• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
Rohani

گرد کردن لبه ها در css

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من برای گرد کردن لبه ها از کد زیر استفاده میکنم.


border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;

اما در اینترنت اکسپلوره جواب نمیده میشه کمک کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر جواب میداد باید تعجب می کردید ! ie مزخرفترین مرورگر دنیا هست .

از سایت زیر استفاده کنید

http://css3pie.com/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط آخر برای چه مرور گریه ؟


-moz-border-radius:12px ;
-webkit-border-radius:12px;
border-radius:12px;
-khtml-border-radius:12px;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم ژنراتور استاد فخار برای همین کار

http://fakharblog.co.../border-radius/

من با اینترنت اکسپلوره 8 چک میکنم

سایت جناب آقای فخار هم موقع مشاهده با اینترنت اکسپلوره پشتیبانی نمیشود.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با اینترنت اکسپلوره 8 چک میکنم

سایت جناب آقای فخار هم موقع مشاهده با اینترنت اکسپلوره پشتیبانی نمیشود.

برای اینترنت اکسپلور 8 و پایین تر این کد به صورت مستقیم اجرا نمی شه ولی می تونید با استفاده از http://css3pie.com/ که فرمودند اجراش کنید

فایل را از http://css3pie.com/download-latest-1.x دانلود کنید و در کنار فایل style.css قالب بگذارید و در انتهای کدهایی که css3 هستند اضافه کنید


behavior: url(/pie/PIE.htc);

یعنی


-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
behavior: url(/pie/PIE.htc);

توجه داشته باشید که ترتیب موثر است و حتما باید کد behavior بعد از خواص css3 قرار بگیرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر جواب میداد باید تعجب می کردید ! ie مزخرفترین مرورگر دنیا هست .

از سایت زیر استفاده کنید

http://css3pie.com/

دوست عزیز یکم بی انصافی کردید چون IE 11 چیزی از مروگر هایی مثل کروم و فایر فاکس کم نداره توی سرعت و پردازش ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

PIE اجرا نمیشه. چه دلایلی می تونه داشته باشد؟ رو local جواب میده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h'اگر روی لوکال درست عمل می کنه و روی هاست نه می تونه به کوچکی و بزرگی حروف نام مربوط باشه چون ویندوز بهش حساس نیست ولی لینوکس هست

من متاسفانه دسترسی به اکسپلور قدیمی ندارم که چک کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای منم کار نمیکنه اگه دوستان لطف کنن یه sample باهاش بسازن ممنونشون میشم.

حروف کوچک و بزگ و .... رو امتحان میکنم ولی جواب نمیده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل من حل شد.

کسی کمک خواست اعلام کنه.


behavior: url(pie/PIE.htc);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی پسوند فایل html هست کار میکنه ولی وقتی php باشه کار نمیکنه.

میشه کمک کنید.

فکر کنم این فایل یه ربطی داره.


<?php
/*
This file is a wrapper, for use in PHP environments, which serves PIE.htc using the
correct content-type, so that IE will recognize it as a behavior. Simply specify the
behavior property to fetch this .php file instead of the .htc directly:
.myElement {
[ ...css3 properties... ]
behavior: url(PIE.php);
}
This is only necessary when the web server is not configured to serve .htc files with
the text/x-component content-type, and cannot easily be configured to do so (as is the
case with some shared hosting providers).
*/
header( 'Content-type: text/x-component' );
include( 'PIE.htc' );
?>

ویرایش شده در توسط نـایس تم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل گفته بجای PIE.htc باید فایل PIE.php را مقدار behavior قرار داد نشانی فایل را با توجه به محل قرار گرفتنش در کد CSS اصلاح کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار را نجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم

خط زیر چی میگه ؟


header( 'Content-type: text/x-component' );
include( 'PIE.htc' );

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خط فایل PIE.htc را اینکلود می کنه در فایل php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی نیست کمک کنه تا برا فایل php اونو درست کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا به php ربطی نداره

وقتی شما توی هدر فراخوانی میکنه باید کار کنه

روی خیلی از پوسته های وردپرسی داره کار میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خاطر این نیست که کد زیر


style.css

تبدیل به این میشه؟


<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی خیلی از پوسته های وردپرسی داره کار میکنه

ممنون میشم آدرس سایت های وردپرسی که دارن استفاده میکنند رو بگین تا از تو سورس اونا شاید متوجه مشکلم بشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی سایت تم فارست پوسته های سازگار با ie6 رو پیدا کنین

با جستجو پیدا میشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون میشم آدرس سایت های وردپرسی که دارن استفاده میکنند رو بگین تا از تو سورس اونا شاید متوجه مشکلم بشم.

چه اصراری به اینکار دارید

روش خیلی ساده تر و معمولتر ساختن لبه های گردبر شده در فتوشاپه و جایگزینیشون به عنوان تصویر زمینه برای حالت ie زیر 8 برای اینکار کافیه


<!--[if lt IE 8]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/ielt8.css" type="text/css"><![endif]-->

رو به هدر اضافه کنید تصاویر را در پوشه images ذخیره کنید و فایل ielt8.css را مطابق کدهای css2 و css1 خاصیت دهی کنید

نکته: این کد باید بعد از کد فراخوانی style.css اصلی قرار بگیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حرف شما درست است اما این کد از


box{
box-shadow:
text-shadow:
border-radius:
}

پشتیبانی میکند.

این کد به خوبی کار میکند. هم در حالتی که پسوند فایل html باشدو هم در حالتی که پسوند فایل php باشد.

مشکل زمانی پیش می آید که


<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

به کد زیر تبدیل میشود.


<link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css">

وقتی این کار را انجام میدهم دیگر از خاصیت pie پشتیبانی نمیکند.

خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید تا مشکل بر طرف شه.

ممنون از همه دوستان.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلتون عجیبه اصلا اون بخش کد ربطی به pie نداره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری