webbarg

جستجوی صحیح در وردپس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

نمی دونم چیزی که می خوام بیان کنم جاش اینجا هست یا خیر ولی من دیگه اینجا می نویسم و امید وارم جواب درست بگیرم .

من قبلآ روی بحث جستجوی سایت با وردپرس خوب کار نمیکردم و از جستجو گر گوگل توی سایت استفاده می کردم اما حالا برای استفاده در سایت های جدیدم دنبالش هستم .

وقتی از جستجو توی صفحه اصلی استفاده میکنم خوب و کامل هست و به خوبی انجام میده و اگه توی یک مطلب باشی و جستجو کنی از توی همون مطلب فقط جستجو می کنه ...

حالا نمیدنم این مشکل وردپرس هست یا این که من اشباه کار کردم .

اگه کار من اشتباه هست که لطفآ روش صحیحش را بهم بگید من برای جستجو از این کد توی فایل سربرگ برای تمامی صفحات سایت استفاده میکنم :


<form method="get" id="searchform" >
<input name="s" value="<?php the_search_query(); ?>" type="hidden">
<input name="sa" value="جستجو کن" class="search-button" type="submit">
<input name="s" id="s" size="20" class="search-input" type="text">
</form>

با تشکر .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مطلب رو یک نگاهی بندازید :

لینک

این هم یک نمونه فرم سرچ :


<form method="get" id="searchform" action="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>">
<label for="s" class="assistive-text"></label>
<input type="submit" class="submit" name="submit" id="searchform" value="برو" />
<input type="text" class="field" name="s" id="s" placeholder="جستجو در سایت" />
</form>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب بود ولی میشه بگید مواردی که چیدا میکنه را از کجا فراخانی میکنه ؟

منظورم اون لیستی هست که زیر جستجو نمایش داده میشه ؟؟ از عنوان مطلب هست یا تگ ها یا ...

search.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی توضیحات افزونه نوشته از دیتابیس میخونه(ننوشته از کجاش). احتمالا در متن و عنوان جستجو میکنه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اول شما که اشکال داشت چون action نداشت و در نتیجه در هرذ صفحه که بود از اکشن همان صفحه استفاده می کرد اکشن صحیح جستجو گر آدرس سایتتونه و به همین خاطر در برگه اصلی خوب جستجو می کرد در فرم اگر کد زیر را اضافه کنید درست می شه

و در مورد سئوال دومتونم همونطور که مرتضای عزیز گفت از دیتابیس می خونه البته کمی زمان می بره ولی ظرف حداکثر 24 ساعت ایندکسی با الگوریتم خاص ایجاد می کنه مطالب پیدا شده را به ترتیب از عنوان و بعد دسته و بعد تگ و بعد متن خلاصه و در آخر متن اصلی سورت می کنه

کداکشن برای فرم





<form method="get" id="searchform" action="آدرس سایت">

این کد را با خط اول کد فرم بالا جابجا کنید درست می شود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله آقا مرتضی صحیح فرمودند از دیتابیس کوئری میکنه بعد تایتل و متن هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir