• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
هادی خانزاده

روشهای طراحی واکنشگرا

11 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

من در مورد طراحی واکنش گرا ( Responsive ) خیلی گشتم ولی به ی منبعدرست و حسابی اموزشی دست پیدا نکردم همه آموزش ها به نحوی دارای نقاط کور زیادی بودن که متاسفانه توسط آموزش دهنده برطرف نشده بود و تا اونجایی که فهمیدم برای طراحی یک قالب واکنشگرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم ولی الان بنده با Media Screen تو CSS میتونم رزولیشن مانیتور یا سایر دستگاه ها رو بدم و براشون CSS بنویسم تست هم کردم و قالبی که طراحی کرده بودم تو گوشی سونی اکسپریا V به طوری که خودم استایل داده بودم نشون داد و در مانیتور به شکل دیگه که بازم خودم ی استایل دیگه داده بودم نشون داد . ینی نمایش درست بود. ولی حالا موندم که با وجود مدیا اسکرین چرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم؟؟؟ دلیل خاصی داره؟؟ ی جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا . در کل عزیزان بدجور گیج شدم در حد لالیگا ممنون میشم یکی قشنگ توضیح بده تا ببینیم درد این واکنشگرا و انطباقی چیه.

با تشکر فراوان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
جا هم خوندم نوشته بود که وقتی فقط با مدیا اسکرین کدها رو مینویسیم قالب میشه انطباقی ولی وقتی از فریم ورک ها استفاده میکنیم میشه واکنشگرا .

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنونم که جواب دادید یه جورایی میشه گفت افتاد!!!!

فقط ی سایت یا ی منبع آموزشی میشناسید که طراحی ریسپانسیو رو درست و حسابی یاد بده؟؟؟

با تشکر فراوان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این مجموعه فکر کنم به دردتون بخوره :

http://p30download.com/fa/entry/46028/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست من سایتی است که قرار است آموزش طراحی ریسپانسیو به زبان فارسی به صورت فیلم قرار بده ولی فعلا خبری نیست.پیشنهاد می کنم حتما به سایت سر بزنی تا ببینی که قرار است این آموزش را بگذارند.


http://netpixel.ir/

البته این صفحه آپارات هم هست.


http://www.aparat.com/GolsaSoft

ویرایش شده در توسط alireza1375

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تا اونجا که بنده اطلاع دارم با استفاده از مدیا اسکرین شما میتونید براش از قبل تعریف کنید که در فلان اسکرین اینطوری نمایش بده . اما از طریق فریم ورک میشه طوری طراحی کرد که بصورت داینامیک با تغییر اندازه نمایشگر محتویات تغییر کنن و مکان آیتم ها هم تغییر کنه . اینطوری لازم نیست رزلوشن خاصی رو نام ببرید . صفحه با توجه به رزلوشن نمایشگر اندازه لازم رو تعیین میکنه و نمایش میده .

خیر فرقی نمیکنه با مدیا اسکرین هم میشه ریسپانسیو داینامیک درست کرد فرقش با استفاده از فریم ورک اینکه فریم ورک ها کار رو راحت میکنن و نیازی نیست که دیگه کد بنویسیم و با استفاده از کلاس ها از تکرار جلوگیری میکنیم ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من عرض صفحه رو همیشه 980px انتخاب میکنم.

اگه بخوام از % استفاده کنم جای 980px باید چند درصد بذارم تا اندازه اون به 980px برسه؟

دوست عزیز چنین چیزی غیر ممکنه!

شما نمیدونید که سایز مانیتور کاربرتون در چه حدیه که بگید مثلا 80% از کل اسکرین میشه حدود 900px یا.....

باید اینجوری عمل کرد:


.example{
width:85%;
max-width:980px
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم اینه وقتی تو فتوشاپ با پیکسل کار میکنیم و وقتی میخوایم اونو به css تبدیل کنیم به مشکل برمیخوریم.

مثلا 250 پیکسل رو نمیدونم چند % بذارم.؟

دوست عزیز % که شما میدید بر اساس المان مادر سایزی برای عنصر شما در نظر گرفته میشه!

حالا اگه المان مادر خود بر حسب % باشه عنصر داخلی شما هم سایزش تغییر میکنه!(البته با تغییر سایز صفحه)

مقدار % هم نمیتونه ثابت باشه چون بستگی به همین مورد داره که عنصر شما یکی از المان های اصلیه صفحه هستش یا....!

مقایسه % و px مثل مقایسه واحد شمارش دما و زمان میمونه! :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

16px 1em 12pt 100%

همه واحد ها معادل هم هستند اما

فرمول محاسبه برای طراحی واکنش گرا هم فوتوشاپ

اگر عرض کلی 940 باشه عرضی که می خوای مثلا 320 پیکسل ضربدر 100 می کنی تقسیم بر عرض کلی یعنی 940 میکنی

اون عرض کلی باید همیشه باشه

پس شما باید یک width کلی total داشته باشی و target width

width target *100

---------------------------

width total

ویرایش شده در توسط reazah

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.