• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
امیر حسین حبیبی

آپلود فایل کاربران سایت در سرور اف تی پی

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من میخوام کاربران سایتم فایل هایی که آپلود میکنن از طریق اف تی پی بر روی سرور دیگه آپلود شه و از اونجا فراخانی بشه برای نمایش در اصل نمیخوام سرور سایت رو درگیر فایل ها کنم

دوستان آیا کدی وجود داره ؟ برای این کار

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم مثل همیشه اولین نفر برای کمک شما بودید ممنونم پارسا جان و باز هم مثل همیشه سوال رو نخونده سرچ کردی و لینک دادی ;)

اول که پست من در بخش چند سایته هست یعنی نمیخوام افزونه باشه چون در این صورت همه به اون دسترسی دارند و تنظیمات اف تی پی رو تغییر میدن و باید بگم که همه این لینک ها که دادید هیچ کدوم بدرد نمیخورد فقط یکی سوال کرده بود شما مثل همین پست من لینک بهشون دادی ;)

ولی بازم ممنون از زحماتت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه همون کد هست

اگر بخش interface دارد میتوانید با current_user_can دسترسی دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا این آپلود میکنه به واسته این افزونه

http://www.hamyarwp.com/wordpress/%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-ftp-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1/

ولی یه مشکل اونم این که

ادرس لینک که باید این طوری باشه و هست http://host1.site.com/sites/3/Capture.png ولی فایل ها به این شکل موجود می باشد http://host1.site.com/Capture.png

کد افزونه بالا رو در پایین قرار میدم


function wpse_74180_upload_to_ftp( $args ) {
$upload_dir = wp_upload_dir();
$upload_url = get_option('upload_url_path');
$upload_yrm = get_option('uploads_use_yearmonth_folders');

/**
* Change this to match your server
* You only need to change the those with (*)
* If marked with (-) its optional
*/
$settings = array(
'host' => 'ip or hostname', // * the ftp-server hostname
'user' => 'username', // * ftp-user
'pass' => 'password', // * ftp-password
'cdn' => 'cdn.example.com', // * This have to be a pointed domain or subdomain to the root of the uploads
'path' => '/', // - ftp-path, default is root (/). Change here and add the dir on the ftp-server,
'base' => $upload_dir['basedir'] // Basedir on local
);

/**
* Change the upload url to the ftp-server
*/
if( empty( $upload_url ) ) {
update_option( 'upload_url_path', esc_url( $settings['cdn'] ) );
}

/**
* If uploads is stored like /uploads/year/month
* Remove and use only /uploads/
*/
if( $upload_yrm ) {
update_option( 'uploads_use_yearmonth_folders', '' );
}

/**
* Host-connection
* Read about it here: http://php.net/manual/en/function.ftp-connect.php
*/

$connection = ftp_connect( $settings['host'] );

/**
* Login to ftp
* Read about it here: http://php.net/manual/en/function.ftp-login.php
*/
$login = ftp_login( $connection, $settings['user'], $settings['pass'] );

/**
* Check ftp-connection
*/
if ( !$connection || !$login ) {
die('Connection attempt failed, Check your settings');
}

/**
* Get all files in uploads - local
* Remove hidden-files... mabye better solution
* http://php.net/manual/en/function.scandir.php
*/

$files = preg_grep('/^([^.])/', scandir( $settings['base'] ) );

// Cycle through all source files
foreach ( $files as $file ) {
/**
* If we ftp-upload successfully, mark it for deletion
* http://php.net/manual/en/function.ftp-put.php
*/
if( ftp_put( $connection, $settings['path'] . "/" . $file, $settings['base'] . "/" . $file, FTP_BINARY ) ) {
$delete[] = $file;
}
}

// Delete all successfully-copied files
foreach ( $delete as $file ) {
unlink( $settings['base'] . '/' . $file );
}
}
add_filter( 'wp_generate_attachment_metadata', 'wpse_74180_upload_to_ftp' );

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار path را تنظیم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و احترام ممنون پارسا جان از کمکت من چجوری میتونم مقدار Path سایت خودمو به دست بیارم؟

باز هم ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور در سورس افزونه یا تنظیمات هست

این افزونه به نظر در روت هاست آپلود میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان کل افزونه همین یک فایله که من اینو تو فانکشن اضافه میکنم جواب میده ولی مشکل بالا هست اگه کمک کنید ممنون میشویم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون مقدار path در کد بالا / پیش فرض هست و شما احتمالا برای هر زیرسایت استفاده می کنید این مشکل ایجادمیشه

باید این مقدار رو داینامیک بگیرید

<?php global $current_blog; $blog_path = $current_blog->path; echo $blog_path; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به به آقا مرتضی عزیز یعنی این دستور رو بالا دستور خودم بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هر کاری کردم نشد از این استفاده کنم حتی کد شما رو اول گذاشتم بعد متغیر $blog_path; رو گذاشتم به جای مقدار / path

ولی تغییری ندیدم فک کنم من دارم اشتباه میکنم میشه آقا مرتضی یه مقدار بیشتر توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این تغییرات فایل آپلود میشود؟ درچه آدرسی؟

مقدار path را به صورت دستی برای پوشه‌ای تنظیم و تست کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری