• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
aminhitman

مشکل با نمایش تگ ها در یک صفحه

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک صفحه ساختم با استایل اختصصاصی و از مدیریت وردپرس هم یک صفحه تونستم بسازم بانام tags

اما مشکل من اینه که

وقتی کد <?php wp_tag_cloud( array("number"=>0) ); ?> قرار میدم هیچ برچسبی نمیاد ولی وقتی بجای 0 عدد 1500 میزنم میاد ولی بالا تر از 1500 هم که میزنم هیچ برچسبی نمیاد سایت من حدود 3000 تا برچسب داره ومیخوام همش بیاد باید چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تمام 3000 تا برچسب بیاد ؟ :blink:

خب یه آموزش در سایت همیار وردپرس قرار داده شده و فکرکنم بهتون کمک کنه :


http://www.wordpress98.com/wordpress/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AA%DA%AF-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87/

ویرایش شده در توسط Bahram
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. در انجمن وردپرس پارسی در صفحه زیر گفته شده.

کد رو باید تغییر بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز خدمتتون عرض کردم که

من این کد

<?php wp_tag_cloud('number=0'); ?> رو گذاشتم و چیزی نیومد

وقتی بجای 0 (یعنی همه ی برچسب ها) عدد 1500 قرار میدم 1500 تا از برچسب هام رو میاره

ولی بیشتر که میزارم نمیاد.

ببینید مثلا این سایت رو

sargarmi98.ir/tag

بببینید تمام برچسب هاش اومده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید :

<?php wp_tag_cloud( array( 'number' => 0 ) ); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه