• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

قالب من دیگه تصویر شاخص نمیسازه با هاستینک تماس گرفتم میگن که تابع Fopen را بستن باید تغییری در قالب ایجاد کنی دوستان اگه امکان دارن راهنمایی کنن

در ضمن من زیاد در این مورد بلد نیستم اگه امکان داره کد کاملشا واسم بنویسید

با تشکر

---------

فایل functions.php مربوط به تصویر شاخص

<?php

function get_first_image() {

global $post, $posts;

$first_img = '';

ob_start();

ob_end_clean();

$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);

$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){

$first_img = "def.jpg";

}

return $first_img;

}

?>

<?php

function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )

{

$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";

$gis = getimagesize($tmpname);

$type = $gis[2];

switch($type)

{

case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;

case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;

case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;

default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);

}

$x = imagesx($imorig);

$y = imagesy($imorig);

if(!$maxisheight){

$aw = $size;

$ah = $maxisheight;

} else {

$aw = $size;

$ah = $maxisheight ;

}

$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);

if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))

if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))

return true;

else

return false;

}

?>

-----------------------------------------

فایل Index.php جهت فراخوانی تصویر شاخص

<?php

$file = get_first_image();

$format = extension($file);

$newfile = $format;

if (!file_exists("wp-content/uploads/thumbnail/$newfile")) {

img_resize($file,70,'wp-content/uploads/thumbnail',$newfile,70);

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

} else {

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

}

?>

---------------------

پاسخ هاستینگ

دستورات کد شما هیچکدام در سرور بسته نشده اند ولی احتمالا به خاطر بسته شدن تابع Fopen در سرور قابل اجرا نیستند و باید آنها را با کدهای مشابه دیگر تعویض کنید

نتیجه جستجو در گول در این زمینه:

http://stackoverflow.com/questions/7005501/cropping-an-image-with-imagecopyresampled-in-php-without-fopen

و

http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=PHP+Warning:+imagecopyresampled()

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

دوست عزیز با تشکر اگه بلد بودم که اینجا مطرح نمیکردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل تابع fopen به زبان php مربوطه و همینطور کار کردن با functions.php هم همینطور و کوچکترین اشتباه باعث لود نشدن سایت می شه

ولی اگر مصرید خودتون حل مشکل کنید


<?php
function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){
$first_img = "def.jpg";
}
return $first_img;
}
?>
<?php
function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )
{
$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";
$gis = getimagesize($tmpname);
$type = $gis[2];
switch($type)
{
case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;
case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;
case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;
default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);
}
$x = imagesx($imorig);
$y = imagesy($imorig);
if(!$maxisheight){
$aw = $size;
$ah = $maxisheight;
} else {
$aw = $size;
$ah = $maxisheight ;
}
$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);
if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))
if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))
return true;
else
return false;
}
add_theme_support('post-thumbnails');
set_post_thumbnail_size(520, 250, true);
?>

کدهای بالا را دقیقا به همون شکل اضافه کنید (دو خط آخر کد جدیدند)

و کد


<?php the_post_thumbnail(); ?>

رو هم با کدی که در ایندکسه عوض کنید تست بگیرید

من حدو.د یک ساعت دیگه سر می زنم اگر جوا نگرفته بودید اطلاع دهید کد دیگه ای بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر ولی

کد شما با کدهای من خیلی فرق داره کد من عکسها را به همان شکل به اندازه 70*70 میساخت ولی اینجا فرق میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در کد اول دو اندازه 520 و 250 طول و عرض عکسند به 70 در 70 تغییرشان دهید تا مشکل بر طرف شود البته این ابزار توانایی کروپ نمودن را ندارد و عکس را ری سایز می کند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متاسفانه با انجام این تغییرات مشکل حل نشد

با سلام

اساتید اگه امکان داره لطفا در این مورد راهنمایی کنن با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ؛

به لینکهای زیر نگاه بندازید

http://www.progpars.com/?p=2589

و

http://www.progpars.com/?p=2718

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل اصلی من بخاطر بسته شدن تابع fopen هستش که نمیزاره عکسها را کروپ کنه در این خصوص کسی را حلی بلد نیست؟

یعنی بیاد اولین عکس مطلب را برداره به اندازه 70*70 در بیاره و تو آدرس http://mysite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/new.jpg ذخیره کنه و بعد این عکس بعنوان تصویر شاخص تو صفحه اول بیاد

متشکرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از timthumb استفاده کنید:

http://wp.tutsplus.com/tutorials/using-timthumb-with-custom-urls-for-site-optimization/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا یکم توضیح میدید فایل را دانلود کردم ولی نمیدونم چی کار کنم چطوری عکس را فراخوانی کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضی که جوابی نداد دوستان کسی بلد نیست توضیحی بده؟ :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به این روش:


The format use for the url is http://www3.your-domain.com/resizer/[image-width]x[image-height]/r/[image-url]

http://your-domain.com/media/resizer/250x150/r/your-image-url.jpg

:timthumb.php

http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php


<?php
$img = 'http://s3.buysellads.com/1265061/120161-1344374562.jpg';
echo '<img src="'. get_template_directory_uri()."/timthumb.php?src=$img&w=173&h=207&zc=5" .'" height="207" width="173" alt="'.get_the_title().'">'; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...