• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
k1_badboy15

رفرش کردن اتوماتیک یک صفحه

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام میخواستم یکی از صفحات ساینم هر 1دقیقه یک بار اتوماتیک رفرش بشه

اگه میشه کمکم کنید...خیلی فوریه

مثل قسمت پخش زنده سایت ورزش 3 که اتوماتیک رفرش میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

اگه بخش اخبار رو می خواید ajax کنید از ژنراتور زیر استفاده کنید بعد بهش استایل بدین.

http://mandegarweb.com/file/generator/feedreader/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بعد از تگ هد قرار بدید :


<meta http-equiv="refresh" content="60">

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه اولی که گفتم صفحه رو کامل رفرش میکنه ، با این روش با اجاکس صفحه بروز میشه //

قبل از پایان تگ هد قرار بدید :


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('.wrapper').load('index.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);

</script>

این کد 10 ثانیه یک بار فایل index.php قالب یا همون صفجه اصلی سایت و محتویات کلاس wrapper رو رفرش میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دوست عزیز در این کدهایی که شما قرار دادید جی کوئری هم به کار رفته. پس برای استفاده از اون کدها باید کتابخانه جی کوئری هم در قالبتون موجود باشه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کتابخانه ی جی کوئری در هدر ، توسط خود وردپرس لود میشه ، نیازی نیست دوباره فراخوانی بشه در قالب

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اولی که دادم صفحه رو رفرش میکنه ، مثل وقتی که خودتون با مرورگر صفحه رو رفرش کنید و کد دوم با اجاکس و جی کوئری هست ، بدون اینکه صفحه رفرش بشه اطلاعات به روز

میشه و بهتر است

کدش برای این صفحتون این شکلی میشه :


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('page.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد اولی که دادم صفحه رو رفرش میکنه ، مثل وقتی که خودتون با مرورگر صفحه رو رفرش کنید و کد دوم با اجاکس و جی کوئری هست ، بدون اینکه صفحه رفرش بشه اطلاعات به روز

میشه و بهتر است

کدش برای این صفحتون این شکلی میشه :


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('page.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

این کد رو باید کجا قرار بدم؟و کد دوم صفحه کل صفحات سایت رو به روز میکنه؟

ویرایش شده در توسط k1_badboy15
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از پایان تگ head

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک افزونه آمارگیر خوب میخوام....خودم یکی قبلا نصب کردم ابزارک هام از کار افتاد واسه همین مجبور شدم غیر فعال کنم

این کد اگه وارد قالب کنم مشکلی برای سایت یا قالبم وجود نمیاد؟؟چیزی بهم نمیخوره؟

چون مراسم گروه بندی یه مسابقه بزرگ میخواد در وبسایت برگزار شه

حتما کار میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اگه وارد قالب کنم مشکلی برای سایت یا قالبم وجود نمیاد؟؟چیزی بهم نمیخوره؟

چون مراسم گروه بندی یه مسابقه بزرگ میخواد در وبسایت برگزار شه

حتما کار میکنه؟

دوست عزیز شما میتونید به راحتی کد رو وارد قالب بکنید و اگر مشکلی به وجود اومد کدی که اضافه کردید رو پاک کنید.

کدی که دوست عزیزمون فرید دادن رو تست کنید اگر کار نکرد کد رو به این صورت تست کنید:

<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('<?php the_permalink(); ?>').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

موفق باشید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز شما میتونید به راحتی کد رو وارد قالب بکنید و اگر مشکلی به وجود اومد کدی که اضافه کردید رو پاک کنید.

کدی که دوست عزیزمون فرید دادن رو تست کنید اگر کار نکرد کد رو به این صورت تست کنید:

<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('<?php the_permalink(); ?>').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

موفق باشید.

سلام با این کد شما باکس مورد نظرمون رو با چی مشخص میکنیم؟ یعنی داخل باکس ایدی بزاریم یا کلاس؟ و مقدارش رو چی بزاریم؟

به فرض اگه با کلاس مشخص میشه . ایا بازم میشه باکس دیگه ایجاد کنیم و اون باکس هم این کد براش کار کنه؟ و اگه کار میکنه و برای این باکس باز همون کلاس با همون مقدار بزاریم ؟ یه مثال بزنید برای دو باکس .

ویرایش شده در توسط iman64
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز این کد به این معنا هست که تمام المان هایی که id اون ها content هست به روز میشن پس همه ی صحبت هایی که کردید قابل انجامه . پس شما اگر میخوایید 2 تا باکس رفرش شه باید به هر 2 تا ای دی content بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا این کد برای سئو ضرر داره ؟

یعنی ممکن هست بعد از اینکه کد رو بزاریم از گوگل بازدیدمون کم بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست عزیز اصن ربطی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.