• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
محمدمهدیـ

آپلود عکس از آدرس با تغییرنام آن

7 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دنبال یک افزونه یا اسکریپت بسیار ساده پی اچ پی هستم

که با بخش رسانه وردپرس کار نکنه - یک اسکریپت جدا باشه

و بشه در اون ادرس یک عکس خارجی (external ) رو وارد کرد

و اون اسکریپت یک keyword مورد نظر من که از قبل در تنظیمات وارد شده رو در ادرس اون عکس وارد کنه

و عکس رو اپ کنه در هاست من

افزونه ای هست ؟

اسکریپت جداگانه php هست ؟

تشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی کاستوم میخواین

فرک نمیکنم همچین چیی باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو من روی یکی از اسکریپت هام دارم که رایگانه

این کارش اینه که لینک رو می گیره و اپ میکنه در هاست خودم

حالا فرضا ما یک $key اگر در این تعریف کنیم ، بخوایم این کی ورد رو اضافه کنه قبل از فایل ذخیره شده در سایت چطوری میشه ؟


<?php
require('config.php');
function is_valid_url($link)
{
$link = @parse_url($link);
if ( ! $link) {
return false;
}
$link = array_map('trim', $link);
$link['port'] = (!isset($link['port'])) ? 80 : (int)$link['port'];
$path = (isset($link['path'])) ? $link['path'] : '';
if ($path == '')
{
$path = '/';
}
$path .= ( isset ( $link['query'] ) ) ? "?$link[query]" : '';
if ( isset ( $link['host'] ) AND $link['host'] != gethostbyname ( $link['host'] ) )
{
if ( PHP_VERSION >= 5 )
{
$headers = get_headers("$link[scheme]://$link[host]:$link[port]$path");
}
else
{
$fp = fsockopen($link['host'], $link['port'], $errno, $errstr, 30);
if ( ! $fp )
{
return false;
}
fputs($fp, "HEAD $path HTTP/1.1\r\nHost: $link[host]\r\n\r\n");
$headers = fread ( $fp, 128 );
fclose ( $fp );
}
$headers = ( is_array ( $headers ) ) ? implode ( "\n", $headers ) : $headers;
return ( bool ) preg_match ( '#^HTTP/.*\s+[(200|301|302)]+\s#i', $headers );
}
return false;
}
if (isset($_POST['pass']) && isset($_POST['user'])){
if ($_POST['pass'] == $pass && $_POST['user'] == $user){
if (!$pass | !$user | !$save | !$link){
include('./error.php');
}elseif(is_valid_url($link) && copy($link, $upload_folder.'/'.$save)){
include('./index.2.php');
}else{
include('./error.php');
}
}else{
include('./error.php');
}
}
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر قصد این را دارید که مثلا بعد از انکه فایل آپلود شد روی هاست آخر اسم فایل یک کلمه دلخواه شما بیاد مثلا: testfile.format هست بشه testfilemyname.format

این کد را تست کنید به ابتدای فایل ذخیره شده کلمه مورد نظر شما را اضافه می کند


<?php
require('config.php');
$myword="site";
function is_valid_url($link)
{
$link = @parse_url($link);
if ( ! $link) {
return false;
}
$link = array_map('trim', $link);
$link['port'] = (!isset($link['port'])) ? 80 : (int)$link['port'];
$path = (isset($link['path'])) ? $link['path'] : '';
if ($path == '')
{
$path = '/';
}
$path .= ( isset ( $link['query'] ) ) ? "?$link[query]" : '';
if ( isset ( $link['host'] ) AND $link['host'] != gethostbyname ( $link['host'] ) )
{
if ( PHP_VERSION >= 5 )
{
$headers = get_headers("$link[scheme]://$link[host]:$link[port]$path");
}
else
{
$fp = fsockopen($link['host'], $link['port'], $errno, $errstr, 30);
if ( ! $fp )
{
return false;
}
fputs($fp, "HEAD $path HTTP/1.1\r\nHost: $link[host]\r\n\r\n");
$headers = fread ( $fp, 128 );
fclose ( $fp );
}
$headers = ( is_array ( $headers ) ) ? implode ( "\n", $headers ) : $headers;
return ( bool ) preg_match ( '#^HTTP/.*\s+[(200|301|302)]+\s#i', $headers );
}
return false;
}
if (isset($_POST['pass']) && isset($_POST['user'])){
if ($_POST['pass'] == $pass && $_POST['user'] == $user){
if (!$pass | !$user | !$save | !$link){
include('./error.php');
}elseif(is_valid_url($link) && copy($link, $upload_folder.'/'.$myword.$save)){
include('./index.2.php');
}else{
include('./error.php');
}
}else{
include('./error.php');
}
}
?>

متغییر save$ اینجا از داخل یک فایل دیگه فراخوانی میشه اگر اونو بزارید بهتر میشه راهنمایی کرد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش ممنون ، حرف نداشت :):wub: :wub:

فقط یه چیز دیگه هم اگر اوکی بشه محشر میشه

این اسکریپت کوچیک ما، یه index.php هم داره به این شکل :

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta content="en-us" http-equiv="Content-Language" />

<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />

<title>Link Upload v4.0</title>

<style type="text/css">

/* begin Button */

.art-button-wrapper .art-button

{

display:inline-block;

width: auto;

outline:none;

border:none;

background:none;

line-height:28px;

margin:0 !important;

padding:0 !important;

overflow: visible;

cursor: default;

text-decoration: none !important;

z-index:0;

}

.art-button-wrapper

{

display:inline-block;

position:relative;

height: 28px;

overflow:hidden;

white-space: nowrap;

width: auto;

z-index:0;

}

.art-button-wrapper .art-button

{

display:block;

height: 28px;

font-family: Tahoma;

font-size: 8pt;

font-style: normal;

font-weight: bold;

white-space: nowrap;

text-align: right;

padding: 0 11px !important;

line-height: 28px;

text-decoration: none !important;

color: #0E404E !important;

}

input, select

{

font-family: Tahoma;

font-size: 8pt;

font-style: normal;

font-weight: bold;

}

.art-button-wrapper.hover .art-button, .art-button:hover

{

color: #333333 !important;

text-decoration: none !important;

}

.art-button-wrapper.active .art-button

{

color: #283133 !important;

}

.art-button-wrapper .l, .art-button-wrapper .r

{

display:block;

position:absolute;

z-index:-1;

height: 84px;

background-image: url('http://www.websoftdownload.com/url/Button.png');

}

.art-button-wrapper .l

{

left:0;

right:5px;

}

.art-button-wrapper .r

{

width:401px;

right:0;

clip: rect(auto, auto, auto, 396px);

}

.art-button-wrapper.hover .l, .art-button-wrapper.hover .r

{

top: -28px;

}

.art-button-wrapper.active .l, .art-button-wrapper.active .r

{

top: -56px;

}

/* end Button */

.style1 {

border: 1px solid #CDDCFE;

text-align: center;

}

.style2 {

font-size: 8pt;

}

.style4 {

text-align: center;

}

.style5 {

margin: 10px;

direction: rtl;

}

</style>

</head>

<body>

<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 407px; height: 244px; margin-top: 100px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td class="style1" style="height: 244px; width: 405px;">

<font face="Tahoma"><span class="style2">

<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 405px; height: 39px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td style="width: 242px; " class="style4" valign="top">

<form name=upload method=post action=upload.php>

<font face="Tahoma"><input name="file" style="margin:10px;" type="text" value="http://"></input></font></td>

<td style=" height: 39px; width: 164px;" class="style4" valign="top">

<p class="style5"><span lang="fa">آدرس دانلود مستقیم فایل :</span></p></td>

</tr>

</table>

<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 405px; height: 39px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td style="width: 241px; " valign="top" class="style4">

<font face="Tahoma">

<input style="margin:10px;" name="save" type="text" value=""></font></td>

<td style="width: 164px; height: 39px" valign="top" class="style4">

<p class="style5"><span lang="fa">ذخیره کردن فایل با نام :</span></p></td>

</tr>

</table>

<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 405px; height: 39px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td style="width: 241px; " valign="top" class="style4">

<font face="Tahoma">

<input style="margin:10px;" name="user" type="username"></input></font></td>

<td style="width: 164px; height: 39px" valign="top" class="style4">

<p class="style5"><span lang="fa">نام کاربری :</span></p></td>

</tr>

</table>

<?php

require('config.php');

if ($ask_pass == "true"){

echo ' <table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 405px; height: 39px">

<!-- MSTableType="layout" -->

<tr>

<td style="width: 242px; " valign="top" class="style4">

<font face="Tahoma">

<input style="margin:10px;" name="pass" type="password"></font></td>

<td style="width: 164px; height: 39px" valign="top" class="style4">

<p class="style5">

<span lang="fa">رمز عبور :</span></p>

</td>

</tr>

</table>

';

}

?>

</span>

</br>

<input name="submit" type="Submit" value="آپلود" style="width: 82px">

</input>

<input name="reset" type="reset" value="از نو"></input>

</span>

</font>

</form>

</td>

</tr>

</table>

</body>

</html>

و یک کانفیگ :


<?php
// Ask password for uploading (true or false)
$ask_pass="true";
// Upload password
$pass="mohamad";
$user="mohamad";
$domain="http://mohamad.ir/";
$link=$_POST['file'];
$save=$_POST['save'];
// Upload folder (Permision must be 777)
$upload_folder="file";
?>

برای اپلود هر عکس ما نیازه که نام فایل رو دوباره بزنیم توی فیلد دوم. تا فایل رو با اون نام مورد نظر دریافت کنه

حالا سوال من اینه که میشه کاری که تا نیازی به پر کردن این فیلد نباشه ؟؟ یعنی ما فقط و فقط ادرس یک عکس رو بهش بدیم و اون عکس رو با همون نام خودش بگیره و همون keyword ما رو بزنه بغلش و اپ کنه رو هاست

خیلی ممنون میشم اگر کمک کنی . دمت گرم.

پ.ن > این اسکریپت کامل و رایگان من هست : http://www.xscript.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد را جایگزین فایل کانفینگ کنید: بعد دیگه نیازی نیست قسمت فیلد نام جدید را وارد نمایید


<?php
// Ask password for uploading (true or false)
$ask_pass="true";
// Upload password
$pass="mohamad";
$user="mohamad";
$domain="http://mohamad.ir/";
$link=$_POST['file'];
$ex=explode("/",$link);
$save=end($ex);
// Upload folder (Permision must be 777)
$upload_folder="file";
?>

ویرایش شده در توسط I..R
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا دمت گرم ، خــــیلــــی لطــف کردی

سپاس.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری