• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
هادی خانزاده

روشهای طراحی واکنشگرا

11 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

من در مورد طراحی واکنش گرا ( Responsive ) خیلی گشتم ولی به ی منبعدرست و حسابی اموزشی دست پیدا نکردم همه آموزش ها به نحوی دارای نقاط کور زیادی بودن که متاسفانه توسط آموزش دهنده برطرف نشده بود و تا اونجایی که فهمیدم برای طراحی یک قالب واکنشگرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم ولی الان بنده با Media Screen تو CSS میتونم رزولیشن مانیتور یا سایر دستگاه ها رو بدم و براشون CSS بنویسم تست هم کردم و قالبی که طراحی کرده بودم تو گوشی سونی اکسپریا V به طوری که خودم استایل داده بودم نشون داد و در مانیتور به شکل دیگه که بازم خودم ی استایل دیگه داده بودم نشون داد . ینی نمایش درست بود. ولی حالا موندم که با وجود مدیا اسکرین چرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم؟؟؟ دلیل خاصی داره؟؟ ی جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا . در کل عزیزان بدجور گیج شدم در حد لالیگا ممنون میشم یکی قشنگ توضیح بده تا ببینیم درد این واکنشگرا و انطباقی چیه.

با تشکر فراوان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا .

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنونم که جواب دادید یه جورایی میشه گفت افتاد!!!!

فقط ی سایت یا ی منبع آموزشی میشناسید که طراحی ریسپانسیو رو درست و حسابی یاد بده؟؟؟

با تشکر فراوان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این مجموعه فکر کنم به دردتون بخوره :

http://p30download.com/fa/entry/46028/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست من سایتی است که قرار است آموزش طراحی ریسپانسیو به زبان فارسی به صورت فیلم قرار بده ولی فعلا خبری نیست.پیشنهاد می کنم حتما به سایت سر بزنی تا ببینی که قرار است این آموزش را بگذارند.


http://netpixel.ir/

البته این صفحه آپارات هم هست.


http://www.aparat.com/GolsaSoft

ویرایش شده در توسط alireza1375

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

خیر فرقی نمیکنه با مدیا اسکرین هم میشه ریسپانسیو داینامیک درست کرد فرقش با استفاده از فریم ورک اینکه فریم ورک ها کار رو راحت میکنن و نیازی نیست که دیگه کد بنویسیم و با استفاده از کلاس ها از تکرار جلوگیری میکنیم ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

دوست عزیز چنین چیزی غیر ممکنه!

شما نمیدونید که سایز مانیتور کاربرتون در چه حدیه که بگید مثلا 80% از کل اسکرین میشه حدود 900px یا.....

باید اینجوری عمل کرد:


.example{
width:85%;
max-width:980px
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

دوست عزیز % که شما میدید بر اساس المان مادر سایزی برای عنصر شما در نظر گرفته میشه!

حالا اگه المان مادر خود بر حسب % باشه عنصر داخلی شما هم سایزش تغییر میکنه!(البته با تغییر سایز صفحه)

مقدار % هم نمیتونه ثابت باشه چون بستگی به همین مورد داره که عنصر شما یکی از المان های اصلیه صفحه هستش یا....!

مقایسه % و px مثل مقایسه واحد شمارش دما و زمان میمونه! :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

16px 1em 12pt 100%

همه واحد ها معادل هم هستند اما

فرمول محاسبه برای طراحی واکنش گرا هم فوتوشاپ

اگر عرض کلی 940 باشه عرضی که می خوای مثلا 320 پیکسل ضربدر 100 می کنی تقسیم بر عرض کلی یعنی 940 میکنی

اون عرض کلی باید همیشه باشه

پس شما باید یک width کلی total داشته باشی و target width

width target *100

---------------------------

width total

ویرایش شده در توسط reazah

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید