دیونه تنها

در افزونه سوپر کش امکان کش نکردن دسته‌ها وجود داره؟

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

آیا در افزونه سوپر کش امکان این وجود داره که بگیم صفحه دسته ها یا همان کتگوری ها را هم کش نکن؟

من سایت خبری دارم که روزانه 1400 مطلب درونش کار می شود اما مشکی که دارم این است که صفحه‌ای که خلاصه اخبار مربوط به یک دسته یا سرویس را درونش قرار می دهد در زمان معین خودش که باید ساعتی یک بار باشد کشش را پاک نمی کند

لطفا راهنماییم کنین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب این سوال خیلی اسون هستش

یک بار افزونه رو نصب کنید ببینید این قابلیت رو داره یا نه

به همین اسونی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سعید قندک جالب بود

دوستان این افزونه سوپر کش برای انجام اینکار در تنظیمات پیشرفته Advanced

آدرس یا آدرس‌های مدنظر خود را در کادر زیر قسمتی که با توضیح زیر مشخص شده وارد و ذخیره کنید

Add here strings (not a filename) that forces a page not to be cached. For example, if your URLs include year and you dont want to cache last year posts, it’s enough to specify the year, i.e. ’/2004/’. WP-Cache will search if that string is part of the URI and if so, it will not cache that page

خب خودش اینارو نوشته :

wp-.*\.php

index\.php

حالا من برای اینکه بگم تمام کتگوری های من را هم کش نکن اسم چه فایلی را باید اینجا بگذارم؟ (می خوام دسته ها را کش نکنه ولی پست ها را کش کنه)

من اینو زدم اما کار نکرد ممنون می شم شما راهنماییم کنین

category\.php

جواب این سوال خیلی اسون هستش

یک بار افزونه رو نصب کنید ببینید این قابلیت رو داره یا نه

به همین اسونی

سعید قندک جالب بود

دوستان این افزونه سوپر کش برای انجام اینکار در تنظیمات پیشرفته Advanced

آدرس یا آدرس‌های مدنظر خود را در کادر زیر قسمتی که با توضیح زیر مشخص شده وارد و ذخیره کنید

Add here strings (not a filename) that forces a page not to be cached. For example, if your URLs include year and you dont want to cache last year posts, it’s enough to specify the year, i.e. ’/2004/’. WP-Cache will search if that string is part of the URI and if so, it will not cache that page

خب خودش اینارو نوشته :

wp-.*\.php

index\.php

حالا من برای اینکه بگم تمام کتگوری های من را هم کش نکن اسم چه فایلی را باید اینجا بگذارم؟ (می خوام دسته ها را کش نکنه ولی پست ها را کش کنه)

من اینو زدم اما کار نکرد ممنون می شم شما راهنماییم کنین

category\.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید


/category/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سناتور پارسا عزیز سایتم درست کار نکرد تا اینکه در بخش ادونس افزونه سوپر کش دیدم که بخشی داره با این عنوان زیر که وقتی تیکش زدم درست شد:

Clear all cache files when a post or page is published or updated.

با اینکه 48 ساعت از زمان راه اندازیش می گذره تقریبا هیچ ایرادی از طرف سرور به من اعلام نشده... از اینکه پیگیری کردی ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .