kavoshgar

درگیری دو افزونه

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

بنده دو افزونه ی theme my login و registered-users-only رو نصب کردم

وقتی کسی آدرس سایت رو تایپ میکنه و اینتر میزنه، registered-users-only میگه:

آگه کاربر لاگین نبود، برو به wp-login

theme my login میگه:

هرکی خواست بره به wp-login اونو ارجاع بده به یه برگه که مثلا اسمش login هستش.

از اونطرف دوباره registered-users-only میگه:

برای رفتن به این برگه، آگه کاربر لاگین نبود، برو به wp-login

و مجددا theme my login میگه:

هرکی خواست بره به wp-login اونو ارجاع بده به برگه login

و این کار روی تکرار میفته به حدی که توی آدرس بار یه آدرس با تعداد حروف نجومی ظاهر میشه!

از دوستان میخوام کمک کنن که این مشکل رو برطرف کنم.

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب چه نیازی به نصب هر دو با همه

افزونه را ری نیم کنید وتا سایت بالا بیاد و دقیقا بگید چه کاری می خواهید انجام دهید تا کد یل تنظیم افزونه برای کارتان را دریافت کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب من میخوام وقتی کاربر وارد سایت شد، محتویات سایت رو نتونه ببینه و با صفحه لاگین روبرو بشه. اما نمیخوام صفحه لاگین، صفحه لاگین ووردپرس باشه

میخوام صفحه لاگین، برگه ای باشه که با

theme my login

ساخته شده.

registered-users-only

افزونه خوبیه اگه بتونیم با

theme my login پیوندش بدیم

اینجوری دیگه کاربرا هیچ برگه ای رو هم نمیتونن ببینن تا وقتی لاگین کنن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی بهش نیست

شما به header.php

قبل از بسته شدن تگ head این کد رو اضافه کن


<?php
if (!is_user_logged_in()) {?>
<script>
window.location="آدرس لاگین"
</script>
<?php
}?>

فرم لاگ این رو هم می تونی با اکشن wp-login.php و شبیه کد زیر در هر قالبی که می خواهی بسازید




<form name="loginform" id="loginform" action="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php" method="post">
<p>
<label for="user_login">شناسه
<br />
<input type="text" name="log" id="user_login" class="input" value="" size="20" tabindex="10" />
</label>
</p>
<p>
<label for="user_pass">رمز<br />
<input type="password" name="pwd" id="user_pass" class="input" value="" size="20" tabindex="20" /></label></p>
<p class="forgetmenot">
<label for="rememberme">
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" tabindex="90" /> مرا به خاطر بسپار</label> </p>
<p class="submit">
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button-primary" value="ورود" tabindex="100" />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php bloginfo('url'); ?>/" />
<input type="hidden" name="testcookie" value="1" /></p>
</form>
<p id="nav">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=register">نام‌نویسی</a> |
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=lostpassword" title="گم شدن و پیدا کردن رمز">رمزتان را گم کرده‌اید؟</a></p>

در کد بالا خطی که input با نام redirect_to داره می تونید در قسمت ولوش هر آدرسی که می خواهید کاربر پس از ورود ببینه بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم