kingblog

نمایش محتویات یک جدول از پایگاه داده؟

28 پست در این موضوع قرار دارد

بازم ممنون از شما

از خط 95:


if(mysql_num_rows($sql2))

و خط 113:


if(mysql_num_rows($sql2)) {echo "<div class=\"sent\">$name وبلاگ شما <b>$blog</b> با موفقيت ثبت شد<br /><b>بعد از تاييد، در قرعه کشي ماهيانه شرکت داده خواهيد شد</b></div>";

این ارور رو میداد:

: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in

اینجوری تغییرش دادم جواب داد. الان مشکلی نداره :


$result = mysql_query("SELECT * FROM form WHERE userip = '$ip' AND code = '$code' AND status = 'temp' LIMIT 1")
or die(mysql_error());
$code_exist = mysql_num_rows($result);
if ($code_exist > 0){
//ذخيره اطلاعات در ديتابيس
$Isthere = mysql_query("SELECT * FROM form WHERE blog = '$blog' AND userip > 0 LIMIT 1") or die(mysql_error());
if(mysql_num_rows($Isthere) !=$blog)
{
echo "<div class=\"error\"> اين وبلاگ قبلا ثبت شده است. [<a href=\"javascript: history.go(-1)\">بازگشت</a>]</div>";
$err = 1;
die();}else
if($err == 1){
mysql_query("INSERT INTO form (name,mail,blog,code,date,time,userip,useragent,status) VALUES ('$name','$mail','$blog','$code','$date','$time','$ip','$agent','sent')")
or die(mysql_error());

}
mysql_select_db('kingblog_wpkbwpdbok', $con);
$sql2= mysql_query("SELECT * FROM wpk_users WHERE user_login='$blog ' " );
if(mysql_num_rows($sql2))
{while($row= mysql_fetch_assoc($sql2)){
echo $row['user_url'];
echo "user already";
}}
else
{
echo "Not found";
}
if(mysql_num_rows($sql2)) {echo "<div class=\"sent\">$name وبلاگ شما <b>$blog</b> با موفقيت ثبت شد<br /><b>بعد از تاييد، در قرعه کشي ماهيانه شرکت داده خواهيد شد</b></div>";
mysql_select_db('kingblog_bartar', $con);
$sql= mysql_query("SELECT * FROM form ORDER BY date ASC" );
mysql_query("INSERT INTO form (name,mail,blog,code,date,time,userip,useragent,status) VALUES ('$name','$mail','$blog','$code','$date','$time','$ip','$agent','sent')")
or die(mysql_error());
while($row= mysql_fetch_assoc($sql)){
echo $row['time'];echo "<br />";echo("</td>");
}
}
else{
if($err != 1)
echo "<div class=\"error\">وبلاگ نامعتبر است [<a href=\"javascript: history.go(-1)\">بازگشت</a>]</div>";
}
}
else{
echo "<div class=\"error\">کد امنيتي اشتباه است! [<a href=\"javascript: history.go(-1)\">بازگشت</a>]</div>";
}
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هاتون چند بار تکرار شده و قابلیت عیب یابی نداره اگر مشکلتون حل شده پس موردی نیست

فقط این کد بالا که قرار دادید (گفته شده شاید تکرار شده کد ها)


}else
if($err == 1){
mysql_query("INSERT INTO form (name,mail,blog,code,date,time,userip,useragent,status) VALUES ('$name','$mail','$blog','$code','$date','$time','$ip','$agent','sent')")
or die(mysql_error());

}

اینجا در صورتی که در دیتابیس که چک میشه و اون وبلاگ قبلا ثبت شده error=1 قرار میده بعد شما چک می کنید اگر 1 بود ثبت کنه باز در فرم ثبت نام ؟!!این کار یعنی اینکه اگر وبلاگی قبلا ثبت شده بود بازم ثبت بشه .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره اون قسمت رو مجبور شدم دو جا تکرار کنم تا درست کار کنه. ولی الان درست کار میکنه و وبلاگی که ثبت میشه رو برای بار دوم میگه که قبلا ثبت شده. اگه باز مشکلی پیش اومد مزاحمتون میشم.

واقعا ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری