rezaonline

انتقال فايل بين سروري با پي اچ پي (سریع سریع)

43 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام دوستان

گاهي اوقات لازم شده يه اسکريپت رو از يه جا دانلود کنيد بعد روي هاستتون آپلود کنيد و استفاده کنيد .

عامل تاخير سرعت در اينحالت ميشه سرعت اينترنت شما ، چون بايد اول فايل رو دانلود کنيد و بعد آپلود

مديراي سرورها که با يه دستور لينوکس همه ي چيو اينور اونور ميکنن اما ما که مدير نيستيم :)

خب راه حل اينکه با استفاده از تابع file_get_contents فايل رو بگيريم و با fwrite اونو بنويسيم !

اينجوري نيازي به دانلود و آپلود فايل نيست و علناً داريم از سرور استفاده ميکنيم که معمولاً سرعتش در حد خداست :)

* نکته لازم اينکه بايد فايل حتماً لينک مستقيم باشه !

سرتون رو درد نيارم يک فايل به اسم مثلاً getfile.php بسازيد و دستورات زير رو توش بذاريد


<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />
<style>
.red{color:red;font-weight:bold;}
.green{color:green;font-weight:bold}
span{display:block;padding:2px;}
a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}
</style>
<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>
<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>
آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>
قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >
<input type=hidden name=ok value=ok >
<br><br>
<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />
</form>
<?php
if(isset($_POST['ok'])){
$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));
@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);
$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");
if (!$fp)
echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';
else
echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';
fwrite($fp, $content);
fclose($fp);
}
?>
</div>
<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>

حالا به آدرس اون فايل بريد مثلاً http://mysite.ir/getfile.php

دو تا فيلد هست بالاييش آدرس لينک مستقيم فايل مورد نظر

پائينيش شاخه اي که بايد توش قرار بگيره که پيشفرض بغل دست همون فايل getfile.php قرار ميگيره

اگه ميخوايد توي پوشه جديد باشه کافيه اسم پوشه رو به انتهاي قرار دادن در شاخه اضافه کنيد و يک / هم بذاريد بغل دستش

* يه حرف در گوشي : بعضي از فايلها و عکسها هستن که عمو قـ ـيلتـ ـر چي ، چيزشون کرده ، با اين روش ميتونيد اونم دور بزنيد

کنکوريهاش بزن لايکو

24

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه یک کاری میشد کرد که قبلش بایستی پسورد رو وارد میکردی بعدش آپلود میکردیم خیلی خوب میشد... چون این خودش امنیت رو میاره پایین(اونم خیلی پایین!)

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>

<head>

<title>Upload Me!</title>

<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />

<style>

.red{color:red;font-weight:bold;}

.green{color:green;font-weight:bold}

span{display:block;padding:2px;}

a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}

</style>

</head>

<body>

<?php

$pass = "yoursecretpassword";

?>

<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">

رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />

<input type="submit" name="submit" value="برو!" />

</form>

<?php

if(isset($_POST['password'])){

if($_POST['password'] == $pass) {

?>

<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>

<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>

آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>

قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >

<input type=hidden name=ok value=ok >

<br><br>

<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />

</form>

<?php

if(isset($_POST['ok'])){

$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));

@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);

$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");

if (!$fp)

echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';

else

echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';

fwrite($fp, $content);

fclose($fp);

}

?>

</div>

<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>

<?php

}else{

echo "<span class='red'>رمز وارد شده اشتباه است!</span>";

}

}

?>

</body>

</html>

13

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا مرتضی .

چون این خودش امنیت رو میاره پایین(اونم خیلی پایین!)

بعد از اینکه کارت باهاش تموم شد فایل رو rename کن .

چون حتی اگه پسورد هم داشته باشه چون یک اسکریپت خیلی سبکیه بازم با یه ربات به راحتی کرک میشه .

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید ببخشید یه اشتباه کوچولو ، فایل رو با این عوض کنید



<?php
session_start();
$pass = 'secretpass';
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
?>
<html>
<head>
<title>Upload Me!</title>
<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />
<style>
*{font-family:tahoma;font-size:8pt}
.red{color:red;font-weight:bold;}
.green{color:green;font-weight:bold}
span{display:block;padding:2px;}
a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}
</style>
</head>
<body>
<?php
#logout
if(isset($_GET['logout']))
unset($_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']);

#login
if(isset($_POST['password']) and $_POST['password'] ==$pass)
$_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']= md5($pass.date('ymd'));
elseif(isset($_POST['password']))
echo '<span class=red > پسورد اشتباه </span>';

if(!isset($_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']) or $_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']!= md5($pass.date('ymd'))):?>
<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">
رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />
<input type="submit" name="submit" value="برو!" />
</form>
<?php

elseif(isset($_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']) and $_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']== md5($pass.date('ymd'))):?>

<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>
<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>
<br><a href='?logout=logout' target=_self><b style='color:red'>خروج</b></a><br>
آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>
قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >
<input type=hidden name=ok value=ok >
<br><br>
<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />
</form>
<?php
if(isset($_POST['ok']) and isset($_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']) and $_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']== md5($pass.date('ymd'))){
$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));
@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);
$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");
if (!$fp)
echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';
else
echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';
fwrite($fp, $content);
fclose($fp);
}
?>
</div>
<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>
<?php else:?>

<?php endif;?>
</body>
</html>

ویرایش شده در توسط rezaonline.net
7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>

<head>

<title>Upload Me!</title>

<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />

<style>

.red{color:red;font-weight:bold;}

.green{color:green;font-weight:bold}

span{display:block;padding:2px;}

a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}

</style>

</head>

<body>

<?php

$pass = "yoursecretpassword";

?>

<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">

رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />

<input type="submit" name="submit" value="برو!" />

</form>

<?php

if(isset($_POST['password'])){

if($_POST['password'] == $pass) {

?>

<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>

<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>

آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>

قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >

<input type=hidden name=ok value=ok >

<br><br>

<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />

</form>

<?php

if(isset($_POST['ok'])){

$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));

@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);

$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");

if (!$fp)

echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';

else

echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';

fwrite($fp, $content);

fclose($fp);

}

?>

</div>

<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>

<?php

}else{

echo "<span class='red'>رمز وارد شده اشتباه است!</span>";

}

}

?>

</body>

</html>

تست کنید:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>

<head>

<title>Upload Me!</title>

<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />

<style>

.red{color:red;font-weight:bold;}

.green{color:green;font-weight:bold}

span{display:block;padding:2px;}

a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}

</style>

</head>

<body>

<?php

$pass = "yoursecretpassword";

?>

<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">

رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />

<input type="submit" name="submit" value="برو!" />

</form>

<?php

if(isset($_POST['password'])){

if($_POST['password'] == $pass) {

?>

<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>

<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>

آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>

قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >

<input type=hidden name=ok value=ok >

<br><br>

<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />

</form>

<?php

if(isset($_POST['ok'])){

$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));

@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);

$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");

if (!$fp)

echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';

else

echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';

fwrite($fp, $content);

fclose($fp);

}

?>

</div>

<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>

<?php

}else{

echo "<span class='red'>رمز وارد شده اشتباه است!</span>";

}

}

?>

</body>

</html>

با سلام خدمت اساتید

این فایل دقیقا چه کاری انجام میده ؟

یعنی با این میشه هر فایلی را از روی سرور های مختلف به سرور خودمون انتقال بدیم مثلا اگه سایت دانلودی داشته باشیم برنامه ها را میتونیم مثلا از سرور اسان دانلود یا میهن دانلود به سرور خودمون انتقال بدیم و برای خودمون لینک مستقیم قرار بدیم ؟

اقا مرتضی این فایلی که نوشتی </div>

خط 47 بستی که فکر کنم اشتباهه اخه تو دیرمور میگه اشتباهه یعنی که اضافه

اگه جواب سوال بالا مثبته این فایل ایا میتونه رمز فایل های زیپ را هم برداره ؟

این فایل را باید کجا قرار بدیم؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید این یک اسکریپت هست که نیازی به نصب نداره...

دقیقا همین کاری که گفتین رو انجام میده...

رمز هم بستگی داره به اینکه آیا سرور مجازی یا اختصاصی دارید یا خیر...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">
رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />
<input type="submit" name="submit" value="برو!" />

اقا ببخشین

من زیاد بلد نیستم وقتی اینا روی هاست گذاشتم میگه رمز را وارد کنید

مگه این کدی که گذاشتین رمز ورود داره

ایا باید خودمون یه رمز انتخابی بزاریم اگه قراره خودمون رمز بزاریم اون رمز را باید کجای این کد قرار داد ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا فهمیدم رمزش yoursecretpassword هست که تغیرش دادم و حالا دارم امتحانش میکنم

اقا من از چند سایت مختلف دانلود امتحان کردم ولی کار نمیکنه

ایا به هاست طرف هم مربوط میشه یعنی امکاناتی میخواد یا نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع file_get_contents باید روی سرور فعال باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه لینک دانلود فایلی که بوجود میاد رو بزاره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممکنه لینک دانلود فایلی که بوجود میاد رو بزاره؟

فایل کنار همین فایل php ذخیره میشه به طور پیشفرض

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخوام لینک دانلود رو داشته باشم چون ادرس صفحه رو میخوام به چند تا از دوستانم بدم تا همه با هم استفاده کنیم

بعضی فایل ها هم اسمشون خیلی طولانیه...

ویرایش شده در توسط 11111533653
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر رو توی یک فایل php بزارید و بعد در کنار فایلهاتون قرار بدید و در مرورگر باز کنید.

همه فایلها رو لیت میکنه + آدرس اونها.

  function getDirectoryList ($directory)

{

$results = array();

$handler = opendir($directory);

while ($file = readdir($handler)) {

if ($file != "." && $file != "..") {

$results[] = $file;

}

}

closedir($handler);

return $results;

}

$files = getDirectoryList ('/home/mysite/public_html/folder'));

foreach($files as $file){

echo 'http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/'.$file."<br />";

}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید

نگرفتم چیکار باید بکنم :(

این کدی رو که دادین توی یک فایل php گزاشتم

کنار کدوم فایل هام بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کنار همون فایلی که میاد فایلها رو منتقل میکنه.

این اسکریپت فایلها رو با آدرس سایتتون لیست میکنه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای /home/mysite/public_html/folder چیزی نباید بزارم؟

هاست من رایگانه

الان اینجوری میشه وقتی اون صفحه رو باز میکنم:

62367752764277434011.png

ویرایش شده در توسط alirezaaa
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای /home/mysite/public_html/folder چیزی نباید بزارم؟

هاست من رایگانه

اون خط رو به این تغییر دهید:


$files = getDirectoryList (dirname( __FILE__ ));

البته در هاستهای رایگان برای توابع محدودیتهایی هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

این رو تست کن


<?php
define('BUFSIZ', 4095);
$url = 'آدرس فایل';
$rfile = fopen($url, 'r');$lfile = fopen(basename($url), 'w');
while(!feof($rfile))fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
fclose($rfile);fclose($lfile);
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بازم مشکل داره

خودتون ببینید

کد رو باید داخل php قرار بدهید


<?php
// code
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم چرا این همه کد نوشتید(در مورد اول پست این تاپیک!)

در صورتی که با سه خط کد زیر کار حله:


<?php
copy("http://wordpress.org/latest.zip", "file.zip");
?>

اولیش لینک مستقیم فایله

دومی هم نامی هستش که میخواهید فایل مورد نظر داشته باشه!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم چرا این همه کد نوشتید(در مورد اول پست این تاپیک!)

در صورتی که با سه خط کد زیر کار حله:


<?php
copy("http://wordpress.org/latest.zip", "file.zip");
?>

اولیش لینک مستقیم فایله

دومی هم نامی هستش که میخواهید فایل مورد نظر داشته باشه!

بعضا تابع کپی روی سرورها غیرفعال هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون،برای من غیر فعال نیستش

یه سوال

راهی هستش که توی هاست لینوکس پسورد را از فایل zip برداریم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

این رو تست کن


<?php
define('BUFSIZ', 4095);
$url = 'آدرس فایل';
$rfile = fopen($url, 'r');$lfile = fopen(basename($url), 'w');
while(!feof($rfile))fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
fclose($rfile);fclose($lfile);
?>

اینو تست کردم

مرورگر که هیچی سیستم هنگ کرد

ریستارت کردم!!!!

کد رو باید داخل php قرار بدهید


<?php
// code
?>

درست شد

فقط ی مشکلی هست

ادرس فایل ها لینک نداره(فقط ادرس خالیه)

---

ی سوال دیگه

نمیشه این دوتا کد رو با هم ترکیب کرد؟

اینجوری باید یه بار بریم تو ی صفحه فایل بریزیم بعد تو ی صفحه دیگه لینک رو برداریم

متشکر از همگی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Hamid_92
      با سلام خسته نباشید من قبلا به یک برنامه نویس طراحی وبسایت رو سپردم و ایشونم من رو راهنمایی کرد که پوسه و هاست و دامنه رو خودم بخرم بهش بدم نصب کنه حالا مشکلی پیش اومده در پوسته فارسی دیجی رادو من و نتونستم حلش کنم میخواستم ببینم چرا سورس کد رو روی سایت در قسمت مقالات سایتم نشون داده میشه!!!
       
      تصویر پوسته ی دارای خطا
      هر دو لینک یکی است!
      qqqqq_Copy.bmp
    • توسط jistili1
      سلام دوستان.
      ببینید من یک فرم دارم که فقط دو input داره.یک اینپوت متن و یک اینپوت سابمیت.توی اینپوت متن ، کاربر کد imdb یک فیلم رو میده.بعد فرم من با ajax ارسال میشه.فرض بگیریم مقادیر برای صفحه check.php ارسال بشه.حالا من توی صفحه check.php همچین کدی رو دارم:
      <?php if(isset($_POST["btn"])) { echo file_get_contents("http://mydiba.club/".$_POST["link"]."/"); ?> <script src="jquery-3.4.1.js"></script> <script> $(document).ready(function(){ $(".-dl .Block_dl").each(function(){ var href=$(this).find(".dublboxa:first-of-type").attr("href"); $.ajax({ url:"check2.php", method:"POST", data:"link="+href }); }); }); </script> <?php } ?> اگه به کد دقت کنید ، وقتی کاربر کد imdb یک فیلم رو وارد کرد ، در صفحه check کل محتویات اون فیلم که در یکی از سایت های دانلود فیلم هست echo میشه.بعد در این قسمت یک ajax دیگه هم داریم که خودش توی یک صفحه check هست.کار این قطعه کد ajax که در جی کوئری نوشته شده اینه که تمامی لینک های دانلود اون فیلم رو از سایت دانلود فیلم بگیره و ببره به یک صفحه check دیگر که در اینجا اسمش check2.php هست.خودتون میتونید کد رو ببینید.حالا اینکه توی صفحه check2.php چی هست دیگه مهم نیست.خلاصشو بگم : من اینکارو کردم ولی همونطور که فکرشو میکردم انجام نشد.شما چه راه حلی برای این کار دارید؟در واقع الان با دو تا ajax تو در تو روبرو هستیم.
      یک قسمت از کد من اشکال داره یا در کل غیر استاندارد نوشتم؟اگه میشه یه راه حل بگید که اینکار رو بتونم انجام بدم.دقت کنید که اون قسمت از کد جی کوئری که از متد each استفاده کردم ، برای اینه که به ازای هر لینکی که در صفحه اون فیلم در سایت دانلود وجود دارد ، یک بار این ajax که خودش توی صفحه check یک ajax دیگست رو انجام بده.
      خیلییی خیلییی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
      ضمنا از curl هم نمیخوام استفاده کنم
    • توسط mortaza
      لازم دارم کل کلمات به متن رو استخراج کنم و بعد بررسی کنم که ایا این کلمات توی دیتابیس من موجود هستن یا ن و الی آخر
      اما توی مرحله استخراج لغات گیر کردم (لغات انگلیسی هستن) خب من اول اومدم کد زیر رو امتحان کردم
      preg_match_all("~([\w]+)~", $text,$words); خیلی خوب کار کرد تا مشکلی که داشت این بود که لغاتی مثل can’t را دو لغت حساب میکرد (به این صورت: لغت اول: can لغت دوم: t) 
      من اومدم کد رو شکل زیر تغییر دادم:
      preg_match_all("~([\w\’]+)~", $text,$words); اما مشکلی که داشت بعضی کلمات که بلافاصله بعدشون نقطه یا کاما بود رو اشتباه نشون میداد مثلا به جای minds یکی از عضو های array 
      minds� هست چندین تا لغت دیگه هم به همین شکل یه کاراکتر � اضافی به تهشون اضافه شده
      چه کار کنیم که این مشکل پیش نیاد؟ اصلا دلیل اتفاق افتادن این پدیده چیه؟
       
      نمونه ای از متن مد نظرم:
      Procrastination comes in many disguises. We might resolve to tackle a task, but find endless reasons to defer it. We might prioritize things we can readily tick off our to-do list—answering emails, say—while leaving the big, complex stuff untouched for another day. We can look and feel busy, while artfully avoiding the tasks that really matter. And when we look at those rolling, long-untouched items at the bottom of our to-do list, we can’t help but feel a little disappointed in ourselves.
      The problem is our brains are programmed to procrastinate. In general, we all tend to struggle with tasks that promise future upside in return for efforts we take now. That’s because it’s easier for our brains to process concrete rather than abstract things, and the immediate hassle is very tangible compared with those unknowable, uncertain future benefits. So the short-term effort easily dominates the long-term upside in our minds—an example of something that behavioral scientists call present bias.
      How can you become less myopic about your elusive tasks? It’s all about rebalancing the cost-benefit analysis: make the benefits of action feel bigger, and the costs of action feel smaller. The reward for doing a pestering task needs to feel larger than the immediate pain of tackling it.
      To make the benefits of action feel bigger and more real:
      Visualize how great it will be to get it done. Researchers have discovered that people are more likely to save for their future retirement if they’re shown digitally aged photographs of themselves. Why? Because it makes their future self feel more real—making the future benefits of saving also feel more weighty. When we apply a lo-fi version of this technique to any task we’ve been avoiding, by taking a moment to paint ourselves a vivid mental picture of the benefits of getting it done, it can sometimes be just enough to get us unstuck. So if there’s a call you’re avoiding or an email you’re putting off, give your brain a helping hand by imagining the virtuous sense of satisfaction you’ll have once it’s done—and perhaps also the look of relief on someone’s face as they get from you what they needed.
      Pre-commit, publicly. Telling people that we’re going to get something done can powerfully amplify the appeal of actually taking action, because our brain’s reward system is so highly responsive to our social standing. Research has found that it matters greatly to us whether we’re respected by others—even by strangers. Most of us don’t want to look foolish or lazy to other people. So by daring to say “I’ll send you the report by the end of the day” we add social benefits to following through on our promise—which can be just enough to nudge us to bite the bullet.
       
       
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط estedadrap
      سلام
      من میخوام از زمینه دلخواه استفاده کنم تو یه قسمت از کد php اما هرکاری میکنم اررور ; یا , میده
       
      echo do_shortcode(' <div class="buttondl"> <a href="#buy_album" class="popup_link button medium buy_album">Download</a> <div id="buy_album" class="popup"><div class="def-block widget"> اینجا زمینه دلخواه نمایش داده بشه بصورت لینک </div></div></div> '); <a href="<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'dl', true); ?>"></a> میخوام زمینه دلخواه بالا رو داخل کد php قرار بدم