• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Omidn1996

تغییر اجزای نظر

34 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من میخواستم بدونم چه جوری میشه اجزای نظر رو تغییر داد؟ مثلا یک استایل خاص رو فقط به متن نظر نسبت داد و یک استایل دیگه برای تاریخ نظر در نظر گرفت و یکی برای نام نویسنده و ...

چون من هر چی توی فایل کامنت گشتم چیزی متوجه نشدم مثل اینکه کل نظر (نویسنده و متن نظر و تاریخ و آواتار) فقط با یک تابع فراخوانی میشه

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

این هم محتوای فایل comments.php هست


<?php
// Do not delete these lines
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<p class="nocomments">This post is password protected. Enter the password to view comments.</p>
<?php
return;
}
?>
<!-- You can start editing here. -->
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h2 class="h2comments"><?php comments_number('بدون دیدگاه', '1 دیدگاه', '% دیدگاه' );?> <a href="#respond" class="addComment">+ فرستادن دیدگاه</a></h2>
<ul class="commentlist">
<?php wp_list_comments('callback=mytheme_comment'); ?>
</ul>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<p class="nocomments">دیدگاه ها بسته شده اند.</p>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
<div id="respond">
<h2 id="commentsForm"><?php comment_form_title( 'فرستادن دیدگاه', 'فرستادن دیدگاه برای %s' ); ?></h2>
<div class="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link(); ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?>
<p>شما باید <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?redirect_to=<?php echo urlencode(get_permalink()); ?>">وارد شوید</a> تا بتوانید دیدگاهی ارسال کنید.</p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform">
<?php if ( $user_ID ) : ?>
<p>وارد شده با نام <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-admin/profile.php"><?php echo $user_identity; ?></a>. <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="Log out of this account">خروج »</a></p>
<?php else : ?>
<p><label for="author">نام <?php if ($req) echo "(لازم)"; ?></label>
<input type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>" size="22" tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
</p>
<p><label for="email">ایمیل (منتشر نخواهد شد) <?php if ($req) echo "(لازم)"; ?></label>
<input type="text" name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" size="22" tabindex="2" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
</p>
<p><label for="url">وبسایت</label>
<input type="text" name="url" id="url" value="<?php echo $comment_author_url; ?>" size="22" tabindex="3" />
</p>
<?php endif; ?>
<!--<p><small><strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code><?php echo allowed_tags(); ?></code></small></p>-->
<p><label for="comment">دیدگاه</label>
<textarea name="comment" id="comment" cols="100%" rows="10" tabindex="4"></textarea></p>
<p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="فرستادن دیدگاه" />
<?php comment_id_fields(); ?>
</p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتان رو بگذارید تا بتوانیم راهنماییتان کنیم...#

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید آقا امید توی این لینک یک نظر هست


http://shouremahour.ir/?p=1

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کافیست کلاس/آی دی مورد نظر را در فایل style.css قالب خود فرا بخوانید و به آن استایل دهید.بهترین گزینه برای دریافت کلاس/آی دی بخش مورد نظر استفاده از افزونه firebug فایرفاکس می باشد...#

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تاریخ:


.comment-meta span {}

نام نظر دهنده:


.comment-meta strong a {}

متن نظر :


.text p {}

پاسخ :


.reply {}

و ...

ویرایش شده در توسط oMid
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. کلاس هر قسمتی رو که می خوای پیدا کنی توی فایرفاکس روش کلیک راست کن و آخرین گزینه رو بزن تا المنت مورد نظرت رو پیدا کنی. بعد از طریق فایل استایل ویرایشش کن.

موفق باشی :)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون میشم کسی راهنماییم کنه که کلاس کل نظر (آواتار و دکمه پاسخ و متن و تاریخ باهم) چیه؟؟ چون میخوام یک خط دورش بندازم (دقیقا مثل همیار)

شرمنده ها چون خودم نتونستم با فایر باگ متوجه بشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاس های قالب شما جزء به جزء هستن و یه کلاس کلی نداره.

اما می تونید خودتون یه کلاس براش بنویسی و فراخوانیش کنی.

موفق باشی :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آقا پویا مشکل همینه دیگه

من اصلا نمیدونم این کلاس ها کجا تعریف شدن که خودم یک کلاس کلی واسش تعریف کنم

فایل کامنت رو که گذاشتم اصلا هیچ کدوم از این اجزا توش نیستن

کدوم فایل رو باید دنبال این کدها بگردم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان شرمنده خودم حلش کردم کد ها توی فانکشن بودن الان فقط یک مشکل دیگه هست اون هم اینکه آواتار توی اون حاشیه نمیاد با اینکه div رو قبل از کد فراخوانی آواتار ایجاد کردم

http://shouremahour.ir/?p=1

این هم کدهای بخش کامنت در فانکشن هست


/*******************************
CUSTOM COMMENTS
********************************/
function mytheme_comment($comment, $args, $depth) {
$GLOBALS['comment'] = $comment; ?>
<li class="<?php
/* Only use the adminComment class from style.css if the user_id is 1 (admin) */
if (1 == $comment->user_id)
$oddcomment = "adminComment";
echo $oddcomment;
?>" id="comment-<?php comment_ID() ?>">
<div class="total-comment">
<?php echo get_avatar($comment,$size='38',$default='http://www.gravatar.com/avatar/61a58ec1c1fba116f8424035089b7c71?s=32&d=&r=G' ); ?>
<div id="comment-<?php comment_ID(); ?>">
<div class="comment-meta commentmetadata clearfix">
<?php printf(__('<strong>%s</strong>'), get_comment_author_link()) ?><?php edit_comment_link(__('(Edit)'),' ','') ?> <span><?php printf(__('%1$s at %2$s'), get_comment_date(), get_comment_time()) ?>
</span>
</div>

<div class="text">
<?php comment_text() ?>
</div>

<?php if ($comment->comment_approved == '0') : ?>
<em><?php _e('دیدگاه شما در دست بررسی است.') ?></em>
<br />
<?php endif; ?>
<div class="reply">
<?php comment_reply_link(array_merge( $args, array('depth' => $depth, 'max_depth' => $args['max_depth']))) ?>
</div>
</div>
</div>
<?php }

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان شرمنده خودم حلش کردم کد ها توی فانکشن بودن الان فقط یک مشکل دیگه هست اون هم اینکه آواتار توی اون حاشیه نمیاد با اینکه div رو قبل از کد فراخوانی آواتار ایجاد کردم

http://shouremahour.ir/?p=1

این هم کدهای بخش کامنت در فانکشن هست


/*******************************
CUSTOM COMMENTS
********************************/
function mytheme_comment($comment, $args, $depth) {
$GLOBALS['comment'] = $comment; ?>
<li class="<?php
/* Only use the adminComment class from style.css if the user_id is 1 (admin) */
if (1 == $comment->user_id)
$oddcomment = "adminComment";
echo $oddcomment;
?>" id="comment-<?php comment_ID() ?>">
<div class="total-comment">
<?php echo get_avatar($comment,$size='38',$default='http://www.gravatar.com/avatar/61a58ec1c1fba116f8424035089b7c71?s=32&d=&r=G' ); ?> ....

سلام div که برای آواتار ساختید رو کجا بسته اید؟

فکر کنم با گذاشتن کد زیر بعد از فرخوانی آواتار مشکلتون حله


</div>

شاید بد نباشه سری هم به اینجا بزنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نه جناب فخار من واسه آواتار div نساختم من قبل از آواتار یک div ایجاد کردم و در پایان کدهای کامنت بستم در واقع این div شامل تمام اجزای کامنت میشه (متن و نویسنده و ...) اما نمیدونم برای چی آواتار توی این div قرار نگرفته اگر به این آدرس برید http://shouremahour.ir/?p=1 منظورم رو متوجه میشید

من برای اون div یک حاشیه در نظر گرفتم که همونطور که میبینید تمام اجزا توی اون حاشیه هستند به جز آواتار

_______________

اون تاپیک رو هم به روی چشم الان میخونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظر مشکل از کد زیر در استایل هست که به کلاس avatar داده شده:

position:absolute

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو


.avatar {height:55px;width:55px;}

به کد زیر تغییر دادم اما تغییری نکرد


.avatar {height:55px;width:55px;position:static;}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد منظورم بود:

#content #colLeft ul.commentlist li .avatar{background:#fff;padding:1px;border:4px solid #eee;position:absolute;right:0;top:0;}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا مرتضی ولی الان مشکل اینه که من وقتی position رو از کد بالا حذف میکنم آواتار به جای اینکه سمت راست اجزای دیگه باشه میاد بالا حتی وقتی که float : right رو هم بهش اضافه کردم فقط لینک و تاریخ اومدن در کنارش اما متاسفانه هنوز متن نظر پایینش هست


http://shouremahour.ir/?p=1

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید width متن نظرات رو کمتر کنید و بهش float:left بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه آقا مرتضی همون موقع float:left دادم اما ریخت به هم

نمیخوام عرضش کمتر بشه

بلکه میخوام آواتار یه کم بره به راست

دقیقا همونجایی که قبلا بود با این تفاوت که حاشیه بزرگتر بشه و آواتار رو هم در بر بگیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای اینکه آواتارتون در حالت float:right در جای خودش قرار بگیره می تونید از کد


vertical-align:top;

اما برای اصلاح کد خودتون در همون حالت position:absolute هم می تونستید یک لایه اخنتصاصی برای عکس بسازید و بهش کد position:relative را بدید تا لایه ی ابسولوت از اون لایه تبعیت کنه و در سر جای خودش بمونه

در ضمن برای float کردن نیازی به تعریف position:static نیست چون ممکنه بعضی جاهای دیگه رو به هم بزنه اگر می خواهید با فلات تنظیمش کنید کلا پوزیشن رو از css آواتار حذف کنید و کدی که بالا دادم رو به فلات اضافه کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام جناب فخار

راستش هنگ کردم اصلا نگرفتم یعنی چی باید یک لایه درست میکردم و ....

فقط این کد رو


#content #colLeft ul.commentlist li .avatar{background:#fff;padding:1px;border:4px solid #eee;right:0;top:0;float:right;}

به این کد تبدیل کردم اما درست نشد


#content #colLeft ul.commentlist li .avatar{background:#fff;padding:1px;border:4px solid #eee;right:0;top:0;float:right;vertical-align:top;}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دوستان شرمنده خودم حلش کردم کد ها توی فانکشن بودن الان فقط یک مشکل دیگه هست اون هم اینکه آواتار توی اون حاشیه نمیاد با اینکه div رو قبل از کد فراخوانی آواتار ایجاد کردم

اگر سئوال همینه

در داخل لایه ی نمایش نظر یک لایه دیگه برای عکس آواتار ایجاد کن این لایه را با اندازه های px مشخص و در ابعاد معین تعریف کن در نتیجه به راحتی جاش رو می شه تعریف کرد

در نهایت

position:relative رو هم به کدهاش اضافه کن بعد کد آواتار را بگذار داخلش و کدهای استایل بندیش رو به حالت اول برگردون عکست می آد سر جاش

و برای اینکه ie هم به هم نخوره بعد از position:relativev اضافه کن


overflow:hidden;
zoom:1;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

جناب فخار انجام دادم اما باز هم نشد چون هیچ فرقی نکرد اون موقع آواتار از خارج از حاشیه قرار میگرفت، الان اون لایه و آواتار با هم خارج از حاشیه قرار میگیرن


http://shouremahour.ir/?p=1

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب لایه را که دیگه خودت باید بیاری داخل کادر اگر خیلی اذیت کننده است می تونی کلا از table استفاده کنی

post-336-0-76679800-1344661366_thumb.gif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب بله جناب فخار میشه لایه رو آورد توی کادر اما مشکل من از اول اینه که نمیخوام این کار رو کنم

اگر لایه رو بیارم توی کادر به این صورت میشه

post-214-0-44146300-1344678035_thumb.jpg

در صورتی که من میخوام به این شکل بشه

post-214-0-46332200-1344678057_thumb.jpg

یعنی به جای اینکه لایه رو ببرم توی کادر، طول کادر رو بیشتر کنم

___________________________

با جدول هم اصلا نمیدونم چه جور باید انجام بدم اگر همینجوری بشه حلش کرد که خیلی بهتره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لایه رو بگذار سرجاش عکس هم سرجاش بعد یک لایه جدید قبل از هر دو باز کن و بعد هر دو ببند به طول و عرضصی که می خوای در نهایت رنگ بک و بردر لایه ی فعلی رو ازش بگیر بده به لایه ی اصلی

و لایه ی نظراتت کلاسش می شه


float left;
clear:right;

و عکس


float:right;
clear:left;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری