• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

زمانی که میخوام وارد ناحیه ورد پرس بشم با این ارور مواجه میشم:

Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0

و فقط ادمین این مشکل را دارد و کاربران بدون هیچ مشکلی وارد میشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه ای برای کش مثل total chache استفاده می کنید؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه ای برای کش مثل total chache استفاده می کنید؟

نه اصلاً

تمام افزونه ها هم غیر فعال کردم درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


define('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '128M');

این خط رو به فایل wp-config.php اضافه کنید و تست کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


define('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '128M');

این خط رو به فایل wp-config.php اضافه کنید و تست کنید.

اینم امتحان کردم با 256 و 512 هم نشد -_-

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس رو از داخل phpmyadmin یه repair بزنید ببینید حل میشه یا نه.. هر چی هست مشکل از دیتابیسه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس رو از داخل phpmyadmin یه repair بزنید ببینید حل میشه یا نه.. هر چی هست مشکل از دیتابیسه

با repair هم حل نشد . فکر نمی کنم از دیتا بیس باشه.

همه کاری کردم .htaccess ، wp-config.php ، پلاگین ها ..... همه چی درسته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به استناد لینک زیر:


http://success.grownupgeek.com/index.php/2014/01/24/fatal-error-unknown/

علاوه بر WP Super Cache plugin ، ممکنه این مشکل از طرف پست هایی باشه که بیشتر از 180 دیدگاه رو دارن!!! برخی از کامنت های قدیمی رو حذف کنید و ببینید که مشکلتون حل میشه یا نه!

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد از سمت سرور بود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد از سمت سرور بود

چجوری مشکل از سرور بود

چجوری حلش کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد از سمت سرور بود

واسه من هم این مشکل بوجود اومده!

میشه بگین دقیقا از چیه سرور بود!

چون هرچی به میزبانم میگم کاری نمیتون بکنن!

ممنون میشم ازتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من هم این مشکلو داشتم ولی مال م از سرور نبود.

شما به احتمال زیاد از دو افزونه minify استفاده می کنید.اگه W3 دارید wp minify رو غیر فعال کنید مشکل حل میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من هم این مشکلو داشتم ولی مال م از سرور نبود.

شما به احتمال زیاد از دو افزونه minify استفاده می کنید.اگه W3 دارید wp minify رو غیر فعال کنید مشکل حل میشه.

سلام

نه از این افزونه ها استفاده نمیکنم!!

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب قشنگ توضیح بدید چی شد که اینجوری شد،دوستان حتما کمک می کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-افزونه هارو غیر فعال کنید

2-دقت کنید افزونه کش فعال نباشد

3-پوسته پیشفرض تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.