• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
Rohani

گرد کردن لبه ها در css

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من برای گرد کردن لبه ها از کد زیر استفاده میکنم.


border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;

اما در اینترنت اکسپلوره جواب نمیده میشه کمک کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر جواب میداد باید تعجب می کردید ! ie مزخرفترین مرورگر دنیا هست .

از سایت زیر استفاده کنید

http://css3pie.com/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم ژنراتور استاد فخار برای همین کار

http://fakharblog.com/pages/css3/border-radius/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط آخر برای چه مرور گریه ؟


-moz-border-radius:12px ;
-webkit-border-radius:12px;
border-radius:12px;
-khtml-border-radius:12px;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر رو تست کنید:


-ms-border-radius: 5px;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم ژنراتور استاد فخار برای همین کار

http://fakharblog.co.../border-radius/

من با اینترنت اکسپلوره 8 چک میکنم

سایت جناب آقای فخار هم موقع مشاهده با اینترنت اکسپلوره پشتیبانی نمیشود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با اینترنت اکسپلوره 8 چک میکنم

سایت جناب آقای فخار هم موقع مشاهده با اینترنت اکسپلوره پشتیبانی نمیشود.

برای اینترنت اکسپلور 8 و پایین تر این کد به صورت مستقیم اجرا نمی شه ولی می تونید با استفاده از http://css3pie.com/ که فرمودند اجراش کنید

فایل را از http://css3pie.com/download-latest-1.x دانلود کنید و در کنار فایل style.css قالب بگذارید و در انتهای کدهایی که css3 هستند اضافه کنید


behavior: url(/pie/PIE.htc);

یعنی


-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
behavior: url(/pie/PIE.htc);

توجه داشته باشید که ترتیب موثر است و حتما باید کد behavior بعد از خواص css3 قرار بگیرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر جواب میداد باید تعجب می کردید ! ie مزخرفترین مرورگر دنیا هست .

از سایت زیر استفاده کنید

http://css3pie.com/

دوست عزیز یکم بی انصافی کردید چون IE 11 چیزی از مروگر هایی مثل کروم و فایر فاکس کم نداره توی سرعت و پردازش ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

PIE اجرا نمیشه. چه دلایلی می تونه داشته باشد؟ رو local جواب میده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h'اگر روی لوکال درست عمل می کنه و روی هاست نه می تونه به کوچکی و بزرگی حروف نام مربوط باشه چون ویندوز بهش حساس نیست ولی لینوکس هست

من متاسفانه دسترسی به اکسپلور قدیمی ندارم که چک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای منم کار نمیکنه اگه دوستان لطف کنن یه sample باهاش بسازن ممنونشون میشم.

حروف کوچک و بزگ و .... رو امتحان میکنم ولی جواب نمیده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل من حل شد.

کسی کمک خواست اعلام کنه.


behavior: url(pie/PIE.htc);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتی پسوند فایل html هست کار میکنه ولی وقتی php باشه کار نمیکنه.

میشه کمک کنید.

فکر کنم این فایل یه ربطی داره.


<?php
/*
This file is a wrapper, for use in PHP environments, which serves PIE.htc using the
correct content-type, so that IE will recognize it as a behavior. Simply specify the
behavior property to fetch this .php file instead of the .htc directly:
.myElement {
[ ...css3 properties... ]
behavior: url(PIE.php);
}
This is only necessary when the web server is not configured to serve .htc files with
the text/x-component content-type, and cannot easily be configured to do so (as is the
case with some shared hosting providers).
*/
header( 'Content-type: text/x-component' );
include( 'PIE.htc' );
?>

ویرایش شده در توسط نـایس تم
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل گفته بجای PIE.htc باید فایل PIE.php را مقدار behavior قرار داد نشانی فایل را با توجه به محل قرار گرفتنش در کد CSS اصلاح کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار را نجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم

خط زیر چی میگه ؟


header( 'Content-type: text/x-component' );
include( 'PIE.htc' );

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خط فایل PIE.htc را اینکلود می کنه در فایل php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست کمک کنه تا برا فایل php اونو درست کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا به php ربطی نداره

وقتی شما توی هدر فراخوانی میکنه باید کار کنه

روی خیلی از پوسته های وردپرسی داره کار میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خاطر این نیست که کد زیر


style.css

تبدیل به این میشه؟


<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی خیلی از پوسته های وردپرسی داره کار میکنه

ممنون میشم آدرس سایت های وردپرسی که دارن استفاده میکنند رو بگین تا از تو سورس اونا شاید متوجه مشکلم بشم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی سایت تم فارست پوسته های سازگار با ie6 رو پیدا کنین

با جستجو پیدا میشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون میشم آدرس سایت های وردپرسی که دارن استفاده میکنند رو بگین تا از تو سورس اونا شاید متوجه مشکلم بشم.

چه اصراری به اینکار دارید

روش خیلی ساده تر و معمولتر ساختن لبه های گردبر شده در فتوشاپه و جایگزینیشون به عنوان تصویر زمینه برای حالت ie زیر 8 برای اینکار کافیه


<!--[if lt IE 8]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/ielt8.css" type="text/css"><![endif]-->

رو به هدر اضافه کنید تصاویر را در پوشه images ذخیره کنید و فایل ielt8.css را مطابق کدهای css2 و css1 خاصیت دهی کنید

نکته: این کد باید بعد از کد فراخوانی style.css اصلی قرار بگیره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حرف شما درست است اما این کد از


box{
box-shadow:
text-shadow:
border-radius:
}

پشتیبانی میکند.

این کد به خوبی کار میکند. هم در حالتی که پسوند فایل html باشدو هم در حالتی که پسوند فایل php باشد.

مشکل زمانی پیش می آید که


<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

به کد زیر تبدیل میشود.


<link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css">

وقتی این کار را انجام میدهم دیگر از خاصیت pie پشتیبانی نمیکند.

خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید تا مشکل بر طرف شه.

ممنون از همه دوستان.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون عجیبه اصلا اون بخش کد ربطی به pie نداره!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری