• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
محمدمهدیـ

آپلود عکس از آدرس با تغییرنام آن

7 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دنبال یک افزونه یا اسکریپت بسیار ساده پی اچ پی هستم

که با بخش رسانه وردپرس کار نکنه - یک اسکریپت جدا باشه

و بشه در اون ادرس یک عکس خارجی (external ) رو وارد کرد

و اون اسکریپت یک keyword مورد نظر من که از قبل در تنظیمات وارد شده رو در ادرس اون عکس وارد کنه

و عکس رو اپ کنه در هاست من

افزونه ای هست ؟

اسکریپت جداگانه php هست ؟

تشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی کاستوم میخواین

فرک نمیکنم همچین چیی باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو من روی یکی از اسکریپت هام دارم که رایگانه

این کارش اینه که لینک رو می گیره و اپ میکنه در هاست خودم

حالا فرضا ما یک $key اگر در این تعریف کنیم ، بخوایم این کی ورد رو اضافه کنه قبل از فایل ذخیره شده در سایت چطوری میشه ؟


<?php
require('config.php');
function is_valid_url($link)
{
$link = @parse_url($link);
if ( ! $link) {
return false;
}
$link = array_map('trim', $link);
$link['port'] = (!isset($link['port'])) ? 80 : (int)$link['port'];
$path = (isset($link['path'])) ? $link['path'] : '';
if ($path == '')
{
$path = '/';
}
$path .= ( isset ( $link['query'] ) ) ? "?$link[query]" : '';
if ( isset ( $link['host'] ) AND $link['host'] != gethostbyname ( $link['host'] ) )
{
if ( PHP_VERSION >= 5 )
{
$headers = get_headers("$link[scheme]://$link[host]:$link[port]$path");
}
else
{
$fp = fsockopen($link['host'], $link['port'], $errno, $errstr, 30);
if ( ! $fp )
{
return false;
}
fputs($fp, "HEAD $path HTTP/1.1\r\nHost: $link[host]\r\n\r\n");
$headers = fread ( $fp, 128 );
fclose ( $fp );
}
$headers = ( is_array ( $headers ) ) ? implode ( "\n", $headers ) : $headers;
return ( bool ) preg_match ( '#^HTTP/.*\s+[(200|301|302)]+\s#i', $headers );
}
return false;
}
if (isset($_POST['pass']) && isset($_POST['user'])){
if ($_POST['pass'] == $pass && $_POST['user'] == $user){
if (!$pass | !$user | !$save | !$link){
include('./error.php');
}elseif(is_valid_url($link) && copy($link, $upload_folder.'/'.$save)){
include('./index.2.php');
}else{
include('./error.php');
}
}else{
include('./error.php');
}
}
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قصد این را دارید که مثلا بعد از انکه فایل آپلود شد روی هاست آخر اسم فایل یک کلمه دلخواه شما بیاد مثلا: testfile.format هست بشه testfilemyname.format

این کد را تست کنید به ابتدای فایل ذخیره شده کلمه مورد نظر شما را اضافه می کند


<?php
require('config.php');
$myword="site";
function is_valid_url($link)
{
$link = @parse_url($link);
if ( ! $link) {
return false;
}
$link = array_map('trim', $link);
$link['port'] = (!isset($link['port'])) ? 80 : (int)$link['port'];
$path = (isset($link['path'])) ? $link['path'] : '';
if ($path == '')
{
$path = '/';
}
$path .= ( isset ( $link['query'] ) ) ? "?$link[query]" : '';
if ( isset ( $link['host'] ) AND $link['host'] != gethostbyname ( $link['host'] ) )
{
if ( PHP_VERSION >= 5 )
{
$headers = get_headers("$link[scheme]://$link[host]:$link[port]$path");
}
else
{
$fp = fsockopen($link['host'], $link['port'], $errno, $errstr, 30);
if ( ! $fp )
{
return false;
}
fputs($fp, "HEAD $path HTTP/1.1\r\nHost: $link[host]\r\n\r\n");
$headers = fread ( $fp, 128 );
fclose ( $fp );
}
$headers = ( is_array ( $headers ) ) ? implode ( "\n", $headers ) : $headers;
return ( bool ) preg_match ( '#^HTTP/.*\s+[(200|301|302)]+\s#i', $headers );
}
return false;
}
if (isset($_POST['pass']) && isset($_POST['user'])){
if ($_POST['pass'] == $pass && $_POST['user'] == $user){
if (!$pass | !$user | !$save | !$link){
include('./error.php');
}elseif(is_valid_url($link) && copy($link, $upload_folder.'/'.$myword.$save)){
include('./index.2.php');
}else{
include('./error.php');
}
}else{
include('./error.php');
}
}
?>

متغییر save$ اینجا از داخل یک فایل دیگه فراخوانی میشه اگر اونو بزارید بهتر میشه راهنمایی کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش ممنون ، حرف نداشت :):wub: :wub:

فقط یه چیز دیگه هم اگر اوکی بشه محشر میشه

این اسکریپت کوچیک ما، یه index.php هم داره به این شکل :

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta content="en-us" http-equiv="Content-Language" />

<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />

<title>Link Upload v4.0</title>

<style type="text/css">

/* begin Button */

.art-button-wrapper .art-button

{

display:inline-block;

width: auto;

outline:none;

border:none;

background:none;

line-height:28px;

margin:0 !important;

padding:0 !important;

overflow: visible;

cursor: default;

text-decoration: none !important;

z-index:0;

}

.art-button-wrapper

{

display:inline-block;

position:relative;

height: 28px;

overflow:hidden;

white-space: nowrap;

width: auto;

z-index:0;

}

.art-button-wrapper .art-button

{

display:block;

height: 28px;

font-family: Tahoma;

font-size: 8pt;

font-style: normal;

font-weight: bold;

white-space: nowrap;

text-align: right;

padding: 0 11px !important;

line-height: 28px;

text-decoration: none !important;

color: #0E404E !important;

}

input, select

{

font-family: Tahoma;

font-size: 8pt;

font-style: normal;

font-weight: bold;

}

.art-button-wrapper.hover .art-button, .art-button:hover

{

color: #333333 !important;

text-decoration: none !important;

}

.art-button-wrapper.active .art-button

{

color: #283133 !important;

}

.art-button-wrapper .l, .art-button-wrapper .r

{

display:block;

position:absolute;

z-index:-1;

height: 84px;

background-image: url('http://www.websoftdownload.com/url/Button.png');

}

.art-button-wrapper .l

{

left:0;

right:5px;

}

.art-button-wrapper .r

{

width:401px;

right:0;

clip: rect(auto, auto, auto, 396px);

}

.art-button-wrapper.hover .l, .art-button-wrapper.hover .r

{

top: -28px;

}

.art-button-wrapper.active .l, .art-button-wrapper.active .r

{

top: -56px;

}

/* end Button */

.style1 {

border: 1px solid #CDDCFE;

text-align: center;

}

.style2 {

font-size: 8pt;

}

.style4 {

text-align: center;

}

.style5 {

margin: 10px;

direction: rtl;

}

</style>

</head>

<body>

<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 407px; height: 244px; margin-top: 100px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td class="style1" style="height: 244px; width: 405px;">

<font face="Tahoma"><span class="style2">

<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 405px; height: 39px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td style="width: 242px; " class="style4" valign="top">

<form name=upload method=post action=upload.php>

<font face="Tahoma"><input name="file" style="margin:10px;" type="text" value="http://"></input></font></td>

<td style=" height: 39px; width: 164px;" class="style4" valign="top">

<p class="style5"><span lang="fa">آدرس دانلود مستقیم فایل :</span></p></td>

</tr>

</table>

<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 405px; height: 39px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td style="width: 241px; " valign="top" class="style4">

<font face="Tahoma">

<input style="margin:10px;" name="save" type="text" value=""></font></td>

<td style="width: 164px; height: 39px" valign="top" class="style4">

<p class="style5"><span lang="fa">ذخیره کردن فایل با نام :</span></p></td>

</tr>

</table>

<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 405px; height: 39px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td style="width: 241px; " valign="top" class="style4">

<font face="Tahoma">

<input style="margin:10px;" name="user" type="username"></input></font></td>

<td style="width: 164px; height: 39px" valign="top" class="style4">

<p class="style5"><span lang="fa">نام کاربری :</span></p></td>

</tr>

</table>

<?php

require('config.php');

if ($ask_pass == "true"){

echo ' <table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 405px; height: 39px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td style="width: 242px; " valign="top" class="style4">

<font face="Tahoma">

<input style="margin:10px;" name="pass" type="password"></font></td>

<td style="width: 164px; height: 39px" valign="top" class="style4">

<p class="style5">

<span lang="fa">رمز عبور :</span></p>

</td>

</tr>

</table>

';

}

?>

</span>

</br>

<input name="submit" type="Submit" value="آپلود" style="width: 82px">

</input>

<input name="reset" type="reset" value="از نو"></input>

</span>

</font>

</form>

</td>

</tr>

</table>

</body>

</html>

و یک کانفیگ :


<?php
// Ask password for uploading (true or false)
$ask_pass="true";
// Upload password
$pass="mohamad";
$user="mohamad";
$domain="http://mohamad.ir/";
$link=$_POST['file'];
$save=$_POST['save'];
// Upload folder (Permision must be 777)
$upload_folder="file";
?>

برای اپلود هر عکس ما نیازه که نام فایل رو دوباره بزنیم توی فیلد دوم. تا فایل رو با اون نام مورد نظر دریافت کنه

حالا سوال من اینه که میشه کاری که تا نیازی به پر کردن این فیلد نباشه ؟؟ یعنی ما فقط و فقط ادرس یک عکس رو بهش بدیم و اون عکس رو با همون نام خودش بگیره و همون keyword ما رو بزنه بغلش و اپ کنه رو هاست

خیلی ممنون میشم اگر کمک کنی . دمت گرم.

پ.ن > این اسکریپت کامل و رایگان من هست : http://www.xscript.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد را جایگزین فایل کانفینگ کنید: بعد دیگه نیازی نیست قسمت فیلد نام جدید را وارد نمایید


<?php
// Ask password for uploading (true or false)
$ask_pass="true";
// Upload password
$pass="mohamad";
$user="mohamad";
$domain="http://mohamad.ir/";
$link=$_POST['file'];
$ex=explode("/",$link);
$save=end($ex);
// Upload folder (Permision must be 777)
$upload_folder="file";
?>

ویرایش شده در توسط I..R
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا دمت گرم ، خــــیلــــی لطــف کردی

سپاس.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری