shayan

درخواست کمک در زمینه ی css

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

محل قرار گیری تایتل سایدبار سایت من یخورده ساده هست

و میخوام چند تا عکس بهش اضافه کنم

قالبم حالت رسپانسیو داره

روش من اینجوری بود که برای قالب های معمولی قسمت محل قرار گیری تایتل سایدبار یه عکس طراحی می کردم

و همون میشد کل طراحی سایدبار برای همه ی قسمت هاش

ولی چون این قالب رسپانسیوه نمیشه سر و تهشو با یک عکس به هم آورد چون تو سایز های مختلف ترکیب سایدبار بهم میخوره

در هر صورت من تگ تیتر سایدبارم رو توی HTML پیدا نکردم که بهش دو تا دیو بدم و این دو عکس طراحی شده برای چپ و راست سایدبار رو تو استایل

بهش معرفی کنم

به نظرم روشش هم همینه !

حالا اگر شما روش دیگه دارید بگید استفاده میکنم

من میخوام سایدبارم اینجوری بشه

13915916501.png

این دو تا عکس رو هم با نام های sidebar-left.png و sidebar-right.png تو پوشه images قالبم قرار دادم

پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم

آدرس سایت:

http://www.yaranenamaz.com

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب می تونید از خاصیت تصویر پس‌زمینه‌ی CSS استفاده کنید.


http://www.w3schools.com/css/css_background.asp

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینو میدونم که چجوری میشه عکس گذاشت عزیز

مشکلم رو که مطرح کردم چیه !

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می خوای 2تا عکس بزاری دو طرف عکس که خاصیت گرد بودن گوشه ها حفظ بشه؟ یه کم بیشتر توضیح بدین.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینو میدونم که چجوری میشه عکس گذاشت عزیز

مشکلم رو که مطرح کردم چیه !

خوب منم جواب رو دادم دیگه عزیز! طرح شما خیلی سادست، و از سایت هم دیدم که الان طرح رو با رنگ پس‌زمینه آبی ایجاد کردن، الآن یک راه حل اینه که شما با خاصیت مولتی بک‌گراند که در CSS3 پشتیبانی می‌شه، دو تا تصویر (تصویر قهوه‌ای رنگ سمت راست و گل سمت چپ) رو بندازید روی همین رنگ پس زمینه و دیگه نیازی به اضافه کردن المنتی هم نیست. اما اگر اصرار به این راه حل دارید، در صورتی که ابزارکتون پویا هست (از مدیریت قابل تغییره)، باید توی فایل functions.php دنبالش بگردید.

ویرایش شده در توسط Anisi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می خوای 2تا عکس بزاری دو طرف عکس که خاصیت گرد بودن گوشه ها حفظ بشه؟ یه کم بیشتر توضیح بدین.

بله

دقیقا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه نسخه های پایین ie براتون مهم نیست از border-radius استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید دوستان من فقط میخوام دو تا عکس بزارم گوشه های سادبار سایتم

که با تغییر عرض سایدبار به مشکلی بر نخوره

نمیدونم شما چه برداشتی از منظور من داشته اید !!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب منم جواب رو دادم دیگه عزیز! طرح شما خیلی سادست، و از سایت هم دیدم که الان طرح رو با رنگ پس‌زمینه آبی ایجاد کردن، الآن یک راه حل اینه که شما با خاصیت مولتی بک‌گراند که در CSS3 پشتیبانی می‌شه، دو تا تصویر (تصویر قهوه‌ای رنگ سمت راست و گل سمت چپ) رو بندازید روی همین رنگ پس زمینه و دیگه نیازی به اضافه کردن المنتی هم نیست. اما اگر اصرار به این راه حل دارید، در صورتی که ابزارکتون پویا هست (از مدیریت قابل تغییره)، باید توی فایل functions.php دنبالش بگردید.

میشه یه کد پیشنهاد کنی؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه کد پیشنهاد کنی؟؟


background: #0077FF url(left.png) left center no-repeat, url(right-sign.png) right center no-repeat;

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد جواب نداد !!


background: #0077FF url("images/sidebar-left.png") left center no-repeat, url("images/sidebar-right.png") right center no-repeat;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینطوری امتحان کنید:


url("images/sidebar-left.png") no-repeat scroll left center, url("images/sidebar-right.png") no-repeat scroll right center #0077FF

ویرایش شده در توسط Anisi
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟