15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

زمانی که میخوام وارد ناحیه ورد پرس بشم با این ارور مواجه میشم:

Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0

و فقط ادمین این مشکل را دارد و کاربران بدون هیچ مشکلی وارد میشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه ای برای کش مثل total chache استفاده می کنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از افزونه ای برای کش مثل total chache استفاده می کنید؟

نه اصلاً

تمام افزونه ها هم غیر فعال کردم درست نشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


define('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '128M');

این خط رو به فایل wp-config.php اضافه کنید و تست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


define('WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '128M');

این خط رو به فایل wp-config.php اضافه کنید و تست کنید.

اینم امتحان کردم با 256 و 512 هم نشد -_-

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس رو از داخل phpmyadmin یه repair بزنید ببینید حل میشه یا نه.. هر چی هست مشکل از دیتابیسه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس رو از داخل phpmyadmin یه repair بزنید ببینید حل میشه یا نه.. هر چی هست مشکل از دیتابیسه

با repair هم حل نشد . فکر نمی کنم از دیتا بیس باشه.

همه کاری کردم .htaccess ، wp-config.php ، پلاگین ها ..... همه چی درسته

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به استناد لینک زیر:


http://success.grownupgeek.com/index.php/2014/01/24/fatal-error-unknown/

علاوه بر WP Super Cache plugin ، ممکنه این مشکل از طرف پست هایی باشه که بیشتر از 180 دیدگاه رو دارن!!! برخی از کامنت های قدیمی رو حذف کنید و ببینید که مشکلتون حل میشه یا نه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد از سمت سرور بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد از سمت سرور بود

چجوری مشکل از سرور بود

چجوری حلش کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد از سمت سرور بود

واسه من هم این مشکل بوجود اومده!

میشه بگین دقیقا از چیه سرور بود!

چون هرچی به میزبانم میگم کاری نمیتون بکنن!

ممنون میشم ازتون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من هم این مشکلو داشتم ولی مال م از سرور نبود.

شما به احتمال زیاد از دو افزونه minify استفاده می کنید.اگه W3 دارید wp minify رو غیر فعال کنید مشکل حل میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من هم این مشکلو داشتم ولی مال م از سرور نبود.

شما به احتمال زیاد از دو افزونه minify استفاده می کنید.اگه W3 دارید wp minify رو غیر فعال کنید مشکل حل میشه.

سلام

نه از این افزونه ها استفاده نمیکنم!!

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب قشنگ توضیح بدید چی شد که اینجوری شد،دوستان حتما کمک می کنند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-افزونه هارو غیر فعال کنید

2-دقت کنید افزونه کش فعال نباشد

3-پوسته پیشفرض تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com