بدیم؟

اگه نظر خوبیه، بی زحمت بگید که با تغییر دادن کدوم اعداد میتونم فریمی که این افزونه ساخته (در عکسی که در ابتدای تاپیک گذاشتم) رو یه مقدار به سمت چپ بکشم؟

post-478-0-65071800-1344088579_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر میخوایید یه مقدار به راست یا چب بکشید . در #user-avatar-display{ کد زیر را پیدا کنید و عددش رو تغییر بدید :


right:900px;

نتیجه رو هم اعلام کنید

ویرایش شده در توسط herogame
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیاد صفحه اپلود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این مشکلتون بود؟ ;)

کمی توضیح بدید که چکار کردید؟ صفحه آپلود کجا نمیاد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیاد صفحه اپلود

دوست عزیز. این افزونه انگلیسی هستش و توی ووردپرس فارس جابه جا میشه. باید توی کدها بری و موقعیتش رو اینقدر دستکاری کنی تا به مکان مورد نظرت منتقل بشه

من این روزها سرم خیلی شلوغه اگه دوستان کمک کردن که هیچ، اما اگه فرصت نکردن، در اولین فرصت تو فایلهام میگردم و سورسش رو برات میذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صرفاً جهت اطلاع .

برای استفاده از آواتار gravatar فقط کافیه md5 آدرس ایمیل رو بهش بدین و یک مقدار سایز و یک آدرس عکس دیگه که اگه آواتارش نبود، اون عکس نشون داده بهش .

مثال زیر را بنگر : (این میشه آدرس عکس آواتار من نسبت به ایمیل ثبت شده)


<?php
echo "http://www.gravatar.com/avatar/".md5('yannisoft19@gmail.com')."?s=100&d=http://site.ir/defult-avatar.gif";
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این مشکلتون بود؟ ;)

کمی توضیح بدید که چکار کردید؟ صفحه آپلود کجا نمیاد؟

کادری که باید فایل انتخاب کنی

dc0d6e63aa8e.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- ممکن هست از مرورگر شما باشه

2- ممکن هست تداخل با یک افزونه دیگه باشه

3- ممکن هست خود افزونه مشکل دار شده باشه(حذف و نصب مجدد کنید)

4- ممکن هست وردپرس مشکل دار شده باشه

5- مشکل سرور ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونمچرا خودت با این افزونه درگیر کردی!!!!

از نظر من بهترین افزونه

User Photo

http://wordpress.org/extend/plugins/user-photo/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استفاده از این افزونه باید java و flash (Active X) روی مرورگرتون فعال باشه

معمولا فایرفاکس دیفالت فعاله

پلاس اتومات نصب می کنه

و اکسپلور دستی نصب می شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونمچرا خودت با این افزونه درگیر کردی!!!!

از نظر من بهترین افزونه

User Photo

http://wordpress.org...ins/user-photo/

این اپلود میکنه ولی فقط داخل پنل کاربری نشون میده جاهای دیگه نمیاره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اپلود میکنه ولی فقط داخل پنل کاربری نشون میده جاهای دیگه نمیاره

فایل readme.txt رو بخونید کدهای قرار دادن در صفحه را می خوانید البته افزونه فعلی شما هم سبک تره و هم کم مشکل تر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر