• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

قالب من دیگه تصویر شاخص نمیسازه با هاستینک تماس گرفتم میگن که تابع Fopen را بستن باید تغییری در قالب ایجاد کنی دوستان اگه امکان دارن راهنمایی کنن

در ضمن من زیاد در این مورد بلد نیستم اگه امکان داره کد کاملشا واسم بنویسید

با تشکر

---------

فایل functions.php مربوط به تصویر شاخص

<?php

function get_first_image() {

global $post, $posts;

$first_img = '';

ob_start();

ob_end_clean();

$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);

$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){

$first_img = "def.jpg";

}

return $first_img;

}

?>

<?php

function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )

{

$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";

$gis = getimagesize($tmpname);

$type = $gis[2];

switch($type)

{

case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;

case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;

case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;

default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);

}

$x = imagesx($imorig);

$y = imagesy($imorig);

if(!$maxisheight){

$aw = $size;

$ah = $maxisheight;

} else {

$aw = $size;

$ah = $maxisheight ;

}

$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);

if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))

if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))

return true;

else

return false;

}

?>

-----------------------------------------

فایل Index.php جهت فراخوانی تصویر شاخص

<?php

$file = get_first_image();

$format = extension($file);

$newfile = $format;

if (!file_exists("wp-content/uploads/thumbnail/$newfile")) {

img_resize($file,70,'wp-content/uploads/thumbnail',$newfile,70);

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

} else {

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

}

?>

---------------------

پاسخ هاستینگ

دستورات کد شما هیچکدام در سرور بسته نشده اند ولی احتمالا به خاطر بسته شدن تابع Fopen در سرور قابل اجرا نیستند و باید آنها را با کدهای مشابه دیگر تعویض کنید

نتیجه جستجو در گول در این زمینه:

http://stackoverflow.com/questions/7005501/cropping-an-image-with-imagecopyresampled-in-php-without-fopen

و

http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=PHP+Warning:+imagecopyresampled()

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

دوست عزیز با تشکر اگه بلد بودم که اینجا مطرح نمیکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل تابع fopen به زبان php مربوطه و همینطور کار کردن با functions.php هم همینطور و کوچکترین اشتباه باعث لود نشدن سایت می شه

ولی اگر مصرید خودتون حل مشکل کنید


<?php
function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){
$first_img = "def.jpg";
}
return $first_img;
}
?>
<?php
function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )
{
$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";
$gis = getimagesize($tmpname);
$type = $gis[2];
switch($type)
{
case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;
case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;
case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;
default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);
}
$x = imagesx($imorig);
$y = imagesy($imorig);
if(!$maxisheight){
$aw = $size;
$ah = $maxisheight;
} else {
$aw = $size;
$ah = $maxisheight ;
}
$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);
if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))
if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))
return true;
else
return false;
}
add_theme_support('post-thumbnails');
set_post_thumbnail_size(520, 250, true);
?>

کدهای بالا را دقیقا به همون شکل اضافه کنید (دو خط آخر کد جدیدند)

و کد


<?php the_post_thumbnail(); ?>

رو هم با کدی که در ایندکسه عوض کنید تست بگیرید

من حدو.د یک ساعت دیگه سر می زنم اگر جوا نگرفته بودید اطلاع دهید کد دیگه ای بدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر ولی

کد شما با کدهای من خیلی فرق داره کد من عکسها را به همان شکل به اندازه 70*70 میساخت ولی اینجا فرق میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد اول دو اندازه 520 و 250 طول و عرض عکسند به 70 در 70 تغییرشان دهید تا مشکل بر طرف شود البته این ابزار توانایی کروپ نمودن را ندارد و عکس را ری سایز می کند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه با انجام این تغییرات مشکل حل نشد

با سلام

اساتید اگه امکان داره لطفا در این مورد راهنمایی کنن با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اصلی من بخاطر بسته شدن تابع fopen هستش که نمیزاره عکسها را کروپ کنه در این خصوص کسی را حلی بلد نیست؟

یعنی بیاد اولین عکس مطلب را برداره به اندازه 70*70 در بیاره و تو آدرس http://mysite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/new.jpg ذخیره کنه و بعد این عکس بعنوان تصویر شاخص تو صفحه اول بیاد

متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از timthumb استفاده کنید:

http://wp.tutsplus.com/tutorials/using-timthumb-with-custom-urls-for-site-optimization/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکم توضیح میدید فایل را دانلود کردم ولی نمیدونم چی کار کنم چطوری عکس را فراخوانی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی که جوابی نداد دوستان کسی بلد نیست توضیحی بده؟ :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این روش:


The format use for the url is http://www3.your-domain.com/resizer/[image-width]x[image-height]/r/[image-url]

http://your-domain.com/media/resizer/250x150/r/your-image-url.jpg

:timthumb.php

http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php


<?php
$img = 'http://s3.buysellads.com/1265061/120161-1344374562.jpg';
echo '<img src="'. get_template_directory_uri()."/timthumb.php?src=$img&w=173&h=207&zc=5" .'" height="207" width="173" alt="'.get_the_title().'">'; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه