hesamkj

ارور : تعریف نشدن تابع سرصفحه

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان وقتی روی لینکی توی قالبم کلیک میکنم این ارور رو میده:

Fatal error: Call to undefined function get_header() in C:\xampp\htdocs\wp\wp-content\themes\Rafsanjan History\blog.php on line 1

حالا به جای blog.phpاسم فایل رو مینویسه. حتی فایل ایندکس هم وقتی روی صفحه نخست میزنم همین ارور رو میده :|

روی لوکال هاست با زمپ بالا اوردم.

با ومپ مشکل Forbidden You don't have permission to access / on this server.رو میده و لوکال اصلا باز نمیشه.

لطفا راهنمایی کنید

:x

<p dir="rtl"><?php get_header(); ?></p> توی صفحاتم از این تابع استفاده میکنم که هدر رو بخونه اما... :|

توی پوسته پیش فرض این ارور رو نمیده و مشکلی نداره قالب

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php رو در قالبتون دارید ؟

بررسی کنید حق دسترسی بهش 644 باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله دارم. حق دسترسی رو میشه بگید چجوری بررسی کنم؟ روی لوکال هاست بالا اوردم قالبو :x

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان لطف کنید منو راهنمایی کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://stackoverflow.com/questions/10873295/error-message-forbidden-you-dont-have-permission-to-access-on-this-server

اینو برای مشکل دسترسی به سرور انجام بدین.

تابع

<?php get_header(); ?> رو هم باید به تنهایی استفاده کنید..

بالای فایل index یا هر فایلی که می خواید header رو لود کنید:


<?php get_header(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://stackoverflow...-on-this-server

اینو برای مشکل دسترسی به سرور انجام بدین.

تابع

<?php get_header(); ?> رو هم باید به تنهایی استفاده کنید..

بالای فایل index یا هر فایلی که می خواید header رو لود کنید:


<?php get_header(); ?>

تابع رو به تنهایی میذارم ;) اینجا ابع رو مینوشتم بهم میرخت تگ گذاشت درست شه :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات فایل header رو بزارید تا error رو پیدا کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات فایل header رو بزارید تا error رو پیدا کنیم.

<!DOCTYPE html>

<html>

<head>

<title><?php bloginfo('name'); ?></title>

<meta charset="utf-8">

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>">

<script type="text/javascript" src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery-2.0.3.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

$(document).ready(function() {

$('#tabs li a:not(:first)').addClass('inactive');

$('.container:not(:first)').hide();

$('#tabs li a').click(function(){

var t = $(this).attr('href');

if($(this).hasClass('inactive')){ //added to not animate when active

$('#tabs li a').addClass('inactive');

$(this).removeClass('inactive');

$('.container').hide();

$(t).fadeIn('slow');

}

return false;

}) //end click

});

</script>

</head>

<body>

<nav>

<ul class="menu">

<li><a href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/index.php">صفحه نخست</a></li>

<li><a href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/book.php">کتاب</a></li>

<li><a href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/gallery.php">نگارخانه</a></li>

<li><a href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/about.php">نویسنده</a></li>

<li><a href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/blog.php">بلاگ</a></li>

</ul>

<h1><div id="logo"></div></h1>

</nav>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط وقتی روی لینک کلیک میشه این مشکل پیش میاد؟ فایل functions.php رو غیرفعال کنید و تست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا فایل functions.php ندارم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

امکان داره مشکل وردپرس شما باشه

اول پلاگین ها رو غیرفعال کنید اگه حل نشد دوباره از اول وردپرس رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا 2تا افزونه دارم که عیرفعال هستند. بار اول وردپرس 3.8بود پاک کردم 3.5 ریختم باز هم همینجوریه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حتی افزونه ها رو هم پاک کردم ولی بازم حل نشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر داخل پوسته پیشفرض این مشکل وجود ندارد مشکل از قالبتون هست

فایل های قالب را بزارید تا بهتر بررسی شود.

index,header

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اقای مهدوی مشکلو برطرف کرد :X

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم