• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
asemon14

مشکل در شرط لاگین در وردپرس 3.8

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

من تو هیدر قالبم یه دکمه گذاشتم که اگه کاربر لاگین نکرده باشه ورود-عضویت نشون بده و اگه لاگین شده باشه پروفایل کاربری نشون بده

ولی متاسفانه دو روز پیش سایتم رو از 3.7.1 به 3.8 آپدیت کردم و الان اگه لاگین باشم و چه نباشم "ورود-عضویت "نشون میده و شرط لاگین در ورژن 3.8 کار نمیکنه

دوستان کد هیدر رو قرار میدم یه نگاهی بندازین و کمک کنید

با تشکر


<!DOCTYPE html>
<?php $options = get_option('mh_options'); ?>
<html class="no-js<?php if (isset($options['full_bg']) && $options['full_bg'] == 1) { echo ' fullbg'; } ?>" <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo('charset'); ?>">
<title>‫<?php wp_title('|', true, 'right'); ?>‬</title>
<link rel="shortcut icon" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/fav.ico">
<?php ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" media="screen">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>"/>
<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<div class="container">
<header class="header-wrap">
<?php mh_logo(); ?>
<nav class="main-nav clearfix">
<?php wp_nav_menu(array('theme_location' => 'main_nav')); ?>

<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
echo ' <a href="#login_form" id="logintop"> <input type="button" value="مشخصات کاربری" class="red"/></a>';
} else {
echo ' <a href="#login_form" id="logintop"> <input type="button" value="ورود-عضویت" class="red"/></a>';
}
?>

<!---- POPUP #1 ----->
<a href="#x" class="overlay" id="login_form"></a>
<div class="box">
<?php
$metalinks = '';
if (!is_user_logged_in()) {
echo '<form action="' . get_site_option(VBSSO_NAMED_EVENT_FIELD_LOGIN_VBULLETIN_URL, '') . '" method="post">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td><label for="username" style="margin-right:10px;">' . __('نام کاربری') . '</label></td>
<td><input class="input" type="text" name="vb_login_username" id="vb_username" style="width:100%; padding:3px;" accesskey="u" /></td>
</tr>
<tr>
<td><label for="password" style="margin-right:10px;">' . __('پسورد') . '</label></td>
<td><input class="input" type="password" name="vb_login_password" id="vb_password" style="width:100%; padding:3px;" /></td>
</tr>
</table>
<label for="vb_cookieuser"><input class="input" type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="vb_cookieuser" accesskey="c" />'.__('به خاطر بسپار').'</label>
<input class="button-primary" type="submit" value="' . __('ورود') . '" accesskey="s" />
<input type="hidden" name="do" value="login" />
</form>';
$metalinks .= wp_register(null, null, false);
$metalinks .= '<li><a href="' . wp_lostpassword_url() . '" rel="nofollow">' . __('فراموشی رمز عبور؟') . '</a></li>';
} else {
echo '<div id="vbsso_avatar" style="float:left; padding: 3px; border: 1px solid #ddd; border-radius:4px; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; margin-right: 22px;
margin-left: 5px;
margin-bottom: 5px;
width:80px; height:100px;">'.get_avatar($user_ID, $size = '100').'</div>';
echo '<ul><li>' . sprintf( __('Howdy, %1$s'), wp_get_current_user()->display_name ) . '!</li></ul><br>';
$metalinks .= '<li><a href="' . admin_url() . '" rel="nofollow">' . __('مدیریت سایت') . '</a></li>';
$metalinks .= '<li><a href="' . site_url('wp-admin/profile.php') . '" rel="nofollow">' . __('پروفایل') . '</a></li>';
$metalinks .= '<li><a href=" ' . wp_logout_url() . '" rel="nofollow">' . __('خروج') . '</a></li>';
}
echo '<ul>' . $metalinks . '</ul>';
?>

</div>
<!----- END OF POPUP #1 ----->


</nav>


</header>

ویرایش شده در توسط asemon14
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

یه چیزو فهمیدم

اونم اینه که اگه تو صفحه اصلی لاگین بشی

بعد بری تو یه صفحه دیگه

سایت میفهمه که لاگین شدی و دکمه تبدیل به مشخصات کاربری میشه

خواهشا یکی کمک کنه بگه مشکل کجاس چون از زمان آپدیت به 3.8 اینطوری شده

ادرس سایت

http://flowmeasurement.ir/

ویرایش شده در توسط asemon14
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع رو من تست کردم

در این نگارش مشکلی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع رو من تست کردم

در این نگارش مشکلی نداره

سلام اقا من خودمم فهمیدم تابع مشکلی نداره

ولی چرا تو سایت وارد که میشه با اینکه لاگین شدی ولی دکمه تغییر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

چه چیزایی میتونه مشکل ایجاد کنه؟

چون فقط بعد بروزرسانی این اتفاق افتاده

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی تو این انجمن کسی نمیدونه چرا این مشکل پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه راهی نمیدونین من دوباره سایتو به 3.7.1 برگردونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا مشکل طراحی هست

نمونه کد زیر را تست کنید


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
echo 'login';
} else {
echo 'dont login';
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا مشکل طراحی هست

نمونه کد زیر را تست کنید


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
echo 'login';
} else {
echo 'dont login';
}
?>

کد زیر رو چه جوری باید با کد بالا ترکیب کرد؟ در قسمت وقتی لاگین نکرده باشه.


<form name="loginform" id="loginform" action="YOURDOMAIN/wp-login.php" method="post">
<input type="text" name="log"onfocus="if(this.value=='نام کاربری')this.value=''" onblur="if(this.value=='')this.value='نام کاربری'" id="user_login" class="input" value="نام کاربری" size="20" tabindex="10" dir="ltr" /><br />
رمز ورود<br />
<input name="pwd" type="password" id="user_pass" class="input" value="" size="20" tabindex="20" /><br />
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button-primary" value=" ورود " tabindex="100" />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="YOURDOMAIN" />
<input type="hidden" name="testcookie" value="1" />
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" tabindex="90" />
</form>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم نحوه فراخوانی کد html میان کدهای php که خطای سینتکس نده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت زیر

<?php
if (!is_user_logged_in() ) {
?>
<form name="loginform" id="loginform" action="YOURDOMAIN/wp-login.php" method="post">
<input type="text" name="log"onfocus="if(this.value=='نام کاربری')this.value=''" onblur="if(this.value=='')this.value='نام کاربری'" id="user_login" class="input" value="نام کاربری" size="20" tabindex="10" dir="ltr" /><br />
رمز ورود<br />
<input name="pwd" type="password" id="user_pass" class="input" value="" size="20" tabindex="20" /><br />
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button-primary" value=" ورود " tabindex="100" />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="YOURDOMAIN" />
<input type="hidden" name="testcookie" value="1" />
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" tabindex="90" />
</form>
<?php
}
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز تو این حالت چه جوری میشه؟


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {

*

} else {

*

}
?>

مثلا جای قسمت * یک کلاس تعریف کنیم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز تو این حالت چه جوری میشه؟


<?php
if ( is_user_logged_in() ) {

*

} else {

*

}
?>

مثلا جای قسمت * یک کلاس تعریف کنیم.

تگ php رو بسته و باز کنید

و کد رو بزارید


?>
کد شما
<?php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری