rezaonline

انتقال فايل بين سروري با پي اچ پي (سریع سریع)

43 پست در این موضوع قرار دارد

خوب کد دومی که داده شده رو انتهای کد اول قرار بدید.

اول فایل منتقل میشه و بعد لیست همه فایلها نمایش داده میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب کد دومی که داده شده رو انتهای کد اول قرار بدید.

اول فایل منتقل میشه و بعد لیست همه فایلها نمایش داده میشه.

اونم حل شد!!!!!!!!!

فقط لینک نداره

چیکارش کنم؟

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونیدآدرس آنلاین بدید تا ببینم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس ها میاد.

یعنی میخواید خاصیت href داشته باشن؟ کلیک بشن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره دیگه

ی مشکل کوچیک هم داره

الان یه فایل توی پوشه ی 1 اپلود کردم

ولی توی لیست فایل ها اونو جزء فایل های پوشه اصلی حساب کرده

http://i-android.nazuka.net/1/up.php

؟؟؟

ویرایش شده در توسط alirezaaa
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اون کد همه چیز رو لیست میکنه مشکلی نیست.

برای لینک هم این کد رو تست کنید:

  function getDirectoryList ($directory)

{

$results = array();

$handler = opendir($directory);

while ($file = readdir($handler)) {

if ($file != "." && $file != "..") {

$results[] = $file;

}

}

closedir($handler);

return $results;

}

$files = getDirectoryList ('/home/mysite/public_html/folder'));

foreach($files as $file){

echo '<a href="http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/'.$file.'">http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/'.$file."</a><br />";

}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

مشکل قبلی هنوز پا برجاست:

لینک دانلود به این صورته:

http://i-android.nazuka.net/Screenshot_2013-03-03-19-47-34.png

ولی فایل اینجا ذخیره شده:

http://i-android.nazuka.net/1/Screenshot_2013-03-03-19-47-34.png

ممنون میشم کمکم کنید

راستی کد قبلی ارور داد به این صورت درش اوردم(خط14):


<?php
function getDirectoryList ($directory)
{
$results = array();
$handler = opendir($directory);
while ($file = readdir($handler)) {
if ($file != "." && $file != "..") {
$results[] = $file;
}
}
closedir($handler);
return $results;
}
$files = getDirectoryList (dirname( __FILE__ ));
foreach($files as $file){
echo '<a href="http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/'.$file.'">http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/'.$file."</a><br />";
}
?>

ویرایش شده در توسط alirezaaa
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره با حداقل مباحث php آشنا بشید

   echo '<a href="http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/1/'.$file.'">http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/1/'.$file."</a><br />";

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راهی هست این فایلی که انتقال دادیم تغییر نام هم بدیم

یعنی اسم فایل رو عوض کنیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله وقتی ذخیره میکنید اسم فایل هم تعیین کنید .

خیلی ساده است :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متظور استفاده کد رو نفهمیدم فایل رو داخل سرور که اسکریپت روش میاد بالا دانلود میکنه ؟ یا اینکه من دیدم بعضی جاها لینک دانلود رو میگیره و تغییرش میده به اسم خودش مثلا لینک دانلود اینو میدیم : http://google.com/aref.zip اسکریپت میکنش http://name.com/aref.zip اما فایل روی سرور ما نیست. همینطوری کار میکنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من متظور استفاده کد رو نفهمیدم فایل رو داخل سرور که اسکریپت روش میاد بالا دانلود میکنه ؟ یا اینکه من دیدم بعضی جاها لینک دانلود رو میگیره و تغییرش میده به اسم خودش مثلا لینک دانلود اینو میدیم : http://google.com/aref.zip اسکریپت میکنش http://name.com/aref.zip اما فایل روی سرور ما نیست. همینطوری کار میکنه ؟

خیر

فایل رو به سرور خودتون انتقال میده

در اصل کار دانلود و آپلود رو انجام میده اما با استفاده از خود سرور ها ( سرور به سرور ) که مزیت های زیادی داره از جمله سرعت انتقال اطلاعات بسیار بالا در حدود 50 مگابایت در ثانیه ( بستگی به سرعت شبکه سرور )

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر

فایل رو به سرور خودتون انتقال میده

در اصل کار دانلود و آپلود رو انجام میده اما با استفاده از خود سرور ها ( سرور به سرور ) که مزیت های زیادی داره از جمله سرعت انتقال اطلاعات بسیار بالا در حدود 50 مگابایت در ثانیه ( بستگی به سرعت شبکه سرور )

حرکت بالا که گفتم url رو عوض میکنند با Httaccess انجام میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا چند مگ ساپورت میکنه

من که هر چی انتقال دادم حجم 0 هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محدودیت حجمی وجود نداره

احتمالا لینک فایل و یا نام اشتباه است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا میشه یه کد کامل از این تاپیک بدید به ما. که هم پسوورد بخواد هم لیست فایل زیر قسمت آپلود وجود داشته باشه.

چون واقعا بحث ها زیاده و معلوم نیست چی شده.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک نمونه ساده با رمز عبور :


<?php
if(isset($_POST["send"])) {
//set your password -> 1234
if($_POST["pass"] == "1234") {
//--------------don't edit blow this line-----------------//
$url = $_POST["link"];
$name = basename($url);
file_put_contents("$name", file_get_contents($url));
} else {
echo "Error";
}
} else {
echo "";
}
?>
<html>
<head><title></title></head>
<body>
<form action="" method="POST">
link:<input type="text" name="link"><br>
pass:<input type="password" name="pass"><br>
<input type="submit" value="send" name="send">
</form>
</body>
</html>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط centralfile
      سلام دوستان من افزونه wp original media path رو نصب کردم تنظمات مربوطه رو انجام دادم.
      یک ساب دامنه برای سایت ایجاد کردم.
      فایل های مربوط به پوشه uploads/wp-content رو هم به ساب دامنه انتقال دادم  اما عکس ها و فایل ها هنوز تو سایت لود نشده.
      پیوند های یکتا رو هم بروز رسانی کردم ولی  مشکلی حل نشد!
      ساب دامنه ایجاد شده و فایل ها داخلش قرار گرفتند
      اینم اسکرین شات از تنظیمات افزونه
       
       
       
       
       
      ممنون میشم کمک کنید.



    • توسط erfan98_
      سلام دوستان وقتتون بخیر و شادی
       
      کسی میدونه سایت من چرا اینطوری شده؟ داشتم فونتو تغییر میدادم اینطوری شد.
       
      https://www.icinemaa.com
       
      لطفا کمک عزیزان... متشکرم
    • توسط shima26
      سلام
      یک جدول در دیتابیس mysql دارم به این شکل :
      staff_id id 10 1 1001 2 12 3 1201 4 1002 5 1202 6 120101 7 120201 8 13 9 آرایه php خروجی مد نظر بعد از استفاده از pdo باید به این شکل در بیاد :
       
      کد:   -10 --1001 --1002 -12 --1201 --- 120101 --1202 --- 120201 -13 در واقع با استفاده از شماره ها گروه بندی بشه و زیر گروه تا انتها
      ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من توی سایتم وقتی مثلا یک محصول اضافه میکنم ، این محصول در دیتابیس درج میشه بعدش توی سایت که میام نیستش.برای اینکه محصول جدیدی که اضافه کردم بیاد باید حتما کش صفحه رو پاک کنم تا باید.این مشکل رو برای کش شدن فایل های css دیده بودم ولی برای دیتابیس دیگه ندیده بودم.باید چیکار کنم؟ممنون میشم کمکم کنید.
      هاستم سی پنل هست.با pdo به دیتابیس وصل شدم.
      ضمنا این مشکل برای هر گونه تغییری در دیتابیس هست.اعم از حذف ، آپدیت و ... .
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60