• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
kavoshgar

درگیری دو افزونه

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

بنده دو افزونه ی theme my login و registered-users-only رو نصب کردم

وقتی کسی آدرس سایت رو تایپ میکنه و اینتر میزنه، registered-users-only میگه:

آگه کاربر لاگین نبود، برو به wp-login

theme my login میگه:

هرکی خواست بره به wp-login اونو ارجاع بده به یه برگه که مثلا اسمش login هستش.

از اونطرف دوباره registered-users-only میگه:

برای رفتن به این برگه، آگه کاربر لاگین نبود، برو به wp-login

و مجددا theme my login میگه:

هرکی خواست بره به wp-login اونو ارجاع بده به برگه login

و این کار روی تکرار میفته به حدی که توی آدرس بار یه آدرس با تعداد حروف نجومی ظاهر میشه!

از دوستان میخوام کمک کنن که این مشکل رو برطرف کنم.

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب چه نیازی به نصب هر دو با همه

افزونه را ری نیم کنید وتا سایت بالا بیاد و دقیقا بگید چه کاری می خواهید انجام دهید تا کد یل تنظیم افزونه برای کارتان را دریافت کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب من میخوام وقتی کاربر وارد سایت شد، محتویات سایت رو نتونه ببینه و با صفحه لاگین روبرو بشه. اما نمیخوام صفحه لاگین، صفحه لاگین ووردپرس باشه

میخوام صفحه لاگین، برگه ای باشه که با

theme my login

ساخته شده.

registered-users-only

افزونه خوبیه اگه بتونیم با

theme my login پیوندش بدیم

اینجوری دیگه کاربرا هیچ برگه ای رو هم نمیتونن ببینن تا وقتی لاگین کنن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نیازی بهش نیست

شما به header.php

قبل از بسته شدن تگ head این کد رو اضافه کن


<?php
if (!is_user_logged_in()) {?>
<script>
window.location="آدرس لاگین"
</script>
<?php
}?>

فرم لاگ این رو هم می تونی با اکشن wp-login.php و شبیه کد زیر در هر قالبی که می خواهی بسازید




<form name="loginform" id="loginform" action="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php" method="post">
<p>
<label for="user_login">شناسه
<br />
<input type="text" name="log" id="user_login" class="input" value="" size="20" tabindex="10" />
</label>
</p>
<p>
<label for="user_pass">رمز<br />
<input type="password" name="pwd" id="user_pass" class="input" value="" size="20" tabindex="20" /></label></p>
<p class="forgetmenot">
<label for="rememberme">
<input name="rememberme" type="checkbox" id="rememberme" value="forever" tabindex="90" /> مرا به خاطر بسپار</label> </p>
<p class="submit">
<input type="submit" name="wp-submit" id="wp-submit" class="button-primary" value="ورود" tabindex="100" />
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php bloginfo('url'); ?>/" />
<input type="hidden" name="testcookie" value="1" /></p>
</form>
<p id="nav">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=register">نام‌نویسی</a> |
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/wp-login.php?action=lostpassword" title="گم شدن و پیدا کردن رمز">رمزتان را گم کرده‌اید؟</a></p>

در کد بالا خطی که input با نام redirect_to داره می تونید در قسمت ولوش هر آدرسی که می خواهید کاربر پس از ورود ببینه بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...