ممد

مشکل نمایش عکس های لینک دار در ie

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من سایتم در مرورگر ie عکس های لینک دار رو دورش یه کادر ابی میکشه. تا نسخه 9 هم همینطوره. نسخه بالاتر رو نمیدونم. قبلآ هم رو یه سری قالب دیده بودم این مشکلو. ولی خیلی سایت ها حتی در ie 6 هم این مشکلو ندارن. عایا کدی هست ما بیافزاییم تا درست شود؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. من سایتم در مرورگر ie عکس های لینک دار رو دورش یه کادر ابی میکشه. تا نسخه 9 هم همینطوره. نسخه بالاتر رو نمیدونم. قبلآ هم رو یه سری قالب دیده بودم این مشکلو. ولی خیلی سایت ها حتی در ie 6 هم این مشکلو ندارن. عایا کدی هست ما بیافزاییم تا درست شود؟؟؟؟

دوست من آدرس آنلاین بدید که ببینیم . شاید با border:0px; یا border:none حل بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من آدرس آنلاین بدید که ببینیم . شاید با border:0px; یا border:none حل بشه

اینم ادرس

gitimarket.ir/manhunt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم ادرس

gitimarket.ir/manhunt

توی مرورگر من نسخه بالای 9 هست مشکل نداره ولی این کد رو اضافه کنید به style.css ببینید مشکل حل میشه ؟؟


img.wp-post-image{
border:opx !important;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی مرورگر من نسخه بالای 9 هست مشکل نداره ولی این کد رو اضافه کنید به style.css ببینید مشکل حل میشه ؟؟


img.wp-post-image{
border:opx !important;
}

حل نشد متاسفانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل استایل قالب قرار بدید :


img{
border:0;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در فایل استایل قالب قرار بدید :


img{
border:0;
}

مرسی بالاخره حل شد. انواع و اقسام border ها رو گذاشتم حتی این دم اخری خواستم px رو حذف کنم ولی گفتم بی خودی وقتمو تلف میکنم نگو از همین px بود.

مرسی از همه :)

ویرایش شده در توسط ممد
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی بالاخره حل شد. انواع و اقسام border ها رو گذاشتم حتی این دم اخری خواستم px رو حذف کنم ولی گفتم بی خودی وقتمو تلف میکنم نگو از همین px بود.

مرسی از همه :)

خوشحالم که مشکلت حل شده ! ولی یک اشتباه تایپی توی کدهایی که من گذاشتم باعث شد که مشکلتون حل نشه! به جای عدد صفر حرف O نوشتم ! :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوشحالم که مشکلت حل شده ! ولی یک اشتباه تایپی توی کدهایی که من گذاشتم باعث شد که مشکلتون حل نشه! به جای عدد صفر حرف O نوشتم ! :D

ا اره راست میگی من اون موفع تا حالا داشتم با o کار میکردم!!! :blink: ربطی به px نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری