• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
هادی خانزاده

روشهای طراحی واکنشگرا

11 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

من در مورد طراحی واکنش گرا ( Responsive ) خیلی گشتم ولی به ی منبعدرست و حسابی اموزشی دست پیدا نکردم همه آموزش ها به نحوی دارای نقاط کور زیادی بودن که متاسفانه توسط آموزش دهنده برطرف نشده بود و تا اونجایی که فهمیدم برای طراحی یک قالب واکنشگرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم ولی الان بنده با Media Screen تو CSS میتونم رزولیشن مانیتور یا سایر دستگاه ها رو بدم و براشون CSS بنویسم تست هم کردم و قالبی که طراحی کرده بودم تو گوشی سونی اکسپریا V به طوری که خودم استایل داده بودم نشون داد و در مانیتور به شکل دیگه که بازم خودم ی استایل دیگه داده بودم نشون داد . ینی نمایش درست بود. ولی حالا موندم که با وجود مدیا اسکرین چرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم؟؟؟ دلیل خاصی داره؟؟ ی جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا . در کل عزیزان بدجور گیج شدم در حد لالیگا ممنون میشم یکی قشنگ توضیح بده تا ببینیم درد این واکنشگرا و انطباقی چیه.

با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا .

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم که جواب دادید یه جورایی میشه گفت افتاد!!!!

فقط ی سایت یا ی منبع آموزشی میشناسید که طراحی ریسپانسیو رو درست و حسابی یاد بده؟؟؟

با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مجموعه فکر کنم به دردتون بخوره :

http://p30download.com/fa/entry/46028/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست من سایتی است که قرار است آموزش طراحی ریسپانسیو به زبان فارسی به صورت فیلم قرار بده ولی فعلا خبری نیست.پیشنهاد می کنم حتما به سایت سر بزنی تا ببینی که قرار است این آموزش را بگذارند.


http://netpixel.ir/

البته این صفحه آپارات هم هست.


http://www.aparat.com/GolsaSoft

ویرایش شده در توسط alireza1375
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

خیر فرقی نمیکنه با مدیا اسکرین هم میشه ریسپانسیو داینامیک درست کرد فرقش با استفاده از فریم ورک اینکه فریم ورک ها کار رو راحت میکنن و نیازی نیست که دیگه کد بنویسیم و با استفاده از کلاس ها از تکرار جلوگیری میکنیم ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

دوست عزیز چنین چیزی غیر ممکنه!

شما نمیدونید که سایز مانیتور کاربرتون در چه حدیه که بگید مثلا 80% از کل اسکرین میشه حدود 900px یا.....

باید اینجوری عمل کرد:


.example{
width:85%;
max-width:980px
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

دوست عزیز % که شما میدید بر اساس المان مادر سایزی برای عنصر شما در نظر گرفته میشه!

حالا اگه المان مادر خود بر حسب % باشه عنصر داخلی شما هم سایزش تغییر میکنه!(البته با تغییر سایز صفحه)

مقدار % هم نمیتونه ثابت باشه چون بستگی به همین مورد داره که عنصر شما یکی از المان های اصلیه صفحه هستش یا....!

مقایسه % و px مثل مقایسه واحد شمارش دما و زمان میمونه! :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

16px 1em 12pt 100%

همه واحد ها معادل هم هستند اما

فرمول محاسبه برای طراحی واکنش گرا هم فوتوشاپ

اگر عرض کلی 940 باشه عرضی که می خوای مثلا 320 پیکسل ضربدر 100 می کنی تقسیم بر عرض کلی یعنی 940 میکنی

اون عرض کلی باید همیشه باشه

پس شما باید یک width کلی total داشته باشی و target width

width target *100

---------------------------

width total

ویرایش شده در توسط reazah
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم