هادی خانزاده

روشهای طراحی واکنشگرا

11 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

من در مورد طراحی واکنش گرا ( Responsive ) خیلی گشتم ولی به ی منبعدرست و حسابی اموزشی دست پیدا نکردم همه آموزش ها به نحوی دارای نقاط کور زیادی بودن که متاسفانه توسط آموزش دهنده برطرف نشده بود و تا اونجایی که فهمیدم برای طراحی یک قالب واکنشگرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم ولی الان بنده با Media Screen تو CSS میتونم رزولیشن مانیتور یا سایر دستگاه ها رو بدم و براشون CSS بنویسم تست هم کردم و قالبی که طراحی کرده بودم تو گوشی سونی اکسپریا V به طوری که خودم استایل داده بودم نشون داد و در مانیتور به شکل دیگه که بازم خودم ی استایل دیگه داده بودم نشون داد . ینی نمایش درست بود. ولی حالا موندم که با وجود مدیا اسکرین چرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم؟؟؟ دلیل خاصی داره؟؟ ی جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا . در کل عزیزان بدجور گیج شدم در حد لالیگا ممنون میشم یکی قشنگ توضیح بده تا ببینیم درد این واکنشگرا و انطباقی چیه.

با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا .

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم که جواب دادید یه جورایی میشه گفت افتاد!!!!

فقط ی سایت یا ی منبع آموزشی میشناسید که طراحی ریسپانسیو رو درست و حسابی یاد بده؟؟؟

با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مجموعه فکر کنم به دردتون بخوره :

http://p30download.com/fa/entry/46028/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست من سایتی است که قرار است آموزش طراحی ریسپانسیو به زبان فارسی به صورت فیلم قرار بده ولی فعلا خبری نیست.پیشنهاد می کنم حتما به سایت سر بزنی تا ببینی که قرار است این آموزش را بگذارند.


http://netpixel.ir/

البته این صفحه آپارات هم هست.


http://www.aparat.com/GolsaSoft

ویرایش شده در توسط alireza1375
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

خیر فرقی نمیکنه با مدیا اسکرین هم میشه ریسپانسیو داینامیک درست کرد فرقش با استفاده از فریم ورک اینکه فریم ورک ها کار رو راحت میکنن و نیازی نیست که دیگه کد بنویسیم و با استفاده از کلاس ها از تکرار جلوگیری میکنیم ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

دوست عزیز چنین چیزی غیر ممکنه!

شما نمیدونید که سایز مانیتور کاربرتون در چه حدیه که بگید مثلا 80% از کل اسکرین میشه حدود 900px یا.....

باید اینجوری عمل کرد:


.example{
width:85%;
max-width:980px
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

دوست عزیز % که شما میدید بر اساس المان مادر سایزی برای عنصر شما در نظر گرفته میشه!

حالا اگه المان مادر خود بر حسب % باشه عنصر داخلی شما هم سایزش تغییر میکنه!(البته با تغییر سایز صفحه)

مقدار % هم نمیتونه ثابت باشه چون بستگی به همین مورد داره که عنصر شما یکی از المان های اصلیه صفحه هستش یا....!

مقایسه % و px مثل مقایسه واحد شمارش دما و زمان میمونه! :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

16px 1em 12pt 100%

همه واحد ها معادل هم هستند اما

فرمول محاسبه برای طراحی واکنش گرا هم فوتوشاپ

اگر عرض کلی 940 باشه عرضی که می خوای مثلا 320 پیکسل ضربدر 100 می کنی تقسیم بر عرض کلی یعنی 940 میکنی

اون عرض کلی باید همیشه باشه

پس شما باید یک width کلی total داشته باشی و target width

width target *100

---------------------------

width total

ویرایش شده در توسط reazah
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر