• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
asemon14

مشکل در شرط لاگین در وردپرس 3.8

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من تو هیدر قالبم یه دکمه گذاشتم که اگه کاربر لاگین نکرده باشه ورود-عضویت نشون بده و اگه لاگین شده باشه پروفایل کاربری نشون بده

ولی متاسفانه دو روز پیش سایتم رو از 3.7.1 به 3.8 آپدیت کردم و الان اگه لاگین باشم و چه نباشم "ورود-عضویت "نشون میده و شرط لاگین در ورژن 3.8 کار نمیکنه

دوستان کد هیدر رو قرار میدم یه نگاهی بندازین و کمک کنید

با تشکر


<!DOCTYPE html>
<?php $options = get_option('mh_options'); ?>
<html class="no-js<?php if (isset($options['full_bg']) && $options['full_bg'] == 1) { echo ' fullbg'; } ?>" <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo('charset'); ?>">
<title>‫<?php wp_title('|', true, 'right'); ?>‬</title>
<link rel="shortcut icon" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/fav.ico">
<?php ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" media="screen">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>"/>
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div class="container">
<header class="header-wrap">
<?php mh_logo(); ?>
<nav class="main-nav clearfix">
<?php wp_nav_menu(array('theme_location' => 'main_nav')); ?>

<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
echo ' <a href="#login_form" id="logintop"> <input type="button" value="مشخصات کاربری" class="red"/></a>';
} else {
echo ' <a href="#login_form" id="logintop"> <input type="button" value="ورود-عضویت" class="red"/></a>';
}
?>

<!---- POPUP #1 ----->
<a href="#x" class="overlay" id="login_form"></a>
<div class="box">
<?php
$metalinks = '';
if (!is_user_logged_in()) {
echo '<form action="' . get_site_option(VBSSO_NAMED_EVENT_FIELD_LOGIN_VBULLETIN_URL, '') . '" method="post">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td><label for="username" style="margin-right:10px;">' . __('نام کاربری') . '</label></td>
<td><input class="input" type="text" name="vb_login_username" id="vb_username" style="width:100%; padding:3px;" accesskey="u" /></td>
</tr>
<tr>
<td><label for="password" style="margin-right:10px;">' . __('پسورد') . '</label></td>
<td><input class="input" type="password" name="vb_login_password" id="vb_password" style="width:100%; padding:3px;" /></td>
</tr>
</table>
<label for="vb_cookieuser"><input class="input" type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="vb_cookieuser" accesskey="c" />'.__('به خاطر بسپار').'</label>
<input class="button-primary" type="submit" value="' . __('ورود') . '" accesskey="s" />
<input type="hidden" name="do" value="login" />
</form>';
$metalinks .= wp_register(null, null, false);
$metalinks .= '<li><a href="' . wp_lostpassword_url() . '" rel="nofollow">' . __('فراموشی رمز عبور؟') . '</a></li>';
} else {
echo '<div id="vbsso_avatar" style="float:left; padding: 3px; border: 1px solid #ddd; border-radius:4px; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; margin-right: 22px;
margin-left: 5px;
margin-bottom: 5px;
width:80px; height:100px;">'.get_avatar($user_ID, $size = '100').'</div>';
echo '<ul><li>' . sprintf( __('Howdy, %1$s'), wp_get_current_user()->display_name ) . '!</li></ul><br>';
$metalinks .= '<li><a href="' . admin_url() . '" rel="nofollow">' . __('مدیریت سایت') . '</a></li>';
$metalinks .= '<li><a href="' . site_url('wp-admin/profile.php') . '" rel="nofollow">' . __('پروفایل') . '</a></li>';
$metalinks .= '<li><a href=" ' . wp_logout_url() . '" rel="nofollow">' . __('خروج') . '</a></li>';
}
echo '<ul>' . $metalinks . '</ul>';
?>

</div>
<!----- END OF POPUP #1 ----->


</nav>


</header>

ویرایش شده در توسط asemon14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

یه چیزو فهمیدم

اونم اینه که اگه تو صفحه اصلی لاگین بشی

بعد بری تو یه صفحه دیگه

سایت میفهمه که لاگین شدی و دکمه تبدیل به مشخصات کاربری میشه

خواهشا یکی کمک کنه بگه مشکل کجاس چون از زمان آپدیت به 3.8 اینطوری شده

ادرس سایت

http://flowmeasurement.ir/

ویرایش شده در توسط asemon14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تابع رو من تست کردم

در این نگارش مشکلی نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تابع رو من تست کردم

در این نگارش مشکلی نداره

سلام اقا من خودمم فهمیدم تابع مشکلی نداره

ولی چرا تو سایت وارد که میشه با اینکه لاگین شدی ولی دکمه تغییر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

چه چیزایی میتونه مشکل ایجاد کنه؟

چون فقط بعد بروزرسانی این اتفاق افتاده

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی تو این انجمن کسی نمیدونه چرا این مشکل پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه راهی نمیدونین من دوباره سایتو به 3.7.1 برگردونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا مشکل طراحی هست

نمونه کد زیر را تست کنید


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
echo 'login';
} else {
echo 'dont login';
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا مشکل طراحی هست

نمونه کد زیر را تست کنید


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
echo 'login';
} else {
echo 'dont login';
}
?>

کد زیر رو چه جوری باید با کد بالا ترکیب کرد؟ در قسمت وقتی لاگین نکرده باشه.


<form name="loginform" id="loginform" action="YOURDOMAIN/wp-login.php" method="post">
<input type="text" name="log"onfocus="if(this.value=='نام کاربری')this.value=''" onblur="if(this.value=='')this.value='نام کاربری'" id="user_login" class="input" value="نام کاربری" size="20" tabindex="10" dir="ltr" /><br />
رمز ورود<br />
<input name="pwd" type="password" id="user_pass" class="input" value="" size="20" tabindex="20" /><br />
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button-primary" value=" ورود " tabindex="100" />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="YOURDOMAIN" />
<input type="hidden" name="testcookie" value="1" />
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" tabindex="90" />
</form>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم نحوه فراخوانی کد html میان کدهای php که خطای سینتکس نده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به صورت زیر

<?php
if (!is_user_logged_in() ) {
?>
<form name="loginform" id="loginform" action="YOURDOMAIN/wp-login.php" method="post">
<input type="text" name="log"onfocus="if(this.value=='نام کاربری')this.value=''" onblur="if(this.value=='')this.value='نام کاربری'" id="user_login" class="input" value="نام کاربری" size="20" tabindex="10" dir="ltr" /><br />
رمز ورود<br />
<input name="pwd" type="password" id="user_pass" class="input" value="" size="20" tabindex="20" /><br />
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button-primary" value=" ورود " tabindex="100" />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="YOURDOMAIN" />
<input type="hidden" name="testcookie" value="1" />
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" tabindex="90" />
</form>
<?php
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوست عزیز تو این حالت چه جوری میشه؟


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {

*

} else {

*

}
?>

مثلا جای قسمت * یک کلاس تعریف کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوست عزیز تو این حالت چه جوری میشه؟


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {

*

} else {

*

}
?>

مثلا جای قسمت * یک کلاس تعریف کنیم.

تگ php رو بسته و باز کنید

و کد رو بزارید


?>
کد شما
<?php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری