15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

زمانی که میخوام وارد ناحیه ورد پرس بشم با این ارور مواجه میشم:

Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0

و فقط ادمین این مشکل را دارد و کاربران بدون هیچ مشکلی وارد میشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه ای برای کش مثل total chache استفاده می کنید؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه ای برای کش مثل total chache استفاده می کنید؟

نه اصلاً

تمام افزونه ها هم غیر فعال کردم درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


define('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '128M');

این خط رو به فایل wp-config.php اضافه کنید و تست کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


define('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '128M');

این خط رو به فایل wp-config.php اضافه کنید و تست کنید.

اینم امتحان کردم با 256 و 512 هم نشد -_-

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس رو از داخل phpmyadmin یه repair بزنید ببینید حل میشه یا نه.. هر چی هست مشکل از دیتابیسه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس رو از داخل phpmyadmin یه repair بزنید ببینید حل میشه یا نه.. هر چی هست مشکل از دیتابیسه

با repair هم حل نشد . فکر نمی کنم از دیتا بیس باشه.

همه کاری کردم .htaccess ، wp-config.php ، پلاگین ها ..... همه چی درسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به استناد لینک زیر:


http://success.grownupgeek.com/index.php/2014/01/24/fatal-error-unknown/

علاوه بر WP Super Cache plugin ، ممکنه این مشکل از طرف پست هایی باشه که بیشتر از 180 دیدگاه رو دارن!!! برخی از کامنت های قدیمی رو حذف کنید و ببینید که مشکلتون حل میشه یا نه!

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد از سمت سرور بود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد از سمت سرور بود

چجوری مشکل از سرور بود

چجوری حلش کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد از سمت سرور بود

واسه من هم این مشکل بوجود اومده!

میشه بگین دقیقا از چیه سرور بود!

چون هرچی به میزبانم میگم کاری نمیتون بکنن!

ممنون میشم ازتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من هم این مشکلو داشتم ولی مال م از سرور نبود.

شما به احتمال زیاد از دو افزونه minify استفاده می کنید.اگه W3 دارید wp minify رو غیر فعال کنید مشکل حل میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من هم این مشکلو داشتم ولی مال م از سرور نبود.

شما به احتمال زیاد از دو افزونه minify استفاده می کنید.اگه W3 دارید wp minify رو غیر فعال کنید مشکل حل میشه.

سلام

نه از این افزونه ها استفاده نمیکنم!!

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب قشنگ توضیح بدید چی شد که اینجوری شد،دوستان حتما کمک می کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-افزونه هارو غیر فعال کنید

2-دقت کنید افزونه کش فعال نباشد

3-پوسته پیشفرض تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟