• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

قالب من دیگه تصویر شاخص نمیسازه با هاستینک تماس گرفتم میگن که تابع Fopen را بستن باید تغییری در قالب ایجاد کنی دوستان اگه امکان دارن راهنمایی کنن

در ضمن من زیاد در این مورد بلد نیستم اگه امکان داره کد کاملشا واسم بنویسید

با تشکر

---------

فایل functions.php مربوط به تصویر شاخص

<?php

function get_first_image() {

global $post, $posts;

$first_img = '';

ob_start();

ob_end_clean();

$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);

$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){

$first_img = "def.jpg";

}

return $first_img;

}

?>

<?php

function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )

{

$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";

$gis = getimagesize($tmpname);

$type = $gis[2];

switch($type)

{

case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;

case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;

case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;

default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);

}

$x = imagesx($imorig);

$y = imagesy($imorig);

if(!$maxisheight){

$aw = $size;

$ah = $maxisheight;

} else {

$aw = $size;

$ah = $maxisheight ;

}

$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);

if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))

if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))

return true;

else

return false;

}

?>

-----------------------------------------

فایل Index.php جهت فراخوانی تصویر شاخص

<?php

$file = get_first_image();

$format = extension($file);

$newfile = $format;

if (!file_exists("wp-content/uploads/thumbnail/$newfile")) {

img_resize($file,70,'wp-content/uploads/thumbnail',$newfile,70);

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

} else {

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

}

?>

---------------------

پاسخ هاستینگ

دستورات کد شما هیچکدام در سرور بسته نشده اند ولی احتمالا به خاطر بسته شدن تابع Fopen در سرور قابل اجرا نیستند و باید آنها را با کدهای مشابه دیگر تعویض کنید

نتیجه جستجو در گول در این زمینه:

http://stackoverflow.com/questions/7005501/cropping-an-image-with-imagecopyresampled-in-php-without-fopen

و

http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=PHP+Warning:+imagecopyresampled()

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

دوست عزیز با تشکر اگه بلد بودم که اینجا مطرح نمیکردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل تابع fopen به زبان php مربوطه و همینطور کار کردن با functions.php هم همینطور و کوچکترین اشتباه باعث لود نشدن سایت می شه

ولی اگر مصرید خودتون حل مشکل کنید


<?php
function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){
$first_img = "def.jpg";
}
return $first_img;
}
?>
<?php
function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )
{
$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";
$gis = getimagesize($tmpname);
$type = $gis[2];
switch($type)
{
case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;
case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;
case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;
default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);
}
$x = imagesx($imorig);
$y = imagesy($imorig);
if(!$maxisheight){
$aw = $size;
$ah = $maxisheight;
} else {
$aw = $size;
$ah = $maxisheight ;
}
$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);
if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))
if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))
return true;
else
return false;
}
add_theme_support('post-thumbnails');
set_post_thumbnail_size(520, 250, true);
?>

کدهای بالا را دقیقا به همون شکل اضافه کنید (دو خط آخر کد جدیدند)

و کد


<?php the_post_thumbnail(); ?>

رو هم با کدی که در ایندکسه عوض کنید تست بگیرید

من حدو.د یک ساعت دیگه سر می زنم اگر جوا نگرفته بودید اطلاع دهید کد دیگه ای بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر ولی

کد شما با کدهای من خیلی فرق داره کد من عکسها را به همان شکل به اندازه 70*70 میساخت ولی اینجا فرق میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در کد اول دو اندازه 520 و 250 طول و عرض عکسند به 70 در 70 تغییرشان دهید تا مشکل بر طرف شود البته این ابزار توانایی کروپ نمودن را ندارد و عکس را ری سایز می کند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متاسفانه با انجام این تغییرات مشکل حل نشد

با سلام

اساتید اگه امکان داره لطفا در این مورد راهنمایی کنن با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ؛

به لینکهای زیر نگاه بندازید

http://www.progpars.com/?p=2589

و

http://www.progpars.com/?p=2718

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل اصلی من بخاطر بسته شدن تابع fopen هستش که نمیزاره عکسها را کروپ کنه در این خصوص کسی را حلی بلد نیست؟

یعنی بیاد اولین عکس مطلب را برداره به اندازه 70*70 در بیاره و تو آدرس http://mysite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/new.jpg ذخیره کنه و بعد این عکس بعنوان تصویر شاخص تو صفحه اول بیاد

متشکرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از timthumb استفاده کنید:

http://wp.tutsplus.com/tutorials/using-timthumb-with-custom-urls-for-site-optimization/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا یکم توضیح میدید فایل را دانلود کردم ولی نمیدونم چی کار کنم چطوری عکس را فراخوانی کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضی که جوابی نداد دوستان کسی بلد نیست توضیحی بده؟ :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به این روش:


The format use for the url is http://www3.your-domain.com/resizer/[image-width]x[image-height]/r/[image-url]

http://your-domain.com/media/resizer/250x150/r/your-image-url.jpg

:timthumb.php

http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php


<?php
$img = 'http://s3.buysellads.com/1265061/120161-1344374562.jpg';
echo '<img src="'. get_template_directory_uri()."/timthumb.php?src=$img&w=173&h=207&zc=5" .'" height="207" width="173" alt="'.get_the_title().'">'; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...
       
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.