Saeed Fard

خیلی مهم
وردپرس پارسی در شبکه‌های اجتماعی

26 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی

در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .

لینک اکانت‌ها

Facebook-Icon.pngtwitter-logo-icon-by-jon-bennallick-02.png

پیشاپیش متشکریم

44

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان عزیز توجه کنید که معرفی این صفحات به دوستان خودتون و افزایش کاربر اینها باعث افزایش اعتبار در نزد تیم اصلی وردپرس هم میشه. مخصوصا در توییتر.

این یکی از اولین حرکت ها و یکی از کارهای پایه برای شروع به سمت دریافت پشتیبانی از وردپرس هست.

اگر علاقمند هستید که به گروه کمک کنید تا رشد چشمگیری داشته باشه پس از ما دراین صفحات حمایت کنید.

حتی اگر در این فضاها فعالیت نمی کنید اکانتتون رو ایجاد و ما رو حمایت کنید.

32

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نمی خوام اسپم بدم

ولی دست تک تک تون رو می بوسم از دور :wub:

از استاتید هیئت مدیره گرفته تا استاد فخار و مدیران انجمن و ... و البته کاربرانی که هیچ عنوان خاصی هم ندارن ولی پست های مفید میدن :)

ویرایش شده در توسط مـحـمـد
19

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خبری شده؟ چه خوب :D

برای کمک به وردپرس پارسی و از همه مهم تر گرفتن پشتیبانی رسمی وردپرس هر کاری که لازم باشه میکنیم.

14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی دوست داشتم بیام ولی وقتی ادرس رو میزنم برادرای پیوندها منو هدایت میکنن به سوی صفحه ای دیگر.

الان چند روز است که دیگه هیچی جواب نمیده.

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در راستای گرفتن پشتیبان رسمی و ادامه پیشرفت ، این تاپیک هم ملاحضه بفرمایید :

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا بنده یک پیشنهاد دارم اونم اینه که یک تاپیک ایجاد کنیم در همین انجمن و در اونجا هر شخصی که دلش خواست اکانت فیسبوک و توییترش رو بزاره و افراد دیگه بیان و هر کسی رو می خواهند ادد کنند تا به صورت زنجیره ای به هم وصل بشویم و برای اطلاع رسانی هایی از این دست قوی تر بتونیم عمل کنیم

12

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا بنده کوچکترین کاری که کرده بودم ، پیوند اجمن وردپرس پارسی به سایت اضافه کرد.

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من صفحه ساختم ولی وقتی شماره موبایل رو میدم کدش برام نمیاد.

فکر کنم مخابرات هم زحمت کشیده بسته.

من نمیفهمم یکی از فیسبوک استفاده نادرست کنه چرا باید... بگذریم. رایتل حرامه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من صفحه ساختم ولی وقتی شماره موبایل رو میدم کدش برام نمیاد.

فکر کنم مخابرات هم زحمت کشیده بسته.

من نمیفهمم یکی از فیسبوک استفاده نادرست کنه چرا باید... بگذریم. رایتل حرامه

دوست عزیز پیامک روی ایران بسته هست باید بگید که فیس بوک زنگ بزنه و کد رو به شما بگه با پیامک نمیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ما که همه جوره پایه ی وردپرس و مخصوصا وردپرس پارسی هستیم

پیج فیسبوکتون رو که خیلی وقته دنبال میکنم

توییتر هم چشم

ارزش شما ها بیشتر از اینهاست ♥

ولی خودمونیم فعالیت پیج فیسبوکتون خیلی کمه

درصد جذب دنبال کننده با این فعالیت فعلی (که فقط چهارتا لینک منتشر بشه) خیلی کمه

اگر دوستان نمیرسن انجام بدن من پایم فعالش کنم ...

ویرایش شده در توسط shayan
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فیسبوک و و توییتر برنامه جامعی داریم

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تنها کاری که میتونم بکن فقط اشتراک گذاری و لایک کردن هستش :D سعی خودمو میکنم در ازای این همه کمکی که مدیران این انجمن به من کردند بتونم به اندازه اونها مفید باشم .. ;)

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زنده باد وردپرس پارسی برای همه کمک هایی که بهم کرده.

لایک ....

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جزو اولین کاربرانی بودم که ووردپرس فارسی رو لایک کردم تو فیس بوک ...

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشم حتما به تمام دوستان معرفی میشوید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دس شما درد نکنه. بعد از مدتها همت کرده و اکانت توئیترم رو هم ایجاد کردم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله باید فلو بشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی میگم یه پیشنهاد دارم چطوره یک گروپ توی شبکه اجتماعی RaidCall ساخته بشه تا همه اعضای وردپرس پارسی و طراحان وب بتونند اونجا به راحتی با هم دیگه به صورت مستقیم صحبت کنند این کار هیچ هزینه ایی نداره و 100 درصد رایگانه و باعث میشه اطلاعات بیشتری اشتراک گذاری بشه .. بنظر من که عالیه حالا نظرتون رو میخواستم بدونم اینکه خودتون راه اندازی میکنید یا من یک گروپ عمومی فعلا بدون عنوان درست کنم تا کاربران با هم دیگه اشنا بشن ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیسنهاد خوبی هست اما خوب ماها اکثرا توی محیط کار هستیم و تا آخر روز امکان اتصال تماس نداریم!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان چند ماه گذشته ولی بازم موفق نشدم ثبت نام كنم. اين تاييد نام كاربری به شماره نمايد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان چند ماه گذشته ولی بازم موفق نشدم ثبت نام كنم. اين تاييد نام كاربری به شماره نمايد.

فیس بوک در حالت عادی واسه ثبت نام شماره موبایل ازتون نمیخواد یک آدرس ایمیل معتبر هم وارد کنید کافیه کد امنیتی رو به ایمیلتون میفرسته بعدا اگر خواستید میتونید از طریق تنظیمات حساب کاربریتون میتونید این شیوه امنیتی رو فعال کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر می کنم ( به شخصه ) خیلی چیزهااز این انجمن یاد گرفتم پس هرکاری که در توانم باشه رو انجام میدم - اگر چه بازم جبران نمی کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟