13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

قالب من دیگه تصویر شاخص نمیسازه با هاستینک تماس گرفتم میگن که تابع Fopen را بستن باید تغییری در قالب ایجاد کنی دوستان اگه امکان دارن راهنمایی کنن

در ضمن من زیاد در این مورد بلد نیستم اگه امکان داره کد کاملشا واسم بنویسید

با تشکر

---------

فایل functions.php مربوط به تصویر شاخص

<?php

function get_first_image() {

global $post, $posts;

$first_img = '';

ob_start();

ob_end_clean();

$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);

$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){

$first_img = "def.jpg";

}

return $first_img;

}

?>

<?php

function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )

{

$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";

$gis = getimagesize($tmpname);

$type = $gis[2];

switch($type)

{

case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;

case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;

case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;

default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);

}

$x = imagesx($imorig);

$y = imagesy($imorig);

if(!$maxisheight){

$aw = $size;

$ah = $maxisheight;

} else {

$aw = $size;

$ah = $maxisheight ;

}

$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);

if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))

if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))

return true;

else

return false;

}

?>

-----------------------------------------

فایل Index.php جهت فراخوانی تصویر شاخص

<?php

$file = get_first_image();

$format = extension($file);

$newfile = $format;

if (!file_exists("wp-content/uploads/thumbnail/$newfile")) {

img_resize($file,70,'wp-content/uploads/thumbnail',$newfile,70);

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

} else {

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

}

?>

---------------------

پاسخ هاستینگ

دستورات کد شما هیچکدام در سرور بسته نشده اند ولی احتمالا به خاطر بسته شدن تابع Fopen در سرور قابل اجرا نیستند و باید آنها را با کدهای مشابه دیگر تعویض کنید

نتیجه جستجو در گول در این زمینه:

http://stackoverflow.com/questions/7005501/cropping-an-image-with-imagecopyresampled-in-php-without-fopen

و

http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=PHP+Warning:+imagecopyresampled()

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

دوست عزیز با تشکر اگه بلد بودم که اینجا مطرح نمیکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل تابع fopen به زبان php مربوطه و همینطور کار کردن با functions.php هم همینطور و کوچکترین اشتباه باعث لود نشدن سایت می شه

ولی اگر مصرید خودتون حل مشکل کنید


<?php
function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){
$first_img = "def.jpg";
}
return $first_img;
}
?>
<?php
function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )
{
$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";
$gis = getimagesize($tmpname);
$type = $gis[2];
switch($type)
{
case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;
case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;
case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;
default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);
}
$x = imagesx($imorig);
$y = imagesy($imorig);
if(!$maxisheight){
$aw = $size;
$ah = $maxisheight;
} else {
$aw = $size;
$ah = $maxisheight ;
}
$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);
if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))
if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))
return true;
else
return false;
}
add_theme_support('post-thumbnails');
set_post_thumbnail_size(520, 250, true);
?>

کدهای بالا را دقیقا به همون شکل اضافه کنید (دو خط آخر کد جدیدند)

و کد


<?php the_post_thumbnail(); ?>

رو هم با کدی که در ایندکسه عوض کنید تست بگیرید

من حدو.د یک ساعت دیگه سر می زنم اگر جوا نگرفته بودید اطلاع دهید کد دیگه ای بدم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر ولی

کد شما با کدهای من خیلی فرق داره کد من عکسها را به همان شکل به اندازه 70*70 میساخت ولی اینجا فرق میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد اول دو اندازه 520 و 250 طول و عرض عکسند به 70 در 70 تغییرشان دهید تا مشکل بر طرف شود البته این ابزار توانایی کروپ نمودن را ندارد و عکس را ری سایز می کند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه با انجام این تغییرات مشکل حل نشد

با سلام

اساتید اگه امکان داره لطفا در این مورد راهنمایی کنن با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اصلی من بخاطر بسته شدن تابع fopen هستش که نمیزاره عکسها را کروپ کنه در این خصوص کسی را حلی بلد نیست؟

یعنی بیاد اولین عکس مطلب را برداره به اندازه 70*70 در بیاره و تو آدرس http://mysite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/new.jpg ذخیره کنه و بعد این عکس بعنوان تصویر شاخص تو صفحه اول بیاد

متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از timthumb استفاده کنید:

http://wp.tutsplus.com/tutorials/using-timthumb-with-custom-urls-for-site-optimization/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکم توضیح میدید فایل را دانلود کردم ولی نمیدونم چی کار کنم چطوری عکس را فراخوانی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی که جوابی نداد دوستان کسی بلد نیست توضیحی بده؟ :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این روش:


The format use for the url is http://www3.your-domain.com/resizer/[image-width]x[image-height]/r/[image-url]

http://your-domain.com/media/resizer/250x150/r/your-image-url.jpg

:timthumb.php

http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php


<?php
$img = 'http://s3.buysellads.com/1265061/120161-1344374562.jpg';
echo '<img src="'. get_template_directory_uri()."/timthumb.php?src=$img&w=173&h=207&zc=5" .'" height="207" width="173" alt="'.get_the_title().'">'; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//