12 پست در این موضوع قرار دارد

افزونه اي كه كار يك پلير كوچك اهنگهاي mp3 رو در سايت انجام دهد لطفا روش نصب و نمايش اين پلير در سايت رو هم بگويد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

من چند روز پیش برای یکی از پروژه‌ها از پلاگین Podlove Web Player استفاده کردم.

این پلاگین ، پلیر خوبی برای پخش آهنگ و یا ویدئو در اختیارتون میزاره !

کار باهاش هم ساده است ، فقط کافیه صفحه این پلاگین در مخزن افزونه‌های وردپرسُ باز کنید و توضیحات مربوط به نصب و استفاده رو مطالعه کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بد نیست از این پلاگین هم استفاه کنید . قدیمی هست ولی هم شکل و شمایل ساده و زیبایی داره و هم کار باهاش ساده هست


http://wordpress.org/extend/plugins/audio-player/

ویرایش شده در توسط Bahram
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهتر بود اول یک جستجو میکردید:

در وردپرس پارسی : اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و ...

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از همه دوستاني كه راهنماي كردن ، من هم اين افزونه و توضيحات رو ديدم مثلا يكي از اين افزونه

Total Control HTML5 Audio Player

كه به نظر از همه بهتر هست چطور بايد اهنگها رو به اين برنامه معرفي كرد

60924946009303343668.jpg

من در يكي از كادرها ادرس يك اهنگ رو ذخيره كردم ولي به اين شكل در سايت امد و پخش نميشه

06625436090266841839.jpg

ولي بايد به اين شكل بياد

و به چه شكل توضيحات خواننده و اهنگ و همين طور قابله استفاده و پخش در سايت باشه

player-150x150.jpg

ممنون ميشم اگه راهنماي كنيد در ضمن من توضيحات سايت افزونه رو هم ديديم ولي چيزي دستگيرم نشد

و در هاست من هم پی اچ پی نصب نيست

ویرایش شده در توسط xxx3dxxx3d
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما توی چه مرورگری سایت رو تست میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز مرورگر من فايرفاكس و اخرين ورژنش هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمو آنلاین دارید؟

چون نباید مشکلی باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز در اين سايت ميتوني ببيني

يك مشكلي كه هست اسم خواننده و توضيحات ديگه رو چه جوري بدر افزونه ذخيره كرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز اگه افزونه ساده اي براي اين كار كه بدون دردسر باشه ميشناسي لطفا راهنماي كنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید