• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
هادی خانزاده

روشهای طراحی واکنشگرا

11 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

من در مورد طراحی واکنش گرا ( Responsive ) خیلی گشتم ولی به ی منبعدرست و حسابی اموزشی دست پیدا نکردم همه آموزش ها به نحوی دارای نقاط کور زیادی بودن که متاسفانه توسط آموزش دهنده برطرف نشده بود و تا اونجایی که فهمیدم برای طراحی یک قالب واکنشگرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم ولی الان بنده با Media Screen تو CSS میتونم رزولیشن مانیتور یا سایر دستگاه ها رو بدم و براشون CSS بنویسم تست هم کردم و قالبی که طراحی کرده بودم تو گوشی سونی اکسپریا V به طوری که خودم استایل داده بودم نشون داد و در مانیتور به شکل دیگه که بازم خودم ی استایل دیگه داده بودم نشون داد . ینی نمایش درست بود. ولی حالا موندم که با وجود مدیا اسکرین چرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم؟؟؟ دلیل خاصی داره؟؟ ی جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا . در کل عزیزان بدجور گیج شدم در حد لالیگا ممنون میشم یکی قشنگ توضیح بده تا ببینیم درد این واکنشگرا و انطباقی چیه.

با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا .

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم که جواب دادید یه جورایی میشه گفت افتاد!!!!

فقط ی سایت یا ی منبع آموزشی میشناسید که طراحی ریسپانسیو رو درست و حسابی یاد بده؟؟؟

با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مجموعه فکر کنم به دردتون بخوره :

http://p30download.com/fa/entry/46028/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست من سایتی است که قرار است آموزش طراحی ریسپانسیو به زبان فارسی به صورت فیلم قرار بده ولی فعلا خبری نیست.پیشنهاد می کنم حتما به سایت سر بزنی تا ببینی که قرار است این آموزش را بگذارند.


http://netpixel.ir/

البته این صفحه آپارات هم هست.


http://www.aparat.com/GolsaSoft

ویرایش شده در توسط alireza1375
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

خیر فرقی نمیکنه با مدیا اسکرین هم میشه ریسپانسیو داینامیک درست کرد فرقش با استفاده از فریم ورک اینکه فریم ورک ها کار رو راحت میکنن و نیازی نیست که دیگه کد بنویسیم و با استفاده از کلاس ها از تکرار جلوگیری میکنیم ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

دوست عزیز چنین چیزی غیر ممکنه!

شما نمیدونید که سایز مانیتور کاربرتون در چه حدیه که بگید مثلا 80% از کل اسکرین میشه حدود 900px یا.....

باید اینجوری عمل کرد:


.example{
width:85%;
max-width:980px
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

دوست عزیز % که شما میدید بر اساس المان مادر سایزی برای عنصر شما در نظر گرفته میشه!

حالا اگه المان مادر خود بر حسب % باشه عنصر داخلی شما هم سایزش تغییر میکنه!(البته با تغییر سایز صفحه)

مقدار % هم نمیتونه ثابت باشه چون بستگی به همین مورد داره که عنصر شما یکی از المان های اصلیه صفحه هستش یا....!

مقایسه % و px مثل مقایسه واحد شمارش دما و زمان میمونه! :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

16px 1em 12pt 100%

همه واحد ها معادل هم هستند اما

فرمول محاسبه برای طراحی واکنش گرا هم فوتوشاپ

اگر عرض کلی 940 باشه عرضی که می خوای مثلا 320 پیکسل ضربدر 100 می کنی تقسیم بر عرض کلی یعنی 940 میکنی

اون عرض کلی باید همیشه باشه

پس شما باید یک width کلی total داشته باشی و target width

width target *100

---------------------------

width total

ویرایش شده در توسط reazah
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.