13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

قالب من دیگه تصویر شاخص نمیسازه با هاستینک تماس گرفتم میگن که تابع Fopen را بستن باید تغییری در قالب ایجاد کنی دوستان اگه امکان دارن راهنمایی کنن

در ضمن من زیاد در این مورد بلد نیستم اگه امکان داره کد کاملشا واسم بنویسید

با تشکر

---------

فایل functions.php مربوط به تصویر شاخص

<?php

function get_first_image() {

global $post, $posts;

$first_img = '';

ob_start();

ob_end_clean();

$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);

$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){

$first_img = "def.jpg";

}

return $first_img;

}

?>

<?php

function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )

{

$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";

$gis = getimagesize($tmpname);

$type = $gis[2];

switch($type)

{

case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;

case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;

case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;

default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);

}

$x = imagesx($imorig);

$y = imagesy($imorig);

if(!$maxisheight){

$aw = $size;

$ah = $maxisheight;

} else {

$aw = $size;

$ah = $maxisheight ;

}

$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);

if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))

if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))

return true;

else

return false;

}

?>

-----------------------------------------

فایل Index.php جهت فراخوانی تصویر شاخص

<?php

$file = get_first_image();

$format = extension($file);

$newfile = $format;

if (!file_exists("wp-content/uploads/thumbnail/$newfile")) {

img_resize($file,70,'wp-content/uploads/thumbnail',$newfile,70);

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

} else {

echo "<img class=\"loading\" src=\"http://yoursite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/$newfile\">";

}

?>

---------------------

پاسخ هاستینگ

دستورات کد شما هیچکدام در سرور بسته نشده اند ولی احتمالا به خاطر بسته شدن تابع Fopen در سرور قابل اجرا نیستند و باید آنها را با کدهای مشابه دیگر تعویض کنید

نتیجه جستجو در گول در این زمینه:

http://stackoverflow.com/questions/7005501/cropping-an-image-with-imagecopyresampled-in-php-without-fopen

و

http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=PHP+Warning:+imagecopyresampled()

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگر آشنایی با کدهای مربوطه ندارید به هیچ وجه به این کدها دست نزنید

در انجمن برای زمینه دلخواه جستجو کنید و به وسیله ی زمینه ی دلخواه عکس ها را فراخوانی کنید

دوست عزیز با تشکر اگه بلد بودم که اینجا مطرح نمیکردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل تابع fopen به زبان php مربوطه و همینطور کار کردن با functions.php هم همینطور و کوچکترین اشتباه باعث لود نشدن سایت می شه

ولی اگر مصرید خودتون حل مشکل کنید


<?php
function get_first_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){
$first_img = "def.jpg";
}
return $first_img;
}
?>
<?php
function img_resize( $tmpname, $size, $save_dir, $save_name, $maxisheight )
{
$save_dir .= ( substr($save_dir,-1) != "/") ? "/" : "";
$gis = getimagesize($tmpname);
$type = $gis[2];
switch($type)
{
case "1": $imorig = imagecreatefromgif($tmpname); break;
case "2": $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);break;
case "3": $imorig = imagecreatefrompng($tmpname); break;
default: $imorig = imagecreatefromjpeg($tmpname);
}
$x = imagesx($imorig);
$y = imagesy($imorig);
if(!$maxisheight){
$aw = $size;
$ah = $maxisheight;
} else {
$aw = $size;
$ah = $maxisheight ;
}
$im = imagecreatetruecolor($aw,$ah);
if (imagecopyresampled($im,$imorig , 0,0,0,0,$aw,$ah,$x,$y))
if (imagejpeg($im, $save_dir.$save_name, 80))
return true;
else
return false;
}
add_theme_support('post-thumbnails');
set_post_thumbnail_size(520, 250, true);
?>

کدهای بالا را دقیقا به همون شکل اضافه کنید (دو خط آخر کد جدیدند)

و کد


<?php the_post_thumbnail(); ?>

رو هم با کدی که در ایندکسه عوض کنید تست بگیرید

من حدو.د یک ساعت دیگه سر می زنم اگر جوا نگرفته بودید اطلاع دهید کد دیگه ای بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر ولی

کد شما با کدهای من خیلی فرق داره کد من عکسها را به همان شکل به اندازه 70*70 میساخت ولی اینجا فرق میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در کد اول دو اندازه 520 و 250 طول و عرض عکسند به 70 در 70 تغییرشان دهید تا مشکل بر طرف شود البته این ابزار توانایی کروپ نمودن را ندارد و عکس را ری سایز می کند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه با انجام این تغییرات مشکل حل نشد

با سلام

اساتید اگه امکان داره لطفا در این مورد راهنمایی کنن با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اصلی من بخاطر بسته شدن تابع fopen هستش که نمیزاره عکسها را کروپ کنه در این خصوص کسی را حلی بلد نیست؟

یعنی بیاد اولین عکس مطلب را برداره به اندازه 70*70 در بیاره و تو آدرس http://mysite.ir/wp-content/uploads/thumbnail/new.jpg ذخیره کنه و بعد این عکس بعنوان تصویر شاخص تو صفحه اول بیاد

متشکرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از timthumb استفاده کنید:

http://wp.tutsplus.com/tutorials/using-timthumb-with-custom-urls-for-site-optimization/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا یکم توضیح میدید فایل را دانلود کردم ولی نمیدونم چی کار کنم چطوری عکس را فراخوانی کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی که جوابی نداد دوستان کسی بلد نیست توضیحی بده؟ :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این روش:


The format use for the url is http://www3.your-domain.com/resizer/[image-width]x[image-height]/r/[image-url]

http://your-domain.com/media/resizer/250x150/r/your-image-url.jpg

:timthumb.php

http://timthumb.googlecode.com/svn/trunk/timthumb.php


<?php
$img = 'http://s3.buysellads.com/1265061/120161-1344374562.jpg';
echo '<img src="'. get_template_directory_uri()."/timthumb.php?src=$img&w=173&h=207&zc=5" .'" height="207" width="173" alt="'.get_the_title().'">'; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com