k1_badboy15

رفرش کردن اتوماتیک یک صفحه

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام میخواستم یکی از صفحات ساینم هر 1دقیقه یک بار اتوماتیک رفرش بشه

اگه میشه کمکم کنید...خیلی فوریه

مثل قسمت پخش زنده سایت ورزش 3 که اتوماتیک رفرش میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

اگه بخش اخبار رو می خواید ajax کنید از ژنراتور زیر استفاده کنید بعد بهش استایل بدین.

http://mandegarweb.com/file/generator/feedreader/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بعد از تگ هد قرار بدید :


<meta http-equiv="refresh" content="60">

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه اولی که گفتم صفحه رو کامل رفرش میکنه ، با این روش با اجاکس صفحه بروز میشه //

قبل از پایان تگ هد قرار بدید :


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('.wrapper').load('index.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);

</script>

این کد 10 ثانیه یک بار فایل index.php قالب یا همون صفجه اصلی سایت و محتویات کلاس wrapper رو رفرش میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دوست عزیز در این کدهایی که شما قرار دادید جی کوئری هم به کار رفته. پس برای استفاده از اون کدها باید کتابخانه جی کوئری هم در قالبتون موجود باشه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کتابخانه ی جی کوئری در هدر ، توسط خود وردپرس لود میشه ، نیازی نیست دوباره فراخوانی بشه در قالب

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اولی که دادم صفحه رو رفرش میکنه ، مثل وقتی که خودتون با مرورگر صفحه رو رفرش کنید و کد دوم با اجاکس و جی کوئری هست ، بدون اینکه صفحه رفرش بشه اطلاعات به روز

میشه و بهتر است

کدش برای این صفحتون این شکلی میشه :


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('page.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد اولی که دادم صفحه رو رفرش میکنه ، مثل وقتی که خودتون با مرورگر صفحه رو رفرش کنید و کد دوم با اجاکس و جی کوئری هست ، بدون اینکه صفحه رفرش بشه اطلاعات به روز

میشه و بهتر است

کدش برای این صفحتون این شکلی میشه :


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('page.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

این کد رو باید کجا قرار بدم؟و کد دوم صفحه کل صفحات سایت رو به روز میکنه؟

ویرایش شده در توسط k1_badboy15
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از پایان تگ head

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک افزونه آمارگیر خوب میخوام....خودم یکی قبلا نصب کردم ابزارک هام از کار افتاد واسه همین مجبور شدم غیر فعال کنم

این کد اگه وارد قالب کنم مشکلی برای سایت یا قالبم وجود نمیاد؟؟چیزی بهم نمیخوره؟

چون مراسم گروه بندی یه مسابقه بزرگ میخواد در وبسایت برگزار شه

حتما کار میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اگه وارد قالب کنم مشکلی برای سایت یا قالبم وجود نمیاد؟؟چیزی بهم نمیخوره؟

چون مراسم گروه بندی یه مسابقه بزرگ میخواد در وبسایت برگزار شه

حتما کار میکنه؟

دوست عزیز شما میتونید به راحتی کد رو وارد قالب بکنید و اگر مشکلی به وجود اومد کدی که اضافه کردید رو پاک کنید.

کدی که دوست عزیزمون فرید دادن رو تست کنید اگر کار نکرد کد رو به این صورت تست کنید:

<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('<?php the_permalink(); ?>').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

موفق باشید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز شما میتونید به راحتی کد رو وارد قالب بکنید و اگر مشکلی به وجود اومد کدی که اضافه کردید رو پاک کنید.

کدی که دوست عزیزمون فرید دادن رو تست کنید اگر کار نکرد کد رو به این صورت تست کنید:

<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('<?php the_permalink(); ?>').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

موفق باشید.

سلام با این کد شما باکس مورد نظرمون رو با چی مشخص میکنیم؟ یعنی داخل باکس ایدی بزاریم یا کلاس؟ و مقدارش رو چی بزاریم؟

به فرض اگه با کلاس مشخص میشه . ایا بازم میشه باکس دیگه ایجاد کنیم و اون باکس هم این کد براش کار کنه؟ و اگه کار میکنه و برای این باکس باز همون کلاس با همون مقدار بزاریم ؟ یه مثال بزنید برای دو باکس .

ویرایش شده در توسط iman64
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز این کد به این معنا هست که تمام المان هایی که id اون ها content هست به روز میشن پس همه ی صحبت هایی که کردید قابل انجامه . پس شما اگر میخوایید 2 تا باکس رفرش شه باید به هر 2 تا ای دی content بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا این کد برای سئو ضرر داره ؟

یعنی ممکن هست بعد از اینکه کد رو بزاریم از گوگل بازدیدمون کم بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست عزیز اصن ربطی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA