espad

استفاده از منوی css در وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه از این منوی css در قسمت page builder قالب وردپرس استفاده کنم ؟

خودم وقتی کد ها رو قرار میدم css ها اجرا نمیشه

دمو : http://farsscript.ir/demo/circul-menu/index.html

circul-menu(www.farsscript.ir).zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بسیار عالی ممنون

سوال منم هست :P

ممنون میشم دوستان کمک کنند :wub:

ویرایش شده در توسط dsamyes
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

فایل های اسکریپت و css رو attach کنید بعد جایی که می خواید منو نمایش داده بشه کدهای زیر رو بزارید:


<div class="component">
<!-- Start Nav Structure -->
<button class="cn-button" id="cn-button">+</button>
<div class="cn-wrapper" id="cn-wrapper">
<ul>
<li><a href="#"><span class="icon-picture"></span></a></li>
<li><a href="#"><span class="icon-headphones"></span></a></li>
<li><a href="#"><span class="icon-home"></span></a></li>
<li><a href="#"><span class="icon-facetime-video"></span></a></li>
<li><a href="#"><span class="icon-envelope-alt"></span></a></li>
</ul>
</div>
<div id="cn-overlay" class="cn-overlay"></div>
<!-- End Nav Structure -->
</div>

ویرایش شده در توسط SM-Mahdavi
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز

ولی بازم css ها اجرا نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به چه صورت آدرس میدین؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدهای فراخوانی اسکریپتها و لینک css به شکل زیر تغییر ایجاد کنید


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/normalize.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/demo.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/component1.css" />
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/modernizr-2.6.2.min.js"></script>
...
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/polyfills.js"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/demo1.js"></script>

به صورت کلی نشانی


folder/file.css

در فایلهای html وقتی در قالب قرار گرفتن باید بشود


<?php bloginfo('template_directory');?>/folder/file.css

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدهای فراخوانی اسکریپتها و لینک css به شکل زیر تغییر ایجاد کنید


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/normalize.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/demo.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/component1.css" />
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/modernizr-2.6.2.min.js"></script>
...
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/polyfills.js"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/demo1.js"></script>

به صورت کلی نشانی


folder/file.css

در فایلهای html وقتی در قالب قرار گرفتن باید بشود


<?php bloginfo('template_directory');?>/folder/file.css

استاد میشه یکم ساده تر نوضیح بدید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد میشه یکم ساده تر نوضیح بدید

ممنون

فرض کنید در یک پوشه یک فایل html و دو پوشه به نامهای style و script وجود دارد که حاوی فایل استایلدهی style.css و script.js باشند

در فایل html این دو فایل به اینصورت خوانده می شوند


<link rel="stylesheet" href="style/style.css" type="text/css" />
<script src="script/script.js" type="text/javascript"></script>

و در کدهای قالب وردپرس


<link rel="<?php bloginfo('template_directory');?>/stylesheet" href="style/style.css" type="text/css" />
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/script/script.js" type="text/javascript"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری