• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Rohani

گرد کردن لبه ها در css

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من برای گرد کردن لبه ها از کد زیر استفاده میکنم.


border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;

اما در اینترنت اکسپلوره جواب نمیده میشه کمک کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر جواب میداد باید تعجب می کردید ! ie مزخرفترین مرورگر دنیا هست .

از سایت زیر استفاده کنید

http://css3pie.com/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینم ژنراتور استاد فخار برای همین کار

http://fakharblog.com/pages/css3/border-radius/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خط آخر برای چه مرور گریه ؟


-moz-border-radius:12px ;
-webkit-border-radius:12px;
border-radius:12px;
-khtml-border-radius:12px;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد زیر رو تست کنید:


-ms-border-radius: 5px;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینم ژنراتور استاد فخار برای همین کار

http://fakharblog.co.../border-radius/

من با اینترنت اکسپلوره 8 چک میکنم

سایت جناب آقای فخار هم موقع مشاهده با اینترنت اکسپلوره پشتیبانی نمیشود.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من با اینترنت اکسپلوره 8 چک میکنم

سایت جناب آقای فخار هم موقع مشاهده با اینترنت اکسپلوره پشتیبانی نمیشود.

برای اینترنت اکسپلور 8 و پایین تر این کد به صورت مستقیم اجرا نمی شه ولی می تونید با استفاده از http://css3pie.com/ که فرمودند اجراش کنید

فایل را از http://css3pie.com/download-latest-1.x دانلود کنید و در کنار فایل style.css قالب بگذارید و در انتهای کدهایی که css3 هستند اضافه کنید


behavior: url(/pie/PIE.htc);

یعنی


-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
behavior: url(/pie/PIE.htc);

توجه داشته باشید که ترتیب موثر است و حتما باید کد behavior بعد از خواص css3 قرار بگیرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر جواب میداد باید تعجب می کردید ! ie مزخرفترین مرورگر دنیا هست .

از سایت زیر استفاده کنید

http://css3pie.com/

دوست عزیز یکم بی انصافی کردید چون IE 11 چیزی از مروگر هایی مثل کروم و فایر فاکس کم نداره توی سرعت و پردازش ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

PIE اجرا نمیشه. چه دلایلی می تونه داشته باشد؟ رو local جواب میده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

h'اگر روی لوکال درست عمل می کنه و روی هاست نه می تونه به کوچکی و بزرگی حروف نام مربوط باشه چون ویندوز بهش حساس نیست ولی لینوکس هست

من متاسفانه دسترسی به اکسپلور قدیمی ندارم که چک کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای منم کار نمیکنه اگه دوستان لطف کنن یه sample باهاش بسازن ممنونشون میشم.

حروف کوچک و بزگ و .... رو امتحان میکنم ولی جواب نمیده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل من حل شد.

کسی کمک خواست اعلام کنه.


behavior: url(pie/PIE.htc);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی پسوند فایل html هست کار میکنه ولی وقتی php باشه کار نمیکنه.

میشه کمک کنید.

فکر کنم این فایل یه ربطی داره.


<?php
/*
This file is a wrapper, for use in PHP environments, which serves PIE.htc using the
correct content-type, so that IE will recognize it as a behavior. Simply specify the
behavior property to fetch this .php file instead of the .htc directly:
.myElement {
[ ...css3 properties... ]
behavior: url(PIE.php);
}
This is only necessary when the web server is not configured to serve .htc files with
the text/x-component content-type, and cannot easily be configured to do so (as is the
case with some shared hosting providers).
*/
header( 'Content-type: text/x-component' );
include( 'PIE.htc' );
?>

ویرایش شده در توسط نـایس تم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فایل گفته بجای PIE.htc باید فایل PIE.php را مقدار behavior قرار داد نشانی فایل را با توجه به محل قرار گرفتنش در کد CSS اصلاح کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کار را نجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم

خط زیر چی میگه ؟


header( 'Content-type: text/x-component' );
include( 'PIE.htc' );

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این خط فایل PIE.htc را اینکلود می کنه در فایل php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کسی نیست کمک کنه تا برا فایل php اونو درست کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اصلا به php ربطی نداره

وقتی شما توی هدر فراخوانی میکنه باید کار کنه

روی خیلی از پوسته های وردپرسی داره کار میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به خاطر این نیست که کد زیر


style.css

تبدیل به این میشه؟


<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روی خیلی از پوسته های وردپرسی داره کار میکنه

ممنون میشم آدرس سایت های وردپرسی که دارن استفاده میکنند رو بگین تا از تو سورس اونا شاید متوجه مشکلم بشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی سایت تم فارست پوسته های سازگار با ie6 رو پیدا کنین

با جستجو پیدا میشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون میشم آدرس سایت های وردپرسی که دارن استفاده میکنند رو بگین تا از تو سورس اونا شاید متوجه مشکلم بشم.

چه اصراری به اینکار دارید

روش خیلی ساده تر و معمولتر ساختن لبه های گردبر شده در فتوشاپه و جایگزینیشون به عنوان تصویر زمینه برای حالت ie زیر 8 برای اینکار کافیه


<!--[if lt IE 8]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/ielt8.css" type="text/css"><![endif]-->

رو به هدر اضافه کنید تصاویر را در پوشه images ذخیره کنید و فایل ielt8.css را مطابق کدهای css2 و css1 خاصیت دهی کنید

نکته: این کد باید بعد از کد فراخوانی style.css اصلی قرار بگیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حرف شما درست است اما این کد از


box{
box-shadow:
text-shadow:
border-radius:
}

پشتیبانی میکند.

این کد به خوبی کار میکند. هم در حالتی که پسوند فایل html باشدو هم در حالتی که پسوند فایل php باشد.

مشکل زمانی پیش می آید که


<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

به کد زیر تبدیل میشود.


<link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css">

وقتی این کار را انجام میدهم دیگر از خاصیت pie پشتیبانی نمیکند.

خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید تا مشکل بر طرف شه.

ممنون از همه دوستان.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکلتون عجیبه اصلا اون بخش کد ربطی به pie نداره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری