12 پست در این موضوع قرار دارد

افزونه اي كه كار يك پلير كوچك اهنگهاي mp3 رو در سايت انجام دهد لطفا روش نصب و نمايش اين پلير در سايت رو هم بگويد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

من چند روز پیش برای یکی از پروژه‌ها از پلاگین Podlove Web Player استفاده کردم.

این پلاگین ، پلیر خوبی برای پخش آهنگ و یا ویدئو در اختیارتون میزاره !

کار باهاش هم ساده است ، فقط کافیه صفحه این پلاگین در مخزن افزونه‌های وردپرسُ باز کنید و توضیحات مربوط به نصب و استفاده رو مطالعه کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بد نیست از این پلاگین هم استفاه کنید . قدیمی هست ولی هم شکل و شمایل ساده و زیبایی داره و هم کار باهاش ساده هست


http://wordpress.org/extend/plugins/audio-player/

ویرایش شده در توسط Bahram

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهتر بود اول یک جستجو میکردید:

در وردپرس پارسی : اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از همه دوستاني كه راهنماي كردن ، من هم اين افزونه و توضيحات رو ديدم مثلا يكي از اين افزونه

Total Control HTML5 Audio Player

كه به نظر از همه بهتر هست چطور بايد اهنگها رو به اين برنامه معرفي كرد

60924946009303343668.jpg

من در يكي از كادرها ادرس يك اهنگ رو ذخيره كردم ولي به اين شكل در سايت امد و پخش نميشه

06625436090266841839.jpg

ولي بايد به اين شكل بياد

و به چه شكل توضيحات خواننده و اهنگ و همين طور قابله استفاده و پخش در سايت باشه

player-150x150.jpg

ممنون ميشم اگه راهنماي كنيد در ضمن من توضيحات سايت افزونه رو هم ديديم ولي چيزي دستگيرم نشد

و در هاست من هم پی اچ پی نصب نيست

ویرایش شده در توسط xxx3dxxx3d

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما توی چه مرورگری سایت رو تست میکنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمو آنلاین دارید؟

چون نباید مشکلی باشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید