• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
aytayweb

درخواست تصویر شاخص خودکار در سایت دیگر

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و درود

دوستان من یک سایت تفریحی دارم که فقط مطالب کپی میزنم

به همین بابت برای گذاشتن تصویر شاخص خودکار باید عکسا رو هاست خودم اپلود شن ولی من میخوام اولین عکس رو به طور خودکار بعنوان تصویر پیش فرض قرار بده

یدونه پلاگین هست که اینکارو خودکار میکنه ولی باید عکسا تو هاست خودت باشن

بعد این ادرس منه و اگه دقت کنین اون اسلایدر بالایی این کارو بطور کامل می کنه کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟

ممنون میشم

ادرس

http://yashayish.ir/

یعنی اون اسلایدر بالایی بطور خودکار تصویر شاخص قرار میده اما من میخوام تو دسته بندی ها هم اینکارو بکنه

بنده خیلی اماتو ر هستم

یا حق

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا در انجمن بحث شده

کد زیر در فانکشن قرار دهید


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //axe pish farz
$first_img = "http://wp-parsi.com/not.gif";
}
return $first_img;
}

و با کد زیر در پوسته:


<?php echo catch_that_image() ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت کمکتون ولی من هرکاری کردم نتونستم جایگزین کنم چون خیلی اماتو ر هستم به همین خاطر ممنون میشم شما برام جایگزن کنین

اون کد اولی رو هم تو فانکشن گذاشتم حالا اونتابع مونده که بزارم پوستم ممنون میشم مشما کمکم کنین

اینم کلاس پست من


<div class="post" style="border:1px dashed #FF8000">

<div class="post-box">
<div class="post-top">
<h3> <a title="فرهنگ هنر و موسیقی( مشاهده آرشیو این بخش )" href="http://yashayish.ir/art">فرهنگ هنر و موسیقی</a></h3>
</div>
<div class="archive">
<h4>آخرین ها</h4>
<ul>
<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=8&cat=10');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<li>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a><br /></li>
<?php endwhile; ?>
</ul>
</div>
<div class="box-body">
<?php
//Code automatically inserted by Featurific for Wordpress plugin
if(is_home()) //If we're generating the home page (remove this line to make Featurific appear on all pages)...
if(function_exists('insert_featurific')) //If the Featurific plugin is activated...
insert_featurific(); //Insert the HTML code to embed Featurific
?>
<?php $recent = new WP_Query("cat=10&showposts=1"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<?php $date_post=get_the_time('m/j'); ?>

<h2><a title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?></a></h2>
<div class="post-box-img">
<a href="<?php the_permalink() ?>"> <?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img style="width: 110px;height:90px ;" src="address tasvire jaygozin" />';}?></a>
</div>
<?php the_content_rss('', TRUE, '', 20); ?>
<?php endwhile; ?>
</div>

خیلی خیلیتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اول را در فایل functions قرار دهید

خط زیر را در کد فایل جایگزین کنید


<a href="<?php the_permalink() ?>"> <?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo catch_that_image();}?></a>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اماتور هستم بیزحمت خودتون جایگذاری کنین ممنون میشم من هرکاری می کنم نون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین این خط کنید


<a href="<?php the_permalink() ?>"> <?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img style="width: 110px;height:90px ;" src="address tasvire jaygozin" />';}?></a>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ادرس سایت منه

:

http://yashayish.ir/

شما باکس مجله خبری رو ببنید میبینید بجای خود عکس داره ادرسشو نشون میده مشکل ازچیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<a href="<?php the_permalink() ?>"> <?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo "<img src='" catch_that_image() . "'>";}?></a>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تابعی که دادین رو جایگذاری کردم

این دفعه این ارورو میده:


Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home3/yashayis/public_html/wp-content/themes/bia2bebar-sp-Majaleh/index.php on line 47

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<a href="<?php the_permalink() ?>"> <?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo "<img src='" . catch_that_image() . "'>";}?></a>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عاغا قربون دستتون مشکلمحل شد فداتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری