• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
espad

استفاده از منوی css در وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه از این منوی css در قسمت page builder قالب وردپرس استفاده کنم ؟

خودم وقتی کد ها رو قرار میدم css ها اجرا نمیشه

دمو : http://farsscript.ir/demo/circul-menu/index.html

circul-menu(www.farsscript.ir).zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بسیار عالی ممنون

سوال منم هست :P

ممنون میشم دوستان کمک کنند :wub:

ویرایش شده در توسط dsamyes
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

فایل های اسکریپت و css رو attach کنید بعد جایی که می خواید منو نمایش داده بشه کدهای زیر رو بزارید:


<div class="component">
<!-- Start Nav Structure -->
<button class="cn-button" id="cn-button">+</button>
<div class="cn-wrapper" id="cn-wrapper">
<ul>
<li><a href="#"><span class="icon-picture"></span></a></li>
<li><a href="#"><span class="icon-headphones"></span></a></li>
<li><a href="#"><span class="icon-home"></span></a></li>
<li><a href="#"><span class="icon-facetime-video"></span></a></li>
<li><a href="#"><span class="icon-envelope-alt"></span></a></li>
</ul>
</div>
<div id="cn-overlay" class="cn-overlay"></div>
<!-- End Nav Structure -->
</div>

ویرایش شده در توسط SM-Mahdavi
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز

ولی بازم css ها اجرا نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به چه صورت آدرس میدین؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدهای فراخوانی اسکریپتها و لینک css به شکل زیر تغییر ایجاد کنید


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/normalize.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/demo.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/component1.css" />
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/modernizr-2.6.2.min.js"></script>
...
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/polyfills.js"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/demo1.js"></script>

به صورت کلی نشانی


folder/file.css

در فایلهای html وقتی در قالب قرار گرفتن باید بشود


<?php bloginfo('template_directory');?>/folder/file.css

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کدهای فراخوانی اسکریپتها و لینک css به شکل زیر تغییر ایجاد کنید


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/normalize.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/demo.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_directory');?>/css/component1.css" />
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/modernizr-2.6.2.min.js"></script>
...
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/polyfills.js"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/demo1.js"></script>

به صورت کلی نشانی


folder/file.css

در فایلهای html وقتی در قالب قرار گرفتن باید بشود


<?php bloginfo('template_directory');?>/folder/file.css

استاد میشه یکم ساده تر نوضیح بدید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد میشه یکم ساده تر نوضیح بدید

ممنون

فرض کنید در یک پوشه یک فایل html و دو پوشه به نامهای style و script وجود دارد که حاوی فایل استایلدهی style.css و script.js باشند

در فایل html این دو فایل به اینصورت خوانده می شوند


<link rel="stylesheet" href="style/style.css" type="text/css" />
<script src="script/script.js" type="text/javascript"></script>

و در کدهای قالب وردپرس


<link rel="<?php bloginfo('template_directory');?>/stylesheet" href="style/style.css" type="text/css" />
<script src="<?php bloginfo('template_directory');?>/script/script.js" type="text/javascript"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری