webbarg

جستجوی صحیح در وردپس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

نمی دونم چیزی که می خوام بیان کنم جاش اینجا هست یا خیر ولی من دیگه اینجا می نویسم و امید وارم جواب درست بگیرم .

من قبلآ روی بحث جستجوی سایت با وردپرس خوب کار نمیکردم و از جستجو گر گوگل توی سایت استفاده می کردم اما حالا برای استفاده در سایت های جدیدم دنبالش هستم .

وقتی از جستجو توی صفحه اصلی استفاده میکنم خوب و کامل هست و به خوبی انجام میده و اگه توی یک مطلب باشی و جستجو کنی از توی همون مطلب فقط جستجو می کنه ...

حالا نمیدنم این مشکل وردپرس هست یا این که من اشباه کار کردم .

اگه کار من اشتباه هست که لطفآ روش صحیحش را بهم بگید من برای جستجو از این کد توی فایل سربرگ برای تمامی صفحات سایت استفاده میکنم :


<form method="get" id="searchform" >
<input name="s" value="<?php the_search_query(); ?>" type="hidden">
<input name="sa" value="جستجو کن" class="search-button" type="submit">
<input name="s" id="s" size="20" class="search-input" type="text">
</form>

با تشکر .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مطلب رو یک نگاهی بندازید :

لینک

این هم یک نمونه فرم سرچ :


<form method="get" id="searchform" action="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>">
<label for="s" class="assistive-text"></label>
<input type="submit" class="submit" name="submit" id="searchform" value="برو" />
<input type="text" class="field" name="s" id="s" placeholder="جستجو در سایت" />
</form>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب بود ولی میشه بگید مواردی که چیدا میکنه را از کجا فراخانی میکنه ؟

منظورم اون لیستی هست که زیر جستجو نمایش داده میشه ؟؟ از عنوان مطلب هست یا تگ ها یا ...

search.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی توضیحات افزونه نوشته از دیتابیس میخونه(ننوشته از کجاش). احتمالا در متن و عنوان جستجو میکنه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اول شما که اشکال داشت چون action نداشت و در نتیجه در هرذ صفحه که بود از اکشن همان صفحه استفاده می کرد اکشن صحیح جستجو گر آدرس سایتتونه و به همین خاطر در برگه اصلی خوب جستجو می کرد در فرم اگر کد زیر را اضافه کنید درست می شه

و در مورد سئوال دومتونم همونطور که مرتضای عزیز گفت از دیتابیس می خونه البته کمی زمان می بره ولی ظرف حداکثر 24 ساعت ایندکسی با الگوریتم خاص ایجاد می کنه مطالب پیدا شده را به ترتیب از عنوان و بعد دسته و بعد تگ و بعد متن خلاصه و در آخر متن اصلی سورت می کنه

کداکشن برای فرم





<form method="get" id="searchform" action="آدرس سایت">

این کد را با خط اول کد فرم بالا جابجا کنید درست می شود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله آقا مرتضی صحیح فرمودند از دیتابیس کوئری میکنه بعد تایتل و متن هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر