12 پست در این موضوع قرار دارد

افزونه اي كه كار يك پلير كوچك اهنگهاي mp3 رو در سايت انجام دهد لطفا روش نصب و نمايش اين پلير در سايت رو هم بگويد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ،

من چند روز پیش برای یکی از پروژه‌ها از پلاگین Podlove Web Player استفاده کردم.

این پلاگین ، پلیر خوبی برای پخش آهنگ و یا ویدئو در اختیارتون میزاره !

کار باهاش هم ساده است ، فقط کافیه صفحه این پلاگین در مخزن افزونه‌های وردپرسُ باز کنید و توضیحات مربوط به نصب و استفاده رو مطالعه کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بد نیست از این پلاگین هم استفاه کنید . قدیمی هست ولی هم شکل و شمایل ساده و زیبایی داره و هم کار باهاش ساده هست


http://wordpress.org/extend/plugins/audio-player/

ویرایش شده در توسط Bahram
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

بهتر بود اول یک جستجو میکردید:

در وردپرس پارسی : اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و ...

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از همه دوستاني كه راهنماي كردن ، من هم اين افزونه و توضيحات رو ديدم مثلا يكي از اين افزونه

Total Control HTML5 Audio Player

كه به نظر از همه بهتر هست چطور بايد اهنگها رو به اين برنامه معرفي كرد

60924946009303343668.jpg

من در يكي از كادرها ادرس يك اهنگ رو ذخيره كردم ولي به اين شكل در سايت امد و پخش نميشه

06625436090266841839.jpg

ولي بايد به اين شكل بياد

و به چه شكل توضيحات خواننده و اهنگ و همين طور قابله استفاده و پخش در سايت باشه

player-150x150.jpg

ممنون ميشم اگه راهنماي كنيد در ضمن من توضيحات سايت افزونه رو هم ديديم ولي چيزي دستگيرم نشد

و در هاست من هم پی اچ پی نصب نيست

ویرایش شده در توسط xxx3dxxx3d
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما توی چه مرورگری سایت رو تست میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز مرورگر من فايرفاكس و اخرين ورژنش هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمو آنلاین دارید؟

چون نباید مشکلی باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز در اين سايت ميتوني ببيني

يك مشكلي كه هست اسم خواننده و توضيحات ديگه رو چه جوري بدر افزونه ذخيره كرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز اگه افزونه ساده اي براي اين كار كه بدون دردسر باشه ميشناسي لطفا راهنماي كنيد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>