omid_r

نمایش ندادن توضیحات در NextGen Gallery

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من افزونه Nexten Gallery رو روی وردپرس نصب کردم.

بعد از ایجاد دو گالری و قرار دادن تصاویر در اونها (در اولی یکی ،دومی سه تا)،همچنین قرار دادن شورت کدهاشون در یک برگه (هر کدوم در یک برگه جدا) سراغ وارد کردن توضیحات زیر عکس ها رفتم.

بعد از وارد کردن توضیحات در تک عکس گالری یک عکسه ،صفحه رو که رفرش کردم دیدم توضیحات نمیاد با اینکه توی گالری توضیحات ذخیره هست!

همین کار رو برای اون گالری دیگه هم انجام دادم ولی باز هم توضیحات زیر عکس ها رو نشون نمیده!

این در حالیه که با حالات یکسان ،در لوکال هاست درست ولی در هاست دارای مشکل است.

آدرس رو اگر نیاز داشتید بفرمایید تا پ.خ کنم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

با تشکّر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با پوسته پیش فرض هم تست کنید ببینیدنتیجه چی میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دیر اومدم!

این مشکل نمایش ندادن توضیحات حل شد!

فقط یک مورد هست و اون هم اینکه :

وقتی توضیحات تصاویر یا حتی alt اونها رو تغییر میدم ،همون لحظه اون تغییرات اعمال نمیشه!

و باید چند ساعتی بگذره تا با تغییرات جدید نمایش داده بشه ...

این مشکل احتمال داره از چی باشه ؟

آیا خطری من رو تهدید میکنه ؟

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در سایت افزونه کش فعال دارید؟

با کش را به روشی فعال کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در سایت افزونه کش فعال دارید؟

با کش را به روشی فعال کردید؟

این مورد چطوری هست ؟

منظورتون این است که شاید کش های مرورگرم نمیذاره من تغییرات جدید رو ببینم ؟

اگه منظورتون همین بود ،باید خدمتتون بگم : خیر از این مورد نیست چون امتحان کردم.

تشکّر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کش

مثلا total cache یا همچین چیزی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..

    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط digiactive
      سلام
      من از پوسته ی Business Responsiveness استفاده می کنم. زمانی که پیش نمایش دیدم همه چیز خوب بود اما بعد از نصب منوهای اصلی چپ چین هستند. فونتهاشون هم متفاوته.
      هرکاری می کنم درست نمیشن.
      راهنمایی می کنید لطفا. خوودم دیگه راهی به ذهنم نیمرسه.
      ادرس سایتم: digiactive.ir