10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

سایت بنده اصلا تگ h1 نداره

میخواستم از هر 5-10 پستی که در هر صفحه هستش تایتل یکی از فیلم ها تگ h1 داشته باشه . باید چیکار کنم ؟

آدرس سایت

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجور که شما میخواید نمیشه! توی قالب سایت یه کلمه مرتبط با سایت ایجاد کنید و توی تگ اچ 1 قرار بدید :


h1>x</h1>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجور که شما میخواید نمیشه! توی قالب سایت یه کلمه مرتبط با سایت ایجاد کنید و توی تگ اچ 1 قرار بدید :


h1>x</h1>

میشه فقط مشکلی که پیش میاد اینه که برای مثال اگه اسم اون مطلب تو لیست پر بازدید ها باشه اون موقع بیشتر از یه تگ h1 میشه :|

تو فوتر استفاده کنم مشکلی که نداره ؟

ویرایش شده در توسط Amir.Vey

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما h1 رو تو فایل header استفاده کن که تو همه صفحات باشه. حتما هم باید یکی باشه تا صحیح سئو بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما h1 رو تو فایل header استفاده کن که تو همه صفحات باشه. حتما هم باید یکی باشه تا صحیح سئو بشه.

ممنون درست شد H1: 1, that is Good

H2 رو کجا باس استفاده کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان مطالب

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان هیدینگ های من مشکلی ندارن دیگه ؟ ؟

13915015670321.png

میشه یه چک کنید ؟ tvdl7.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته که لاان h1 و h2 دارید ولی استفاده درستی از اونها نکردید . به h هاتون استایل بدید . h1 رو به ابتدای سایت ببرید و h2 رو هم فوتر خارج کنید و به مناطق بالایی سایت ببرید . دقت کنید همیشه بالاترین قسمت سایت بیشتر از همه در معرض ایندکس شدنه و خیلی هم مهمه . پس باید بهترین مطالب و مشخصه های سایتتون در بالای سایت قرار بگیره .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته که لاان h1 و h2 دارید ولی استفاده درستی از اونها نکردید . به h هاتون استایل بدید . h1 رو به ابتدای سایت ببرید و h2 رو هم فوتر خارج کنید و به مناطق بالایی سایت ببرید .

ببخشید من خیلی مبتدی هستم :(

الان h1 مگه قسمت بالایی سایت نیست ؟ ؟

من متوجه نمیشم منظور شما بالا بودن چیه , برای مثال اگه شما جای من بودید کجا میزاشتید این تگ h1 و h2 رو ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من خیلی مبتدی هستم :(

الان h1 مگه قسمت بالایی سایت نیست ؟ ؟

من متوجه نمیشم منظور شما بالا بودن چیه , برای مثال اگه شما جای من بودید کجا میزاشتید این تگ h1 و h2 رو ؟

h1 برای عنوان سایت و عنوان سایت همیشه در هدر قرار میگیرد

بنا بر این شما در هر صفحه فقط یک عنوان ثابت دارید.

h2 هم برای عنوان پست ها ور در تعداد h2 ها محدودیتی نیست ولی h1 باید یکی باشد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید