DesignKey

ناسازگاری قالب با اینترنت اکسپلورر

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به تمام اساتید و دوستان عزیز

من یه قالبی برای سایت خودم طراحی کردم وقت زیادی براش گذاشتم. بعد تبدیلش کردم به وردپرس. به طور اتفاقی قالب رو تو اینترنت اکسپلورر باز کردم....... :o ----> :(

چیزی که من درست کردم و در مرورگر کروم میبینم با چیزی که تو اینترنت اکسپلورر نمایش داده میشه زمین تا آسمون تفاوت داره!

قالب را با استفاده از css و js و html درست کردم.

تصویر نمایش صحیح و نا صحیح قالب رو گذاشتم. کاملا مشخصه...

تو اینترنت زیاد جستجو کردم ،تنها موردی که پیدا کردم این بود که برای اینترنت اکسپلورر یک استایل جدا اختصاص بدیم.

اما موضوع اینه که این طراحی به شکلیه که با تغییر دادن استایل باز هم به هم ریختست ،مثلا حتی اسلاید شو ،افکت ها ،باکس هایی که دورشون گرد شده ،منو بالای سایت ،هیچی درست نمایش داده نمیشه ،افتضاحه...

من با اینترنت اکسپلورر 8 تست کردم.

تنها موردی که از دستم بر میاد اینه که برای کسایی که از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند پیامی مبنی بر این که مرورگرشون بی خود نمایش بدم ،اما این کار منطقی نیست ،نمیشه کاربر رو مجبور کرد از مرورگر دیگه ای استفاده کنه پس سایت ما رو میبنده!!!

دوستان تو رو خدا کمک کنید..

چه راهی برام باقی مونده..؟؟؟؟؟؟؟

چی کار کنم؟

تصویر رو پیوست کردم.

این چیزی هست که مرورگر کروم نمایش میده : post-518-0-00686900-1344394086_thumb.jpg

این هم چیزی که اینترنت اکسپلورر 8 نشون میده!!!! : post-518-0-46703400-1344394106_thumb.jpg

پیشاپیش ممنون از پاسختون....... :(:(:(:(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی جالب اینجاست که قالب با validator.w3c.org کاملا ولید شده!!!

فقط تایپیک من جواب نداره؟

دوستان لطفا جواب بدید ،خیلی واجبه..

من تو IE 9 تست کردم ،90% درست نمایش داده میشه.

فقط جای باکس آخر عوض شده...

من برای ورژن های 7 و 8 IE باید چی کار کنم؟

حداقل 8 ؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- کل مشکل :

مشکلتونو خرد خرد حل کنید. یک قسمت کوچیکی از طرحتونو همزمان با کروم و IE اصلاح کنید و بعد کم کم قسمت های دیگر.

2- گرد شدن جعبه ها:

اگر اولین باره که از کد های CSS3 استفاده میکنید به سایت زیر سری بزنید تا از پشتیبانی کدهای CSS3 توسط مرورگرها مطلع شوید :

http://www.w3schools...wsersupport.asp

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

عرض ادب. این را کلی میگم و ممکن به قالب شما ربطی نداشته باشه. ولی چک کن احتمالا داشته باشه.

قالب فعلی سایت من هم همینطور بود. مسئله اینه که برای اجرای درست کدها رو ie از aip های گوگل معمولا استفاده می کنند و چون خیلی از اونا فیلتر و لود نمیشن سایت ناقص لود میشه.

شما سایتت را با چیلتر شکن چک کن اگه درست اومد که قطعا مشکل همینه. اگر اینطور بود اون کدهای جاوا را از گوگل بگیر رو هاست خودت آپلود کن و لینک دهی بهشون را تصحیح کن.

ویرایش شده در توسط Ehsan1111
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عنوان یک پیشنهاد افزونه زیر را نصب کنید

http://wordpress.org/extend/plugins/theme-to-browser-t2b-control/

و برای مرورگرهای مختلف به مرور قالبهایی را در خور خودشون درست کنید

عرض ادب. این را کلی میگم و ممکن به قالب شما ربطی نداشته باشه. ولی چک کن احتمالا داشته باشه.

قالب فعلی سایت من هم همینطور بود. مسئله اینه که برای اجرای درست کدها رو ie از aip های گوگل معمولا استفاده می کنند و چون خیلی از اونا فیلتر و لود نمیشن سایت ناقص لود میشه.

شما سایتت را با چیلتر شکن چک کن اگه درست اومد که قطعا مشکل همینه. اگر اینطور بود اون کدهای جاوا را از گوگل بگیر رو هاست خودت آپلود کن و لینک دهی بهشون را تصحیح کن.

البته احتمالا شما منظورتون کدهایی که روی داک گوگل ذخیره می شه و در قالب پروژه های برنامه نویسی که اصولا طراح برای سبک کردن خودش کدهاش رو به گوگل می بره

چون تا جایی که من می دونم API گوگل برای آزاکس و جی کوئری بازه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممونم از همه..

من همه ی مواردو قبلا کامل بررسی کردم.

کدهای css نوشته شده کاملا صحیح هستند و valid شدست.

تمام query ها و فایل های جاوا اسکریپت هم تو هارد خودمه و کاملا اجرا میشه.

من فقط نمیفهمم واقعا این validator.w3c به چه دردی میخوره؟؟

مگه این کنسرسیوم برای هماهنگ کردن نمایش بین مرورگرها به وجود نیومده؟

پس این IE .............. :angry:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید خود ie9 هم استاندارد و هماهنگ نیست. ie10 کاملا استاندارد و هماهنگ شده.

بحث غیراستاندارد بودن نیست بحث عدم تظابق بین مرورگرهاست که همچنان وجود داره اما با تفاوت کمتر.

شما مجبورید برای فیکس این مشکلات از دستورات if ie استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ،من از همین دستور استفاده کردم اما برای کسی که از ie9 پایینتر استفاده کنه بهش میگه مرورگرتو آپدیت کن و ...

که صحیح نبست.

چطوری برای IE 7 , 8 استایل جدا بنویسم؟

چه استایلی بنویسم؟

کل سایت با css3 ،اصلا طراحی یه مدلیه که مثلا اگر دور باکس ها گرد نباشه دیگه طراحی قشنگ نیست.

من راهی پیدا کردن با عنوان :مجبور کردن ie برای پشتیبانی از css3 - هم افزونه هست هم یه سری کد.

همشو انجام دادم. حالا مشکل اینه که باید تست کنم ببینم عمل میکنه یا نه.

ieمو آپدیت کردم...! واسم شده دردسر!

اگر مشکلم حل شد. در صورت نیاز اینجا میگم چی کار کنید. البته اساتید هستند..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوری برای IE 7 , 8 استایل جدا بنویسم؟

شاید این نوشته شما را کمک کند...#

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ،من از همین دستور استفاده کردم اما برای کسی که از ie9 پایینتر استفاده کنه بهش میگه مرورگرتو آپدیت کن و ...

که صحیح نبست.

چطوری برای IE 7 , 8 استایل جدا بنویسم؟

چه استایلی بنویسم؟

کل سایت با css3 ،اصلا طراحی یه مدلیه که مثلا اگر دور باکس ها گرد نباشه دیگه طراحی قشنگ نیست.

من راهی پیدا کردن با عنوان :مجبور کردن ie برای پشتیبانی از css3 - هم افزونه هست هم یه سری کد.

همشو انجام دادم. حالا مشکل اینه که باید تست کنم ببینم عمل میکنه یا نه.

ieمو آپدیت کردم...! واسم شده دردسر!

اگر مشکلم حل شد. در صورت نیاز اینجا میگم چی کار کنید. البته اساتید هستند..

برای ie 8 چاره ای نیست جز اینکه با استفاده از فتوشاپ کادر ها و حواشی رو بسازیم (کاری که تا قبل از css3 انجام می شد

اضافه کردن فایل ie-css3.htc هم معمولا در همه مرورگرها یکسان عمل نمی کنه یعنی تنظیمات ie مرورگر بیننده اگر روی مسدود کردن add on باشه عمل نمی کنه و این هم نمی شه که به بازدیدکنندگان توضیح بدید که تنظیماتتون برای پاپ آپ و ادآن باز باشه چون این فایل که همزمان لود می شه نه تبلیغاتیه و نه مزاحم

بعضی از آنتی ویروس ها هم اجازه باز شدن را کلا به صفحه نمی دند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اسپم میکنم این وسط اما تاپیک فوق العاده مفید و جالبی شده ... :wub:

واقعا این تفاوت خوندن ie با بقیه مرورگرها عذاب آور شده ! موندم چرا خودش رو تطبیق نمیده با بقیه ها .....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جایی که می دونم یک سری از طراحان حرفه ای دنیا یک طومار اعتراضی برای IE و Opera تنظیم کردند و ازشون خواستند که اگر نمی تونند با گوگل و فایرفاکس برابری کنند پس دست از انتشار بردارند و تا جایی که می دونم تا آخر سپتامبر امضا براش جمع می کنند من خیلی تصادفی باهاش برخورد کردم و امضاش کمردم ولی متاسفانه نه /ادرسش رو دارم و نه مسیرش یادمه ولی تلاش می کنم بیابمش و دوستان هم می تونند با امضا کردن این طومار در شکل گیری سریع تر این اتفاق ها کمک کنند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون.

واقعا این اینترنت اکسپلورر برامون دردسر شده.

چاره ای جز نمایش یک پیام به بازدیدکننده هایی که از IE کمتر از 9 استفاده می کنند ندارم..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .