حمیدرضا

وردپرس از چه تابعی برای دانلود آپدیتها بهره می برد؟

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یکی از توابع php که از اونها در آپلود استفاده میشه copy هستش که به خاطر مسائل امنیتی غیرفعال میکنن.

برای استفاده از دستورات فایلها هم (یعنی fopen ) هم باید allow_url_fopen فعال باشه.

حالا با توجه به اینکه این دو تا روی هاست من غیرفعال هستن چطوری وردپرس فایلها رو دانلود میکنه رو سرور و آپدیت انجام میده؟

ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرس از توابع ftp استفاده میکنه برای همینه که بعضی وقتا ازت مشخصات اتصال به ftp رو میگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

file_get_contents

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

file_get_contents بسته هستش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بررسی نکردم ولی فکر کنم اگه cURL فعال باشه از اون استفاده میکنه در غیر اینصورت file_get_contents

بعدم این تابع هیچ دلیلی نداره بسته باشه!

شما مطمئنی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته file_get_contents روی خیلی از سرورها بسته شده. مشکل امنیتی بوجود میاورد!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله با بستن allow_url_fopen همه اینا بسته میشن. البته برای فایلهای از راه دور. حالا غیر از ftp و این توابع راه دیگه ای هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید بروزرسانی دستی انجام بدید.

فایلهلی وردپرس رو بجز wp-config.php و پوشه ها بجز wp-admin رو جایگزین کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>