DesignKey

ناسازگاری قالب با اینترنت اکسپلورر

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به تمام اساتید و دوستان عزیز

من یه قالبی برای سایت خودم طراحی کردم وقت زیادی براش گذاشتم. بعد تبدیلش کردم به وردپرس. به طور اتفاقی قالب رو تو اینترنت اکسپلورر باز کردم....... :o ----> :(

چیزی که من درست کردم و در مرورگر کروم میبینم با چیزی که تو اینترنت اکسپلورر نمایش داده میشه زمین تا آسمون تفاوت داره!

قالب را با استفاده از css و js و html درست کردم.

تصویر نمایش صحیح و نا صحیح قالب رو گذاشتم. کاملا مشخصه...

تو اینترنت زیاد جستجو کردم ،تنها موردی که پیدا کردم این بود که برای اینترنت اکسپلورر یک استایل جدا اختصاص بدیم.

اما موضوع اینه که این طراحی به شکلیه که با تغییر دادن استایل باز هم به هم ریختست ،مثلا حتی اسلاید شو ،افکت ها ،باکس هایی که دورشون گرد شده ،منو بالای سایت ،هیچی درست نمایش داده نمیشه ،افتضاحه...

من با اینترنت اکسپلورر 8 تست کردم.

تنها موردی که از دستم بر میاد اینه که برای کسایی که از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند پیامی مبنی بر این که مرورگرشون بی خود نمایش بدم ،اما این کار منطقی نیست ،نمیشه کاربر رو مجبور کرد از مرورگر دیگه ای استفاده کنه پس سایت ما رو میبنده!!!

دوستان تو رو خدا کمک کنید..

چه راهی برام باقی مونده..؟؟؟؟؟؟؟

چی کار کنم؟

تصویر رو پیوست کردم.

این چیزی هست که مرورگر کروم نمایش میده : post-518-0-00686900-1344394086_thumb.jpg

این هم چیزی که اینترنت اکسپلورر 8 نشون میده!!!! : post-518-0-46703400-1344394106_thumb.jpg

پیشاپیش ممنون از پاسختون....... :(:(:(:(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی جالب اینجاست که قالب با validator.w3c.org کاملا ولید شده!!!

فقط تایپیک من جواب نداره؟

دوستان لطفا جواب بدید ،خیلی واجبه..

من تو IE 9 تست کردم ،90% درست نمایش داده میشه.

فقط جای باکس آخر عوض شده...

من برای ورژن های 7 و 8 IE باید چی کار کنم؟

حداقل 8 ؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- کل مشکل :

مشکلتونو خرد خرد حل کنید. یک قسمت کوچیکی از طرحتونو همزمان با کروم و IE اصلاح کنید و بعد کم کم قسمت های دیگر.

2- گرد شدن جعبه ها:

اگر اولین باره که از کد های CSS3 استفاده میکنید به سایت زیر سری بزنید تا از پشتیبانی کدهای CSS3 توسط مرورگرها مطلع شوید :

http://www.w3schools...wsersupport.asp

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

عرض ادب. این را کلی میگم و ممکن به قالب شما ربطی نداشته باشه. ولی چک کن احتمالا داشته باشه.

قالب فعلی سایت من هم همینطور بود. مسئله اینه که برای اجرای درست کدها رو ie از aip های گوگل معمولا استفاده می کنند و چون خیلی از اونا فیلتر و لود نمیشن سایت ناقص لود میشه.

شما سایتت را با چیلتر شکن چک کن اگه درست اومد که قطعا مشکل همینه. اگر اینطور بود اون کدهای جاوا را از گوگل بگیر رو هاست خودت آپلود کن و لینک دهی بهشون را تصحیح کن.

ویرایش شده در توسط Ehsan1111
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عنوان یک پیشنهاد افزونه زیر را نصب کنید

http://wordpress.org/extend/plugins/theme-to-browser-t2b-control/

و برای مرورگرهای مختلف به مرور قالبهایی را در خور خودشون درست کنید

عرض ادب. این را کلی میگم و ممکن به قالب شما ربطی نداشته باشه. ولی چک کن احتمالا داشته باشه.

قالب فعلی سایت من هم همینطور بود. مسئله اینه که برای اجرای درست کدها رو ie از aip های گوگل معمولا استفاده می کنند و چون خیلی از اونا فیلتر و لود نمیشن سایت ناقص لود میشه.

شما سایتت را با چیلتر شکن چک کن اگه درست اومد که قطعا مشکل همینه. اگر اینطور بود اون کدهای جاوا را از گوگل بگیر رو هاست خودت آپلود کن و لینک دهی بهشون را تصحیح کن.

البته احتمالا شما منظورتون کدهایی که روی داک گوگل ذخیره می شه و در قالب پروژه های برنامه نویسی که اصولا طراح برای سبک کردن خودش کدهاش رو به گوگل می بره

چون تا جایی که من می دونم API گوگل برای آزاکس و جی کوئری بازه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممونم از همه..

من همه ی مواردو قبلا کامل بررسی کردم.

کدهای css نوشته شده کاملا صحیح هستند و valid شدست.

تمام query ها و فایل های جاوا اسکریپت هم تو هارد خودمه و کاملا اجرا میشه.

من فقط نمیفهمم واقعا این validator.w3c به چه دردی میخوره؟؟

مگه این کنسرسیوم برای هماهنگ کردن نمایش بین مرورگرها به وجود نیومده؟

پس این IE .............. :angry:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید خود ie9 هم استاندارد و هماهنگ نیست. ie10 کاملا استاندارد و هماهنگ شده.

بحث غیراستاندارد بودن نیست بحث عدم تظابق بین مرورگرهاست که همچنان وجود داره اما با تفاوت کمتر.

شما مجبورید برای فیکس این مشکلات از دستورات if ie استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ،من از همین دستور استفاده کردم اما برای کسی که از ie9 پایینتر استفاده کنه بهش میگه مرورگرتو آپدیت کن و ...

که صحیح نبست.

چطوری برای IE 7 , 8 استایل جدا بنویسم؟

چه استایلی بنویسم؟

کل سایت با css3 ،اصلا طراحی یه مدلیه که مثلا اگر دور باکس ها گرد نباشه دیگه طراحی قشنگ نیست.

من راهی پیدا کردن با عنوان :مجبور کردن ie برای پشتیبانی از css3 - هم افزونه هست هم یه سری کد.

همشو انجام دادم. حالا مشکل اینه که باید تست کنم ببینم عمل میکنه یا نه.

ieمو آپدیت کردم...! واسم شده دردسر!

اگر مشکلم حل شد. در صورت نیاز اینجا میگم چی کار کنید. البته اساتید هستند..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوری برای IE 7 , 8 استایل جدا بنویسم؟

شاید این نوشته شما را کمک کند...#

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ،من از همین دستور استفاده کردم اما برای کسی که از ie9 پایینتر استفاده کنه بهش میگه مرورگرتو آپدیت کن و ...

که صحیح نبست.

چطوری برای IE 7 , 8 استایل جدا بنویسم؟

چه استایلی بنویسم؟

کل سایت با css3 ،اصلا طراحی یه مدلیه که مثلا اگر دور باکس ها گرد نباشه دیگه طراحی قشنگ نیست.

من راهی پیدا کردن با عنوان :مجبور کردن ie برای پشتیبانی از css3 - هم افزونه هست هم یه سری کد.

همشو انجام دادم. حالا مشکل اینه که باید تست کنم ببینم عمل میکنه یا نه.

ieمو آپدیت کردم...! واسم شده دردسر!

اگر مشکلم حل شد. در صورت نیاز اینجا میگم چی کار کنید. البته اساتید هستند..

برای ie 8 چاره ای نیست جز اینکه با استفاده از فتوشاپ کادر ها و حواشی رو بسازیم (کاری که تا قبل از css3 انجام می شد

اضافه کردن فایل ie-css3.htc هم معمولا در همه مرورگرها یکسان عمل نمی کنه یعنی تنظیمات ie مرورگر بیننده اگر روی مسدود کردن add on باشه عمل نمی کنه و این هم نمی شه که به بازدیدکنندگان توضیح بدید که تنظیماتتون برای پاپ آپ و ادآن باز باشه چون این فایل که همزمان لود می شه نه تبلیغاتیه و نه مزاحم

بعضی از آنتی ویروس ها هم اجازه باز شدن را کلا به صفحه نمی دند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اسپم میکنم این وسط اما تاپیک فوق العاده مفید و جالبی شده ... :wub:

واقعا این تفاوت خوندن ie با بقیه مرورگرها عذاب آور شده ! موندم چرا خودش رو تطبیق نمیده با بقیه ها .....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جایی که می دونم یک سری از طراحان حرفه ای دنیا یک طومار اعتراضی برای IE و Opera تنظیم کردند و ازشون خواستند که اگر نمی تونند با گوگل و فایرفاکس برابری کنند پس دست از انتشار بردارند و تا جایی که می دونم تا آخر سپتامبر امضا براش جمع می کنند من خیلی تصادفی باهاش برخورد کردم و امضاش کمردم ولی متاسفانه نه /ادرسش رو دارم و نه مسیرش یادمه ولی تلاش می کنم بیابمش و دوستان هم می تونند با امضا کردن این طومار در شکل گیری سریع تر این اتفاق ها کمک کنند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون.

واقعا این اینترنت اکسپلورر برامون دردسر شده.

چاره ای جز نمایش یک پیام به بازدیدکننده هایی که از IE کمتر از 9 استفاده می کنند ندارم..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید