• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
saeeddeeas

مشکل با مقداردهی width 100%

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من یه مشکل اساسی در طراحی دارم

اونایی که مثلا توی طراحی width:100% استفاده میکنم

تو مانیتور خودم خوب و همه عناصر در جاشون هستند اما در مانیتورهای مختلف مثلا اسکرول عمودی ایجاد میشه عناصر در جای خود نیستند و.....

در واقع مشکل رزولیشن به وجود میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان ویرایش شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شما باید در طرح خودتون یک کلاس در برگیرنده ی کل اجزا ایجاد کنید که کل کلاس های دیگه رو در بر بگیره ، اینجوری :


<div class="wrapper">
کل کدها
</div>


.wrapper{
margin:auto;
width:1000px;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام شما باید در طرح خودتون یک کلاس در برگیرنده ی کل اجزا ایجاد کنید که کل کلاس های دیگه رو در بر بگیره ، اینجوری :


<div class="wrapper">
کل کدها
</div>


.wrapper{
margin:auto;
width:1000px;
}

خیلی ممنون

بهترین width برای این div کلی چه اندازه ای میتونه باشه مثلا برای طراح من 1263px خوب جواب داد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از اول طرحتون رو روی همون عرضی که گفتم تنظیم کنید ، بهترین هم همون عرض هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید از اول طرحتون رو روی همون عرضی که گفتم تنظیم کنید ، بهترین هم همون عرض هست

دوست عزیز رو همون عرض تنظیم میکنم اما کل مرورگرو نمیگیره

یعنی من میخوام کل مرورگر گرفته بشه با عناصر

مثل این قالب

http://www.iranserver.com/

عکس ملاحضه بفرمائید

7c5abad4ba878ace1.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته شما می تونید با درصد دادن مشکل رو حل کنید.

width:100%;

این مقدار برای تمام اندازه های صفحه بطور خودکار تغییر می کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته شما می تونید با درصد دادن مشکل رو حل کنید.

width:100%;

این مقدار برای تمام اندازه های صفحه بطور خودکار تغییر می کنه.

این کارو کردم اما تو پست اولم گفتم که تو رضولیشنا عناصر به هم میریزه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از کد Width:100% باید کل عرض رو بگیره // کدهای css ای که استفاده کردید در اون عکس رو پیوست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما


*{
direction:rtl;
padding:0;
margin:0;
border:0;
}
/***********************************************************************/
body{
background-color:#B3D4FC;
}
.warp{
background:#000;
width:1000px;
margin:auto;
height:500px;
}
.header{
width:100%;
height:50px;
background-color:#FFF;
margin:20px auto;
float:right;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان این نمونه رو با کدهای خودتون درست کردم ، ببینید همون جوری شد که میگفتید

http://codepen.io/faridghasemi/pen/LAJCe

با تغییر رزولشن هم بهم نمیریزه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این صورت فقط هدر کل مرورگر میگیره در حالی که من میخوام همه عناصر کل مرورگر بگیرند دقیقا شبیه این سایت

http://www.iranserver.com/

میبینید همه عناصر کل مرورگر گرفتن و وقتی رزولیشت تغییر میکنه هیچ اتفاقی نمی افته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب دوست عزیز ، کدهای همون سایت رو چک کنید ، به تک تک عناصر همین کد رو داده !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری