• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من هر افزونه ای برای آواتار کاربر نصب کردم، یه مشکلی داشت و تصویر رو نشون نمیداد. به جرات میگم این بهترین و بدون دردسر ترین افزونه در این زمینه است.

توی تنظیمات پروفایل کاربران در ووردپرس انگلیسی، سمت راست تصویر خالیه و متون سمت چپ هستند. این افزونه به صورت یه فریم جدید میاد و توی کنترل پنل ظاهر میشه. توی تنظیمات پروفایل کاربران در ووردپرس فارسی، چون سمت راست متون و گزینه ها هستند، فریم این افزونه میاد و روی گزینه ها رو میگیره! کسی میدونه چطوری میشه اونو قرینه کنم تا بره سمت چپ تصویر قرار بگیره؟

post-478-0-56635700-1344007166_thumb.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم افزونه رو نگفتید.

در خود افزونه باید یک فایل استایل وجود داشته باشه، باید از طریق اون تغییر بدید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم افزونه رو نگفتید.

در خود افزونه باید یک فایل استایل وجود داشته باشه، باید از طریق اون تغییر بدید.

گفتم که!

User Avatar

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد های زیر را جایگزین کد های فایل user - avatar.css کنید :


/*
Plugin Name: User Avatar
Plugin URI: http://wordpress.org/extend/plugins/user-avatar/
Description: Allows users to associate photos with their accounts by accessing their "Your Profile" page that default as Gravatar or WordPress Default image (from Discussion Page).
Version: 1.2.1
Author: Enej Bajgoric / Gagan Sandhu / CTLT DEV

GNU General Public License, Free Software Foundation <http://creativecommons.org/licenses/GPL/2.0/>
This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License as published by
the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
(at your option) any later version.
This program is distributed in the hope that it will be useful,
but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the
GNU General Public License for more details.
You should have received a copy of the GNU General Public License
along with this program; if not, write to the Free Software
Foundation, Inc., 59 Temple Place, Suite 330, Boston, MA 02111-1307 USA
*/
#user-avatar-step1{
float:right;
margin-top: 15px;
margin-right:-200px;
}
#testWrap{
position: relative;
width:400px;
float:right;
}
#user-avatar-preview{
float:right;
width:200px;
}
#step1-image{
float:right;
margin: 15px 0px 0px 15px;
}
.folded #user-avatar-display{
right:750px;
}
#user-avatar-display{
position: absolute;
top:100px;
right: 10%;
right:900px;
text-align: center;
padding: 0 10px 10px;
width: 170px;
background: #EEE;
-moz-border-radius: 6px; /* FF1+ */
-webkit-border-radius: 6px; /* Saf3-4, iOS 1+, Android 1.5+ */
border-radius: 6px; /* Opera 10.5, IE9, Saf5, Chrome, FF4 */
}
@media all and (max-width: 1104px) {
#user-avatar-display {
right: auto;
right:0;

}
}
@media all and (max-width: 930px) {
.folded #user-avatar-display {
right: auto;
right:0;

}
}
#user-avatar-display h3{
margin-bottom: 0;
margin-top: 5px;
text-shadow: 0 1px 0 #FFFFFF;
text-align: right;
font-size: 12px;
}
#user-avatar-display-image{
border:3px solid #E3E3E3;
background: #FFF;
padding: 8px;
width: 150px;
margin-top:2px;
border:1px solid #E3E3E3;
-moz-border-radius: 6px; /* FF1+ */
-webkit-border-radius: 6px; /* Saf3-4, iOS 1+, Android 1.5+ */
border-radius: 6px; /* Opera 10.5, IE9, Saf5, Chrome, FF4 */
}
#user-avatar-link{
user-avatar-remove
}
#user-avatar-remove{
font-size: 11px;
}
#uploadForm{
margin-right:230px;
}
#iframe-crop-form{
margin-right:15px;
}
#user-avatar-step3{
margin-right:15px;
}
#user-avatar-step3-close{
float:right;
margin-top: 15px;
clear:both;
}
/* --- END OF FILE --- */

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ولی اینجوری شد!

به نظر شما بهتر نیست به جای رایت کردن واژه های لفت، مختصاتشونو تغییر بدیم؟

اگه نظر خوبیه، بی زحمت بگید که با تغییر دادن کدوم اعداد میتونم فریمی که این افزونه ساخته (در عکسی که در ابتدای تاپیک گذاشتم) رو یه مقدار به سمت چپ بکشم؟

post-478-0-65071800-1344088579_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر میخوایید یه مقدار به راست یا چب بکشید . در #user-avatar-display{ کد زیر را پیدا کنید و عددش رو تغییر بدید :


right:900px;

نتیجه رو هم اعلام کنید

ویرایش شده در توسط herogame
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیاد صفحه اپلود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این مشکلتون بود؟ ;)

کمی توضیح بدید که چکار کردید؟ صفحه آپلود کجا نمیاد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیاد صفحه اپلود

دوست عزیز. این افزونه انگلیسی هستش و توی ووردپرس فارس جابه جا میشه. باید توی کدها بری و موقعیتش رو اینقدر دستکاری کنی تا به مکان مورد نظرت منتقل بشه

من این روزها سرم خیلی شلوغه اگه دوستان کمک کردن که هیچ، اما اگه فرصت نکردن، در اولین فرصت تو فایلهام میگردم و سورسش رو برات میذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صرفاً جهت اطلاع .

برای استفاده از آواتار gravatar فقط کافیه md5 آدرس ایمیل رو بهش بدین و یک مقدار سایز و یک آدرس عکس دیگه که اگه آواتارش نبود، اون عکس نشون داده بهش .

مثال زیر را بنگر : (این میشه آدرس عکس آواتار من نسبت به ایمیل ثبت شده)


<?php
echo "http://www.gravatar.com/avatar/".md5('yannisoft19@gmail.com')."?s=100&d=http://site.ir/defult-avatar.gif";
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این مشکلتون بود؟ ;)

کمی توضیح بدید که چکار کردید؟ صفحه آپلود کجا نمیاد؟

کادری که باید فایل انتخاب کنی

dc0d6e63aa8e.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- ممکن هست از مرورگر شما باشه

2- ممکن هست تداخل با یک افزونه دیگه باشه

3- ممکن هست خود افزونه مشکل دار شده باشه(حذف و نصب مجدد کنید)

4- ممکن هست وردپرس مشکل دار شده باشه

5- مشکل سرور ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونمچرا خودت با این افزونه درگیر کردی!!!!

از نظر من بهترین افزونه

User Photo

http://wordpress.org/extend/plugins/user-photo/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استفاده از این افزونه باید java و flash (Active X) روی مرورگرتون فعال باشه

معمولا فایرفاکس دیفالت فعاله

پلاس اتومات نصب می کنه

و اکسپلور دستی نصب می شه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونمچرا خودت با این افزونه درگیر کردی!!!!

از نظر من بهترین افزونه

User Photo

http://wordpress.org...ins/user-photo/

این اپلود میکنه ولی فقط داخل پنل کاربری نشون میده جاهای دیگه نمیاره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اپلود میکنه ولی فقط داخل پنل کاربری نشون میده جاهای دیگه نمیاره

فایل readme.txt رو بخونید کدهای قرار دادن در صفحه را می خوانید البته افزونه فعلی شما هم سبک تره و هم کم مشکل تر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم