• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
jason_a

نمایش ندادن Categorie های زیر مجموعه در صفحه اصلی

15 پست در این موضوع قرار دارد

چطوری باید کاری کنم که Categorieهایی که زیر مجموعه یه Categorie دیگه هستن تو صفحه اصلی نشون نده (منظورم تو ستون Categorie هاست)

پوسته ای که استفاده می کنم gonzo هست

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحت ترین راه :

به فایل style.css اضافه کنید


.cat-item ul {display:none}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
راحت ترین راه : به فایل style.css اضافه کنید
 .cat-item ul {display:none} 

ممنون از راهنماییت ولی درست نشد ، راه دیگه هم داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را تست کنید


.children {
display : none
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را تست کنید


.children {
display : none
}

نه کار نکرد ، کاملا کارم لنگه این قضیه هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز کد ها مشکلی ندارن و تست شده هستند.

مشکل شما یکی از دو هست:

1- لیست دسته بندی تان ، توسط تابع وردپرس نمایش داده نشده.

2- بعد از قرار دادن کد ها، کش رو خالی نمی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا ممنون از راهنماییتون

مشکل خالی کردن کش نیست

ولی چطور متوجه شم که از تابع وردپرس استفاده نشده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مکان لود شدن دسته ها در قالب را پیدا کنید

دسته بندی ها را با این کد نمایش دهید :


<?php wp_list_cats(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مکان لود شدن دسته ها در قالب را پیدا کنید

دسته بندی ها را با این کد نمایش دهید :


<?php wp_list_cats(); ?>

محتویاته category.php رو بزارم که یگید کجا باید بزارمش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر

اگر sidebar.php دارید بزارید، اگر ندارید index.php رو قرار بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیر

اگر sidebar.php دارید بزارید، اگر ندارید index.php رو قرار بدید.

<section id="omc-sidebar" class="omc-right">

<a href="#top" class="omc-mobile-back-to-top"><?php _e('Back to Top', 'gonzo');?> ↑</a>

<ul class="xoxo">

<?php

if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post();

$post_custom = get_post_meta($post->ID,'omc_page_sidebar',true);

endwhile; endif;

if (!empty($post_custom)){

dynamic_sidebar($post_custom);

} else {

dynamic_sidebar(get_sidebar_name());

}

?>

</ul><!-- /xoxo -->

</section>

<br class="clear" />

</div> <!--! end of #container -->

ویرایش شده در توسط jason_a
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب شما یک قالب تجاری است


http://themeforest.net/item/gonzo-clean-responsive-wp-magazine/2415788

و بحث درباره آن در این انجمن ممنوع است.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب شما یک قالب تجاری است


http://themeforest.net/item/gonzo-clean-responsive-wp-magazine/2415788

و بحث درباره آن در این انجمن ممنوع است.

قالب تجاری مشکلش چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قوانین رو بخونید

اگر قالب را خریداری کردید با فروشنده تماس بگیرید براتون انجامش می ده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بایگانی شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.