• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
ممد

مشکل نمایش عکس های لینک دار در ie

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. من سایتم در مرورگر ie عکس های لینک دار رو دورش یه کادر ابی میکشه. تا نسخه 9 هم همینطوره. نسخه بالاتر رو نمیدونم. قبلآ هم رو یه سری قالب دیده بودم این مشکلو. ولی خیلی سایت ها حتی در ie 6 هم این مشکلو ندارن. عایا کدی هست ما بیافزاییم تا درست شود؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. من سایتم در مرورگر ie عکس های لینک دار رو دورش یه کادر ابی میکشه. تا نسخه 9 هم همینطوره. نسخه بالاتر رو نمیدونم. قبلآ هم رو یه سری قالب دیده بودم این مشکلو. ولی خیلی سایت ها حتی در ie 6 هم این مشکلو ندارن. عایا کدی هست ما بیافزاییم تا درست شود؟؟؟؟

دوست من آدرس آنلاین بدید که ببینیم . شاید با border:0px; یا border:none حل بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من آدرس آنلاین بدید که ببینیم . شاید با border:0px; یا border:none حل بشه

اینم ادرس

gitimarket.ir/manhunt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم ادرس

gitimarket.ir/manhunt

توی مرورگر من نسخه بالای 9 هست مشکل نداره ولی این کد رو اضافه کنید به style.css ببینید مشکل حل میشه ؟؟


img.wp-post-image{
border:opx !important;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی مرورگر من نسخه بالای 9 هست مشکل نداره ولی این کد رو اضافه کنید به style.css ببینید مشکل حل میشه ؟؟


img.wp-post-image{
border:opx !important;
}

حل نشد متاسفانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل استایل قالب قرار بدید :


img{
border:0;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در فایل استایل قالب قرار بدید :


img{
border:0;
}

مرسی بالاخره حل شد. انواع و اقسام border ها رو گذاشتم حتی این دم اخری خواستم px رو حذف کنم ولی گفتم بی خودی وقتمو تلف میکنم نگو از همین px بود.

مرسی از همه :)

ویرایش شده در توسط ممد
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی بالاخره حل شد. انواع و اقسام border ها رو گذاشتم حتی این دم اخری خواستم px رو حذف کنم ولی گفتم بی خودی وقتمو تلف میکنم نگو از همین px بود.

مرسی از همه :)

خوشحالم که مشکلت حل شده ! ولی یک اشتباه تایپی توی کدهایی که من گذاشتم باعث شد که مشکلتون حل نشه! به جای عدد صفر حرف O نوشتم ! :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوشحالم که مشکلت حل شده ! ولی یک اشتباه تایپی توی کدهایی که من گذاشتم باعث شد که مشکلتون حل نشه! به جای عدد صفر حرف O نوشتم ! :D

ا اره راست میگی من اون موفع تا حالا داشتم با o کار میکردم!!! :blink: ربطی به px نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری