• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
asemon14

مشکل در شرط لاگین در وردپرس 3.8

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من تو هیدر قالبم یه دکمه گذاشتم که اگه کاربر لاگین نکرده باشه ورود-عضویت نشون بده و اگه لاگین شده باشه پروفایل کاربری نشون بده

ولی متاسفانه دو روز پیش سایتم رو از 3.7.1 به 3.8 آپدیت کردم و الان اگه لاگین باشم و چه نباشم "ورود-عضویت "نشون میده و شرط لاگین در ورژن 3.8 کار نمیکنه

دوستان کد هیدر رو قرار میدم یه نگاهی بندازین و کمک کنید

با تشکر


<!DOCTYPE html>
<?php $options = get_option('mh_options'); ?>
<html class="no-js<?php if (isset($options['full_bg']) && $options['full_bg'] == 1) { echo ' fullbg'; } ?>" <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo('charset'); ?>">
<title>‫<?php wp_title('|', true, 'right'); ?>‬</title>
<link rel="shortcut icon" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/fav.ico">
<?php ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" media="screen">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>"/>
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div class="container">
<header class="header-wrap">
<?php mh_logo(); ?>
<nav class="main-nav clearfix">
<?php wp_nav_menu(array('theme_location' => 'main_nav')); ?>

<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
echo ' <a href="#login_form" id="logintop"> <input type="button" value="مشخصات کاربری" class="red"/></a>';
} else {
echo ' <a href="#login_form" id="logintop"> <input type="button" value="ورود-عضویت" class="red"/></a>';
}
?>

<!---- POPUP #1 ----->
<a href="#x" class="overlay" id="login_form"></a>
<div class="box">
<?php
$metalinks = '';
if (!is_user_logged_in()) {
echo '<form action="' . get_site_option(VBSSO_NAMED_EVENT_FIELD_LOGIN_VBULLETIN_URL, '') . '" method="post">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td><label for="username" style="margin-right:10px;">' . __('نام کاربری') . '</label></td>
<td><input class="input" type="text" name="vb_login_username" id="vb_username" style="width:100%; padding:3px;" accesskey="u" /></td>
</tr>
<tr>
<td><label for="password" style="margin-right:10px;">' . __('پسورد') . '</label></td>
<td><input class="input" type="password" name="vb_login_password" id="vb_password" style="width:100%; padding:3px;" /></td>
</tr>
</table>
<label for="vb_cookieuser"><input class="input" type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="vb_cookieuser" accesskey="c" />'.__('به خاطر بسپار').'</label>
<input class="button-primary" type="submit" value="' . __('ورود') . '" accesskey="s" />
<input type="hidden" name="do" value="login" />
</form>';
$metalinks .= wp_register(null, null, false);
$metalinks .= '<li><a href="' . wp_lostpassword_url() . '" rel="nofollow">' . __('فراموشی رمز عبور؟') . '</a></li>';
} else {
echo '<div id="vbsso_avatar" style="float:left; padding: 3px; border: 1px solid #ddd; border-radius:4px; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; margin-right: 22px;
margin-left: 5px;
margin-bottom: 5px;
width:80px; height:100px;">'.get_avatar($user_ID, $size = '100').'</div>';
echo '<ul><li>' . sprintf( __('Howdy, %1$s'), wp_get_current_user()->display_name ) . '!</li></ul><br>';
$metalinks .= '<li><a href="' . admin_url() . '" rel="nofollow">' . __('مدیریت سایت') . '</a></li>';
$metalinks .= '<li><a href="' . site_url('wp-admin/profile.php') . '" rel="nofollow">' . __('پروفایل') . '</a></li>';
$metalinks .= '<li><a href=" ' . wp_logout_url() . '" rel="nofollow">' . __('خروج') . '</a></li>';
}
echo '<ul>' . $metalinks . '</ul>';
?>

</div>
<!----- END OF POPUP #1 ----->


</nav>


</header>

ویرایش شده در توسط asemon14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

یه چیزو فهمیدم

اونم اینه که اگه تو صفحه اصلی لاگین بشی

بعد بری تو یه صفحه دیگه

سایت میفهمه که لاگین شدی و دکمه تبدیل به مشخصات کاربری میشه

خواهشا یکی کمک کنه بگه مشکل کجاس چون از زمان آپدیت به 3.8 اینطوری شده

ادرس سایت

http://flowmeasurement.ir/

ویرایش شده در توسط asemon14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تابع رو من تست کردم

در این نگارش مشکلی نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تابع رو من تست کردم

در این نگارش مشکلی نداره

سلام اقا من خودمم فهمیدم تابع مشکلی نداره

ولی چرا تو سایت وارد که میشه با اینکه لاگین شدی ولی دکمه تغییر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

چه چیزایی میتونه مشکل ایجاد کنه؟

چون فقط بعد بروزرسانی این اتفاق افتاده

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی تو این انجمن کسی نمیدونه چرا این مشکل پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه راهی نمیدونین من دوباره سایتو به 3.7.1 برگردونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا مشکل طراحی هست

نمونه کد زیر را تست کنید


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
echo 'login';
} else {
echo 'dont login';
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا مشکل طراحی هست

نمونه کد زیر را تست کنید


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
echo 'login';
} else {
echo 'dont login';
}
?>

کد زیر رو چه جوری باید با کد بالا ترکیب کرد؟ در قسمت وقتی لاگین نکرده باشه.


<form name="loginform" id="loginform" action="YOURDOMAIN/wp-login.php" method="post">
<input type="text" name="log"onfocus="if(this.value=='نام کاربری')this.value=''" onblur="if(this.value=='')this.value='نام کاربری'" id="user_login" class="input" value="نام کاربری" size="20" tabindex="10" dir="ltr" /><br />
رمز ورود<br />
<input name="pwd" type="password" id="user_pass" class="input" value="" size="20" tabindex="20" /><br />
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button-primary" value=" ورود " tabindex="100" />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="YOURDOMAIN" />
<input type="hidden" name="testcookie" value="1" />
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" tabindex="90" />
</form>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم نحوه فراخوانی کد html میان کدهای php که خطای سینتکس نده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به صورت زیر

<?php
if (!is_user_logged_in() ) {
?>
<form name="loginform" id="loginform" action="YOURDOMAIN/wp-login.php" method="post">
<input type="text" name="log"onfocus="if(this.value=='نام کاربری')this.value=''" onblur="if(this.value=='')this.value='نام کاربری'" id="user_login" class="input" value="نام کاربری" size="20" tabindex="10" dir="ltr" /><br />
رمز ورود<br />
<input name="pwd" type="password" id="user_pass" class="input" value="" size="20" tabindex="20" /><br />
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button-primary" value=" ورود " tabindex="100" />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="YOURDOMAIN" />
<input type="hidden" name="testcookie" value="1" />
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" tabindex="90" />
</form>
<?php
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوست عزیز تو این حالت چه جوری میشه؟


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {

*

} else {

*

}
?>

مثلا جای قسمت * یک کلاس تعریف کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوست عزیز تو این حالت چه جوری میشه؟


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {

*

} else {

*

}
?>

مثلا جای قسمت * یک کلاس تعریف کنیم.

تگ php رو بسته و باز کنید

و کد رو بزارید


?>
کد شما
<?php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری